Kızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tilililiKızlar 2 gundur yiyoruuum cunku coook acıkıyorum vee tansiyonum dusuyor sanırım ama pes etmedim yiyorum derken ekmek yok tabıkı sadece tatlıyı bıraz kacırdım ama bugun tekrar dıyet modunda yım tililili
Yarim kiloda olsa kücümseme. Yavas yavas gidicek bu kilolar. Ek gidaya gecince biraz daha kolay olur isimiz.Canimm cok iyi 1 kilo vermissinBen de sabah ac karnina 67.50 yim. Yarim kilo vermisim ☺ Sadece 1 kez leslie yapabildim. Ben de bu sekilde devam edebilirsem ayda 2 kilo vermek hedefim.
Pes etmek yok, yola devam edelimKızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili
Evet ama ozamanda emzırme gıbı kalori harcama sansımız yokYarim kiloda olsa kücümseme. Yavas yavas gidicek bu kilolar. Ek gidaya gecince biraz daha kolay olur isimiz.
Canım dana eti yemiyorsun değil mi? Süt alerjisi olanların büyük çoğunlukla ona da oluyormuş. Çapraz alerjen. Ben neler yediğimi yazsam gülmekten ölürsün. Sabah kahvaltı standarda bağladım. Fırın patates, fırın biber, havuç, salatalık, bol (zengin dursun diye) yeşil ve siyah zeytin, tavada kendim yaptığım mısır ekmeği adı altında çıtır çıtır bir ekmek ve açık büfe çayCok umutlanmistik kan rotadandir diye .ama normale dondu hinde emnfazla 3kaka yapiyor canim. Cok yaptigi kakalarda mahakkak noktasal kanlar oluyor . Ben sadece sut urunleri paket hoda ve kuruyemis tukutmiyorum canim. Ama gecen 3tame kaju yedim maffoldu oglum. Cuma gunude sutle marime edilmis etten yemis bulundum 1 isirik ogun bir sey olmadi eetesi gun yine kan. . Allah sabir versim camimm cok zor bi sinavdasin ... gecem gece sahurda kol iclerimi kasintintuttu bir baktim ayni bebeklerdeki dokuntulerden var kolalrimi yikadkm sonrada biodermadan surdum .o kdr uzuldumki nasil kasiniyordu nasil dauaniyor yavrular
Evet dogru soyluyorsun canim. Zaten yavas verilmesi daha saglikli. Yalniz ben leslie yi pek sevmedim. Normalde hareketli biriyim ama cok aktif cok kipir kipir olmadigim icin leslie bana fazla tempolu geldi sanki ☺ YouTube ta begendigim pilates videolari var. Onlar benim icin daha uygun gibi. Eger yapabilirsem haftanin 3 veya 4 gunu yapacagim insallah. Beslenmemden hic kalori eksiltmedim. Hamur isi ve tatli dahil herseyi yiyorum. Ama miktarlarina dikkat ediyorum.Yarim kiloda olsa kücümseme. Yavas yavas gidicek bu kilolar. Ek gidaya gecince biraz daha kolay olur isimiz.
Tabi tabi gün içinde sertleşmıo zaten gece ilk uyuması 4 4bucuk saati bulunca taşlasıoOhh oyle miss gibi rahatlamistirb. Canim benimde sertlesiyor ama uzun sure emmezse yanin4 saat gibi bi sure. Onun disimda emzirorken sutum iniyor damarlar kasilip agriyor biranda sertlesiyo memem .ne buyuk mucize yaa
Dana eti ve kiyma yiyorum cnm dr ozellikle kesme dediCanım dana eti yemiyorsun değil mi? Süt alerjisi olanların büyük çoğunlukla ona da oluyormuş. Çapraz alerjen. Ben neler yediğimi yazsam gülmekten ölürsün. Sabah kahvaltı standarda bağladım. Fırın patates, fırın biber, havuç, salatalık, bol (zengin dursun diye) yeşil ve siyah zeytin, tavada kendim yaptığım mısır ekmeği adı altında çıtır çıtır bir ekmek ve açık büfe çayÖğlen ve akşam da kuzu ve patatesi evirip çevirip yapıyorum. Kemikli, kemiksiz, köfte, fırında, haşlama, kavurma Nadiren bakliyat da kullanıyorum. Mercimek çorba yapıyorum. Nohut ve kuzu aslında enfes olabilir ama salça olmayınca hayal gücüne bile ters düşüyor Salata yine açık büfe ama domates ve soğan yoh Akşam ve öğlen ekmek yoh. Pirinç pilavı ve makarna serbest. Ama terayağsız gitmiyor anam Meyve öğününde elma ve hurma. Kahve 2 günde bir serbest. Böyle işte. Ama kaka hep aynı hep aynı. Kan görmeyeyim diye dua ediyorum Sabah kahvaltılıkta bal bitmiş. Onu ekliyorum. O an tost makinasında da oğlanın ekmekler kızarıyor. Of dedim şimdi o ekmeği alacan, tereyağı sürecen, üstüne de bal ve ceviz Sonra oğlanın sesiyle kendime geldim. "Anne bal taştı kaptan görmüyor musun? " diyor. Ah evlat dedim. Senin de bir beben olsun seni de görecem. Bakalım neler taşıyor
Ever canim sut inerken oyle oluyor hafif bi agriylaTabi tabi gün içinde sertleşmıo zaten gece ilk uyuması 4 4bucuk saati bulunca taşlasıobazen bende bebek emdikçe damar çekilmesi gibi birşey hissediyorum süt inmesimiymiş gerçekten hayret
Ya ben bayılıom o hallerine bide hem emip hemde ııı hıı die ben konusuosam cvp verio Allahım içime geri sokasım gelıoAgzinda yemek varken konusulmaz. Benimkide bi eliyke mememi tutuyor bir eliyke yakami gozunu bana dikiyor gulumsersem hemen gevseklik ediyo resmen bekliyorki guleyim
Ne kullaniyosun pekiBeeeen onsuzluktann (D) bi ara bir geberdim Sonra dirilttiler yerrrrrlerde surunuyordum.. Sımdı gene dustu galiba yere yakın hıssedıyorum gendümüü anadınmıııı
Aynen hep diyorum seni icime sokardim ama artik hic cikaramamYa ben bayılıom o hallerine bide hem emip hemde ııı hıı die ben konusuosam cvp verio Allahım içime geri sokasım gelıozor cıktılar geri sokalım
Oh mis. Ben de oda oda yavastan temizleyeyim diyorum firsat buldukca. Bugun heryeri supurdum. Daginikliklari toparladim sadece.bugun yatak yorgan yastik yüzleri ic çarşaflar , kizimin pelus oyuncaklari her sey yıkanıyor bklm
40 muayenemde kanamam devam ediyordu doktor olmaması lazım dedi antibiyotik kullandırdı kullandım tamamen kesildiDoğum yapalı 62 gun oldu ara ara kanama oluyor kızlar sizde nasıl ozellikle spinal sezeryanlar
Kesin bendede var bısey Cok kotu kokuyor hemde40 muayenemde kanamam devam ediyordu doktor olmaması lazım dedi antibiyotik kullandırdı kullandım tamamen kesildi
Ben colleden ne bılmem bacıNe kullaniyosun pekicolleden super toparliyor
Kontrole gitmedinmi bence git smear alacaktı kanama var diye alamadı hatta bi de smear için gitcemKesin bendede var bısey Cok kotu kokuyor hemde
O devitten 5 sise kafana diksen 1 colledan etmezBen colleden ne bılmem bacıBı doktorun yazdıgı devitimiz vardı onuda lohusalıkta bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?