Benimki 3 gündür çok fena.. Bir başlayınca 5 saat sürüyor agalamasi.hatta bi yeri acıyor gibi çığlık atıyor... geçer inşallah bi an once .Ben de 27 Mart yaptım ama 5.hafta atağındayız diye düşünüyorum
Kahve ve cay icince uykum varsa kacmiyor benim. Kahve icip uyuyan biriyimKafeinsiz uykusuzlugu kesiyor mu ? Cok yorgun dusunce migren agrim tutuyorda
App ücretli. Android yada ios fark etmiyordurÜcretli olan program mi iOS da
Valla hiç istemiyorum mama vermeyi bazı gğn 1 kez bazı gün 3 kez vermiş oluyorum ama çocuk baya aç ve aranıyorsa ancak veriyorum nebilim ilk muayenede kilosu az almıstı doktorda cok aranıyorsa sadece ver demişti ama şimdi toparladı sanki aldı kilo 2. Ay muayenede belli olurGeçen benimde aynı oldu iki gün sürdü perişan etti biziinşallah bugün yapmaz senin prensin
Benim doktorum ağlasa da mama vermeyeceksin dedi. Atak dönemini çok zor geçirdik süt yok memede diye nasıl sinirleniyordualtı ay vermeyecekmişim mama. İnşallah yeterli sütüm olur gelişimi iyi olur da vermem. Ama gelişimi iyiyse uyumuyor diye seninde mama vermeni tavsiye etmem.
İyiki bilgilendirdiniz bende geçen 2-3 günkü huzursuzluğu niye diye kafa patlatıyoruz eşimle. İyiki var kadınlar klübü ❤
Ben bugğn mutfak dolaplarımı sldim eşim hayırdır bayram temizliği mi dioSu gun sunu yapicam diye bolerseniz yetisiyor cnm.mesela ben bugun supurge vileda yapicam eve yarin toz alicam evde dun utulerimi yaptim oyle olunca yetisiyor bence :)
Merhaba benm de tam tarif ettiğiniz gibi. Açıklık çok hatta dedim ki acaba dikişlere bisey mi oldu. Benim de 2.dogum içerse bisey var ama ne anlayamadim. Benimde kizim var sizinle aynı durumdayım. Aksama kadar tv izliyor .
Benimki deBenim sipa 2 gundur elini emiyor cok tatli ya
Gercekten bademcik gibi. Bartolin beziymis canim o. Agrin varsa dr a mutlaka git. Ilk dogumda bende parca kalmisti . Kurtaj olucaktim istemedim 3 ayda kendi dustu ama cok agrilar cektim cok kanamalarim oldu . Karninin uzerine yatabiliyomusun rahimda agri zonklama hissi varmi ? Bunarada valla ne yalan soykim bmm kizda oyle
Selamün aleyküm kizlar nasilsiniz ben yazamıyorum ama okuyorum konuşulanları iyisinizdir insalahsizlere bişey sorucam benim bebiş bir haftadır mememi canı isteyince tam kavrıyor sanırım tam acıkınca alıyor onun dışında oyun oynuyor emzik emer gibi eşim ve annem aç değildir acıkınca emiyormus bak diyorlar sizede sormak istiyorum bir hafta önceye kadar ne zman versem emerdi şimdi nolduda boyleki bu annelik ne zormuş bı okadarda güzel
Bizim banyo olayı da sıkıntılı. Büyüğü küçüğüyle aynı gün yıkanmak istiyor. Bir gün seni bir gün kardeşini yıkayayım, çok yoruluyorum diyorum. Kabul etmiyor. Bir de her banyo sonrası hindistan cevizi yağı ile masaj istiyor hanimefendi. Bugün yağlamasam dediğimde ama anne o benim vücudumun yemeği, onu beslemeliyim diyor.Al benden de o kadar gündüz 3 çocuk. Gece 12de uykuya geçiyor ufaklık. En çok üşendiğimse banyoo
Bende ayni gün yıkıyor dum ama siraya koyacam bugun yusra yarin eslemBizim banyo olayı da sıkıntılı. Büyüğü küçüğüyle aynı gün yıkanmak istiyor. Bir gün seni bir gün kardeşini yıkayayım, çok yoruluyorum diyorum. Kabul etmiyor. Bir de her banyo sonrası hindistan cevizi yağı ile masaj istiyor hanimefendi. Bugün yağlamasam dediğimde ama anne o benim vücudumun yemeği, onu beslemeliyim diyor.
Damla da kullanıyoruz biz fayda etmiyor galibaBizimde dün akşam başımıza geldi gazı vardır damla kullandık biraz daha iyi
Ben kahve falan hiç içmiyorum içsem nolur kimbilir. Çikolata banada çok iyi geliyordu ama yememeye çalışcam artık. Eşime de dedim artık alma böyle şeyler diye. Alınca insanın yiyesi geliyor.Kuruyemiş hic yemedim ama cikolata nerdeyse hergun yiyorum oyle güçsüz hissediyorumki bazen 2gundur filtre kahveyede basladim dokunur mu diye dusunuyorumsade cikolatalr rahatsiz etmez belki cnm oyle uyutmuycak gazi olmuyor
Bende insulin direnci vardi zaten pcoluyum. Resmen tatlıya aşeriyorum. İki gundur tatli yemedim başım dönüyor ara araBen kahve falan hiç içmiyorum içsem nolur kimbilir. Çikolata banada çok iyi geliyordu ama yememeye çalışcam artık. Eşime de dedim artık alma böyle şeyler diye. Alınca insanın yiyesi geliyor.
Evet ya benim de öyle. Inslslah o içerde görünen şey kaybolur zamanla ve açıklık kapanır.Bende anlamadım affedersin taharet alırken bile büyük bi boşluk var gibi
Ilk doğumum çok kötüydü ama rahîm sanki bu kadar açık değildi
Doktora sorsan çok az dikisin var estetik diktim demişti.
Kegel egzersizi de pek yapamıyorum ama suni sancı bence daha zarar veriyor iki doğumu da suni sancı ile ettim
Benimkide işaret parmağını hahahaj gülüp duruyorum çok tatlıııBenim sipa 2 gundur elini emiyor cok tatli ya
Esas siz genç tayfa
bana meleğim 38 de nasip olduzamanı bu zamanmış demek ki
Allahım isteyen herkese versin çok güzel bir duyguymuş. Çok yorucu hele corona zamanında eve kimseyi almadan tek başımıza bakmak çok zorluyor ama iyiki ve şükürler olsun diyorum her zaman
Yaa benim bebeğimde 3 gün sonra 2 aylık olacak ve 4-5 gündür emiyor elini arada parmağını sokabiliyo yoksa yumruk şeklinde emmeye çalışıyo.bu ayda el emmesi normal değil miBenimkide işaret parmağını hahahaj gülüp duruyorum çok tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?