2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nasıl emzireceğimi şaşırdım valla zaten kavga edip duruyor memeyle

Canin cikolata cekerse, muzu ince dilimleyip Kakao a bulayip yiyebilirsin. Cok güzel oluyor

İnternette okumuştum sertliğe takılmayın diyordu. Memeler terbiye olunca eskisi kadar sertleşip rahatsızlık vermezmiş dolu olduğu halde.

geçmiş olsun cnm

once iki kez emdik sonra sagimimizi yaptik simdi 1 saat daha yatabilirizzz bklm

bugun once kalca kontrolümüz var sonra aşılar bklm ins aşılarımız sıkıntısız gecer
Geçmiş olsun canım benim, bizim seninle nişanımız aynı gün gelmemiş miydi canım? Benim fındık kurdum 73 günlük oldu seninki kaç günlük?

Canim hemen dik tut gazini cikarir gibi ve sirtina vur duzelene kadar. Cok sert degil ama cok yumusak ta degil. Yine olmazsa alnini yukari dogru cekin diye birsey okumustum.
Evet ben yapıyorum Cok etkili. Alnının ortasından basparmakla hafif bastırarak yukarıya dogru cekip indirin

Günaydın kızlar, koşturmacalarımız hep aynı, uykusuzluk yorgunluk
Kilo vermeyi konuşmuşsun, bende dikkat etmeye çalışıyorum 3 kilo kaldı hamilelikten, ama göbeğim olduğu gibi duruyor nasıl olacak nasıl gidecek bilmiyorum, ramazan bitsin lesliye başlıycam inşlh faydası olur, birde korse kullanıp göbekte fayda gören var mı

Kızlar yarın 2.ay aşımız var... Olası durumlar neler bekliyor paylasırmısınkz.. Yorucu bir aşı degılmıateşte yapabiliyor bıldıgım kadarıyla.
Valla canım korkutmak gibi olmasın ama. Bizi baya etkiledi.dün olduk .ateş yapmadı çok şükür.ama aşıyı 2 de olduk 6 da bi başladı ağlamaya sanki aşıyı tekrar yaptık.bacağından biri kızarmış hafif şişmişti.doktoru aradım aşıya reaksiyon göstermiş olabilir soğuk uygulamayın sakın eger çok ağlıyosa calpol verebilirsiniz dedi.ama okdr çok ağladıki nbizde calpol verdik öyle rahatladışuan uyuyo inşallah bu akşamda aynısı olmaz

aşıları olduk ama kalca ultrasonu kaldi dr 10.30 da geliyormuş soz de beklemedik tabiki,aslinda falan söyleşi sekreter bu ultrason odasinadi dr söyleyip yazan sekreter var ya dediki dr 10.30da rapor yazmayı bitirir kime neyi anlatıyorsun yani bizde sağlıkciyim ortopedi dr u desen 9.30 da geldi bize de yazı geliyor zamanınızda gidin beklemeyin bulaşma olmasin zaten ortopedi yani covid19 kan almadı dr u 30 dk bekledim bebekle yani her seyi o kadar çabuk fırsata çeviren bi milletiz ki diyorum dr niye gelmedi esnek çalışma varmis lan esnek çalışma bi gün biri geliyor bi gün biri o yani saatte bi değişiklik yok ki randevu sistemi 9 a veriyorsa paşa paşa 9 da orada olacak

Son düzenleme:
Annesinin kokusunu istiyor bence. Benim kuzu da bazen yapıyor, ben karışmıyorum. Nefes alamadığında kafasını kaldırıyor zaten.

Allah korusun bu aşıdan bende korkuyorum off bıan once gidip yaptırayım bari duş aldıramıyoruz değilmi aşı sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…