2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
37.8 ates sayilmazki
Evet canım onu geçerse ver dedi zaten
Canım istedikten sonra neden yapamayasın 35 yaşına kadar zamanın var. Kpss ye çalış yeni iş imkanları da olur özelde en kötü bi iş olur
Dur bu soruyu ben sana soruyorum. Sence benim esim bana destek midir bu konuda
Valla kızlar eşim destek değil ya da çalışmamı istemiyo diyosunuz ya kıskanıyorum sizi
Benim eşim çalışmıyor olsan senle evlenmezdim diyor
Ev kredisi doğalgaz aidat bir tane ihtiyaç kredisi elektrik su telefon faturası ödüyorum ve kredi kartı borcumu
allah bana kolaylık versin eşim de tüm prasını çocuğumuz için evimiz için harcıyor ama zor geçiniyoruz keşke eşim ücretsiz izin al dese ve buna uygun durumumuz olsa kuru ekmek yerim hiç sorun değil kendime çorap bile almasamda evladımla evimde zaman geçirsem 1 aydan az kaldı analık iznim bitecek
Evledınızın ilk adımlarını görmek onun anneyle büyümesi ona verilecek en büyük nimet kızlar kıymetini bilin

Canim hemen dik tut gazini cikarir gibi ve sirtina vur duzelene kadar. Cok sert degil ama cok yumusak ta degil. Yine olmazsa alnini yukari dogru cekin diye birsey okumustum.
Hepsini yapıyorum canım yinede toparlanamadı bu sefer baya zorlandı nefes alırken uzun sürdü çok kötüydü. Film çekildi çok şükür bişey çıkmadı ama 2 güne kadar da inebilirmiş ciğerlere o da ateş öksürük hırıltı yaparmış öyle olursa getirin dedi. İnşallah olmaz

Cok uzuluyorum boyle seylere canim halbuki su kadarcik akli olsa kendide kizardi nie paylastin diye. Ne bileyim yaa cok gereksiz tatsiz bi durumdasin Allah yardimcin olsun canim . Sabir versin....

Yaaa aslinda senin yaptigin dogruda oste napayim
Tutmadan emziremiyorum
Kızlar dün çok yorgundum kızım çok geç uyudu ben de öyle bi uyumuşumki normalde aürekli uyanır beşiğe bakarım yüzüne battaniye mi çekmiş üstümü açılmış diye (ikisini de yapıyor ) işk defa 6 saat uyumuşuz sizlere sorum şu
Bu şekilde uzun süre emmezse sütüm azalır mı?
not: bu kadar uyumaya rağmen memelerim normal doluydu. Öyle patlayacak gibifalan değil
Yani artık sabaha kadar uyusun mu?
Günün 7-8 saati emzirmezsem süt azalır mı?
Tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim

Gece 1 kez 5 saate kadar normal deniyor. Ama süt azalma konusunda bilmiyorum etkili olur mu? Memelerin belli bir kapasitesi var saatlerce beklese de o kapasiteyi aşamaz. Masallah iyi uyumussunuz. Biz sarilik varken 4.5 saat uyumustuk bir kez yusra mama ile beslendigi icin bazen uzun uyurdu ama genelde hep 3 saatte beslenirdi eslemde çoğunlukla öyle

Gel sarilip aglayalim canimm bende aynini yaptim sayilir.. liseyi anadolu öğretmende bitirdim sayisal mezunu olarak 1yil ara verdim o sirada esimle evlendik fransya yerlestim geldim burda halkla iliskiler okudum, uzerine 2.cocugudayaptim evde oturuyorum burda cok zor buroda calismam turkiyeye donsek bundan sonra nasil is bulurum nolur Allah kerim evde oturarak evhanimliginda master ustune master yapicam

Mesela tatlı yiyordum dayanamayıp başka birşey yemiyordum kalori hesaplayıp sporla birlikte vermiştim ben öyle listeye uyamam şu saatte şunu ye diye yazan.
aynen liste yasak gibi oluyor yasaklar da cazip geliyor:)

Cok uzuluyorum boyle seylere canim halbuki su kadarcik akli olsa kendide kizardi nie paylastin diye. Ne bileyim yaa cok gereksiz tatsiz bi durumdasin Allah yardimcin olsun canim . Sabir versin....
Uzulme artik ben bile uzulmuyorum halime. Yani cok uzun zamandir surekli bi dert ve sikinti halindeyim. Hzuurlu ya da mutlu bi gun gecirirsem kazara, kesin inanmam, heralde bugun ölcem fln die dusuncem sabrim da bol cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…