2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla hiç istemiyorum mama vermeyi bazı gğn 1 kez bazı gün 3 kez vermiş oluyorum ama çocuk baya aç ve aranıyorsa ancak veriyorum nebilim ilk muayenede kilosu az almıstı doktorda cok aranıyorsa sadece ver demişti ama şimdi toparladı sanki aldı kilo 2. Ay muayenede belli olur

Su gun sunu yapicam diye bolerseniz yetisiyor cnm.mesela ben bugun supurge vileda yapicam eve yarin toz alicam evde dun utulerimi yaptim oyle olunca yetisiyor bence :)
Ben bugğn mutfak dolaplarımı sldim eşim hayırdır bayram temizliği mi dio hemen bebek ağladı diyip kucagına almıs mutfaga getirmiş

Bende anlamadım affedersin taharet alırken bile büyük bi boşluk var gibi
Ilk doğumum çok kötüydü ama rahîm sanki bu kadar açık değildi
Doktora sorsan çok az dikisin var estetik diktim demişti.
Kegel egzersizi de pek yapamıyorum ama suni sancı bence daha zarar veriyor iki doğumu da suni sancı ile ettim

Zonklama değil dr yatakda sağ sol dönerken bacaklarımı çekerken zorlanıyorum çatı ağrısı gibi rahîm bölgesi açıyor ve yumurtalık ağrısı bilmiyorum oralar ağrıyor ne zor valla
Dr dikisin çok az estetik yapıyorum dedi 15 günlük muayene gittim bir şey demedi 40 çıkınca gitmemiştim 3aydan gidiyoruz şimdi tabi kanamam yok normalde 40 çıkınca 4 5 gün tekrar kırmızı kanama olmuştu adet olmaya başladım sandım ama devamı yok .
Doktora artık bayramdan sonra giderim

Atak donemi özelliği olabilir moralini bozma dr bana kimi zaman 3 dk 5 dk 15 dk emer dedi .
Memeyle savaş edebilir meme reddi gibi gözükür ama bu istemiyor anlamına gelmez dedi

Al benden de o kadar gündüz 3 çocuk. Gece 12de uykuya geçiyor ufaklık. En çok üşendiğimse banyoo
Bizim banyo olayı da sıkıntılı. Büyüğü küçüğüyle aynı gün yıkanmak istiyor. Bir gün seni bir gün kardeşini yıkayayım, çok yoruluyorum diyorum. Kabul etmiyor. Bir de her banyo sonrası hindistan cevizi yağı ile masaj istiyor hanimefendi. Bugün yağlamasam dediğimde ama anne o benim vücudumun yemeği, onu beslemeliyim diyor.

Bende ayni gün yıkıyor dum ama siraya koyacam bugun yusra yarin eslem

Kuruyemiş hic yemedim ama cikolata nerdeyse hergun yiyorum oyle güçsüz hissediyorumki bazen 2gundur filtre kahveyede basladim dokunur mu diye dusunuyorum sade cikolatalr rahatsiz etmez belki cnm oyle uyutmuycak gazi olmuyor
Ben kahve falan hiç içmiyorum içsem nolur kimbilir. Çikolata banada çok iyi geliyordu ama yememeye çalışcam artık. Eşime de dedim artık alma böyle şeyler diye. Alınca insanın yiyesi geliyor.

Ben kahve falan hiç içmiyorum içsem nolur kimbilir. Çikolata banada çok iyi geliyordu ama yememeye çalışcam artık. Eşime de dedim artık alma böyle şeyler diye. Alınca insanın yiyesi geliyor.
Bende insulin direnci vardi zaten pcoluyum. Resmen tatlıya aşeriyorum. İki gundur tatli yemedim başım dönüyor ara ara

Evet ya benim de öyle. Inslslah o içerde görünen şey kaybolur zamanla ve açıklık kapanır.

Oo üst devremiz gelmiş
Sağlıkla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…