2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok ben 3 dıyorum 3 Iyı size bence ay nebılım Cok mudahıl oldum resmen içişina karısıyor um suan sankı oyle hissettim kendimi kotu hısseetttim betttooo
Evet çok karıştın kaynana olacağın belli şimdiden bendemi deneme yapıon
3ün 5in lafı olmaz sen iste yeterki

Ayy inşallah bugün şarkı açtım 2dakka bakıo anlamıo beşiğine müzikli dönence astım oyuncaklı sanki erişmeye çalıştı sonra baya kızdı yine ağladı sıkıldı hemen
Oyle oyle aliscak iste canim napsin suan herseu cok karmasik ve sikico onlar icin ama memeler oylemi icinde sut var bu arada bez konusu cekismeli ben 1paket 1num 2pakette 2 num kullandim 3 num gectim . 2paket 3numaram var bitsin die ugrasiyorum arada kiyamayop 4 num takiyorum canim baldirlarini sikiyor govdesine kavusmuyor cirtcirtlar . Sun2paket 3num bitirimce 4e devam . Orda yazan kilo araligi manasiz

Bebelere meme zaten
Bizimde baldırlarımız sıkıyor ben sıkıyorum sanmıştım ama bennnnn bezdenmiymişşş 3e geçerim bunu bitireyimde

ya 3 dür elektrigimiz bi gidiyor geliyor az once saniyelik gidip geldi eşyalarım bozulacak ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…