Sağol canım inşallah kimsenin başına gelmezÇok geçmiş olsun canım
Nasıl emzireceğimi şaşırdım valla zaten kavga edip duruyor memeyleÇok geçmiş olsun, emzirirken bebeği sırt üstü vaziyette değil de, yan çevirerek ve baş tarafını biraz yukarıda tutarak emzir canım. Daha küçük oldukları için oluyor, benim oğlumda da oluyor hemen ters çevirip sırtına hafif hafif vuruyorum. Ben de çok korkuyorum Allah korusun hepsini. Biberon ile verirken de kafasını omzuma dayayıp neredeyse dik vaziyette içiriyorum.
Canin cikolata cekerse, muzu ince dilimleyip Kakao a bulayip yiyebilirsin. Cok güzel oluyorCanım Iyı gıdıyor coksukur☺bugun odul verdım kendime annem geldi soylemesi ayıp gullac yapti 2 ogundede bol bol yedım odul gunum olsun dedimyarın devam kaldıgım yerden ama kesinlikle cıkolata ekmek bıraktım tamamen asla yemiyorum eşim cıkolata felan goturuyor ama ben canim ceksede meyve yıyorum hemen
İnternette okumuştum sertliğe takılmayın diyordu. Memeler terbiye olunca eskisi kadar sertleşip rahatsızlık vermezmiş dolu olduğu halde.Kızlar dün çok yorgundum kızım çok geç uyudu ben de öyle bi uyumuşumki normalde aürekli uyanır beşiğe bakarım yüzüne battaniye mi çekmiş üstümü açılmış diye (ikisini de yapıyor) işk defa 6 saat uyumuşuz sizlere sorum şu
Bu şekilde uzun süre emmezse sütüm azalır mı?
not: bu kadar uyumaya rağmen memelerim normal doluydu. Öyle patlayacak gibifalan değil
Yani artık sabaha kadar uyusun mu?
Günün 7-8 saati emzirmezsem süt azalır mı?
Tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim
cnm benim ki de bazen geliyorlar ediyor kavga o zaman yatarak emiyorNasıl emzireceğimi şaşırdım valla zaten kavga edip duruyor memeyle
geçmiş olsun cnmHepsini yapıyorum canım yinede toparlanamadı bu sefer baya zorlandı nefes alırken uzun sürdü çok kötüydü. Film çekildi çok şükür bişey çıkmadı ama 2 güne kadar da inebilirmiş ciğerlere o da ateş öksürük hırıltı yaparmış öyle olursa getirin dedi. İnşallah olmaz
Çok sevindim canım inş çıkmazBizdede çıkmadı Allaha şükür canım ama 2 güne de inebilir ciğerlere dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dedi
Heee güzelmişCanin cikolata cekerse, muzu ince dilimleyip Kakao a bulayip yiyebilirsin. Cok güzel oluyor
Geçmiş olsun canım benim, bizim seninle nişanımız aynı gün gelmemiş miydi canım? Benim fındık kurdum 73 günlük oldu seninki kaç günlük?bugun once kalca kontrolümüz var sonra aşılar bklm ins aşılarımız sıkıntısız gecer
Evet ben yapıyorum Cok etkili. Alnının ortasından basparmakla hafif bastırarak yukarıya dogru cekip indirinCanim hemen dik tut gazini cikarir gibi ve sirtina vur duzelene kadar. Cok sert degil ama cok yumusak ta degil. Yine olmazsa alnini yukari dogru cekin diye birsey okumustum.
O zamanda boğuluyocnm benim ki de bazen geliyorlar ediyor kavga o zaman yatarak emiyor
Valla canım korkutmak gibi olmasın ama. Bizi baya etkiledi.dün olduk .ateş yapmadı çok şükür.ama aşıyı 2 de olduk 6 da bi başladı ağlamaya sanki aşıyı tekrar yaptık.bacağından biri kızarmış hafif şişmişti.doktoru aradım aşıya reaksiyon göstermiş olabilir soğuk uygulamayın sakın eger çok ağlıyosa calpol verebilirsiniz dedi.ama okdr çok ağladıki nbizde calpol verdik öyle rahatladıKızlar yarın 2.ay aşımız var... Olası durumlar neler bekliyor paylasırmısınkz.. Yorucu bir aşı degılmıateşte yapabiliyor bıldıgım kadarıyla.
68 günlük cnm,evet ayni gin geldi ama ben gec doğurdum 3 cm açıklıkla baya gezdim :)Geçmiş olsun canım benim, bizim seninle nişanımız aynı gün gelmemiş miydi canım? Benim fındık kurdum 73 günlük oldu seninki kaç günlük?
Annesinin kokusunu istiyor bence. Benim kuzu da bazen yapıyor, ben karışmıyorum. Nefes alamadığında kafasını kaldırıyor zaten.Selam kizlar günaydın. Birşey soracağım. Benim bebiş kucaktayken yüzü bana dönük . Kafasını aşağıya indire indire koluma getiriyor ve kolumun altına kafasını sokmaya çalışıyor. Ben nefes alamaz diye alıyorum ordan tabi. Sizin bebekler de yapıyor mu ve neden böyle yapıyor acaba ne istiyor olabilir
Allah korusun bu aşıdan bende korkuyorumValla canım korkutmak gibi olmasın ama. Bizi baya etkiledi.dün olduk .ateş yapmadı çok şükür.ama aşıyı 2 de olduk 6 da bi başladı ağlamaya sanki aşıyı tekrar yaptık.bacağından biri kızarmış hafif şişmişti.doktoru aradım aşıya reaksiyon göstermiş olabilir soğuk uygulamayın sakın eger çok ağlıyosa calpol verebilirsiniz dedi.ama okdr çok ağladıki nbizde calpol verdik öyle rahatladışuan uyuyo inşallah bu akşamda aynısı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?