Bende ne zamandir yapmadim. Esim eslem uyurken yaninda bekledi yura ile 3 odayi yaptik. Mutfagi üstten supurdum dolaplari silince halısını degistircem. Simdi eslem uyandı emzirip yatak odasini, banyoyu yaparim inşallahBenimkiler bekliyor
cnm mukusu ve kanlı kaka dışında demek istedim onlar onemliKuzum mukus tamam da kan için çok olağan birşey gibi bakmak bana biraz yanlış geliyor. Kan ister alerjik ister viral bir durum olsun mutlaka ciddiye alınmalı diye düşünüyorum. Ve şunu gözlemledim. Doktora bir sürü mesaj yaz, sana müsait olduğunda dönüyor. Kakasında kan gördüm deyip bir de fotoğraf gönderdin mi saniyesinde yanıtlıyor
evet mukusu ve kanlı kakalar hariç diye başlamışım dedim yanlis mi yazdım yani onlar hariç mevcut döküntülerden bahsediyorum :)Kuzum mukus tamam da kan için çok olağan birşey gibi bakmak bana biraz yanlış geliyor. Kan ister alerjik ister viral bir durum olsun mutlaka ciddiye alınmalı diye düşünüyorum. Ve şunu gözlemledim. Doktora bir sürü mesaj yaz, sana müsait olduğunda dönüyor. Kakasında kan gördüm deyip bir de fotoğraf gönderdin mi saniyesinde yanıtlıyor
cnm bizde yaşıyoruz meme emerken cok cekiyor oyle yaşıyoruz ona çözüm bulamadım ama emip yatirincaya buldum ağızdan gaz cikinca kesinlikle ne kusuyor ne tıkanıyor lakin emerken yapacak bsy yokBizim kız sabah tıkandı gözümün önünde . Pusetteki alıp dizime koydum çok fena kustu hala kendime gelemedim korktum .çok keyifsizim zaten bu günlerde bu da tuz biber oldu üstüne
bence vurmazlar hepsini birlikte cnm cunku o gun agir olan ,ates yapan verem aşısı vuracaklar onunla bilikte iki bacaktan da başka aşılar vuracaklar yani 3 asi olacak seninkilerle 5 olacak sanmam ,digerlerini vurmazlar saniyorumSalı günü 2 aylık aşılarımız var menenjit ve rota virüsü de vurdurmak istiyorum ama hepsi birlikte olur mu
Diğerleri ne zaman vurulmasıngerekiyor acababence vurmazlar hepsini birlikte cnm cunku o gun agir olan ,ates yapan verem aşısı vuracaklar onunla bilikte iki bacaktan da başka aşılar vuracaklar yani 3 asi olacak seninkilerle 5 olacak sanmam ,digerlerini vurmazlar saniyorum
Bebeğim ishal olduğu için bana söyledi canım. Sıvı kaybı olucağı için vücudunda. Ben de bilmiyorum verip vermemek konusunda kararsızımCanım anne sütü alan bebekte su ihtiyacı sıfırdır. Bunu her iki doğumda da kadın doğum uzmanı doktorların uyarısına dayanarak söylüyorum. Odaya kontrole geldiklerinde ikisi de uyardı. Hele de ilk zamanlar mideleri o kadar küçüktür ki bir kaşık su içeceğine bir kaşık fazla emer bebeğin demişti bana ilk oğlumda doktor. Kafama da yattığı için paylaşmak istedim. İlk oğlumda çevreme karşı çok savaş verdim bu yüzden ve 6 aylık olana kadar vermedim. Nacizane yazıyorum, umarım yanlış anlamazsın
Maşallah ben 1 günlük plan yapıyorum sen 1 aylık yazmışsın,Dun camlari sildim yemek yaptim. Bugun yemek var temizlik yapcam toz alcam. Yarin eslemi yikicam yemek yapcam.bu aksamda camasir yıkarım. Utu var biraz o da sali gunune sarkar. Yusranin yazliklar ayiklancak kisliklat kalkacak.mutfak dolabı buzdolabı silincek
Ben tek çocukla yapamıyorum 2 çocukla artık evi pohh götürür heraldeBetom sen bi de ikinci cocuk olunca gor o halisen toplayip daha arkani donmeden ayni hale geliyor en azindan benimoglum oyle yani artik sinirden gülüyorum
Al işte. Beyin bedava. Uykusuzluk, stres. Kan ve mukus kelimelerini görünce bile kanım çekiliyor. Kusura bakma canım. Ben yanlış okumuşumevet mukusu ve kanlı kakalar hariç diye başlamışım dedim yanlis mi yazdım yani onlar hariç mevcut döküntülerden bahsediyorum :)
Al işte. Beyin bedava. Uykusuzluk, stres. Kan ve mukus kelimelerini görünce bile kanım çekiliyor. Kusura bakma canım. Ben yanlış okumuşumevet mukusu ve kanlı kakalar hariç diye başlamışım dedim yanlis mi yazdım yani onlar hariç mevcut döküntülerden bahsediyorum :)
Bioderma atoderm intensive losyon hergün sürün dedi. Şampuan da yine bioderma bebek şampuanı olsun dediHangi losyonu önerdi canım?
Anladım canım çok sağolBioderma atoderm intensive losyon hergün sürün dedi. Şampuan da yine bioderma bebek şampuanı olsun dedi
40liyken bnmki zehir zemberektiTabi seninki biraz daha büyük anlar benimki anlamıyo
Bende bana diyorsun sandımmukuslu ve kanlı kakali bebekler hariç yenilenlerle alakalı değil bence kizlar hepimizinkinde oldu ,banyoya,havaya,dünyaya alışma surecinde bebisler anne karnında verniks denilen kremsi bi yapıyla kapalıydılar korundular ama doğup yikandilar derileri hava ile temas etti,su ve şampuan ile temas etti o yuzden boyle tepki vermesi normal vücutların,cok hassas derileri benim bile oyle ki ben egzamali bi anneyim iki cocugum da hassas mesela kizim demir ilaci alsin fazladan vitamin alsin döküntüler cikar bozuk 1 tl büyüklüğünde yani bebegin vücudu ile de alakalı kendinizi cok kasmayın lütfen kafaniza gore dr demeden diyetler yapmayın,güçten düşmeyin cnm sen konu ile ilgili konustugun icin buradan yazdim genel söylüyorum
Cok iyi anliyorumİnşallah. Herşey çok üstüste geldi. Erken doğdu, sarılık oldu, kilo almadı, gaz ağrısı, kolik, şimdi de alerji... O kadar dikkat etmeme rağmen kan görmek... Korkuyorum ileri derecede olmasından yada çoklu besin alerjisinden. Keşke süt alerjisi olarak kalsa
Normal zaman icin katiliyorum canim da bebek ishal olmus. En az 1 ayini doldurmustur zaten nerden baksan 4 kiloyu da gecmistir. 1 1caykasigindan bi sey olmaz die dusundum bende. Co sicak bi yerde olup, terleseydi de ayni seyi dusunurdum. Neden yanlis anliyim canim benimCanım anne sütü alan bebekte su ihtiyacı sıfırdır. Bunu her iki doğumda da kadın doğum uzmanı doktorların uyarısına dayanarak söylüyorum. Odaya kontrole geldiklerinde ikisi de uyardı. Hele de ilk zamanlar mideleri o kadar küçüktür ki bir kaşık su içeceğine bir kaşık fazla emer bebeğin demişti bana ilk oğlumda doktor. Kafama da yattığı için paylaşmak istedim. İlk oğlumda çevreme karşı çok savaş verdim bu yüzden ve 6 aylık olana kadar vermedim. Nacizane yazıyorum, umarım yanlış anlamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?