Atmisim nette de bulamadım o yuzden sorayım dedimProspektusune bak cnm hamilelikle kullanilirmi veya kullanilmazmi yazar
Yarar yararYa ben daha bakamadım belki bir işe yarar diye aldım bir umut
Şurup mu canım doktor mu verdi?Bizimki 5. gününe girecek
Benimki genelde 3 saatte bir kalkıyor bazen en geç beş saati buluyor kalkması.Ben kaldırmıyorum.Kızım hele hiç kalkmazdı ama mamayla büyüyordu.Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Ben de bu yüzden kızıma yaptırmamıştım zararlı diye.Facebook'ta alerji grubuna uyeyim bunu soyleyen cok kisi vardi
Zaten 5 saati geçirmeden uyanıyorlar merak etmeKızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Nasıl duruyorlar ya benimki 5 dakka durmaz ağlar kucağa çok alıştı o uyanıkken hiç birşey yapamıyorumAyy 5 saat falan hayal. Benim kizim 12 kere kaliyordu mamada veriyordum aclik degil huydu onunki ve hala kalkar gece eserse. Bende cinarla puset piset geziyorum kimi zaman wc kimi zaman banyo mutfak
Bende geçen akşam masaya koyayım dedim pusetle yok yırtınıyor alınca susuyorAynen yemek yerken eslemde tezgahtan bakiyo bize
Yusra daha gecen sene hazirana kadar 3 saatte bir süt iciyordu. Haziranda gece beslenmesi bitti ben hamile kaldimsonrada cis egitimi basladik bu seferde durmadan cise kalk dur
Bizimde kakamız günde 1e düştü normalmi artık geceleri alt açmıyorum
Çocuklu insanların yaptıkları işlere hayran kalırdım bende öyle olurum derdim ama olamadım çamaşırlar bile saatlerce makinada bekliyor aklım hep işlerde yapamadımmı sinir oluyorumÇocuklu insanlara evleriniz niye dağınık derdim benimki daha 2 aylık olmadı hep dagınık
Bilmiyorum cnm acikcasiAtmisim nette de bulamadım o yuzden sorayım dedim
Tavuk ve yumurta cepte diyeyim kuzum çapraz alerjen yaKan alejidense alerjeni kesince gelmiyirmus bidaha canim. Sizin tavuk ceptte suan
Bnmkife 5 dk duruyoNasıl duruyorlar ya benimki 5 dakka durmaz ağlar kucağa çok alıştı o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum
Ayy cnmBizden yine kan geldi bu akşamDoktor diyeti genişletti
Yaa çok üzüldümBizden yine kan geldi bu akşamDoktor diyeti genişletti
Benimde öyle vücudunda da döküntüler var. Dr una resim attım bi losyon ve şampuan markası gönderdi. Acil bir şey yok dedi. Yediklerimle mi alakalı dedim hayır dedi.Yaa çok üzüldümşimdi neyi kestirdi kuzum? Bizde de kan yok ama çenesi ve ağız çevresinde döküntüler var korkuyorum egzamaya çevirecek diye
İnşallah. Herşey çok üstüste geldi. Erken doğdu, sarılık oldu, kilo almadı, gaz ağrısı, kolik, şimdi de alerji... O kadar dikkat etmeme rağmen kan görmek... Korkuyorum ileri derecede olmasından yada çoklu besin alerjisinden. Keşke süt alerjisi olarak kalsaAyy cnm. Insallah gecicek zor gunler
Domates, salça, baharatlar, soğan, üzüm, pekmez ve benzeri tatlılar... Döküntüler kuruluk oldu demiştim. Nemlendirme ye çalışıyoruz ama tabi daha çok yeni başladık. Sana yumurta ve süt ürünleri listesini atıyorum canım. Belki işine yararYaa çok üzüldümşimdi neyi kestirdi kuzum? Bizde de kan yok ama çenesi ve ağız çevresinde döküntüler var korkuyorum egzamaya çevirecek diye
Takipteyim canım. SağolasınFacebook'ta alerji grubuna uyeyim bunu soyleyen cok kisi vardi
Alerji çok kişide duydum bu aralar . Aşıdan sonra mi başladı acaba.Malesef 2. Ay aşısı ile bağlantılı olduğu söyleniyorBenimde öyle vücudunda da döküntüler var. Dr una resim attım bi losyon ve şampuan markası gönderdi. Acil bir şey yok dedi. Yediklerimle mi alakalı dedim hayır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?