Sağol canım bidaha olmaz inşallahGecmis olsun cnm yeni okuyabildim
Kucaktada ağlıyor vay başıma,Kucakta gezdirme anakucagina koyup konusuyoruz
Evet çok karıştın kaynana olacağın belli şimdiden bendemi deneme yapıonYok ben 3 dıyorum 3 Iyı size bence ay nebılım Cok mudahıl oldum resmen içişina karısıyor um suan sankı oyle hissettim kendimi kotu hısseetttim betttooo
Oyle oyle aliscak iste canim napsin suan herseu cok karmasik ve sikico onlar icinAyy inşallah bugün şarkı açtım 2dakka bakıo anlamıobeşiğine müzikli dönence astım oyuncaklı sanki erişmeye çalıştı sonra baya kızdı yine ağladı sıkıldı hemen
ins cnm :)Az icatci degiller vallanenimkode hii hii hii yapar uyuyo benim tosunum
Aynem cnm oyle masallahi varbenim.esim tutamaz korkar kizimi hep tuttum bu tosunuda tutarim.imsalah
Bebe sana agu desin sen git koca herife 2num bez baglaÇookkk aaağzını büze büze agu diyor yiyivercemmm
evet 2. cocugu olanlar olaraktan :)Hepsi de ezberimde
Bebelere meme zatenOyle oyle aliscak iste canim napsin suan herseu cok karmasik ve sikico onlar icinama memeler oylemi icinde sut var bu arada bez konusu cekismeli ben 1paket 1num 2pakette 2 num kullandim 3 num gectim . 2paket 3numaram var bitsin die ugrasiyorum arada kiyamayop 4 num takiyorum canim baldirlarini sikiyor govdesine kavusmuyor cirtcirtlar . Sun2paket 3num bitirimce 4e devam . Orda yazan kilo araligi manasiz
o karakterde meselesi cnm belki hic bakmaz bazı çocukların oyle oluyor class bi bebistir cool takılır belki :)Ayy bugün açayım dedim 2 dkka bakıyor sonra başlıyor ağlamaya pek dikkatini çekmiyor ya küçük seninkine göre
Boydan göbek deliğini geçiyo ama öyle olunca büyük olmuyomu işte,Bebe sana agu desin sen git koca herife 2num bez bagla
anam bu nasıl bi bebistir :)Yok yok onlardan da anlamıyor
Ağlak coolo karakterde meselesi cnm belki hic bakmaz bazı çocukların oyle oluyor class bi bebistir cool takılır belki :)
Küçük teyzesi ben sizin gibi hemen çıkaramadım yaaaanam bu nasıl bi bebistir :)
zaten pek nazli geldi dunyaya,belliydi boyle olacagi :)Ağlak cool
zaten bi hasat zamanı bi sen aklimdasinizKüçük teyzesi ben sizin gibi hemen çıkaramadım yaaa
Gecsim.cmm onemli.olam baldirlarinim rahat etmesiBoydan göbek deliğini geçiyo ama öyle olunca büyük olmuyomu işte,
Anam çocumun baldırları ondan mı pütürlü sivilceli gibiGecsim.cmm onemli.olam baldirlarinim rahat etmesi
Nazlı yarim o benim bakalım büyüyünce nasıl olcak :)zaten pek nazli geldi dunyaya,belliydi boyle olacagi :)
Ne güzel yer etmişimzaten bi hasat zamanı bi sen aklimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?