2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de öyle boksör gibi tutuyor yanağında yüzünde hep

Bayramdan sonra oğlanı sünnet etiricez eşimle konuştuk.Fazla uzamasını istemiyoruz daha ne kadar beklicez.Sonrasında mevlüt yapamıcaz bir süre ama düzelince yaparız artık.Yaptıracak var mı başka?

biz aştık arkadaşlar sofrada durmadı bende sabahki içmediği sutu vardi bebek arabasında verdim içti içerken uyudu kaldi ,inanamıyorum ama artik büyüyoruz galiba ikinci cocugum olmasına rağmen inanamiyorum ve seviniyorum ama bizde ilkinde tecrübesizdik tadını çıkaramadık hep heyecan korku simdi insanin bilinçli olması cok guzel bir sey :) ben bile boyle heyecanlanıyorsam siz ilk bebegi olanlar nasil hissediyorsunuzdur acaba her gelisiminde :) Allah bizlere bağışlasın hepimizin bebisini,çocuklarını...

iste bu sabah ki bahsettiğim oyuncak baya vakit geçiriyor :) en azindan tabletten uzaklarsak o yuzden cok sevinçliyim ,evdeki oyuncaklarla da çiftlik kurduk hatta inegimiz ölmüş orada yatiyor:)

Eklentiler

• 20200512_120848.webp
    24 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200512_120828.webp
    32 KB · Görüntüleme: 39
İlk bebeğim ben onunla oynayınca dudağını büzüp cevap vermeye çalısıyor gibi değişik sesler cıkarıyor bazen gülüyor hatta kahkha atat gibi değişik bi ses çıkarıyor o zaman ölüyorum mükemmel birşeymiş

Havale mi gecirdi? Cok gecmis olsun inşallah normale döner degerleriniz ve hemen eve dönersiniz. Bizde covitten 6 gun yattik bebekle

Benim her gunum ayni oldu bu ara. 1 de yatiyolar. Ee ben sahura da kalkiyorum. Aralarda emziriyorum. 6 sularinda yusra aglayarak geliyo. Onu uyutuyorum eslem uyaniyo. Tam tirlatmalik

Maşallah, Allah bağışlasın. Benim oğlum da artık tanıyor beni. Annemin yada eşimin kucağında ağlarken ben kucağıma alınca susuyor, beşiğinde yatarken yanına gidip alırken gülümsüyor, alıcam diye seviniyor. O kadar tatlılar ki.

Çok geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…