2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
6 kilo geliyorsa almış demek ki, ki 1,5 haftada 200 gr alması normal. Bu arada mama veriyor musun?

Taze annişler hepinizin anneler gününü kutluyorum
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Amin inşallah. Cok kalbi buruk insan vardır bugun. Annesini kaybeden, evladini kaybeden, cocuk sahibi olmayan. O yuzden bugunu pek sevemiyorum

Amin inşallah. Cok kalbi buruk insan vardır bugun. Annesini kaybeden, evladini kaybeden, cocuk sahibi olmayan. O yuzden bugunu pek sevemiyorum
Evet insanların gözüne soka soka da kutlanmaz ama işte.. Hayatın cilvesi bu geçen sene anneler gününde ne ağlamıştım bu sene çok şükür kucağım dolu

ay evet bide o var corap çıkarıyorum herseferinde batırmasın diye zaten camasir yıkamaktan helak oldum
Malesef oyle. Camasirlik sakomda duruyor 2 tane var 2side hic bos durdugu yok .esimde dun diyiki su telelri bi kaldir Allah rizasi icin sakamisin sen dedim bosmu kaliyorda kaldircam 7/24hizmetimizde resmen

evet simdi ver elini sagim makinesi bu aralar dert ortagim,sırdaşım,her seyimdir kendisi maglum karantinadayiz :)

Benimkinin ismi desogestrel turkiyeddn almam gerekmisti emzirirken içilen tek marka var demisti eczaci Cerazette vermisti icerikleri ayniydi ,adetide düzenliyor doktorunuz izin verirse sutunuzu etkilemiyorsa bnce en iyisi
Hah canim hatirladim bende ondan kullanmistim kizimda . Burada dogum yaotigim hastanenin ailenplanlamasi ucretsiz vermisti ama 1kutu kullandim ben baska ildeydik alma sansim yoktu hastaneden . Progesteron agirlikli oluyor bildigim kadariyla. Suanda qlarista die bi hap var oda iciliyodu sanki bemde icmistim net hatirkayamadim

Malesef oyle. Camasirlik sakomda duruyor 2 tane var 2side hic bos durdugu yok .esimde dun diyiki su telelri bi kaldir Allah rizasi icin sakamisin sen dedim bosmu kaliyorda kaldircam 7/24hizmetimizde resmen
cnm ya :) bizde kizi krese gönderince baktık sabah giydirdiğim kirli olarak geliyor yedeği üstünde ama o da batmış tabiki ikindi kahvaltısında yetişemedik kurutma makinesi aldik eee simdi virüs de var kurutma makinesi steril oluyor her seyi atıyorum valla ,camasir makinesi neredeyse her gun ,kurutma da dogal olarak oyle calisiyor tabi ,bulaşık makinesi iki günde bi ,supurge iki gunde bi valla elektrik 150 den asagi gelmez oldu :)

Onlara kalsa hsrsey cop hemen cope atılacak hep bundan kavga edriz bizde en kotu cocuklara oyuncak cikar
Dergidenn karton kupncikmostinkoparip yaoiatiracaktik kasla gozun arasinda yirtmis onuda cope atmis . Oyuncak isine hic kariatirmiyorum ben benide gaza getiriyor hersyi artiyorum sonra

valla korkulu rüyamhatta kabusum hamilelik :) Allah olmayana versin ,hatta ikişer üçer versin bana ugramasin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…