cnm emziren annelerin fazladan alması gereken kalori miktarı var eğer ondan fazla alıyorsak veremeyiz ayni kalırız yanlis hatırlamıyorsam gunluk kaloriya ek olarak 300-500 kalori arasıydı ikizlerde değişiyordu bundan fazla alıyorsak veremeyiz,kalori hesabiyla zayiflayabiliriz gunluk emzirdigimiz icin 2000 kalori alsak yeter meselaCanım konuşmanın öncesini okuyamadım ama, ben de emzirmenin kalori yakımına faydası olacağını düşünüyordum ama o halde neden kilo vermemiz bu kadar zor oluyor :)
bi de bu bez 4 numara nasil şişirdin sen onu 3 saatte :) bi de pipilisinde darlık var :) artik son cisle açtı sanirim ,daha da açılmaz ise lavobo pompasını dayıcam pipiliye vakumluycam :)Ayyy maşallah en sevdiğim görüntü, bir de o beze hafifçe bastırıp pıt pıt yapmak çok tatlı oluyo
ay gercek mi iyi sevindim şahsen çok sutlu tatli yiyorum dayanamıyorum tatli ya sut artiriciyi da biraktim :) iyi gidiyor ise öyleHer 1 cc süt için 7 kalori gidiyormus vücuttan günde 700 kalorin kesin gidiyordur senin hesap et işte
Hımm anladım canım haklısın. Ben şuan diyetteyim ama çok olmadı başlayalı. Fakat emzirme diyeti bu. Yani kalori azaltan değil, aynı kaloriyi sağlıklı besinlerden alma şeklinde. Bol yiyip içmeli :) Bakalım faydası olacak mı.. Sen şimdiden 2.5 kilo vermişsin bile maşallah harika birşey bucnm emziren annelerin fazladan alması gereken kalori miktarı var eğer ondan fazla alıyorsak veremeyiz ayni kalırız yanlis hatırlamıyorsam gunluk kaloriya ek olarak 300-500 kalori arasıydı ikizlerde değişiyordu bundan fazla alıyorsak veremeyiz,kalori hesabiyla zayiflayabiliriz gunluk emzirdigimiz icin 2000 kalori alsak yeter mesela
Calisiyordum canim. Evlenince hic calismadim esim memur baska illerdeydik bilmedigimiz yer gerek yok dedik hic arayisa girmedim sonra kizim oldu biz ank geldik. Ailemiz burda ikimizinde.annemde cok yakin ama birakamadim kiyamadim cok bagliydi bana kizim daha yeni bensiz duruyor oyle diyim canim. Sonra hamile kaldim oglum oldu iste en az 3 sene daha calismam caliscak olsam bile . Kimya okudum canim bide isletme var. Lisedede cocuk helisimi okudumCiddi misin? Evlenmeden önce çalışıyor muydun canım? Ben de kızım olunca ayrıldım işten. Ama kendi isteğimle. Çünkü annem kızıma bakamazdı baya rahatsızdı. Şimdi aslan mıyım yoksa fare miyim şüpheliyim :) Gerçi o masalda fare de aslan kadar güçlü oluyordu amaSenin bölümün ne peki?
Bezi oyle gorunce cok mutlu oluyorum bembi de bu bez 4 numara nasil şişirdin sen onu 3 saatte :) bi de pipilisinde darlık var :) artik son cisle açtı sanirim ,daha da açılmaz ise lavobo pompasını dayıcam pipiliye vakumluycam :)
Kaç saatte bir sağıyon bebek kaç saatte bir içiyorbak bi gaza geldim sanki simdi gidip sagicam :)
Nette gördüm bende buyüzden dediğin gibi fazldan 500 kalori almamız kafi. 200 kaloriyi hamilelikte depolanan kaloriden alıyormus 500 kaloriyi yediklerinden.ay gercek mi iyi sevindim şahsen çok sutlu tatli yiyorum dayanamıyorum tatli ya sut artiriciyi da biraktim :) iyi gidiyor ise öyle
Düzenli çalışırım diyorsan içinden de geliyorsa yapabilirsin.Ben iki kere denedim ama sıkıldım çalışmadım hiç kafa da almıyor belli bir yaştan sonra.En güzeli memurluk.Özelde çocukla çok zor ben yıllarca çalıştım.Şimdiki aklım olsa mezun olur olmaz kasardım iki yıl girerdim.Ama mezun olunca yüksek yapayım dedim bir de iş bulunca kaldı hepsi.Selam kızlar :) Size bir konuda fikir danışacağım. Benim mesleğim bilgisayar mühendisliği. Şu zamana kadar özel bir firmada görev yaptım. Fakat malumunuz özel şirket şartları pek ağır. Çalışma saatler, izinler, tatiller vs 2 çocuklu yaşam için hiç uygun değil. Kpss hazırlansam sizce çok mu geç? Acelem yok 2 yıl hazırlanma sürem var. Çünkü sınava çiftli yıllarda girebiliyorum. Sınav 2022 de. Kendi bölümümün puanları çok yüksek ama diğer türlü memuriyet tercihi de yapabilirim. Açıkçası uzun süredir de çalışmıyorum biraz cesaretim kırıldı. Sınava hazırlanabilir miyim, yapabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Fikirlerinize ve cesaretlendirmenize ihtiyacım var :) Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hem de şu karantina zamanlarında günde bi yarım saat 1 saat bilee bakabilsem benim için farklılık olacak. Zira kitap bile okuyamıyorum uzun zamandır..
Ben daha önce kalori hesabıyla kilo vermiştim.1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyordum.cnm emziren annelerin fazladan alması gereken kalori miktarı var eğer ondan fazla alıyorsak veremeyiz ayni kalırız yanlis hatırlamıyorsam gunluk kaloriya ek olarak 300-500 kalori arasıydı ikizlerde değişiyordu bundan fazla alıyorsak veremeyiz,kalori hesabiyla zayiflayabiliriz gunluk emzirdigimiz icin 2000 kalori alsak yeter mesela
Maşallah :) 10 parmağımda 10 marifet diyosunCalisiyordum canim. Evlenince hic calismadim esim memur baska illerdeydik bilmedigimiz yer gerek yok dedik hic arayisa girmedim sonra kizim oldu biz ank geldik. Ailemiz burda ikimizinde.annemde cok yakin ama birakamadim kiyamadim cok bagliydi bana kizim daha yeni bensiz duruyor oyle diyim canim. Sonra hamile kaldim oglum oldu iste en az 3 sene daha calismam caliscak olsam bile . Kimya okudum canim bide isletme var. Lisedede cocuk helisimi okudum
Haklısın canım zaman geçtikçe sınav işleri, sabırla çalışmak zorlaşıyor. Ben de sonradan keşke oturup çalışsaydım demeyeyim diye şansımı denemeyi düşünüyorum. Olmazsa da nasip hayırlısını istiyorum her zaman :)Düzenli çalışırım diyorsan içinden de geliyorsa yapabilirsin.Ben iki kere denedim ama sıkıldım çalışmadım hiç kafa da almıyor belli bir yaştan sonra.En güzeli memurluk.Özelde çocukla çok zor ben yıllarca çalıştım.Şimdiki aklım olsa mezun olur olmaz kasardım iki yıl girerdim.Ama mezun olunca yüksek yapayım dedim bir de iş bulunca kaldı hepsi.
Evet ama ben başlarken akşam tok karnına kiloma çıkıp bakmıştım, bi de tam yemek sonrası düşün :)) Canım çok sıkılmıştı. O içimde kaldı, tok da olsam istediğim kiloda olucam diye söz verdim kendime :) Onun için hep tok tartılıcamSabahlaro ac karnina ve buyuk abdeste ciktiktan sonra tartilir diye biliuordum canim
Valla ben memurum memurluk rahat yani özel gibi baskı olsa çekemezdim sanırım bu krizde bile bi sürü kişiyi işten cıkardılar acımadan enazndan işin belliHaklısın canım zaman geçtikçe sınav işleri, sabırla çalışmak zorlaşıyor. Ben de sonradan keşke oturup çalışsaydım demeyeyim diye şansımı denemeyi düşünüyorum. Olmazsa da nasip hayırlısını istiyorum her zaman :)
Ben nasihat vermeyeyim basaramayanlardanim :)Selam kızlar :) Size bir konuda fikir danışacağım. Benim mesleğim bilgisayar mühendisliği. Şu zamana kadar özel bir firmada görev yaptım. Fakat malumunuz özel şirket şartları pek ağır. Çalışma saatler, izinler, tatiller vs 2 çocuklu yaşam için hiç uygun değil. Kpss hazırlansam sizce çok mu geç? Acelem yok 2 yıl hazırlanma sürem var. Çünkü sınava çiftli yıllarda girebiliyorum. Sınav 2022 de. Kendi bölümümün puanları çok yüksek ama diğer türlü memuriyet tercihi de yapabilirim. Açıkçası uzun süredir de çalışmıyorum biraz cesaretim kırıldı. Sınava hazırlanabilir miyim, yapabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Fikirlerinize ve cesaretlendirmenize ihtiyacım var :) Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hem de şu karantina zamanlarında günde bi yarım saat 1 saat bilee bakabilsem benim için farklılık olacak. Zira kitap bile okuyamıyorum uzun zamandır..
Cunku yiyoruz :)Canım konuşmanın öncesini okuyamadım ama, ben de emzirmenin kalori yakımına faydası olacağını düşünüyordum ama o halde neden kilo vermemiz bu kadar zor oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?