2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 2 gundur yiyoruuum cunku coook acıkıyorum vee tansiyonum dusuyor sanırım ama pes etmedim yiyorum derken ekmek yok tabıkı sadece tatlıyı bıraz kacırdım ama bugun tekrar dıyet modunda yım tililili
Kızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili
[/QUOTE]
Dag gordunmundu halayi geliyor karinin

Kontrole gitmedinmi bence git smear alacaktı kanama var diye alamadı hatta bi de smear için gitcem
Gittim ama bır hafta sonraki kontrole gıtmıstım 40 a gitmedim. Salgından dolayı. Bitsin zaten gıdıcektım ama canım sıkılmaya basladı Normaldır diye dusundum ilk dogumda da uzun surmustu ama bukadar uzun hatırlamıyorum

O devitten 5 sise kafana diksen 1 colledan etmez . Canim fiyati uygun iatersen ecz alabilirsin ama devlette karsiliyor ucretini
Kuzu ondan degilde su lanet salgın afallattı benı. Dogum sonrası evdeki ılaclarım bitince bir kan tahlili yaptırıp ona gore devam edıcektm yani doktora ayarlaracaktım ama gıdemedım kontrole.

Hamilelikte 15 damlaya kadar kullanmıştım onun yanında daha ne vitaminler o derece dusuktu degerlerım dusun

Eşim gidelim diyor ama ben hala salgından dolayı tırsıyorum hastanelerden hem su devam eden kanama ıcın hem troit hemde kan ıcın gitmem lazım muhakkak

Malesef ciglik atma bizimkindede var ayni dediğin gibi yapma dedikce firlatiyor ve durduk yere tokat atiyor ,gecen gun babannesiyle dedsini tokatladi oyun oynarken sok oldular bnim gonderme sansimda yok birakamazdim gercide gördükçe daha cok hircinlasiyor

Kızz sen kıbrıstamıydın bak 6 aylık KK arkadasım sın daha yeni ogrenıyorum.. O zamaaan Kıbrısın yollarına cıkalım dağlarınaaa tililili
Besparmak daglarina cikalim arkadasim
Bircok kez yazdim aslinda sana denk gelmemis demek PeRRieR
[/QUOTE]
Dag gordunmundu halayi geliyor karinin
[/QUOTE]
Valla ben barnak neyin bilmem dag verin yeter tilililili

Valla ben fikir degistirmezsem pzt gitcem oglum icin gitcez zaten gitmisken bi parmak yiyem dahiliyeyede gitmem lazim seker gectimi bakmak lazim ama suan kan ver tokluk var onu beklicek zaman deil .sende troid dozu auarlatman lazim semi

Valla ben fikir degistirmezsem pzt gitcem oglum icin gitcez zaten gitmisken bi parmak yiyem dahiliyeyede gitmem lazim seker gectimi bakmak lazim ama suan kan ver tokluk var onu beklicek zaman deil .sende troid dozu auarlatman lazim semi
Aah Ahh sorma kan verince beklemek lazım iste o sıkıntı nerde beklcen edecen felan cafeler felan hepsi sıkıntı. Neyse biraz azaldı lanet hastalık bızde mecbur gidecez napem.

Ayyyy Allah seni gulmekten okuyamadim cok şükür kabusa donmeden uyanmissin benim ilkinden kenarda et gibi bisey goruyorum diye soyledim normal demisti ismini filan noldugunu burda ogrendim , dikislere bakarken sanki cok aciklik kalmis gibi geliyor bana daha es yorumu alamadim 40in ustune adet olunca

Ins.gecerde istediğiniz gibi yiyebilirsiniz siz yazdikca bn uzuluyorym benim kayinvalidemde soylemesi ayip ispanakliborek yapmış tamda canim çekiyordu ,fazla ispanaginida yikayip doğrayıp gondermis buzluga attim

Kabızlıktan kan acaba benim de oğlumun bazı yerlerinde kızarıklık çıkıyor ve önce gunde 3 4 defa dışkı yapardı şimdi her emmede de acaba yediklerim mi dokunuyor doktora gitmeye korkuyorum

Yok ya virusun nezaman bitceği belli değilki yıl sonu bile denıo sen bekleme git bence enfeksiyon kapmasın en kötü ben gibi antibiyotik verir geçer

Kızlar bebeği gündüz uyumayan yok mu ya çok üzülüyorum. Çocuk 8 buçuktan beri uyanık memede uyuyor yatırıyorum uyanıyor. Asla uyumuyor gündüzleri

cok yorulduuummm daha bitmedii:) eşim oruç evde yok o yuzden yüklemdim işe ama pertim cikti ,kucuk bey de surekli emmek istiyor tabiki

Yok ya virusun nezaman bitceği belli değilki yıl sonu bile denıo sen bekleme git bence enfeksiyon kapmasın en kötü ben gibi antibiyotik verir geçer
Aynen bende gidicem zaten eşimde gidelim diyor yagmurdan kacalım derken doluya tutulmayalım Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…