2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin

Kıskanmak ,evde kalmak iyice huylarını kendilerini degistirdi Pinkim bizimkine emzirirken bi haller oluyor bana bakip bakip sapıtıyor su hastlik durulsada hava alsalar az rahatlasalar yavrularda Erdem zaten yemiyordu 2 gundur hic yemez oldu cildirmama az kaldı

Kizlar cildiriyorum uyumuyor minik yaramaz. Suan enerjim %1 Bir de seste uyumuyor. Pure sessizlik istiyor. Sizde de oyle mi?
Ben bazen kolik için müzikler oluyor onunla uyutuyotum. Hatta bi gece hiç kapatmadım onunla beraber uyudum. Eşimi salona yolladım sese alısması icin gun icinde uyudugunda sessiz çok tskılma ve tv aç böyle hafif kısık kalsın.. ben öyle yapıyorum. Başka türlü olmaz. Ki benim ailem çok sesli bi aile yanlarına gittiğimde mahvolurum yoksa.

E Elakizim canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır eve dönersiniz...

Şimdi seni okuyunca aklıma geldi. Gruptan bir bebeği yoğun bakıma almışlardı baya oldu tabi alınalı, ne oldu hiç haber var mı? Kaçırmışta olabilirim durumu hakkında yazıldıysa çok sık giremediğim için

Çok geçmiş olsun şu an nasıl sadece ateş mi vardı başka bir belirti varmıydı?

Kızım üç aylık çıkarmıştı şimdi oğlumda da var aynı işaretler.İki gün sonra iki ayımızı doldurucaz daha.Daha şimdiden memeyi eziyor damaklarıyla dişlerle ne yapıcaz bakalın
aynen benim kizimda 3 aylikken çıkarmıştı:) biz 72 günlüguz az kaldi 3 aya :)

geçmiş olsun cnm b i an once iyileşir bebegin insallah

Son düzenleme:
amin cnm insallah

kanguru yorumlari icin tesekkur ederim markasini bilmiyorum bazanin altinda bakayim gun icinde arastirayim :)

benim oglum elleriyle cok oynuyor ve eller hep yumruk seklinde yeni yeni acmaya basladi elleri ama uyurken mesela bildigin bir eliyle diger elini tutuyor sıkıyor ciziyor normal mi ya

C CiNNET NUR Rabbim yardımcınız olsun canım. İnşallah güzel geçer minik yavrucuğun da rahata erer.. dualarımız seninle

Benim kızında hep yumruk. Bi emerken bir uykuya tam daldıgında acılıyordu. Dünden beri daha acık kullanmaya başladı. Normaldir diye düşünüyorum bende bilmiyorum.biz 52 günlüğüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…