2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim saclar cok uzun degil yaa Bide hala cok konak var nasil gecer acaba
banyodan 1 saat once hakiki zeytin yagi yada badem yagi icine azcik kabartma tozu yada karbonat cok ama azcik karistir masajla saçına yedir iyice dursun sonra bebek saç fırçasıyla banyodan once tara acitmadan ama biraz bastirarak onlar kalkıyor banyoda ilk şampuanlayınca yine fırçala ,bi daha sampaunla yika gecer ,iki banyoda tekrarla

Yazik yaa kiyamamn. Bnmki emzirmeyi astida dun oyun halisi geldi onu kiskandi

Cnm bu tarif benim kizimin kafasini yakmisti saclari kopmustu. Gargamel gibiydi bizde kazimistik

aynen cnm ,Allah bağışlasın hepsini:) ben mesela baska yere gidicem diger odaya hırkamı veriyorum uyuyor koklaya koklaya :) yoksa agliyor :)

Offf sizin bide ders var cok zor

oğlan agladi kizim emziği atti bi takiver dedim takmış ama baktim esim videoya cekiyor şapur şupur sıka sıka öpüyormuş babasını farketmiş öpmedim ki baba ne yapiyorsun niye çekiyorsun diyormuş :) ablasının kuzusu,yavrusu diye diye götürüyor malı :) sıka sıka ,zaten anaç içi sevgi dolu bi çocuktur ama tehdit de ediyor bak beni sinir etme kardeşimi uyandırırım ,bak tükrüklu öperim yüzünden falan:) o da 4.5 yaşında yavrum bana baya da yardimcı oluyor ama :)

Cnm valla kafasi yanmisti nasil aglamisti hic unutmam
yavruumm ,yazik iyi oldu uyardigin,bende arkadaşa dedim bklm ya ben hic koymadım ama israrla koy dediler açıkçası cocugum zaten şiş iyice kabarıp baba hindi kıvamında gezecekti ortada ,oyy şişko patatesim benim , haşlayıp yiyeceksin oyyy :)

bu çocuk öğlenleri hic uyumuyor a dostlar, ben zor iş yapiyorum , valla hic hoşuma gitmiyor bu durum bi yorgan kilifi geçirdim diğeri duruyor battaniye ile yattim dun ,Allah dan donumun bi bacağını giyip diğeri disarda kalmiyor:)

Bizde oyle seviyoruz ama cok korkak. Hemen kollarini acip gozlerini portletiyor. Napsin yusra cok korkuttu

Çok geçmiş olsun şu an nasıl sadece ateş mi vardı başka bir belirti varmıydı?
ateşi vardı ve çok huzursuzdu bir yeri açıyor gibi ağlıyor çığlık atıyordu. Ilk gaz sancisi sandım ama bi tuhaflık görünce doktora gittik
geçmiş olsun cnm b i an once iyileşir bebegin insallah
Allah razı olsun inslaalh
Havale mi gecirdi? Cok gecmis olsun inşallah normale döner degerleriniz ve hemen eve dönersiniz. Bizde covitten 6 gun yattik bebekle
size de çok geçmiş olsin. Havale geçirmedi. Menenjit dediler. Şimdi de ateş bir çıkıp bir düşüyor. Yarın tahlil yapılacsk tekrar.
Çok geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur
Çok teşekkürler inşallah tek duam bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…