- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ayyy ins olmaz..el kadar yavrular, insan kiyamio. Sutunse eger bebeginin genzine kacan, oncesinde sag biraz ki azalsin. Biberondan mama kacmissa da, biberon ucunu degistirmeyi dene.Hepsini yapıyorum canım yinede toparlanamadı bu sefer baya zorlandı nefes alırken uzun sürdü çok kötüydü. Film çekildi çok şükür bişey çıkmadı ama 2 güne kadar da inebilirmiş ciğerlere o da ateş öksürük hırıltı yaparmış öyle olursa getirin dedi. İnşallah olmaz
Çok geçmiş olsun betocugum . Bizde de oluyor korkuyorum çok bı görsen. Ama biberon değiştirdim baya azaldı bogulmasi. Avent 0 numara biberon aldık canım belki işine yarar.Hepsini yapıyorum canım yinede toparlanamadı bu sefer baya zorlandı nefes alırken uzun sürdü çok kötüydü. Film çekildi çok şükür bişey çıkmadı ama 2 güne kadar da inebilirmiş ciğerlere o da ateş öksürük hırıltı yaparmış öyle olursa getirin dedi. İnşallah olmaz
Bence de dene neden olmasın ki millet neler başarıtoeHaklısın canım zaman geçtikçe sınav işleri, sabırla çalışmak zorlaşıyor. Ben de sonradan keşke oturup çalışsaydım demeyeyim diye şansımı denemeyi düşünüyorum. Olmazsa da nasip hayırlısını istiyorum her zaman :)
Bendim canım Gittik film çektiker birler çıkmadı şükür geçmiş olsun size de korkma inşallah bir şey olmamıştırBurda bebeği boğulan bi arkadaş vardı doktoru ciğerlerine bakalım demişti? Baktımı bişey çıktımı.
Bizimki boğuldu baya toparlayamadı nefes alamadı şu an iyi gibi ama hastaneye gidiyoruz ciğerlerine batırmaya
Kızımın ne zaman genzine yemek ya da mama kaçsa baş parmağımla iki alnının ortasından kaşının üstüne doğru elimi hareket ettirir suratına da üflerim yukarı baktırırım hemen kesilir düzelir.Annem göstermişti bana büyüklerde bile işe yarıyor.O yüzden çok şükür sorun yaşamadım ama kızım kusmazdı hiç oğlum da öyle arada emerken süt kaçar gibi oluyor bazen kendisi hemen toparlıyor.Ayyy ins olmaz..el kadar yavrular, insan kiyamio. Sutunse eger bebeginin genzine kacan, oncesinde sag biraz ki azalsin. Biberondan mama kacmissa da, biberon ucunu degistirmeyi dene.
Yagiz da dogduktan hemen hemen 10 gun sonrasi genzine kacti mama. Sirtna vurduk, cevirdik fln bi gariplesti cocuk. Hatta yoldayken, morardi bi ara benzi, elimin ayagimin cani kesildi. Gittik acile. Saturasyon baktilar normaldi. Oksuruk, ates olursa birkac gun gozlemleyin dediler. Sukur ki olmadi. Bu olaydan sonra birkac kez dha oldu. Sonra buyuyunce olmuyor da zaten. Ilk zamanlar daha dikkat gerekiyo bence. Ama bu ve buna benzer durumlar, kusmalar, genizlerine kacmasi vs, 1 yasina girene girene kadar yasanabilirmis. 1 yasindan sonra, ancak bole riskler kalmazmis. Yani gozlerimi tam anlamiyla kapatip, guzel ruyalar gormeme 9 ay kaldisaglicakla tipis tipis yurusunler de, varsin uyumayalim
Onların ailesine tek laf esilmez tüm erkekler böyle galibaYani 1 kez ya da 2 kez emio. Sutum de azaldi, bebegin artik ihtiyaci artti. Yetmio acik ve net.
Bende onem veririm birlikte yemeye fln. Aile olmanin, paylasimin tum manasidir. Cok anlam yuklerim hatta. Ama esimle hala küsüz. Simdiye kadar hic hakaret etmemisti bana. Sadece ilk evlendogimiz zamnki kavgamizda bi kufru olmustu, affetmistim sinirle soledi die. Ama bu sefer cok farkli. Yedigim hakaretten ziyade, bi sonraki kavgamiz daha beter olcak demek ki die dusunuyroum. Gun icinde mesaj atmio da hic. Az once kendim goruntulu aradim, cocugu gorsun die. Aksam eve gelince, 5 cumlemiz yok birbirimiza Allah seni inandirsin. Hep annesinin, bebegin fotosunu face koymasi yuzjnden ne hallere dustuk. Bi tane tabagini catalini kaldirmio adam.
Dün biz de altı saat uyumuşuz sabah doluydu göğüslerim.Anneme sordum ben de çocuk aç mı kalır böyle diye de kardeşimle ben sabaha kadar kalkmazmışız uyurmuşuz.Çok şükür ikimiz de sağlıklıyızKızlar dün çok yorgundum kızım çok geç uyudu ben de öyle bi uyumuşumki normalde aürekli uyanır beşiğe bakarım yüzüne battaniye mi çekmiş üstümü açılmış diye (ikisini de yapıyor) işk defa 6 saat uyumuşuz sizlere sorum şu
Bu şekilde uzun süre emmezse sütüm azalır mı?
not: bu kadar uyumaya rağmen memelerim normal doluydu. Öyle patlayacak gibifalan değil
Yani artık sabaha kadar uyusun mu?
Günün 7-8 saati emzirmezsem süt azalır mı?
Tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim
Metsili bugün kullandım akşam bir kaka yapmış kızımda görmedim böyle göğsüne kadar kakaya bulanmış bezinde en ufak bir yer kalmamış bulaşmayanAbooo bu neeslemde birkac gundur bez boşken cis sizdiriyor ama 6 kg oldu ben hala 2 numarayı bitirmeye çalışıyorum ondan iyi sarmiyo galiba
Ben 1leri bitirmeye çalışıyorum ya çocuk oldu en az 5,5Abooo bu neeslemde birkac gundur bez boşken cis sizdiriyor ama 6 kg oldu ben hala 2 numarayı bitirmeye çalışıyorum ondan iyi sarmiyo galiba
Çok geçmiş olsun canımFilm çekildi temizmiş çok şükür canım ama 2 gün içinde de inebilir dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dedi
Evet maalesef öyle sen haklı bile olsan farketmez.Eşim laf söyletmez bana ama ben yokken telefonda onlara ağzına geleni sayar ben haklıysam.Öyle yapa yapa sıkıntı kalmadı laf edemiyorlar artık.Onların ailesine tek laf esilmez tüm erkekler böyle galiba
Demekki metsil etkili kaka yapmadigi zamanlarda veririm bende rahatlar en azindan :)Metsili bugün kullandım akşam bir kaka yapmış kızımda görmedim böyle göğsüne kadar kakaya bulanmış bezinde en ufak bir yer kalmamış bulaşmayan
Biz hic stok yapmadik. En son hastanedeyken siparis vermiştim 2 numara 1 ay oldu nerdeyse 2 paket bezi bitiremedikBen 1leri bitirmeye çalışıyorum ya çocuk oldu en az 5,5Eşim stoklamış sağolsun 1 numara
Canım Iyı gıdıyor coksukur@melek._19 vePeRRieR kızlar sizin diyetler nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı? Benim bazen tartıya çıkıp bakasım geliyor ama kendimi tutuyorum. Cumartesi akşam tok tartılacağım inşallah.
Cnm emin olmamakla birlikte azalacagini dusunuyorum. Cunki emdikce doluyor ve artik memeler terbiye oldu ihtiyaac kadar uretiyor.bana azalir gibi geliyor 7 saat emmezse .Kızlar dün çok yorgundum kızım çok geç uyudu ben de öyle bi uyumuşumki normalde aürekli uyanır beşiğe bakarım yüzüne battaniye mi çekmiş üstümü açılmış diye (ikisini de yapıyor) işk defa 6 saat uyumuşuz sizlere sorum şu
not: bu kadar uyumaya rağmen memelerim normal doluydu. Öyle patlayacak gibifalan değil
Canim 7 saat Cok benceKızlar dün çok yorgundum kızım çok geç uyudu ben de öyle bi uyumuşumki normalde aürekli uyanır beşiğe bakarım yüzüne battaniye mi çekmiş üstümü açılmış diye (ikisini de yapıyor) işk defa 6 saat uyumuşuz sizlere sorum şu
HarikaCanım Iyı gıdıyor coksukur☺bugun odul verdım kendime annem geldi soylemesi ayıp gullac yapti 2 ogundede bol bol yedım odul gunum olsun dedimyarın devam kaldıgım yerden ama kesinlikle cıkolata ekmek bıraktım tamamen asla yemiyorum eşim cıkolata felan goturuyor ama ben canim ceksede meyve yıyorum hemen
Biraz agir gelip halsizlik yapabiliyo. Ateste yapabilirKızlar yarın 2.ay aşımız var... Olası durumlar neler bekliyor paylasırmısınkz.. Yorucu bir aşı degılmıateşte yapabiliyor bıldıgım kadarıyla.
Gel sarilip aglayalim canimm bende aynini yaptim sayilir..liseyi anadolu öğretmende bitirdim sayisal mezunu olarak 1yil ara verdim o sirada esimle evlendik fransya yerlestim geldim burda halkla iliskiler okudum, uzerine 2.cocugudayaptim evde oturuyorum burda cok zor buroda calismam turkiyeye donsek bundan sonra nasil is bulurum nolur Allah kerim evde oturarak evhanimliginda master ustune master yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?