2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy ins olmaz..el kadar yavrular, insan kiyamio. Sutunse eger bebeginin genzine kacan, oncesinde sag biraz ki azalsin. Biberondan mama kacmissa da, biberon ucunu degistirmeyi dene.
Yagiz da dogduktan hemen hemen 10 gun sonrasi genzine kacti mama. Sirtna vurduk, cevirdik fln bi gariplesti cocuk. Hatta yoldayken, morardi bi ara benzi, elimin ayagimin cani kesildi. Gittik acile. Saturasyon baktilar normaldi. Oksuruk, ates olursa birkac gun gozlemleyin dediler. Sukur ki olmadi. Bu olaydan sonra birkac kez dha oldu. Sonra buyuyunce olmuyor da zaten. Ilk zamanlar daha dikkat gerekiyo bence. Ama bu ve buna benzer durumlar, kusmalar, genizlerine kacmasi vs, 1 yasina girene girene kadar yasanabilirmis. 1 yasindan sonra, ancak bole riskler kalmazmis. Yani gozlerimi tam anlamiyla kapatip, guzel ruyalar gormeme 9 ay kaldi saglicakla tipis tipis yurusunler de, varsin uyumayalim

Çok geçmiş olsun betocugum . Bizde de oluyor korkuyorum çok bı görsen. Ama biberon değiştirdim baya azaldı bogulmasi. Avent 0 numara biberon aldık canım belki işine yarar.

Bendim canım Gittik film çektiker birler çıkmadı şükür geçmiş olsun size de korkma inşallah bir şey olmamıştır

Kızımın ne zaman genzine yemek ya da mama kaçsa baş parmağımla iki alnının ortasından kaşının üstüne doğru elimi hareket ettirir suratına da üflerim yukarı baktırırım hemen kesilir düzelir.Annem göstermişti bana büyüklerde bile işe yarıyor.O yüzden çok şükür sorun yaşamadım ama kızım kusmazdı hiç oğlum da öyle arada emerken süt kaçar gibi oluyor bazen kendisi hemen toparlıyor.

Onların ailesine tek laf esilmez tüm erkekler böyle galiba

Dün biz de altı saat uyumuşuz sabah doluydu göğüslerim.Anneme sordum ben de çocuk aç mı kalır böyle diye de kardeşimle ben sabaha kadar kalkmazmışız uyurmuşuz.Çok şükür ikimiz de sağlıklıyızİkimiz de sekiz ay emmişiz

Abooo bu ne eslemde birkac gundur bez boşken cis sizdiriyor ama 6 kg oldu ben hala 2 numarayı bitirmeye çalışıyorum ondan iyi sarmiyo galiba
Metsili bugün kullandım akşam bir kaka yapmış kızımda görmedim böyle göğsüne kadar kakaya bulanmış bezinde en ufak bir yer kalmamış bulaşmayan

Onların ailesine tek laf esilmez tüm erkekler böyle galiba
Evet maalesef öyle sen haklı bile olsan farketmez.Eşim laf söyletmez bana ama ben yokken telefonda onlara ağzına geleni sayar ben haklıysam.Öyle yapa yapa sıkıntı kalmadı laf edemiyorlar artık.

@melek._19 ve PeRRieR kızlar sizin diyetler nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı? Benim bazen tartıya çıkıp bakasım geliyor ama kendimi tutuyorum. Cumartesi akşam tok tartılacağım inşallah.
Canım Iyı gıdıyor coksukurbugun odul verdım kendime annem geldi soylemesi ayıp gullac yapti 2 ogundede bol bol yedım odul gunum olsun dedim yarın devam kaldıgım yerden ama kesinlikle cıkolata ekmek bıraktım tamamen asla yemiyorum eşim cıkolata felan goturuyor ama ben canim ceksede meyve yıyorum hemen

Cnm emin olmamakla birlikte azalacagini dusunuyorum. Cunki emdikce doluyor ve artik memeler terbiye oldu ihtiyaac kadar uretiyor.bana azalir gibi geliyor 7 saat emmezse .

Canim 7 saat Cok bence

Harika Ben de dikkat etsem de firelerim oluyor tabi Gullac diger tatlilara kiyasen masum bi tatli bence ☺

. Gecen kizim diyoki anne sen buyuyuncr ne olacaksin ben dr olayim sende eczaneci ol ben hastaara ilac yazip sana gonderirim.ilac satarsin diyo . Icimden dedim anan kariyerinin zirvesinde 2 cocukla . Bizimde kaderimiz boyleymis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…