2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cnm mukusu ve kanlı kaka dışında demek istedim onlar onemli

evet mukusu ve kanlı kakalar hariç diye başlamışım dedim yanlis mi yazdım yani onlar hariç mevcut döküntülerden bahsediyorum :)

Bizim kız sabah tıkandı gözümün önünde . Pusetteki alıp dizime koydum çok fena kustu hala kendime gelemedim korktum . çok keyifsizim zaten bu günlerde bu da tuz biber oldu üstüne
cnm bizde yaşıyoruz meme emerken cok cekiyor oyle yaşıyoruz ona çözüm bulamadım ama emip yatirincaya buldum ağızdan gaz cikinca kesinlikle ne kusuyor ne tıkanıyor lakin emerken yapacak bsy yok

Salı günü 2 aylık aşılarımız var menenjit ve rota virüsü de vurdurmak istiyorum ama hepsi birlikte olur mu

Salı günü 2 aylık aşılarımız var menenjit ve rota virüsü de vurdurmak istiyorum ama hepsi birlikte olur mu
bence vurmazlar hepsini birlikte cnm cunku o gun agir olan ,ates yapan verem aşısı vuracaklar onunla bilikte iki bacaktan da başka aşılar vuracaklar yani 3 asi olacak seninkilerle 5 olacak sanmam ,digerlerini vurmazlar saniyorum

Bebeğim ishal olduğu için bana söyledi canım. Sıvı kaybı olucağı için vücudunda. Ben de bilmiyorum verip vermemek konusunda kararsızım

Maşallah ben 1 günlük plan yapıyorum sen 1 aylık yazmışsın,

evet mukusu ve kanlı kakalar hariç diye başlamışım dedim yanlis mi yazdım yani onlar hariç mevcut döküntülerden bahsediyorum :)
Al işte. Beyin bedava. Uykusuzluk, stres. Kan ve mukus kelimelerini görünce bile kanım çekiliyor. Kusura bakma canım. Ben yanlış okumuşum

Al işte. Beyin bedava. Uykusuzluk, stres. Kan ve mukus kelimelerini görünce bile kanım çekiliyor. Kusura bakma canım. Ben yanlış okumuşum

Bende bana diyorsun sandım benim doktor gazide prof. Birçok arkadaşım ona gitti ve güvenimiz tam açıkçası kendisine. Israrla yediklerimden mi dememe karşı hayır dedi. Ayrıca kakası da mukuslu benim bebeğimin. Onu da gösterdim normal olduğunu kan olmadığı sürece internet doktorculuğu oynamamamı söyledi Dediğin gibi dr a gitmeden kafanıza göre diyet yapmayın güzel anneler

Cok iyi anliyorum . Buna insallah demek cok garip ama en azindan tek besin grubu ins sadece sut ve turevleridir

Normal zaman icin katiliyorum canim da bebek ishal olmus. En az 1 ayini doldurmustur zaten nerden baksan 4 kiloyu da gecmistir. 1 1caykasigindan bi sey olmaz die dusundum bende. Co sicak bi yerde olup, terleseydi de ayni seyi dusunurdum. Neden yanlis anliyim canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…