EvvetDegildiirrr
Evet canım onu geçerse ver dedi zaten37.8 ates sayilmazki
Canım istedikten sonra neden yapamayasın 35 yaşına kadar zamanın var. Kpss ye çalış yeni iş imkanları da olur özelde en kötü bi iş olurSelam kızlar :) Size bir konuda fikir danışacağım. Benim mesleğim bilgisayar mühendisliği. Şu zamana kadar özel bir firmada görev yaptım. Fakat malumunuz özel şirket şartları pek ağır. Çalışma saatler, izinler, tatiller vs 2 çocuklu yaşam için hiç uygun değil. Kpss hazırlansam sizce çok mu geç? Acelem yok 2 yıl hazırlanma sürem var. Çünkü sınava çiftli yıllarda girebiliyorum. Sınav 2022 de. Kendi bölümümün puanları çok yüksek ama diğer türlü memuriyet tercihi de yapabilirim. Açıkçası uzun süredir de çalışmıyorum biraz cesaretim kırıldı. Sınava hazırlanabilir miyim, yapabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Fikirlerinize ve cesaretlendirmenize ihtiyacım var :) Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hem de şu karantina zamanlarında günde bi yarım saat 1 saat bilee bakabilsem benim için farklılık olacak. Zira kitap bile okuyamıyorum uzun zamandır..
Valla kızlar eşim destek değil ya da çalışmamı istemiyo diyosunuz ya kıskanıyorum siziDur bu soruyu ben sana soruyorum. Sence benim esim bana destek midir bu konuda
Hepsini yapıyorum canım yinede toparlanamadı bu sefer baya zorlandı nefes alırken uzun sürdü çok kötüydü. Film çekildi çok şükür bişey çıkmadı ama 2 güne kadar da inebilirmiş ciğerlere o da ateş öksürük hırıltı yaparmış öyle olursa getirin dedi. İnşallah olmazCanim hemen dik tut gazini cikarir gibi ve sirtina vur duzelene kadar. Cok sert degil ama cok yumusak ta degil. Yine olmazsa alnini yukari dogru cekin diye birsey okumustum.
Naptiniz canim. Iyidir insallahBurda bebeği boğulan bi arkadaş vardı doktoru ciğerlerine bakalım demişti? Baktımı bişey çıktımı.
Bizimki boğuldu baya toparlayamadı nefes alamadı şu an iyi gibi ama hastaneye gidiyoruz ciğerlerine batırmaya
Film çekildi temizmiş çok şükür canım ama 2 gün içinde de inebilir dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dediNaptiniz canim. Iyidir insallah
Bununla gecmis olsunn canim insallah birsey olmaz . Ne kdar korkmussundur kimbilir kiyamamFilm çekildi temizmiş çok şükür canım ama 2 gün içinde de inebilir dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dedi
Cok uzuluyorum boyle seylere canim halbuki su kadarcik akli olsa kendide kizardi nie paylastin diye. Ne bileyim yaa cok gereksiz tatsiz bi durumdasin Allah yardimcin olsun canim . Sabir versin....Yani 1 kez ya da 2 kez emio. Sutum de azaldi, bebegin artik ihtiyaci artti. Yetmio acik ve net.
Bende onem veririm birlikte yemeye fln. Aile olmanin, paylasimin tum manasidir. Cok anlam yuklerim hatta. Ama esimle hala küsüz. Simdiye kadar hic hakaret etmemisti bana. Sadece ilk evlendogimiz zamnki kavgamizda bi kufru olmustu, affetmistim sinirle soledi die. Ama bu sefer cok farkli. Yedigim hakaretten ziyade, bi sonraki kavgamiz daha beter olcak demek ki die dusunuyroum. Gun icinde mesaj atmio da hic. Az once kendim goruntulu aradim, cocugu gorsun die. Aksam eve gelince, 5 cumlemiz yok birbirimiza Allah seni inandirsin. Hep annesinin, bebegin fotosunu face koymasi yuzjnden ne hallere dustuk. Bi tane tabagini catalini kaldirmio adam.
Arida ariydi amaCok guldum yaaaaneyseki ari bulunmus memeler ususe de
İnşallah bidaha olmaz ondan 1 Saat öncesi de biberonda boğulmuştu çocuğumu beslemek kabusum oldu...Bununla gecmis olsunn canim insallah birsey olmaz . Ne kdar korkmussundur kimbilir kiyamam
Gececek canim bu gunlerde ama iste annelik hep boyle korku .... bende ben yaninda yokken kusmasindan korkuyorumİnşallah bidaha olmaz ondan 1 Saat öncesi de biberonda boğulmuştu çocuğumu beslemek kabusum oldu...
Yaaa aslinda senin yaptigin dogruda oste napayimBen tek elle emziremiyorum yaaa o buyuk problem
Tutmadan emziremiyorumYaaa aslinda senin yaptigin dogruda oste napayim
Yaaa aslinda senin yaptigin dogruda oste napayim
Kızlar dün çok yorgundum kızım çok geç uyudu ben de öyle bi uyumuşumki normalde aürekli uyanır beşiğe bakarım yüzüne battaniye mi çekmiş üstümü açılmış diye (ikisini de yapıyorTutmadan emziremiyorum
Gece 1 kez 5 saate kadar normal deniyor. Ama süt azalma konusunda bilmiyorum etkili olur mu? Memelerin belli bir kapasitesi var saatlerce beklese de o kapasiteyi aşamaz. Masallah iyi uyumussunuz. Biz sarilik varken 4.5 saat uyumustuk bir kezKızlar dün çok yorgundum kızım çok geç uyudu ben de öyle bi uyumuşumki normalde aürekli uyanır beşiğe bakarım yüzüne battaniye mi çekmiş üstümü açılmış diye (ikisini de yapıyor) işk defa 6 saat uyumuşuz sizlere sorum şu
Bu şekilde uzun süre emmezse sütüm azalır mı?
not: bu kadar uyumaya rağmen memelerim normal doluydu. Öyle patlayacak gibifalan değil
Yani artık sabaha kadar uyusun mu?
Günün 7-8 saati emzirmezsem süt azalır mı?
Tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim
Mesela tatlı yiyordum dayanamayıp başka birşey yemiyordum kalori hesaplayıp sporla birlikte vermiştim ben öyle listeye uyamam şu saatte şunu ye diye yazan.evet veriliyor diyetisyen de arkadaşım 1500 vermişti 3 ayda 20 kilo verdi
Masallah valla bazisi sansli iste. Evet cnm sinava varmis 2 sene hazirlansan 3sene var diyebiliriz .onemli olan vakit ayirabilecekmisin ? Biseylerden feragat etmen gerekcek mesela uykundan. Ama dusunsene sonu cok guzel olucak. Evet aynen bosunami okudik kafa patlattik . Bana cocuk gelisimimden cikio kimya okumak tipla esdegerdi cunku sifir mat. Sifir kimya bilgisiyle basladim ama cok calistim cok seviyordum labi diploma notum falan cok iyi gelmisti. Sonra ha bu herifle evlendim kaldi hersey .esinde destekse eger bence simdi basla derslere...
Film çekildi temizmiş çok şükür canım ama 2 gün içinde de inebilir dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dedi
aynen liste yasak gibi oluyor yasaklar da cazip geliyor:)Mesela tatlı yiyordum dayanamayıp başka birşey yemiyordum kalori hesaplayıp sporla birlikte vermiştim ben öyle listeye uyamam şu saatte şunu ye diye yazan.
Uzulme artik ben bile uzulmuyorum halime. Yani cok uzun zamandir surekli bi dert ve sikinti halindeyim. Hzuurlu ya da mutlu bi gun gecirirsem kazara, kesin inanmam, heralde bugun ölcem fln die dusuncemCok uzuluyorum boyle seylere canim halbuki su kadarcik akli olsa kendide kizardi nie paylastin diye. Ne bileyim yaa cok gereksiz tatsiz bi durumdasin Allah yardimcin olsun canim . Sabir versin....
O korku bende de hep var. Gozumun onunden ayiramiyroum iste o yuzdenGececek canim bu gunlerde ama iste annelik hep boyle korku .... bende ben yaninda yokken kusmasindan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?