2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bu ara büyük cocuklar evden çıkamadığı icin bunalıp bunaltiyor

Rekoru ben kaptım 384 gecen ay 600dü ama klimamız var ondan tabii çamaşır makinesi her gün çalışıyo şohbende öyle süpürgede

Günaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Tarti sonuclariniz nasil??
-900gr vermisim 68.3 ten 67.40 indim. Son 3 gündür sporumu yapamadim dünde biraz abartttim yerken.
Bu hafta daha disiplinli olucam insallah.
Canimm cok iyi 1 kilo vermissin Ben de sabah ac karnina 67.50 yim. Yarim kilo vermisim ☺ Sadece 1 kez leslie yapabildim. Ben de bu sekilde devam edebilirsem ayda 2 kilo vermek hedefim.

Ilk dogumdad oyleydi cnm bnm simdi dahada belirgin dikiz izi var isret parmagi boyunda . Bide hemeroidim agrirsa o dikis yeride agriyor .senin arkadas ilk dogumdan mi benim ilkte ya olmadi yada farketmedim bunu gorunce yere yigilacakrim o neydi gizz dedim . Esimde diyoki guzel dikmisler bol deil strec tayt muamelesi gordu minisim . Bu sohbetin uzerine ruyamda 3.yu doguruyordum. Tam masaya alcaklarmis ims guzel dokerler diyodumki bi bebek aglama sesiyle uyandim

Doğum yapalı 62 gun oldu ara ara kanama oluyor kızlar sizde nasıl ozellikle spinal sezeryanlar

Bende de olabilir 1300 tl ile ama kibris burasi
Ohaheeyy . Senin esin ne is yapiyo renkli gece esimle imt bez bakiyoruz dedimki bi prima var askim fiyati bole bole oja cus dedi sleepy aldik yine pipisi kizariyor oglumun ben sleepyden kaynakli saniyordum diher denediklerimdede oldu bende degsitirmeyelim bari dedim

Fakirliğin gözü çıksın hemi

Günaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Canimm cok iyi 1 kilo vermissin Ben de sabah ac karnina 67.50 yim. Yarim kilo vermisim ☺ Sadece 1 kez leslie yapabildim. Ben de bu sekilde devam edebilirsem ayda 2 kilo vermek hedefim.
Kızlar 2 gundur yiyoruuum cunku coook acıkıyorum vee tansiyonum dusuyor sanırım ama pes etmedim yiyorum derken ekmek yok tabıkı sadece tatlıyı bıraz kacırdım ama bugun tekrar dıyet modunda yım tililili
Bende de olabilir 1300 tl ile ama kibris burasi
[/QUOTE]
Kızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili

Benim d git hep dusuktur hep . Gebericiiim renkli .ben simdi colledan i kafaya dikmezmiyim
Beeeen onsuzluktann (D) bi ara bir geberdim Sonra dirilttiler yerrrrrlerde surunuyordum.. Sımdı gene dustu galiba yere yakın hıssedıyorum gendümüü anadınmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…