bu ara büyük cocuklar evden çıkamadığı icin bunalıp bunaltiyorOf sorma ablamizi arada anane ve babanneye gondermeye basladik. Cok bagiriyor eslem cok korkuyor hiç odaklanamiyo bize. Yapma etme demekten bu defada yusra etkilendi iyice kıskançlık artti. Geceleri agliyor. Surekli bana kizip bisry firlatiyo sonrada cok ozledim diyo. Gecen sabah dis kapiyi acmaya calisti
Rekoru ben kaptım 384 gecen ay 600düRekor bizde elektrik faturasinda 230 gelmiş. Eşim kudurdu. Yanan isik gorunce birbirimize bağırıyoruznolcakki butun gun tv calisiyo. 2 gunde bir camasir kurutma calisiyo, bulasik makinasi her gun. Supurge hergun. Arada firinda sık çalışıyor bu ay. Bide benim kız arka odalarin isiklarini aciyor(gunes gormuyor odalar) yine de epey fazla tabi
Sorma benim de yerlerdeBenim d git hep dusuktur hep. Gebericiiim renkli .ben simdi colledan i kafaya dikmezmiyim
Bende de olabilirRekoru ben kaptım 384 gecen ay 600düama klimamız var ondan tabii çamaşır makinesi her gün çalışıyo şohbende öyle süpürgede
Gitgide artıyor esime gostereyim ben bunu :dBende de olabilir1300 tl ile ama kibris burasi
Canimm cok iyi 1 kilo vermissinGünaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Tarti sonuclariniz nasil??
-900gr vermisim 68.3 ten 67.40 indim. Son 3 gündür sporumu yapamadim dünde biraz abartttim yerken.
Bu hafta daha disiplinli olucam insallah.
Ilk dogumdad oyleydi cnm bnm simdi dahada belirgin dikiz izi var isret parmagi boyunda . Bide hemeroidim agrirsa o dikis yeride agriyorGecmis olsun canim acaba acilmami var hatırlarsın belki dogumdan once bende yazmistim resmen yeni dikilmis gibi belliydi dogumda ebe dikerken soyledim ,evet dikisleriniz sismis goruyorum demistio arkadaş ilkdogumdan var biz kaynastik spiralde iyi diyorlarda korkuyorum
OhaheeyyBende de olabilir1300 tl ile ama kibris burasi
Gösterde sussunGitgide artıyor esime gostereyim ben bunu :d
Fakirliğin gözü çıksın hemiOhaheeyy. Senin esin ne is yapiyo renkli gece esimle imt bez bakiyoruz dedimki bi prima var askim fiyati bole bole oja cus dedi sleepy aldik yine pipisi kizariyor oglumun ben sleepyden kaynakli saniyordum diher denediklerimdede oldu bende degsitirmeyelim bari dedim
Aa kıbrıstamıydın sen haberim yokBende de olabilir1300 tl ile ama kibris burasi
Tam bitti dedim regl oldum o bile doğru düzgün gelmiyor kimbilir kaç gün sürerDoğum yapalı 62 gun oldu ara ara kanama oluyor kızlar sizde nasıl ozellikle spinal sezeryanlar
Fakirlik degilde ekonomiFakirliğin gözü çıksın hemi
Günaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Kızlar 2 gundur yiyoruuum cunku coook acıkıyorum vee tansiyonum dusuyor sanırım ama pes etmedim yiyorum derken ekmek yok tabıkı sadece tatlıyı bıraz kacırdım ama bugun tekrar dıyet modunda yım tilililiCanimm cok iyi 1 kilo vermissinBen de sabah ac karnina 67.50 yim. Yarim kilo vermisim ☺ Sadece 1 kez leslie yapabildim. Ben de bu sekilde devam edebilirsem ayda 2 kilo vermek hedefim.
[/QUOTE]Bende de olabilir1300 tl ile ama kibris burasi
Yaa hiç bısey anlamadım bende. Galiba benimde reglTam bitti dedim regl oldum o bile doğru düzgün gelmiyor kimbilir kaç gün sürer
Bende de olabilir1300 tl ile ama kibris burasi
Kıbrısı sil ama Urfa yaz hahahaaGitgide artıyor esime gostereyim ben bunu :d
Beeeen onsuzluktann (D) bi ara bir geberdim Sonra dirilttiler yerrrrrlerde surunuyordum.. Sımdı gene dustu galiba yere yakın hıssedıyorum gendümüü anadınmııııBenim d git hep dusuktur hep. Gebericiiim renkli .ben simdi colledan i kafaya dikmezmiyim
Yesssün dezzesü totosunuuu oyyyyBenimki iki elini birlestiriyor hep :) sananda buyuk dusuncelerde
Bende bende bendeeeeOvvv cok gelmis yaa . Aynem karantinada bemde firin cok calistirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?