ben o yuzden morarma ve şişlik kremi ve ağrı kesici kiram sürdüm asi yerlerine eve gelir gelmezValla canım korkutmak gibi olmasın ama. Bizi baya etkiledi.dün olduk .ateş yapmadı çok şükür.ama aşıyı 2 de olduk 6 da bi başladı ağlamaya sanki aşıyı tekrar yaptık.bacağından biri kızarmış hafif şişmişti.doktoru aradım aşıya reaksiyon göstermiş olabilir soğuk uygulamayın sakın eger çok ağlıyosa calpol verebilirsiniz dedi.ama okdr çok ağladıki nbizde calpol verdik öyle rahatladışuan uyuyo inşallah bu akşamda aynısı olmaz
. Gecen kizim diyoki anne sen buyuyuncr ne olacaksin ben dr olayim sende eczaneci ol ben hastaara ilac yazip sana gonderirim.ilac satarsin diyo . Icimden dedim anan kariyerinin zirvesinde 2 cocukla . Bizimde kaderimiz boyleymis canim
Sağol canım yok ters çevirip sırtına vuruyorum alnını çekiyorum topuğunu sıkıp ağlatmaya çalışıyorum. Boğulduğunda kusmadı hiç
Benim kollar alisti hic aci agri yok artik ki cok kucak sever oglumBende dambılla spor yapmış gibiyim kollarım agrıyo
benim ki de igne odasını bi inceliyor bi dk once aşı oldu kaldırdım etrafa bakiyor hemen susup kuzumBugün aşı günümüzdü. Sabah dokuz buçukta gel demişlerdi. Maşallah gelişimi normal. Doktora rotayı sordum, 3 aylıkken yaptır dedi. Alerji için de test yaptır dedi. Içimden sanki testler güvenilir dedim ama ona bir şey demedim. Bıcırım orda yatırır yatırmaz ağladı. Hemşire evde de mi böyle dedi, evet dedim. Kadın bana acıdı, allah yardımcın olsun dedi. Bizim buralarda korona var mı dedim, yok dedi. Sağlık ocagimiz yürüme mesafesinde. Dönüşte dik tutup yürüdüm. Bebişim etrafını izledi, ağaçlara şaşkın şaşkın baktı. Çok üzülüyorum kuzulara, dışarıyı tanımadan büyümezler umarım.
Aaa evet doğru canım ben de nişandan sonra 4 gün sürdü doğurmam ya68 günlük cnm,evet ayni gin geldi ama ben gec doğurdum 3 cm açıklıkla baya gezdim :)
Aynen cnm benimkinin akli pis calisir boyleAkilli yavrum benim yaa demekki ticaretci olucak senin kiz simdiden isi cozmus bileoyle kuzum yavrularimiz iyi olsunda yeterki ben evde olmaya raziyim 2ay kadar calistim cunku ilkdogumda ve beni psikoloji olarak mahvetti aklim hep bebekteydi ,yorgunluk oyle cok sukur sonra sorunlar halloldu evladininkendin buyutmek cok buyuk sans cakisicak annelere Allah guc versin gercekten❤
Ben sayamadım artık kaç kere oldu ama kusmadı sonrasında hiç. Acıktığında deli gibi çekiyor ondan oluyor. zar zor nefes aldı vallaCok sukur bi sorun çıkmamis canim ,benim kizda hizli hizli çekiyor bogazina kacicak gibi olunca hafif memeyi cekiyorum ve emzirirken parmaginla üstten sıkıştiriyorum yavaslasin sut diye ama cok oluyor.. gecen dedigin gibi oldu cevirdik sirtina vurdum baya kustu sonra 2kez oldu boyle
Bezlerimiz aynıoglum az once bi çiş yapmis bi çiş yapmis anlatamam millet popoyu silikonlatır şişirmek icin bunun pipilisi silikonlu gibiydi :) bu arada coraplarimiz pembis ablasininkiydi evde giyiyoruz da :)
Hayır 2 gün sonra aldırabilirsin canımKızlar 2.ay asısından sonra dus aldıramıyorux degılmı
Benimki anneannesine yapıyor aynı hareketiAnnesinin kokusunu istiyor bence. Benim kuzu da bazen yapıyor, ben karışmıyorum. Nefes alamadığında kafasını kaldırıyor zaten.
3 gün yokKızlar 2.ay asısından sonra dus aldıramıyorux degılmı
Benim kızda ateş yapmadı mızmızlandı ağlama da olmadı sende de olmayabilir şimdiden endişelenme.Öyle ki götürdüğümüzde kızım uyuyordu aşıları oldu hiç uyanmadı uyuyarak eve geldiAllah korusun bu aşıdan bende korkuyorumoff bıan once gidip yaptırayım bari duş aldıramıyoruz değilmi aşı sonrası
Canım biberonun fotoğrafını atar mısınÇok geçmiş olsun betocugum . Bizde de oluyor korkuyorum çok bı görsen. Ama biberon değiştirdim baya azaldı bogulmasi. Avent 0 numara biberon aldık canım belki işine yarar.
benim küçülünce kaçırıyor ama erkek de biraz normal kaçması pipili yamulmuyor falan dikiliyor ya iserkenBezlerimiz aynıbizdede aynısı oluyor kaç hokka bilmem galiba sorun bezde arada yanlara çişini çıkarıyor zaten
Sleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodubenim küçülünce kaçırıyor ama erkek de biraz normal kaçması pipili yamulmuyor falan dikiliyor ya iserken
DOktorum yaptırBilirsin dedi ama hemşire yaptırma dedi bnde yaptırmayacağımAllah korusun bu aşıdan bende korkuyorumoff bıan once gidip yaptırayım bari duş aldıramıyoruz değilmi aşı sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?