- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Canim yaa .iyiki oglun var..Uzulme artik ben bile uzulmuyorum halime. Yani cok uzun zamandir surekli bi dert ve sikinti halindeyim. Hzuurlu ya da mutlu bi gun gecirirsem kazara, kesin inanmam, heralde bugun ölcem fln die dusuncemsabrim da bol cekiyorum
Dün ve önceki gün aynı şeyi yaşadım bugün yine ağladı ama uzun sürmedi çok şükür. Zor gerçekten ne yaptıysak susmadı. Ayakta kucağıma alıp eeeeeeee dedim hafif sallayarak ya da poposuna vurarak. En son böyle uyudu. Ama perişan etti biziTam 1 saattir kolik bir bebek gibi ağlıyor feryat figan 2 dk susup geri baslıyor okadar gaz cıkarıyor bitmezmi bu Allahım deli olacam valla bırakıp evden kacasım var şimdi eşim kucagında ev gezdirio nie düzelmio bunlr yaa aşırı bunaldım bu gazdan memeyide almıyor agzına ayagını cekip bırakıp kıyamet koparıyor off
54 günlük sözde heryerde güneşli gündesiniz dıo bu güneşse atakta napacazDün ve önceki gün aynı şeyi yaşadım bugün yine ağladı ama uzun sürmedi çok şükür. Zor gerçekten ne yaptıysak susmadı. Ayakta kucağıma alıp eeeeeeee dedim hafif sallayarak ya da poposuna vurarak. En son böyle uyudu. Ama perişan etti bizi ☹☹☹ kaç günlük seninki. Büyüme atağı diyorlar bilemedim.
Bnmkide gunesli gunde ama gel gorki karla karisik yagmurlu bir hava yasatiyor54 günlük sözde heryerde güneşli gündesiniz dıo bu güneşse atakta napacaz
Çok geçmiş olsun, emzirirken bebeği sırt üstü vaziyette değil de, yan çevirerek ve baş tarafını biraz yukarıda tutarak emzir canım. Daha küçük oldukları için oluyor, benim oğlumda da oluyor hemen ters çevirip sırtına hafif hafif vuruyorum. Ben de çok korkuyorum Allah korusun hepsini. Biberon ile verirken de kafasını omzuma dayayıp neredeyse dik vaziyette içiriyorum.İnşallah bidaha olmaz ondan 1 Saat öncesi de biberonda boğulmuştu çocuğumu beslemek kabusum oldu...
Aynı gün bizimkide o gün başladı ilk . Evet güneşli diyor ben de anlamadım . Normal doğum tarihine göre bakın diyorlar ama benim güneşli olması lazım. Gerçi değişir o tam olarak tutmaz bence . Bu aralar başlıyor demek ki . Sabır diliyorum arkadaşım size. Bebek ağladı ben ağladım. Sinirlenmemek için kendimi zor tuttum en son. Yeter diye bağırdım biraz artık bas bas bagiriyirdu çünkü .insanın canı yanıyor bı taraftan o ağladıkça.54 günlük sözde heryerde güneşli gündesiniz dıo bu güneşse atakta napacaz
biz sirf o yuzden kamera aldik kizlar kucuk bi tane 360 derece dönebiliyor gece görüşü var benim teline esimin teline tablete programını indirdik o uyurken falan mutlaktaysan aciyor önüme koyuyorum telden bakıyorum sesini duyuyorum ben baktim uyanacak piş piş seslenebiliyorum kameradan duyuyor ben istediğim zaman basıyorum oyle duyuyorGececek canim bu gunlerde ama iste annelik hep boyle korku .... bende ben yaninda yokken kusmasindan korkuyorum
Bende dambılla spor yapmış gibiyim kollarım agrıyoBnmkide gunesli gunde ama gel gorki karla karisik yagmurlu bir hava yasatiyor. Tum kemiklerim agriyor
Doğması gereken haftaya göre güneşli ama doğdugu güne göre 7.5 atak haftası yeni baslamıs bide 14 gunmuş valla bittik bizAynı gün bizimkide o gün başladı ilk . Evet güneşli diyor ben de anlamadım . Normal doğum tarihine göre bakın diyorlar ama benim güneşli olması lazım. Gerçi değişir o tam olarak tutmaz bence . Bu aralar başlıyor demek ki . Sabır diliyorum arkadaşım size. Bebek ağladı ben ağladım. Sinirlenmemek için kendimi zor tuttum en son. Yeter diye bağırdım biraz artık bas bas bagiriyirdu çünkü .insanın canı yanıyor bı taraftan o ağladıkça.
Aynen ben de dün gece verdim gece uyudu bugün bütün gün uyudu yaradı benim sıpayaDemekki metsil etkili kaka yapmadigi zamanlarda veririm bende rahatlar en azindan :)
Cok iyiymis canimbiz sirf o yuzden kamera aldik kizlar kucuk bi tane 360 derece dönebiliyor gece görüşü var benim teline esimin teline tablete programını indirdik o uyurken falan mutlaktaysan aciyor önüme koyuyorum telden bakıyorum sesini duyuyorum ben baktim uyanacak piş piş seslenebiliyorum kameradan duyuyor ben istediğim zaman basıyorum oyle duyuyor
Ondanda çok korkuyorum annelik zormuş... Ben hep yan yatırıyorum ama kafasını çeviriyor. Yastık koymak lazımmışGececek canim bu gunlerde ama iste annelik hep boyle korku .... bende ben yaninda yokken kusmasindan korkuyorum
BendeHala uyutmaya calisiyorum yaa .uykusuzkuktan oliciiim. Daha bide sahura kalkcaz
Sağol canım yok ters çevirip sırtına vuruyorum alnını çekiyorum topuğunu sıkıp ağlatmaya çalışıyorum. Boğulduğunda kusmadı hiçGecmis olsun cnm kusarak mi kendine getrdiniz?
Benimde 9 buçuk ayımmı kaldıAyyy ins olmaz..el kadar yavrular, insan kiyamio. Sutunse eger bebeginin genzine kacan, oncesinde sag biraz ki azalsin. Biberondan mama kacmissa da, biberon ucunu degistirmeyi dene.
Yagiz da dogduktan hemen hemen 10 gun sonrasi genzine kacti mama. Sirtna vurduk, cevirdik fln bi gariplesti cocuk. Hatta yoldayken, morardi bi ara benzi, elimin ayagimin cani kesildi. Gittik acile. Saturasyon baktilar normaldi. Oksuruk, ates olursa birkac gun gozlemleyin dediler. Sukur ki olmadi. Bu olaydan sonra birkac kez dha oldu. Sonra buyuyunce olmuyor da zaten. Ilk zamanlar daha dikkat gerekiyo bence. Ama bu ve buna benzer durumlar, kusmalar, genizlerine kacmasi vs, 1 yasina girene girene kadar yasanabilirmis. 1 yasindan sonra, ancak bole riskler kalmazmis. Yani gozlerimi tam anlamiyla kapatip, guzel ruyalar gormeme 9 ay kaldisaglicakla tipis tipis yurusunler de, varsin uyumayalim
Sağol lalacığım sorma ya Allah korusun çok kötü oluyor insan.Çok geçmiş olsun betocugum . Bizde de oluyor korkuyorum çok bı görsen. Ama biberon değiştirdim baya azaldı bogulmasi. Avent 0 numara biberon aldık canım belki işine yarar.
Bizdede çıkmadı Allaha şükür canım ama 2 güne de inebilir ciğerlere dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dediBendim canım Gittik film çektiker birler çıkmadı şükür geçmiş olsun size de korkma inşallah bir şey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?