- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
:) bende seni pinkimYa yerim seni mbr
Benim de. 53.gün bugün merak ediyorum sorun mu var diye. Bitiyor diyorum yeniden başlıyor. Hem de böyle başladı mı pedden taşacak şekilde oluyorDoğum yapalı 62 gun oldu ara ara kanama oluyor kızlar sizde nasıl ozellikle spinal sezeryanlar
Adiyet olsun canimm. Insallahh camim yaa. Nen kendimdende gectim ogluma uzuluyorum. Ben aurda en fazla 2sene disimi sikarim emzirme bitene kadar .ama onun bu durum gecmezde kalici olursa diye cok korkuyorum ve uzuluyorum....
Bakalimncanim neler yasayacagiz. 18inde gidecektik sokaga cikma yasagi geldi .buhunn gidicezOyle olmaz insallah cnm belkide tek urunedir alerjisi hastalığını atlatsin daha iyi anlasilir ,ekgida surecinde yavas yavas diyeti acarak ilerleyen doktorlarda oluyor okuduğum kdriyla ibs.osurecte atlatir
Ahh canim cok cok gecmis olsun Rabbim yavruna sifa sanada guc kuvvet versinArkadaşlar merhaba.. bebeğim 44 günlük ve menenjit teşhisi konuldu 5 gündür hastanede yatiyiruz. Ateş düştü hersey iyi oluyor derken tekrar yükseldi değerler ve ilaç değişikliği yapıldı. Yarına kadar bekleyecek doktorumuz. Dualarinizda bebegme de yer verir mmisiiz.
Gaz sancılarından ve uykusuzluktan şikayet ederken şimdi sadece gaz sancisi kalsin diye dualar ediyorum. Evden çıkamıyorum diye üzülüyorken şimdi eve gitmek için can atıyorum. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.
Bebeğinizin ateşi normalden yüksek olursa hiç beklemeyin. Biz 37.3 ateşle gittik. Erken gitmeseydik düşünmek bile istemiyorum. Inşallah bizler de evimize saglikla döneriz..
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir de evinize dönersinizArkadaşlar merhaba.. bebeğim 44 günlük ve menenjit teşhisi konuldu 5 gündür hastanede yatiyiruz. Ateş düştü hersey iyi oluyor derken tekrar yükseldi değerler ve ilaç değişikliği yapıldı. Yarına kadar bekleyecek doktorumuz. Dualarinizda bebegme de yer verir mmisiiz.
Gaz sancılarından ve uykusuzluktan şikayet ederken şimdi sadece gaz sancisi kalsin diye dualar ediyorum. Evden çıkamıyorum diye üzülüyorken şimdi eve gitmek için can atıyorum. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.
Bebeğinizin ateşi normalden yüksek olursa hiç beklemeyin. Biz 37.3 ateşle gittik. Erken gitmeseydik düşünmek bile istemiyorum. Inşallah bizler de evimize saglikla döneriz..
2 aya kadar normal demişti doktor 40 kontroldeBenim de. 53.gün bugün merak ediyorum sorun mu var diye. Bitiyor diyorum yeniden başlıyor. Hem de böyle başladı mı pedden taşacak şekilde oluyor
Inslallah. Her yer delik desik oldu içim aciyor.Ahh canim cok cok gecmis olsun Rabbim yavruna sifa sanada guc kuvvet versin. Emin ol bebekler cok guclu . Kolaylikla atlatir insallah .
Amin inşallah çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir de evinize dönersiniz
Hastalik kadar zor olanda o kisimInslallah. Her yer delik desik oldu içim aciyor.
Çok geçmiş oldun tez zamanda atlatır inş canımArkadaşlar merhaba.. bebeğim 44 günlük ve menenjit teşhisi konuldu 5 gündür hastanede yatiyiruz. Ateş düştü hersey iyi oluyor derken tekrar yükseldi değerler ve ilaç değişikliği yapıldı. Yarına kadar bekleyecek doktorumuz. Dualarinizda bebegme de yer verir mmisiiz.
Kızım üç aylık çıkarmıştı şimdi oğlumda da var aynı işaretler.İki gün sonra iki ayımızı doldurucaz daha.Daha şimdiden memeyi eziyor damaklarıyla dişlerle ne yapıcaz bakalınteyzeler sanirim diş cikaracagiz biz ,tükrük arttı ,köpük şeklinde tükürükler çıkarıyoruz ,elim8z hep ağızda huysuzluk bugun hat safhadaydı kizimda da bi öyle olmustu bende ger seyi erken yapmışım erken dis çıkarıp,erken konuşup ,9 aylikken de yürümüşüm annemler şaşırmış :)
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun neden olmuş peki?Arkadaşlar merhaba.. bebeğim 44 günlük ve menenjit teşhisi konuldu 5 gündür hastanede yatiyiruz. Ateş düştü hersey iyi oluyor derken tekrar yükseldi değerler ve ilaç değişikliği yapıldı. Yarına kadar bekleyecek doktorumuz. Dualarinizda bebegme de yer verir mmisiiz.
Bendeki de dandik arkadaşım vermiştiBende bugun koydum. Ama bendeki cok dandik bisey canim yenisini alacagim . . Cok sevdi etrafa bakindi kanguruyu kemirdi
Benim kız da aynı yemeğe sardı iyice sürekli yeme halinde.Saçma sapan davranışları oluyor arada.Eşim daha sabırlıdır benden onu bile çileden çıkarıyor bazen.Bazen bütün gün canım kardeşim diye dolanıyor bazen de kıskançlık yapıyor,istekleri bitmiyor sürekli birşey aldırmak derdinde.Zar zor ders çalıştırıyorum sürekli itiraz.Ne zaman kardeşi ağlasa o da birşeyler istiyor..Aynı anda ikisiyle uğraşmak yordu beni okulların kapanması iyi olmadı hiç.Olayli gecenin sabahindan merhaba. Kizim aglayarak geldi nasilda derin uyuyomusim korktum aglama sebebi yok cani sikilmis .gel yanimiza yat dedim yatti tam geri daldik kardesi bir ciglik kopardi .o sira goremedim yuzunu fena yolmus. Emzirdim ablamiza haller oldu yine basladi bogazim agriyor diyo kendini aglamamak icin sika sika konusuyo . Yalan ynlis emzirdim koydum balli sut yapayim bogazin yumusasin dedim kardesi ahladi babamizda sinirlendi kizima kizmamaknocom zor tiriyor kendini ama gergin yani cocuk anlamazmi tekrar basladi aglamaya hangisini abitacagimi sasirdim .. kizimda hic duzen kalmadi gece 1 e 2e kadar ne bulrsa yiyor meyve abur cubur . Hayat bazen ekstra yorucu . Yinede halimize binn sukur
Benim kızım kel doğdu çıkmasını bekliyoruzEvet benim kızım ama döküldü yaa sağ sol tepe baya açıldı alttan yeniler çıkıyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?