2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ins.gecerde istediğiniz gibi yiyebilirsiniz siz yazdikca bn uzuluyorym benim kayinvalidemde soylemesi ayip ispanakliborek yapmış tamda canim çekiyordu ,fazla ispanaginida yikayip doğrayıp gondermis buzluga attim
Adiyet olsun canimm . Insallahh camim yaa. Nen kendimdende gectim ogluma uzuluyorum. Ben aurda en fazla 2sene disimi sikarim emzirme bitene kadar .ama onun bu durum gecmezde kalici olursa diye cok korkuyorum ve uzuluyorum....

Hahajaja biz 38.gun bi yaramazlik yapmistik .42 dede adet oldum . Araya ramazan girdiya pek firsat olmuyor . Bemd eoyle dusunuyordum ama daha vajiada buyuktur canim zamanla her yer kuculuyo eski boyituna donuyor

Kızlar bebeği gündüz uyumayan yok mu ya çok üzülüyorum. Çocuk 8 buçuktan beri uyanık memede uyuyor yatırıyorum uyanıyor. Asla uyumuyor gündüzleri
Benimde öyle. Bu ara en fazla 1.5 saat uyuyo o da toplam..
Ya sizinkilerde meme yumuşamışsa ağlıupr mu? Hatun mememi yumuşak bulunca almıyor ama silikonlu alıyor. Garip bi döngüdeyiz. Bide adette oldum. Ebe eğitimde adette iken kokunuzu alır red eder diyordu acaba diyorum öyle bişi mi var ama diğerini de almaz. Offf anlamıyorum. Bazen o kadar ağlıyor ki süt içilmiş alt temiz gaz cıkmıs olmasına rağmen çözüm bulamıyorım oturup ağlıyorum beceremiyorum diye. Napıcam bilmiyorum

Gecen gun esim beni zeytin yerken gordu bi kase bitmek uzereydi babanim evinde hic mi zeytinn yemedin bu ne askimm dio babamin evinde peynirde vardi yasakda degildi dedim.bazen boyle guluyorum bazemde cok uzuluyorum
Ben de bugün 1 kaseye yakın zeytin yemişim eşim diyorki hani patates haşlayacaktın kendine, dedim git başımdan canımın neler istediğini bir bilsen

Ben de bugün 1 kaseye yakın zeytin yemişim eşim diyorki hani patates haşlayacaktın kendine, dedim git başımdan canımın neler istediğini bir bilsen
1 su bardağı mısır unu, az tuz, 3 kaşık zeytinyağı ve kıvama girene kadar tuz katıyorum. Tavanın içine az yağ sürüp yayıyorum ve kapağı kapatıp kısık ateşte arkalı önlü pişiriyorum. Çıtır çıtır oluyor bisküvi gibi ve zeytinle güzel gidiyor. Ekmekten daha zararsız diye düşünüyorum. İnşallah öyledir

Gecen gun esim beni zeytin yerken gordu bi kase bitmek uzereydi babanim evinde hic mi zeytinn yemedin bu ne askimm dio babamin evinde peynirde vardi yasakda degildi dedim.bazen boyle guluyorum bazemde cok uzuluyorum
Canim belki bircok seyi yiyemedigin icin uzuluyorsun ama sana moral olsun, zeytin ve zeytinyagi sutu cok yaglandirip sut kalitesini cok artiriyormus. Dun okudum bi makalede.

Kızlar bende de yapışkan gibi açıl tenkli akıntım oluyor 56 günlüğüz sıkıntı mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…