Benimkide oyle kendinde hata bulmaz beni takdir etmez. Yemek yedikten sonra ben afiyet sun diyorum o da eline sağlık diyoBiz pek iltifatlasmayiz. Ben aslinda insanlara guzel gordugum seyleri soylerim mutlu etmeyi cok severim. Ama eşim bana hic iltifat etmez. Ben de onunla guzel dusuncelerimi paylasmam. Sadece dis gorunus icin degil. Mesela yaptigim bi yemegi begendiyse bisey demez yer. Begenmediyse soyler. Hatta yemezBazi yonleri cok iyidir sagolsun ama bazen de boyledir. Yani hep kadinlari anlamak zor denir ya. Bence erkekleri anlamak daha zor. Halimize sukurler olsun tabi. Oyle yani
Benimki 46 günlük ben artık kendi haline bıraktım maksımum 4 bucuk saatte uyanıyor ama o uyanmassa ben o uykudayken sağdığım sütü veriyorum hiç uyanmadan uykuya devam edip 7 de uyandığı oldu bikaç kere verdiğim sütin tamamını uykuda içiyor ama gece 1 kere uyanmıs oluyor genel rutinimiz öyle suanKızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Ben verdim ama fayda etmedi oysa yusraya yaptirirdi. Ama evde has yag yok belki ondandirAy çok iyi canım bana da bir tanıdığım hergün bir çay kaşığı zeytinyağı ver diyo korkuyorum ama vericem sanırım
Bu ara benimki de yemekleri şöyle yap böyle yap demeye basladi kepçukle vurcam az kaldiBenim esim eline saglik askim der bende kesene bereket derim canim ama bazen behenmez yorum yapar tuzu fazla biberi az sulu olmus yagli vs der . Hemen aglarim hic vakit kaybetmemaglarkende onu bunu dedigine pisman ederim ben iki cocukla ne zorlukla yaptimda begenmiyosan git ananin evinde ye derim. Hamileykemde hamile hamile yapiyorum nide begenmiyosun derdim mihlarim adami aklini alirim valla . Benim esimin en kotu huyu kinn tutar kizimla bile inatlasiyo opturmedi diye kusiyor ciddi ciddi..sizin araniz duzeldimi canim kaynana etkisi bitmistir insallah
Bizde de yeni başladıbayanlar sizin bebeklerde diliyle oynayip, hareket ettirip duruyor mu50 gunluk olduk durmadan dilini cikartip duruyor dudaklarini yaliyorlar
Bizden yine kan geldi bu akşamKan alejidense alerjeni kesince gelmiyirmus bidaha canim. Sizin tavuk ceptte suan
Daha önceden şikayetiniz var mıydı? Süt alerjisi varsa ne yazıkki rota aşısını önermiyorlarmış çünkü alerjiyi tetikliyormuş. Bize doktor söylediKızlar yaa cok kotuyum sanirim sut alerjisi var kizimin. Iki gundur kakada kan goruyorum mukuslu . cok uzuldum.doktruda izindeymis ama ulastim bi sekilde sut ve sut urunleri yumurta yeme 1 hafta dedi . bizim gibu bu durumu yasayan var mi aranizda .biseler diyin yaaa cok uzuldum
Keçi sütü de çapraz alerjenlerden olduğu için doktor uyardı biziBilglendirme yapti mi doktorun bilemjyorum ama bi sye merak ediyroum. Mesela ek gidyaa gecince, sut allerjisi varsa, su ile mi hazirlmak gerekicek mamalarini, keci sutu olmaz mi ki ?
Facebook'ta alerji grubuna uyeyim bunu soyleyen cok kisi vardiDaha önceden şikayetiniz var mıydı? Süt alerjisi varsa ne yazıkki rota aşısını önermiyorlarmış çünkü alerjiyi tetikliyormuş. Bize doktor söyledi
İki çocukta da sadece 1 hafta uyandırdım, sonra kendi hallerine bıraktım.Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Ben de aldım bunu ama boşuna almış gibi hissediyorum.Kızlar bu atak haftası ile ilgili konuşulmuş da. Ben harika haftalar kitabını aldım. 5.hafta atağımız geride kaldı ama bakalım 8.haftada faydasını görürüm inşallah. Bebeği nasıl sakinleştirebiliriz, ne gibi değişiklikler oluyor da huysuzluk yapıyor filan bunları anlatıyor kitap
hiç bilmiyorum cnm ben farmakoloji dersi almadım hemşire ark lar daha iyi bilirYa benim agzimda aft çıkmış. Evde aftoral var iki kez sıktım ama emzirirken kullanilirmi acaba bilginiz var mi?m b r Hasatzamani
D vitqmijini genellikle sabah 6 8 arasi veriyorum unutursam oglene kadar vermis oluyorum amaKızlar birşey sormak istiyorum. Gaz ilacını gazı olmasa da düzenli kullan diyor musunuz hergün ve aynı saatte mi kullanıyorsunuz. Birde d vitaminini de hergün aynı saatte mi veriyorsunuz.
Hemsireyim ben cnm bebek bakimi uzerine 1 donem ders almistik ordan bildigim kadariyla hem uyguluyorum hemde soyluyorum size yardimci olduysam ne mutlu bana :)YaAmine Busra ve sen bu kadar çok şeyi nerden biliyorsunuz ayakta alkışlıyorum sizi
Çoğu şeyi sizden öğreniyorum
4 saat bekliyorum en fazla :)3.aydan sonra 5 saate cikaririmKızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Biliyorum bizim çok azdı zaten aldigi kilo. Bi gariplik olduğunu zaten anlıyordum ama doktor işte yüzünden farketmedi hiç gidince söyledi egzama olduğunu. Çocuğum bir ay ağladı durdu.. Yaşadığım üzüntüyü anlatamam. Herkes kolik dedi, kırkı çıkana kadar ağlarlar zaten dedi, bir ay karnına masaj, sıcaksu torbası yapmakla, avutmaya çalışmakla geçti.. Çok zordu onu bilirim..Ayrica ayda 700 grm
Canim peki hemen fark ettimi .bunlari yemegi kesince durdumu kakadaki kan.
Prospektusune bak cnm hamilelikle kullanilirmi veya kullanilmazmi yazarYa benim agzimda aft çıkmış. Evde aftoral var iki kez sıktım ama emzirirken kullanilirmi acaba bilginiz var mi?m b r Hasatzamani
Bence uyandirmalisin. Büyük oglumu uyandirdim hep. Geceleri uyaniyor, suyunu icip devam uyuyor, ki bende uyanip su icerim. Bas ucumda hep bir su sisesi olur. Oglumun bas ucundada var, kendisi icip uyuyor.Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Kitabin appi var bende. Faydali bilgiler cok var.Kızlar bu atak haftası ile ilgili konuşulmuş da. Ben harika haftalar kitabını aldım. 5.hafta atağımız geride kaldı ama bakalım 8.haftada faydasını görürüm inşallah. Bebeği nasıl sakinleştirebiliriz, ne gibi değişiklikler oluyor da huysuzluk yapıyor filan bunları anlatıyor kitap
Ya ben daha bakamadım belki bir işe yarar diye aldım bir umutBen de aldım bunu ama boşuna almış gibi hissediyorum.
İnternetten açıp bakıyordum zaten atak getirilerini.
Meraktan aldım yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?