Ben yusra da 1 haftayla kacirmistim yapmadılarRotanın nezaman kadar yapılması lazım canım en gec
Gecirdigi icin yaptirmana gerek yoktur muhtemelen canim. Ama asmye mutlaka söyle. Asıl takip edenler onlar. Biz hemsiremizle surekli yazisiyoruz kanka oldukDun hastanedeki dr a sordum yaptirin dedi cmm ama simdi ogle tatili bitince aile hek aricam . Rota asisinida yaptirma dediler
Canım bak yapma böyle, inanır mısın ben alerjiyi duyduğumda güç aldım senden, yaparım dedim dediklerine uymaya çalıştım senin de fikirlerin benim için çok önemliydi hala da öyle. Ama sütünğn gideceğini ne olur düşünme bol bol su içeriz biz de onlr annelerinin kokusundan bile beslenir belki bir bakacağız 15 gün sonra yeniden diyet açacağız ve bazı şeylere tepki bile vermeyeceklerNe güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Aynen kuzum ya doktorun ya hemşire yapsın, zaten damla şeklindeymişAşıyı alıp saglıkocagındamı yaptırıyoruz nasıl olcak kuzu
Eve salincak aldik dedim ya. Ben salincagin yaninda yere oturdum kaynanamda yusrayi salliyor. Kemeri tajmamislar ben farketmedim. Yusra one bir egildi kafa asagi ayaklar havada kaldi aninda cevirdim. Bacaklarin gectigi koruyucu tuttu. Yoksa kafa ustu cakilacakti hersey anlık hayattaEvet cnm malesef. Allah hic bi anneye bi korkuyu yasatmasin insallah
Canim ne olursun uzulme. Caniniz sagolsun saglik olsun yeterki. Beni ornek al lutfen rota oldu die uzuldum ictenn ice belkide bizimi buldu dedim nerden cikti dedim rabbim daha buuuk sinav verdi bebegim dustu ya bisey olsaydi Allahim dusinmek bile istemiyorum . Her serde bir hayir vardir lafini unutmustum hatirladim.. evet cok zor ama yeterki caniniz sagolsunNe güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Offf Allahim gecmis olsun canim iyiki farketmissinEve salincak aldik dedim ya. Ben salincagin yaninda yere oturdum kaynanamda yusrayi salliyor. Kemeri tajmamislar ben farketmedim. Yusra one bir egildi kafa asagi ayaklar havada kaldi aninda cevirdim. Bacaklarin gectigi koruyucu tuttu. Yoksa kafa ustu cakilacakti hersey anlık hayatta
Aaa ben şok Ağızdan mıAynen kuzum ya doktorun ya hemşire yapsın, zaten damla şeklindeymiş
Bende kiziyorim bazen yusraya. Bi yandan icim aciyo o da kucuk ama bilerek yapiyor yapma diyosun inadina yapiyo. Ama psikolojisi hic iyi degil. Psikologada gidemiyoruz ne yapcaz bilmiyorumKesinlikle cnm esimde diyoki hemen nie mutfaga kostun beni bekleseydin kendi o sirada keyif sigarasi tutturuyordu ama oyle bi ciglik attimki iceri nasil girdigini sasirdi . 2cocuk cok zor aradaki denge cok zor. Kizimda kucik ohlumdan once bebegim oydu benim cocuk itilip kakiliyo gibi oldu dun. Bir yandan icim ona cok kizgin bir yandan kendime kizginim.sukurler olsun birsey olmamasiyla yetindim
SoylememSen kac kilosun
2ye dogru aricam canim . Bizimkinin num sabit hat cep degilGecirdigi icin yaptirmana gerek yoktur muhtemelen canim. Ama asmye mutlaka söyle. Asıl takip edenler onlar. Biz hemsiremizle surekli yazisiyoruz kanka olduk
Bizim ebemiz yaptı. Hemen ordaki eczaneden aldı eşim. Ama yusra da ki ebemiz yapmamisti hastaneye gittik orda da zamanı geçmiş deyip alinan asiyi yapmadı. Aşıyı eczaneye geri vermek zorunda kaldikAşıyı alıp saglıkocagındamı yaptırıyoruz nasıl olcak kuzu
Eslem şappur şuppur içtiAynen kuzum ya doktorun ya hemşire yapsın, zaten damla şeklindeymiş
Benimkide oyle canim gozumuzun icine baka baka yapma dedihim seyi yapiyor. Cocukalrda psikoloji kalmadi yarin babanmesigile gondercem bahceli evelri hic degilse enerjisini atar 2gun kalsinBende kiziyorim bazen yusraya. Bi yandan icim aciyo o da kucuk ama bilerek yapiyor yapma diyosun inadina yapiyo. Ama psikolojisi hic iyi degil. Psikologada gidemiyoruz ne yapcaz bilmiyorum
İkisinide verıom yine gazlı yine gazlıKızlar biogaia ve sab simplex i birarada kullanan var mı? Kızım iki aylık iki aydır hiç olmadığı kadar gazlı
Sadece biogaia kullanıyoduk ama sab simplex de ekşediö mecburen sürekli ağlıyor ıkınırken
Covit olunca kendi ulasti bana2ye dogru aricam canim . Bizimkinin num sabit hat cep degil
Senin o eslemi yerim ben ya, kesin benim iştahsız bebe yaptırırsam eğer ona da burun kıvırırEslem şappur şuppur içti
Soyleyim ya Allah biliyor kuldan mi saklicam. Suan 109 civariyim. 112 dogum yaptım. Covit olmadan 103e düşmüştüm. Sonra sut kacmasin aman azalmasin derken boyle oldu60 70 90 olmadı baştaan tililili
Bizimkide acikinca emzigi atip ele geciyoSenin o eslemi yerim ben ya, kesin benim iştahsız bebe yaptırırsam eğer ona da burun kıvırırbu ara parmağı baya favorisi anasını emmedi böyle, kıskanıyorum azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?