2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet pahali da fahis bi fark yok. Sleeepy cok mu ucuz sanki de
( Not: bu yorum trendyolda birinin yorumu. Ben prima pure alirken fiyatina bakmadan aldim ciktim, acelem vardi ) yorum hosuma gidince paylasiym dedim

Evet pahali da fahis bi fark yok. Sleeepy cok mu ucuz sanki de
( Not: bu yorum trendyolda birinin yorumu. Ben prima pure alirken fiyatina bakmadan aldim ciktim, acelem vardi ) yorum hosuma gidince paylasiym dedim
Valla oyle genel olarak tüm bebek ürünleri pahalı bi biogia damla içinde minnacık bi şişe 78 lira en basit

Hepsi de ezberimde

Kızlar yaa bebeğim iki memeyide baya emdikten ve yutkunma seside baya gelmedikten sonra memeden ayrıldı ama hala deli gibi aç benim süt hiç yetmıo bebege yaa mama verrken üzülüyorum

emerken konuscam diye butun sutu agzina getirdi ,mesaj yazarken tele bakıyorum ona bakmıyorum diye magsustan agliyor gibi yapiyor :)
Az icatci degiller valla nenimkode hii hii hii yapar uyuyo benim tosunum
Aynem cnm oyle masallahi var benim.esim tutamaz korkar kizimi hep tuttum bu tosunuda tutarim.imsalah

Kizlar bebegim ellerjnj titretiyor çok heyecanlı davranıyor şu an sizinkiler de yapiyor mu

Kesinlikle katılıyorum. Benim için de en büyük problemi kaka çıkarması. Stok eritecem diye anam ağlıyor şuan. Daha da 4 paket 3 numara var sleepy Ama dayanamayıp pure aldım ben de geçen hafta. Kaka saatleri az çok kestirdiğim için gece ve sabah ilk bezini pure bağlıyorum. Bez damla yer kalmayacak kadar dolu olsa da asla kaka taşırmıyor ve cildini elleyince çocuğun en ufak nem yok. Parasını hakeden nadir bebek ürünlerinde üst sıraya koydum ve hemen gelecek stoğu pure ile yaptım.

Bio gaia cok az oluyor içinde. Metsil baya gidiyo
Eczacı arkadaşımız eşime biogaia vermemiş ilk zamanlar. Pahalı ve işe yaramama ihtimali yüksek siz Metsil ile başlayın, sonra alırsınız demiş. Sonra aldık tabi, metsil hiç ile yaramadı bizde. Biogaia da yaramadı orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…