- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tilililiKızlar 2 gundur yiyoruuum cunku coook acıkıyorum vee tansiyonum dusuyor sanırım ama pes etmedim yiyorum derken ekmek yok tabıkı sadece tatlıyı bıraz kacırdım ama bugun tekrar dıyet modunda yım tililili
Gittim ama bır hafta sonraki kontrole gıtmıstım 40 a gitmedim. Salgından dolayı. Bitsin zaten gıdıcektım ama canım sıkılmaya basladıKontrole gitmedinmi bence git smear alacaktı kanama var diye alamadı hatta bi de smear için gitcem
Kuzu ondan degilde su lanet salgın afallattı benı. Dogum sonrası evdeki ılaclarım bitince bir kan tahlili yaptırıp ona gore devam edıcektm yani doktora ayarlaracaktım ama gıdemedım kontrole.O devitten 5 sise kafana diksen 1 colledan etmez. Canim fiyati uygun iatersen ecz alabilirsin ama devlette karsiliyor ucretini
Of sorma ablamizi arada anane ve babanneye gondermeye basladik. Cok bagiriyor eslem cok korkuyor hiç odaklanamiyo bize. Yapma etme demekten bu defada yusra etkilendi iyice kıskançlık artti. Geceleri agliyor. Surekli bana kizip bisry firlatiyo sonrada cok ozledim diyo. Gecen sabah dis kapiyi acmaya calisti
Besparmak daglarina cikalim arkadasimKızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili
Dag gordunmundu halayi geliyor karininKızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili
Valla ben fikir degistirmezsem pzt gitcem oglum icin gitcez zaten gitmisken bi parmak yiyemKuzu ondan degilde su lanet salgın afallattı benı. Dogum sonrası evdeki ılaclarım bitince bir kan tahlili yaptırıp ona gore devam edıcektm yani doktora ayarlaracaktım ama gıdemedım kontrole.
Hamilelikte 15 damlaya kadar kullanmıştım onun yanında daha ne vitaminler o derece dusuktu degerlerım dusun
Eşim gidelim diyor ama ben hala salgından dolayı tırsıyorum hastanelerden hem su devam eden kanama ıcın hem troit hemde kan ıcın gitmem lazım muhakkak
Aah Ahh sorma kan verince beklemek lazım iste o sıkıntı nerde beklcen edecen felan cafeler felan hepsi sıkıntı. Neyse biraz azaldı lanet hastalık bızde mecbur gidecez napem.Valla ben fikir degistirmezsem pzt gitcem oglum icin gitcez zaten gitmisken bi parmak yiyemdahiliyeyede gitmem lazim seker gectimi bakmak lazim ama suan kan ver tokluk var onu beklicek zaman deil .sende troid dozu auarlatman lazim semi
Ilk dogumdad oyleydi cnm bnm simdi dahada belirgin dikiz izi var isret parmagi boyunda . Bide hemeroidim agrirsa o dikis yeride agriyor.senin arkadas ilk dogumdan mi benim ilkte ya olmadi yada farketmedim bunu gorunce yere yigilacakrim o neydi gizz dedim . Esimde diyoki guzel dikmisler bol deil strec tayt muamelesi gordu minisim . Bu sohbetin uzerine ruyamda 3.yu doguruyordum. Tam masaya alcaklarmis ims guzel dokerler diyodumki bi bebek aglama sesiyle uyandim
Dana eti ve kiyma yiyorum cnm dr ozellikle kesme dedibende yakinda bunlardanda olcam diye yedimde yedim valla . Ahh yaa uzulerek okudm canim gercekten cok zor bir durum sinav. ALLAH KOLAYLIGINI VERSIN INSALLAH... benim esimde ne dio kan hala gecmedi diye demekkinsut urunleriyle alakasi yol olsa gecerdi diyo bi duraksadim . Ahh ahh tereyag bal kauinvakidem bazlama yapmis kapidan birakti buzluga attim ayni hayalleri kurdum tereyag bal bide tulum peyniri . Ama birakmicam kendimi savasicam cunku anneyiz .
Cok umutlanmistik kan rotadandir diye .ama normale dondu hinde emnfazla 3kaka yapiyor canim. Cok yaptigi kakalarda mahakkak noktasal kanlar oluyor . Ben sadece sut urunleri paket hoda ve kuruyemis tukutmiyorum canim. Ama gecen 3tame kaju yedim maffoldu oglum. Cuma gunude sutle marime edilmis etten yemis bulundum 1 isirik ogun bir sey olmadi eetesi gun yine kan. . Allah sabir versim camimm cok zor bi sinavdasin ... gecem gece sahurda kol iclerimi kasintintuttu bir baktim ayni bebeklerdeki dokuntulerden var kolalrimi yikadkm sonrada biodermadan surdum .o kdr uzuldumki nasil kasiniyordu nasil dauaniyor yavrular
aman evde insan olunca dön ayni yine :)Oh mis. Ben de oda oda yavastan temizleyeyim diyorum firsat buldukca. Bugun heryeri supurdum. Daginikliklari toparladim sadece.
Yok ya virusun nezaman bitceği belli değilki yıl sonu bile denıo sen bekleme git bence enfeksiyon kapmasın en kötü ben gibi antibiyotik verir geçerGittim ama bır hafta sonraki kontrole gıtmıstım 40 a gitmedim. Salgından dolayı. Bitsin zaten gıdıcektım ama canım sıkılmaya basladıNormaldır diye dusundum ilk dogumda da uzun surmustu ama bukadar uzun hatırlamıyorum
Eşlem şer mi böyle acabaBu arada eslem iki gundur cok guzel laf dinliyor, agu demeye basladik cok şükür. Ama hiç gülmüyor nerdeyse, agzinin kenarindan hafif tebessum o kadar. Herhalde biraz ciddi yapisi :)
Belki de olabilirEşlem şer mi böyle acababenim kı da bayağı ciddi görünüyor
Günaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Tarti sonuclariniz nasil??
-900gr vermisim 68.3 ten 67.40 indim. Son 3 gündür sporumu yapamadim dünde biraz abartttim yerken.
Bu hafta daha disiplinli olucam insallah.
[/QUOTE maşallah ne güzel
Aynen bende gidicem zaten eşimde gidelim diyor yagmurdan kacalım derken doluya tutulmayalım Allah korusunYok ya virusun nezaman bitceği belli değilki yıl sonu bile denıo sen bekleme git bence enfeksiyon kapmasın en kötü ben gibi antibiyotik verir geçer
Benim 58 gün oldu üç haftadır kanamam yok ama açık kahve kokulu akıntım var.Doğum yapalı 62 gun oldu ara ara kanama oluyor kızlar sizde nasıl ozellikle spinal sezeryanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?