2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben o yuzden morarma ve şişlik kremi ve ağrı kesici kiram sürdüm asi yerlerine eve gelir gelmez

Bugün aşı günümüzdü. Sabah dokuz buçukta gel demişlerdi. Maşallah gelişimi normal. Doktora rotayı sordum, 3 aylıkken yaptır dedi. Alerji için de test yaptır dedi. Içimden sanki testler güvenilir dedim ama ona bir şey demedim. Bıcırım orda yatırır yatırmaz ağladı. Hemşire evde de mi böyle dedi, evet dedim. Kadın bana acıdı, allah yardımcın olsun dedi. Bizim buralarda korona var mı dedim, yok dedi. Sağlık ocagimiz yürüme mesafesinde. Dönüşte dik tutup yürüdüm. Bebişim etrafını izledi, ağaçlara şaşkın şaşkın baktı. Çok üzülüyorum kuzulara, dışarıyı tanımadan büyümezler umarım.

. Gecen kizim diyoki anne sen buyuyuncr ne olacaksin ben dr olayim sende eczaneci ol ben hastaara ilac yazip sana gonderirim.ilac satarsin diyo . Icimden dedim anan kariyerinin zirvesinde 2 cocukla . Bizimde kaderimiz boyleymis canim

Akilli yavrum benim yaa demekki ticaretci olucak senin kiz simdiden isi cozmus bile oyle kuzum yavrularimiz iyi olsunda yeterki ben evde olmaya raziyim 2ay kadar calistim cunku ilkdogumda ve beni psikoloji olarak mahvetti aklim hep bebekteydi ,yorgunluk oyle cok sukur sonra sorunlar halloldu evladininkendin buyutmek cok buyuk sans cakisicak annelere Allah guc versin gercekten❤

Sağol canım yok ters çevirip sırtına vuruyorum alnını çekiyorum topuğunu sıkıp ağlatmaya çalışıyorum. Boğulduğunda kusmadı hiç

Cok sukur bi sorun çıkmamis canim ,benim kizda hizli hizli çekiyor bogazina kacicak gibi olunca hafif memeyi cekiyorum ve emzirirken parmaginla üstten sıkıştiriyorum yavaslasin sut diye ama cok oluyor.. gecen dedigin gibi oldu cevirdik sirtina vurdum baya kustu sonra 2kez oldu boyle

benim ki de igne odasını bi inceliyor bi dk once aşı oldu kaldırdım etrafa bakiyor hemen susup kuzum

Aynen cnm benimkinin akli pis calisir boyle . Evet kesinlikle katiliyorum canim . Calisan annelere Allah sabir guc versin

Ben sayamadım artık kaç kere oldu ama kusmadı sonrasında hiç. Acıktığında deli gibi çekiyor ondan oluyor. zar zor nefes aldı valla

oglum az once bi çiş yapmis bi çiş yapmis anlatamam millet popoyu silikonlatır şişirmek icin bunun pipilisi silikonlu gibiydi :) bu arada coraplarimiz pembis ablasininkiydi evde giyiyoruz da :)
Bezlerimiz aynı bizdede aynısı oluyor kaç hokka bilmem galiba sorun bezde arada yanlara çişini çıkarıyor zaten

Kızlar 2.ay asısından sonra dus aldıramıyorux degılmı

Annesinin kokusunu istiyor bence. Benim kuzu da bazen yapıyor, ben karışmıyorum. Nefes alamadığında kafasını kaldırıyor zaten.
Benimki anneannesine yapıyor aynı hareketiBende de omzumdaysa göğsüme doğru geliyorGeçen ablasının tişörtünü bir tuttu bırakmadı öyle bir çekiyor ki.

Allah korusun bu aşıdan bende korkuyorum off bıan once gidip yaptırayım bari duş aldıramıyoruz değilmi aşı sonrası
Benim kızda ateş yapmadı mızmızlandı ağlama da olmadı sende de olmayabilir şimdiden endişelenme.Öyle ki götürdüğümüzde kızım uyuyordu aşıları oldu hiç uyanmadı uyuyarak eve geldi

benim küçülünce kaçırıyor ama erkek de biraz normal kaçması pipili yamulmuyor falan dikiliyor ya iserken
Sleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodu bi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…