Ne hapı canımAra ara lekelenmem vardida bu baya dunden beri kirmizi kan ordan anladim oldugumuhap icmeye baslamistim 1haftaictim 2gun unutmusum o yzden oldum galiba
6 kilo geliyorsa almış demek ki, ki 1,5 haftada 200 gr alması normal. Bu arada mama veriyor musun?İftardan beri uyanik olan Eslem artik şu saat itibariyle eşref saatinden eşşek saatine geçmiş durumda. 2 no bezi bugunde bitiremedikbirde 2 haftadir kg alimi az oldu gibi evdeki tartıya bakarak. Emme suresini azaltti demistim. Burda da. Ama aglamasi yok, uyku problemi yok. Sadece kakasini 3 4 gunde yapiyor. Yine yarin 4 gun olcak metsil vereyim diyorum. Ama neden kg alimi azaldi birden. Daha 3 ay bitmedi bile, hani sonrasinda az kg alir deniyor ama..
Ayin 18inde asm de kontrol vardi. Sokaga cikma yasagi olcak diye cuma gunu gotureyim hem kg durumuna bakalim istiyorum. Cunku 1.5 hafta once 5800 gelmisti evde, orada 5740 geldi. Suan evde bazen 6 geliyo bazen 5.8 almamiş gibi
İste agrisi varken gazi varken asla kendi uyumaz boyle ddBu çok iyi değil mi ya?
Avantaj gibi geldi bana.
İnşallah böyle alışır, uykuya geçiş süresi de gittikçe kısalır.
Kizim 6 aylıkken agir gecirdi. Bu bebeğime yaptırdımYa yine de araştırın bende araştırıyorum hala rotanın çok ağır bi hastalık oldgunu söylüyorlar ishal vs yapıyomuş.bendehala karar veremedim
Vermiyodum bu zamana kadar. Normalde haftada 200 300gr arasi aliyodu6 kilo geliyorsa almış demek ki, ki 1,5 haftada 200 gr alması normal. Bu arada mama veriyor musun?
Amin inşallah. Cok kalbi buruk insan vardır bugun. Annesini kaybeden, evladini kaybeden, cocuk sahibi olmayan. O yuzden bugunu pek sevemiyorumTaze annişler hepinizin anneler gününü kutluyorum
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Evet insanların gözüne soka soka da kutlanmaz ama işte.. Hayatın cilvesi bu geçen sene anneler gününde ne ağlamıştım bu sene çok şükür kucağım doluAmin inşallah. Cok kalbi buruk insan vardır bugun. Annesini kaybeden, evladini kaybeden, cocuk sahibi olmayan. O yuzden bugunu pek sevemiyorum
Kendi elini kıyafetini yalıyor. Ama çok fazla yalıyor benimki. Düm Bi baktım kolu ıslanmış.Kizlar bir sorum daha olacak. Bizim bebiş üstümüzü yalamaya başladı . Karnı tok olsa dahi. Sizde de oluyor mu neden yapıyor olabilir
Sıvı çıkarıyor yine katı değil7 gun sonra nasil bi kaka yapiyor artik katilasiyor mu,ben bu sut hormonu yüzünden her gun kabızlık yaşıyorum 7 gun yapmasam taş çıkarırım artik yada fosil :)
Benimki de aynı o eller kollar oynayacakBenimkiler kollarını havaya kaldirip acmazsa uyuyamiyoyusrayida kundak yapmadim fazla ama arada yapiyodum herhalde. Ama eslem hicbir sekilde istemiyo. Normalde cok bagirmaz cani acimadikca ama kundaklayinca fıttırıyo
zaten sivi iciyor yavrular hep napsinlar:)Sıvı çıkarıyor yine katı değil
Malesef oyle. Camasirlik sakomda duruyor 2 tane var 2side hic bos durdugu yok .esimde dun diyiki su telelri bi kaldir Allah rizasi icinay evet bide o var corap çıkarıyorum herseferinde batırmasın diye zaten camasir yıkamaktan helak oldum
Hah canim hatirladim bende ondan kullanmistim kizimda . Burada dogum yaotigim hastanenin ailenplanlamasi ucretsiz vermisti ama 1kutu kullandim ben baska ildeydik alma sansim yoktu hastaneden . Progesteron agirlikli oluyor bildigim kadariyla. Suanda qlarista die bi hap var oda iciliyodu sanki bemde icmistim net hatirkayamadimBenimkinin ismi desogestrel turkiyeddn almam gerekmisti emzirirken içilen tek marka var demisti eczaci Cerazette vermisti icerikleri ayniydi ,adetide düzenliyor doktorunuz izin verirse sutunuzu etkilemiyorsa bnce en iyisi
cnm ya :) bizde kizi krese gönderince baktık sabah giydirdiğim kirli olarak geliyor yedeği üstünde ama o da batmış tabiki ikindi kahvaltısında yetişemedik kurutma makinesi aldik eee simdi virüs de var kurutma makinesi steril oluyor her seyi atıyorum valla ,camasir makinesi neredeyse her gun ,kurutma da dogal olarak oyle calisiyor tabi ,bulaşık makinesi iki günde bi ,supurge iki gunde bi valla elektrik 150 den asagi gelmez oldu :)Malesef oyle. Camasirlik sakomda duruyor 2 tane var 2side hic bos durdugu yok .esimde dun diyiki su telelri bi kaldir Allah rizasi icinsakamisin sen dedim bosmu kaliyorda kaldircam 7/24hizmetimizde resmen
Dergidenn karton kupncikmostinkoparip yaoiatiracaktik kasla gozun arasinda yirtmis onuda cope atmisOnlara kalsa hsrsey cop hemen cope atılacak hep bundan kavga edriz bizdeen kotu cocuklara oyuncak cikar
valla korkulu rüyamhatta kabusum hamilelik :) Allah olmayana versin ,hatta ikişer üçer versin bana ugramasin:)Hah canim hatirladim bende ondan kullanmistim kizimda . Burada dogum yaotigim hastanenin ailenplanlamasi ucretsiz vermisti ama 1kutu kullandim ben baska ildeydik alma sansim yoktu hastaneden . Progesteron agirlikli oluyor bildigim kadariyla. Suanda qlarista die bi hap var oda iciliyodu sanki bemde icmistim net hatirkayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?