2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canım tarif için deneyeyim bir sabah da onu, ekmeğimizi kendim yapıyorum ben en azından nasıl yapıldığını görüyorum neredeyse 50 gündür fln hep kendim yaptım Ekmeği de kesmeyeyim dedim artık yoksa bu çocuk hiç birşey yiyemeyecek ilerde

Bıçağın ucuyla karbonat da atıyorum bu arada Bize de böyle büyütmek düştü canım, napalım? Başka dert olmasın

nolcak boyle ya esim hic tasiyamiyor benden zayif o eee kucak delisi kucakta etrafi izlemeye bayiliyo buna vucud mu dayanir ya
Kanguru Yoksa mahvoluyorum ben. Kafayı da çekip çekip atıyor bazen. Kanguruda oh mis gibi duruyor. Eğilip kalkma gerektirmeyen işleri de yapıyorum bu sayede

kangurum var ama arkadasim verdi o da 2. aydan sonra demişti yenidogana uygun degil diye dun 2 aylik olduk acaba koyabilir miyim /:
Bilemiyorum. Bizimki ay değil kilo sınırıyla başlıyordu. Yenidoğan itibariyle kullanılırmış kilo sınırını aştığı sürece. Markası nedir? Bir Araştırma yapılabilir

teyzeler sanirim diş cikaracagiz biz ,tükrük arttı ,köpük şeklinde tükürükler çıkarıyoruz ,elim8z hep ağızda huysuzluk bugun hat safhadaydı kizimda da bi öyle olmustu bende ger seyi erken yapmışım erken dis çıkarıp,erken konuşup ,9 aylikken de yürümüşüm annemler şaşırmış :)

Kizlar cildiriyorum uyumuyor minik yaramaz. Suan enerjim %1 Bir de seste uyumuyor. Pure sessizlik istiyor. Sizde de oyle mi?
2-3 gündür oglumda ayni durumda. Kollarini battaniyeyle sıkı sariyorum, emzigide agizina veriyorum. Elimide karnina koyuyorum uykuy dalincaya kadar hareket etmiyorum. Yada kucagima alip evin icinde tur atiyorum , bol sohbet ozamanda hemen yoruluyor uyuyor

kangurum var ama arkadasim verdi o da 2. aydan sonra demişti yenidogana uygun degil diye dun 2 aylik olduk acaba koyabilir miyim /:
Markasi ne?
Bende ergobaby var, yeni dogan icin ayri bir parcasi var. Kullanim kilavuzunda 4 aydan sonra normal oturtun yaziyor.

Her markaninki farklidir bence.

Kanguru ☺ Yoksa mahvoluyorum ben. Kafayı da çekip çekip atıyor bazen. Kanguruda oh mis gibi duruyor. Eğilip kalkma gerektirmeyen işleri de yapıyorum bu sayede
Ya benim bebeğimde 50 günlük kanguru için erken mi? bende evde işlenirken yemek yaparken koyarım diyodum. Sizler ne kadarlıkken koydunuz canlar?

Ya benim bebeğimde 50 günlük kanguru için erken mi? bende evde işlenirken yemek yaparken koyarım diyodum. Sizler ne kadarlıkken koydunuz canlar?
Doğumdan itibaren 3.5 kg olma şartıyla kullanılabilir demişlerdi. Ben biraz daha beklemiştim. 2 aylık olmasına bir hafta vardı kullanmaya başladığımda
Neko Baby Switch bendeki

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz nasıl... iyisinizdir inşallah.. benim bebeğimin 4. Haftadan beri saat akşam 9 da başlayan gaz kolik ağlamaları vardı.. şükür buna doğal bir çözüm buldum.. sizinlede paylaşmak istedim.. belki aynı sıkıntıları yaşayanınız vardır.. çünkü okuduğum bazı forumlarda gaz damlalarının bile etki etmediği bebekler var.. benim kızım gibi.. ne gaz damlası be probiyotik.. arkadaşlar ben 1,5 haftadır sütüm artsın diye günde 1 bardak yatmadan kefir içiyordum ve kızımın 3 gündür kolik ağlamaları yok denecek kadar azaldı.. ve benden 15 gün sonra doğum yapan bşr arkadaşım sütü bol olsun diye doğumundan beri günde bir bardak içiyordu.. ve bebeğinde şu vakte kadar kolik ağlamaları olmadı.. bende başlayıp böyle olunca içtiğim kefirin sütümden bebeğin bağırsaklarına olumlu etki yaptığını keşfettim.. sizede yazmak istedim inşallah bir yararım dokunur benim gibi olanlara.. emziren anneler eğer bebeğinizin kolik gaz sancısı ağlamaları varsa denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum..

YA ben bu biberonu kullandıgımda alttan akıtıyo hep nerde yanlış yapıyorum acaba
Tam takılmamış olabilir mi acaba, dişliler tam oturmamıştır.
nolcak boyle ya esim hic tasiyamiyor benden zayif o eee kucak delisi kucakta etrafi izlemeye bayiliyo buna vucud mu dayanir ya
l
Biraz daha büyüyünce kucakta taşırken öne bakarak duruyorlar omuza yaslanmadan o daha zor. Benimkiler bir de hep tombik, büyüğünü o kadar çok taşıdım ki başkasına da gitmezdi.

Ya yerim seni mbr

Bende bugun koydum. Ama bendeki cok dandik bisey canim yenisini alacagim . . Cok sevdi etrafa bakindi kanguruyu kemirdi

Bi bakayım acaba yanlışmı takıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…