- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Sağol canım tarif için1 su bardağı mısır unu, az tuz, 3 kaşık zeytinyağı ve kıvama girene kadar tuz katıyorum. Tavanın içine az yağ sürüp yayıyorum ve kapağı kapatıp kısık ateşte arkalı önlü pişiriyorum. Çıtır çıtır oluyor bisküvi gibi ve zeytinle güzel gidiyor. Ekmekten daha zararsız diye düşünüyorum. İnşallah öyledir
nolcak boyle ya esim hic tasiyamiyor benden zayif o eee kucak delisi kucakta etrafi izlemeye bayiliyo buna vucud mu dayanir yaInan bemde oyleyim anam agliyor tasirkendaha 2 sene tasiyacagiz sadece fitikla kalirsak cok iyi .
Valla gecenlerde cok rahatsizdm kemikkerim sizliyirdu gecti cok sukur zor uzun sure tasimaknolcak boyle ya esim hic tasiyamiyor benden zayif o eee kucak delisi kucakta etrafi izlemeye bayiliyo buna vucud mu dayanir ya
Bıçağın ucuyla karbonat da atıyorum bu aradaSağol canım tarif içindeneyeyim bir sabah da onu, ekmeğimizi kendim yapıyorum ben en azından nasıl yapıldığını görüyorum neredeyse 50 gündür fln hep kendim yaptım ☺ Ekmeği de kesmeyeyim dedim artık yoksa bu çocuk hiç birşey yiyemeyecek ilerde
Kangurunolcak boyle ya esim hic tasiyamiyor benden zayif o eee kucak delisi kucakta etrafi izlemeye bayiliyo buna vucud mu dayanir ya
kangurum var ama arkadasim verdi o da 2. aydan sonra demişti yenidogana uygun degil diye dun 2 aylik olduk acaba koyabilir miyim /:Kanguru ☺ Yoksa mahvoluyorum ben. Kafayı da çekip çekip atıyor bazen. Kanguruda oh mis gibi duruyor. Eğilip kalkma gerektirmeyen işleri de yapıyorum bu sayede
Bilemiyorum. Bizimki ay değil kilo sınırıyla başlıyordu. Yenidoğan itibariyle kullanılırmış kilo sınırını aştığı sürece. Markası nedir? Bir Araştırma yapılabilirkangurum var ama arkadasim verdi o da 2. aydan sonra demişti yenidogana uygun degil diye dun 2 aylik olduk acaba koyabilir miyim /:
2-3 gündür oglumda ayni durumda. Kollarini battaniyeyle sıkı sariyorum, emzigide agizina veriyorum. Elimide karnina koyuyorum uykuy dalincaya kadar hareket etmiyorum. Yada kucagima alip evin icinde tur atiyorum , bol sohbet ozamanda hemen yoruluyor uyuyorKizlar cildiriyorum uyumuyor minik yaramaz. Suan enerjim %1Bir de seste uyumuyor. Pure sessizlik istiyor. Sizde de oyle mi?
Markasi ne?kangurum var ama arkadasim verdi o da 2. aydan sonra demişti yenidogana uygun degil diye dun 2 aylik olduk acaba koyabilir miyim /:
Ya benim bebeğimde 50 günlük kanguru için erken mi? bende evde işlenirken yemek yaparken koyarım diyodum. Sizler ne kadarlıkken koydunuz canlar?Kanguru ☺ Yoksa mahvoluyorum ben. Kafayı da çekip çekip atıyor bazen. Kanguruda oh mis gibi duruyor. Eğilip kalkma gerektirmeyen işleri de yapıyorum bu sayede
Bende aynısını merak ediyorum bebeğim 50 günlük ne zaman uygun acabasıkangurum var ama arkadasim verdi o da 2. aydan sonra demişti yenidogana uygun degil diye dun 2 aylik olduk acaba koyabilir miyim /:
Doğumdan itibaren 3.5 kg olma şartıyla kullanılabilir demişlerdi. Ben biraz daha beklemiştim. 2 aylık olmasına bir hafta vardı kullanmaya başladığımdaYa benim bebeğimde 50 günlük kanguru için erken mi? bende evde işlenirken yemek yaparken koyarım diyodum. Sizler ne kadarlıkken koydunuz canlar?
Amin canım benim inşallahBıçağın ucuyla karbonat da atıyorum bu aradaBize de böyle büyütmek düştü canım, napalım? Başka dert olmasın
Benm de lekelenmelerim devam ediyodu 3 aya kdr olur normal dedi40 muayenemde kanamam devam ediyordu doktor olmaması lazım dedi antibiyotik kullandırdı kullandım tamamen kesildi
Tam takılmamış olabilir mi acaba, dişliler tam oturmamıştır.YA ben bu biberonu kullandıgımda alttan akıtıyo hep nerde yanlış yapıyorum acaba
lnolcak boyle ya esim hic tasiyamiyor benden zayif o eee kucak delisi kucakta etrafi izlemeye bayiliyo buna vucud mu dayanir ya
Ya yerim seni mbrteyzeler sanirim diş cikaracagiz biz ,tükrük arttı ,köpük şeklinde tükürükler çıkarıyoruz ,elim8z hep ağızda huysuzluk bugun hat safhadaydı kizimda da bi öyle olmustu bende ger seyi erken yapmışım erken dis çıkarıp,erken konuşup ,9 aylikken de yürümüşüm annemler şaşırmış :)
Bende bugun koydum. Ama bendeki cok dandik bisey canim yenisini alacagim . . Cok sevdi etrafa bakindi kanguruyu kemirdiYa benim bebeğimde 50 günlük kanguru için erken mi? bende evde işlenirken yemek yaparken koyarım diyodum. Sizler ne kadarlıkken koydunuz canlar?
Bi bakayım acaba yanlışmı takıyoruzTam takılmamış olabilir mi acaba, dişliler tam oturmamıştır.
l
Biraz daha büyüyünce kucakta taşırken öne bakarak duruyorlar omuza yaslanmadan o daha zor. Benimkiler bir de hep tombik, büyüğünü o kadar çok taşıdım ki başkasına da gitmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?