- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Olabilir cnm . Ondamda huysuzdur varya cunku dusunsene ne kdr rahatliyorlar altini actiginda .kac kilo bilmiyorum ama 2num bez cidden kuciktur ona canimAnam çocumun baldırları ondan mı pütürlü sivilceli gibi
Ben bezdeki kilolara baktığım için sanki öyle bi zorunluluk varmış gibiOlabilir cnm . Ondamda huysuzdur varya cunku dusunsene ne kdr rahatliyorlar altini actiginda .kac kilo bilmiyorum ama 2num bez cidden kuciktur ona canim
Ben bugun 3 numaraya gectim sizdirmis gene bu da mi kucuk anlamadim 4e mi geceyim ne yapayim ben ya. Senin kucuk adam kac kg kac numara kullanıyorsunOyle oyle aliscak iste canim napsin suan herseu cok karmasik ve sikico onlar icinama memeler oylemi icinde sut var bu arada bez konusu cekismeli ben 1paket 1num 2pakette 2 num kullandim 3 num gectim . 2paket 3numaram var bitsin die ugrasiyorum arada kiyamayop 4 num takiyorum canim baldirlarini sikiyor govdesine kavusmuyor cirtcirtlar . Sun2paket 3num bitirimce 4e devam . Orda yazan kilo araligi manasiz
Baby me de çok iyi diyolar canım72 tanesi 156 tl prima pure ninzicmak bile parayla tamamda bu kadarda deiil yani ... canina yandigimin sleepysi uzmeseydin keske su garip pink karisini R Renklirenkli
Yok cnm yaa sen ona ne bakiyosun . Cocuhinn rahati omemli .poposu rahat olcakki oda mutlu olsun anasidaBen bezdeki kilolara baktığım için sanki öyle bi zorunluluk varmış gibibundan sonra kafama göre takılcam 3 4 5 tutmayın beni
Ne bilim belden sıkmayınca da bol gibi ya ondan ama baldırları sıkmış oluyo çoğunluk ben sıktım herakde diyodum keşke önceden sorsaydım
Asidamdir simdiki cnm calpol verdinmiya saat 10 da 120 ml süt içti ,gun boyu emdi 4 kez kaka yapti ,az once emzirdim yine uyandi kıpır kıpır niye uyumuyor anlamadim kaç gundur boyle dalamıyor bi
Ouy kıyamam kuzuma ya üzüldüm şimdi bol bol kullanayımda bitireyim bariYok cnm yaa sen ona ne bakiyosun . Cocuhinn rahati omemli .poposu rahat olcakki oda mutlu olsun anasida. Bebenin kalbine giden yok dotunden gecer
Amaaan off . Migrosun bezi foss cikti benim kanatime gore . Baby me bide ona bakayom bariBaby me de çok iyi diyolar canım
Bende anlamiyodum pek. Hatta en son alisveriste esim bi paket 2 bi paket 3 alalim demisti dinlemedim ikisinide 2 aldirdim. Bitiremedim hâla yarin saat basi degistirip bitirelim en iyisiBen bezdeki kilolara baktığım için sanki öyle bi zorunluluk varmış gibibundan sonra kafama göre takılcam 3 4 5 tutmayın beni
Ne bilim belden sıkmayınca da bol gibi ya ondan ama baldırları sıkmış oluyo çoğunluk ben sıktım herakde diyodum keşke önceden sorsaydım
Tabi annesi .valla bmde uzuldum .su 3numalarai bem oglum kusira bakma diue diye takiyom vallaOuy kıyamam kuzuma ya üzüldüm şimdi bol bol kullanayımda bitireyim bari
Valla baby me beni uzmeye basladi hic sizdirmiyodu bu hafta 4 kez oldu cis siziyo72 tanesi 156 tl prima pure ninzicmak bile parayla tamamda bu kadarda deiil yani ... canina yandigimin sleepysi uzmeseydin keske su garip pink karisini R Renklirenkli
Yok yok goon hiç iyi değil. Baby me ıslak mendilleri de çok güzelAmaaan off . Migrosun bezi foss cikti benim kanatime gore . Baby me bide ona bakayom bari
Hadi yaa ne baglicaz yaaValla baby me beni uzmeye basladi hic sizdirmiyodu bu hafta 4 kez oldu cis siziyo
Atak zamanina baktinmi yada gaz vardir belki masaj denedinmi. Bizde kvden eve geldik. Yusrayi uyuttum sanirim suan. Eslem arkadan mıklıyo az emzirip uyumayı planlıyorum.ya saat 10 da 120 ml süt içti ,gun boyu emdi 4 kez kaka yapti ,az once emzirdim yine uyandi kıpır kıpır niye uyumuyor anlamadim kaç gundur boyle dalamıyor bi
Kafamıza göre takılcaz demekki her zman için büyük olsun daha iyi.Bende anlamiyodum pek. Hatta en son alisveriste esim bi paket 2 bi paket 3 alalim demisti dinlemedim ikisinide 2 aldirdim. Bitiremedim hâla yarin saat basi degistirip bitirelim en iyisi
Ben yusrada cok cesit denedim. İlla bi sorun cikiyoHadi yaa ne baglicaz yaa
Benim baya baya özür dilemem lazım o zamanTabi annesi .valla bmde uzuldum .su 3numalarai bem oglum kusira bakma diue diye takiyom valla
Islak memdil sleepy kullaniyorum .Yok yok goon hiç iyi değil. Baby me ıslak mendilleri de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?