- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Evet pahali da fahis bi fark yok. Sleeepy cok mu ucuz sanki deBen hep prima kullandım ne pişik oldu ne sızdırdı sadece bi kere kaynanam bezi gevsek baglamıs bebege kıyamamıs sıkmasın demiş kakada fazla yapınca bezi geçmiş sırtına çıkmıstıpahalı dıolr ama ben nette kampanyalrda hep alıp kenara koydum
Valla oyle genel olarak tüm bebek ürünleri pahalı bi biogia damla içinde minnacık bi şişe 78 lira en basitEvet pahali da fahis bi fark yok. Sleeepy cok mu ucuz sanki de
( Not: bu yorum trendyolda birinin yorumu. Ben prima pure alirken fiyatina bakmadan aldim ciktim, acelem vardi) yorum hosuma gidince paylasiym dedim
Dogru diyorsun. Burda normalden de pahali..bi lcw tulum en az 50 lira valla. Kotonun, lcwnin iyatlari yuzde 30 40 daha pahali.Valla oyle genel olarak tüm bebek ürünleri pahalı bi biogia damla içinde minnacık bi şişe 78 lira en basit
Evde 6 kg civari geliyor canim 81 günlükKaç günlük kilosu kaç
Hepsi de ezberimdecnm mesela karanlık olunca telefonun flash ini ac tavana tut sağ elimde 5 parmak sol elimde beş parmak şarkısını soyle nette var ellerinle hayvan şekli yap masallastir gülerek simdi oglu mu yicem falan de benim oğlanın cok hoşuna gidiyor ,ceviz adam şarkısı var , biraz şarkı öğrenmek gerek bi de anneni seviyorsan alkışla diye var cok hoşlarına gidiyor
Bezimiz baby me gaz damlamiz metsilValla oyle genel olarak tüm bebek ürünleri pahalı bi biogia damla içinde minnacık bi şişe 78 lira en basit
Metsil hiç denemedik sab simplex üst gaza iyiymiş biogia alt gaza oyuzden aldık valla nebilim 2. Yi aldık hatta hemen bitioBezimiz baby me gaz damlamiz metsil
Az icatci degiller vallaemerken konuscam diye butun sutu agzina getirdi ,mesaj yazarken tele bakıyorum ona bakmıyorum diye magsustan agliyor gibi yapiyor :)
Aynem cnm oyle masallahi varsıkı tut cnm diger kızımla esim arabada olmasaydı eşim iyi tutuyordu kizimin aşılarında o tuttu hep ama bunda benim pehlivan hem hareketli hem güçlü :) seninki de öyle bildiğim kadarıyla :) haydi bre pehlivanlar :)
Ben hic almiyorim pedini falan .pedde sleepy cok sevdimSorma ya almayin die paylastiklaro tum urunler cok guzelbirini almasam birini aliyorum gibi oluyo, kendime de cok kiziyorum sonra.
Evet cnm sasirip korkunca heyecanlanimca yapar bebeklerKizlar bebegim ellerjnj titretiyor çok heyecanlı davranıyor şu an sizinkiler de yapiyor mu
Buyudukce annesi acele etmeYa işersemümkünatı yok 25 dakka durcak maşallah
Ne tatli demiBende konuşuyorum tepki veriyor gülüyor agu diyor
Bio gaia cok az oluyor içinde. Metsil baya gidiyoMetsil hiç denemedik sab simplex üst gaza iyiymiş biogia alt gaza oyuzden aldık valla nebilim 2. Yi aldık hatta hemen bitio
Ya bir de çok hızlı nefes alıp veriyor şu anEvet cnm sasirip korkunca heyecanlanimca yapar bebekler
Kesinlikle katılıyorum. Benim için de en büyük problemi kaka çıkarması. Stok eritecem diye anam ağlıyor şuan. Daha da 4 paket 3 numara var sleepySleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodubi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum
Eczacı arkadaşımız eşime biogaia vermemiş ilk zamanlar. Pahalı ve işe yaramama ihtimali yüksek siz Metsil ile başlayın, sonra alırsınız demiş. Sonra aldık tabi, metsil hiç ile yaramadı bizde. Biogaia da yaramadı orası ayrıBio gaia cok az oluyor içinde. Metsil baya gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?