2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkide oyle kendinde hata bulmaz beni takdir etmez. Yemek yedikten sonra ben afiyet sun diyorum o da eline sağlık diyo

Benimki 46 günlük ben artık kendi haline bıraktım maksımum 4 bucuk saatte uyanıyor ama o uyanmassa ben o uykudayken sağdığım sütü veriyorum hiç uyanmadan uykuya devam edip 7 de uyandığı oldu bikaç kere verdiğim sütin tamamını uykuda içiyor ama gece 1 kere uyanmıs oluyor genel rutinimiz öyle suan

Bu ara benimki de yemekleri şöyle yap böyle yap demeye basladi kepçukle vurcam az kaldi ilk işim yemek yapmak. Gelmis bugun dogradigim fasulyeye bakıyor

Daha önceden şikayetiniz var mıydı? Süt alerjisi varsa ne yazıkki rota aşısını önermiyorlarmış çünkü alerjiyi tetikliyormuş. Bize doktor söyledi

İki çocukta da sadece 1 hafta uyandırdım, sonra kendi hallerine bıraktım.
Oğlum 4 yaşa yakın, her gece uyanır, bazen birkaç kez uyanır.
Yani pek de alakası yok galiba.

Ben de aldım bunu ama boşuna almış gibi hissediyorum.
İnternetten açıp bakıyordum zaten atak getirilerini.
Meraktan aldım yine de.

Kızlar birşey sormak istiyorum. Gaz ilacını gazı olmasa da düzenli kullan diyor musunuz hergün ve aynı saatte mi kullanıyorsunuz. Birde d vitaminini de hergün aynı saatte mi veriyorsunuz.
D vitqmijini genellikle sabah 6 8 arasi veriyorum unutursam oglene kadar vermis oluyorum ama

Ya Amine Busra ve sen bu kadar çok şeyi nerden biliyorsunuz ayakta alkışlıyorum sizi
Çoğu şeyi sizden öğreniyorum
Hemsireyim ben cnm bebek bakimi uzerine 1 donem ders almistik ordan bildigim kadariyla hem uyguluyorum hemde soyluyorum size yardimci olduysam ne mutlu bana :)

4 saat bekliyorum en fazla :)3.aydan sonra 5 saate cikaririm

Ayrica ayda 700 grm
Canim peki hemen fark ettimi .bunlari yemegi kesince durdumu kakadaki kan.
Biliyorum bizim çok azdı zaten aldigi kilo. Bi gariplik olduğunu zaten anlıyordum ama doktor işte yüzünden farketmedi hiç gidince söyledi egzama olduğunu. Çocuğum bir ay ağladı durdu.. Yaşadığım üzüntüyü anlatamam. Herkes kolik dedi, kırkı çıkana kadar ağlarlar zaten dedi, bir ay karnına masaj, sıcaksu torbası yapmakla, avutmaya çalışmakla geçti.. Çok zordu onu bilirim..

Bence uyandirmalisin. Büyük oglumu uyandirdim hep. Geceleri uyaniyor, suyunu icip devam uyuyor, ki bende uyanip su icerim. Bas ucumda hep bir su sisesi olur. Oglumun bas ucundada var, kendisi icip uyuyor.

Kitabin appi var bende. Faydali bilgiler cok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…