- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Olabilir arkadasim. Bi goturursen iyi edersinKabızlıktan kan acaba benim de oğlumun bazı yerlerinde kızarıklık çıkıyor ve önce gunde 3 4 defa dışkı yapardı şimdi her emmede de acaba yediklerim mi dokunuyor doktora gitmeye korkuyorum
Adiyet olsun canimmIns.gecerde istediğiniz gibi yiyebilirsiniz siz yazdikca bn uzuluyorymbenim kayinvalidemde soylemesi ayip ispanakliborek yapmış tamda canim çekiyordu ,fazla ispanaginida yikayip doğrayıp gondermis buzluga attim
Hahajaja biz 38.gun bi yaramazlik yapmistikAyyyy Allah seni gulmekten okuyamadimcok şükür kabusa donmeden uyanmissin benim ilkinden kenarda et gibi bisey goruyorum diye soyledim normal demisti ismini filan noldugunu burda ogrendim , dikislere bakarken sanki cok aciklik kalmis gibi geliyor bana daha es yorumu alamadim 40in ustune adet olunca
Aynem canim yaa 5kat daha gozumde buyuyor hastane isiAah Ahh sorma kan verince beklemek lazım iste o sıkıntı nerde beklcen edecen felan cafeler felan hepsi sıkıntı. Neyse biraz azaldı lanet hastalık bızde mecbur gidecez napem.
Benimde öyle. Bu ara en fazla 1.5 saat uyuyo o da toplam..Kızlar bebeği gündüz uyumayan yok mu ya çok üzülüyorum. Çocuk 8 buçuktan beri uyanık memede uyuyor yatırıyorum uyanıyor. Asla uyumuyor gündüzleri
Ben de bugün 1 kaseye yakın zeytin yemişimGecen gun esim beni zeytin yerken gordubi kase bitmek uzereydi babanim evinde hic mi zeytinn yemedin bu ne askimm dio babamin evinde peynirde vardi yasakda degildi dedim .bazen boyle guluyorum bazemde cok uzuluyorum
Yine mi yaa 4 gun cok uzun4 gun sokaga cikma yasagi geldi iyi olmadi :)
1 su bardağı mısır unu, az tuz, 3 kaşık zeytinyağı ve kıvama girene kadar tuz katıyorum. Tavanın içine az yağ sürüp yayıyorum ve kapağı kapatıp kısık ateşte arkalı önlü pişiriyorum. Çıtır çıtır oluyor bisküvi gibi ve zeytinle güzel gidiyor. Ekmekten daha zararsız diye düşünüyorum. İnşallah öyledirBen de bugün 1 kaseye yakın zeytin yemişimeşim diyorki hani patates haşlayacaktın kendine, dedim git başımdan canımın neler istediğini bir bilsen
Canim belki bircok seyi yiyemedigin icin uzuluyorsun ama sana moral olsun, zeytin ve zeytinyagi sutu cok yaglandirip sut kalitesini cok artiriyormus. Dun okudum bi makalede.Gecen gun esim beni zeytin yerken gordubi kase bitmek uzereydi babanim evinde hic mi zeytinn yemedin bu ne askimm dio babamin evinde peynirde vardi yasakda degildi dedim .bazen boyle guluyorum bazemde cok uzuluyorum
Ctesi-Salı arası canım...Yine mi yaa 4 gun cok uzunZaten disari cikmiyorum ama yasak oldugunu bilmek cok bunaltici oluyor. Ne zaman basliyor canim
Ben de bugün 1 kaseye yakın zeytin yemişimeşim diyorki hani patates haşlayacaktın kendine, dedim git başımdan canımın neler istediğini bir bilsen
Benimkiboyle cok yordu iftar saatinden beriKizlar cildiriyorum uyumuyor minik yaramaz. Suan enerjim %1Bir de seste uyumuyor. Pure sessizlik istiyor. Sizde de oyle mi?
Canim biliyormusun bunu farkettim bendeCanim belki bircok seyi yiyemedigin icin uzuluyorsun ama sana moral olsun, zeytin ve zeytinyagi sutu cok yaglandirip sut kalitesini cok artiriyormus. Dun okudum bi makalede.
Inan bemde oyleyim anam agliyor tasirkensanirim bel fistigi olacagim daha 2 aylik ama beni simdiden bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?