2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 2 gundur yiyoruuum cunku coook acıkıyorum vee tansiyonum dusuyor sanırım ama pes etmedim yiyorum derken ekmek yok tabıkı sadece tatlıyı bıraz kacırdım ama bugun tekrar dıyet modunda yım tililili
Kızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili
[/QUOTE]
Pes etmek yok, yola devam edelim

Canimm cok iyi 1 kilo vermissin Ben de sabah ac karnina 67.50 yim. Yarim kilo vermisim ☺ Sadece 1 kez leslie yapabildim. Ben de bu sekilde devam edebilirsem ayda 2 kilo vermek hedefim.
Yarim kiloda olsa kücümseme. Yavas yavas gidicek bu kilolar. Ek gidaya gecince biraz daha kolay olur isimiz.

Kızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili
Pes etmek yok, yola devam edelim
[/QUOTE]
Aynen oyle.. Leslie yapmak ıcın, zamanda olmuyor evdir yemektir cocuklardır kosturmacadan oturamıyorum bile. Neyse spora bi baslasam gerisi gelir zaten

Yarim kiloda olsa kücümseme. Yavas yavas gidicek bu kilolar. Ek gidaya gecince biraz daha kolay olur isimiz.
Evet ama ozamanda emzırme gıbı kalori harcama sansımız yok aynı hesap oluyor aslında ozamanda yeme icme dikkatli olacak ıste ben asıl ozaman Cok hızlı vereceğim.

Canım dana eti yemiyorsun değil mi? Süt alerjisi olanların büyük çoğunlukla ona da oluyormuş. Çapraz alerjen. Ben neler yediğimi yazsam gülmekten ölürsün. Sabah kahvaltı standarda bağladım. Fırın patates, fırın biber, havuç, salatalık, bol (zengin dursun diye) yeşil ve siyah zeytin, tavada kendim yaptığım mısır ekmeği adı altında çıtır çıtır bir ekmek ve açık büfe çay Öğlen ve akşam da kuzu ve patatesi evirip çevirip yapıyorum. Kemikli, kemiksiz, köfte, fırında, haşlama, kavurma Nadiren bakliyat da kullanıyorum. Mercimek çorba yapıyorum. Nohut ve kuzu aslında enfes olabilir ama salça olmayınca hayal gücüne bile ters düşüyor Salata yine açık büfe ama domates ve soğan yoh Akşam ve öğlen ekmek yoh. Pirinç pilavı ve makarna serbest. Ama terayağsız gitmiyor anam Meyve öğününde elma ve hurma. Kahve 2 günde bir serbest. Böyle işte. Ama kaka hep aynı hep aynı. Kan görmeyeyim diye dua ediyorum Sabah kahvaltılıkta bal bitmiş. Onu ekliyorum. O an tost makinasında da oğlanın ekmekler kızarıyor. Of dedim şimdi o ekmeği alacan, tereyağı sürecen, üstüne de bal ve ceviz Sonra oğlanın sesiyle kendime geldim. "Anne bal taştı kaptan görmüyor musun? " diyor. Ah evlat dedim. Senin de bir beben olsun seni de görecem. Bakalım neler taşıyor

[/QUOTE]
Besparmak daglarina cikalim arkadasim
Bircok kez yazdim aslinda sana denk gelmemis demek PeRRieR

Evet dogru soyluyorsun canim. Zaten yavas verilmesi daha saglikli. Yalniz ben leslie yi pek sevmedim. Normalde hareketli biriyim ama cok aktif cok kipir kipir olmadigim icin leslie bana fazla tempolu geldi sanki ☺ YouTube ta begendigim pilates videolari var. Onlar benim icin daha uygun gibi. Eger yapabilirsem haftanin 3 veya 4 gunu yapacagim insallah. Beslenmemden hic kalori eksiltmedim. Hamur isi ve tatli dahil herseyi yiyorum. Ama miktarlarina dikkat ediyorum.

Ohh oyle miss gibi rahatlamistirb. Canim benimde sertlesiyor ama uzun sure emmezse yanin4 saat gibi bi sure. Onun disimda emzirorken sutum iniyor damarlar kasilip agriyor biranda sertlesiyo memem .ne buyuk mucize yaa
Tabi tabi gün içinde sertleşmıo zaten gece ilk uyuması 4 4bucuk saati bulunca taşlasıo bazen bende bebek emdikçe damar çekilmesi gibi birşey hissediyorum süt inmesimiymiş gerçekten hayret

Dana eti ve kiyma yiyorum cnm dr ozellikle kesme dedi bende yakinda bunlardanda olcam diye yedimde yedim valla . Ahh yaa uzulerek okudm canim gercekten cok zor bir durum sinav. ALLAH KOLAYLIGINI VERSIN INSALLAH... benim esimde ne dio kan hala gecmedi diye demekkinsut urunleriyle alakasi yol olsa gecerdi diyo bi duraksadim . Ahh ahh tereyag bal kauinvakidem bazlama yapmis kapidan birakti buzluga attim ayni hayalleri kurdum tereyag bal bide tulum peyniri . Ama birakmicam kendimi savasicam cunku anneyiz .

Tabi tabi gün içinde sertleşmıo zaten gece ilk uyuması 4 4bucuk saati bulunca taşlasıo bazen bende bebek emdikçe damar çekilmesi gibi birşey hissediyorum süt inmesimiymiş gerçekten hayret
Ever canim sut inerken oyle oluyor hafif bi agriyla . Aynen benimde nadir 3 saatten bahsettihim ilk uyku

Agzinda yemek varken konusulmaz . Benimkide bi eliyke mememi tutuyor bir eliyke yakami gozunu bana dikiyor gulumsersem hemen gevseklik ediyo resmen bekliyorki guleyim
Ya ben bayılıom o hallerine bide hem emip hemde ııı hıı die ben konusuosam cvp verio Allahım içime geri sokasım gelıo zor cıktılar geri sokalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…