- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Biz bugun bide hast gittik sersem gibiyimBenim her gunum ayni oldu bu ara. 1 de yatiyolar. Ee ben sahura da kalkiyorum. Aralarda emziriyorum. 6 sularinda yusra aglayarak geliyo. Onu uyutuyorum eslem uyaniyo. Tam tirlatmalik
banyodan 1 saat once hakiki zeytin yagi yada badem yagi icine azcik kabartma tozu yada karbonat cok ama azcik karistir masajla saçına yedir iyice dursun sonra bebek saç fırçasıyla banyodan once tara acitmadan ama biraz bastirarak onlar kalkıyor banyoda ilk şampuanlayınca yine fırçala ,bi daha sampaunla yika gecer ,iki banyoda tekrarlaBizim saclar cok uzun degil yaaBide hala cok konak var nasil gecer acaba
Yazik yaa kiyamamnKıskanmak ,evde kalmak iyice huylarını kendilerini degistirdi Pinkim bizimkine emzirirken bi haller oluyor bana bakip bakip sapıtıyorsu hastlik durulsada hava alsalar az rahatlasalar yavrularda Erdem zaten yemiyordu 2 gundur hic yemez oldu cildirmama az kaldı
Cnm bu tarif benim kizimin kafasini yakmisti saclari kopmustu. Gargamel gibiydi bizde kazimistikbanyodan 1 saat once hakiki zeytin yagi yada badem yagi icine azcik kabartma tozu yada karbonat cok ama azcik karistir masajla saçına yedir iyice dursun sonra bebek saç fırçasıyla banyodan once tara acitmadan ama biraz bastirarak onlar kalkıyor banyoda ilk şampuanlayınca yine fırçala ,bi daha sampaunla yika gecer ,iki banyoda tekrarla
aynen cnm ,Allah bağışlasın hepsini:) ben mesela baska yere gidicem diger odaya hırkamı veriyorum uyuyor koklaya koklaya :) yoksa agliyor :)Maşallah, Allah bağışlasın. Benim oğlum da artık tanıyor beni. Annemin yada eşimin kucağında ağlarken ben kucağıma alınca susuyor, beşiğinde yatarken yanına gidip alırken gülümsüyor, alıcam diye seviniyor. O kadar tatlılar ki.
ya ben kabartma tizsuz yaptim acikcasi ama anneler kabartma tozu diyor bence sade yağla yapinCnm bu tarif benim kizimin kafasini yakmisti saclari kopmustu. Gargamel gibiydi bizde kazimistik
cnm sen yine de kabartma tozsuz yap ne olur ne olmaz ben oyle yaptim ,yıkarken gözüne değer falan içim rahat etmedi yazayım dedimBizim saclar cok uzun degil yaaBide hala cok konak var nasil gecer acaba
Offf sizin bide ders var cok zorBenim kız da aynı yemeğe sardı iyice sürekli yeme halinde.Saçma sapan davranışları oluyor arada.Eşim daha sabırlıdır benden onu bile çileden çıkarıyor bazen.Bazen bütün gün canım kardeşim diye dolanıyor bazen de kıskançlık yapıyor,istekleri bitmiyor sürekli birşey aldırmak derdinde.Zar zor ders çalıştırıyorum sürekli itiraz.Ne zaman kardeşi ağlasa o da birşeyler istiyor..Aynı anda ikisiyle uğraşmak yordu beni okulların kapanması iyi olmadı hiç.
evet ya hastaneye sağlam giden hastalanıp cikiyor bi uyku ,halsizlik çöküyor hani sade virüs zamanı değil her zaman boyle yaniBiz bugun bide hast gittik sersem gibiyim
Cnm valla kafasi yanmisti nasil aglamisti hic unutmamya ben kabartma tizsuz yaptim acikcasi ama anneler kabartma tozu diyor bence sade yağla yapin
oğlan agladi kizim emziği atti bi takiver dedim takmış ama baktim esim videoya cekiyor şapur şupur sıka sıka öpüyormuş babasını farketmiş öpmedim ki baba ne yapiyorsun niye çekiyorsun diyormuş :) ablasının kuzusu,yavrusu diye diye götürüyor malı :) sıka sıka ,zaten anaç içi sevgi dolu bi çocuktur ama tehdit de ediyor bak beni sinir etme kardeşimi uyandırırım ,bak tükrüklu öperim yüzünden falan:) o da 4.5 yaşında yavrum bana baya da yardimcı oluyor ama :)Benim kız da aynı yemeğe sardı iyice sürekli yeme halinde.Saçma sapan davranışları oluyor arada.Eşim daha sabırlıdır benden onu bile çileden çıkarıyor bazen.Bazen bütün gün canım kardeşim diye dolanıyor bazen de kıskançlık yapıyor,istekleri bitmiyor sürekli birşey aldırmak derdinde.Zar zor ders çalıştırıyorum sürekli itiraz.Ne zaman kardeşi ağlasa o da birşeyler istiyor..Aynı anda ikisiyle uğraşmak yordu beni okulların kapanması iyi olmadı hiç.
Aynem cnm basim catliyor. Bode senin bimin anne cayimsan aldimevet ya hastaneye sağlam giden hastalanıp cikiyor bi uyku ,halsizlik çöküyor hani sade virüs zamanı değil her zaman boyle yani
yavruumm ,yazik iyi oldu uyardigin,bende arkadaşa dedim bklm ya ben hic koymadım ama israrla koy dediler açıkçası cocugum zaten şiş iyice kabarıp baba hindi kıvamında gezecekti ortada ,oyy şişko patatesim benim , haşlayıp yiyeceksin oyyy :)Cnm valla kafasi yanmisti nasil aglamisti hic unutmam
valla bi su bardagina koydumben,bu arada içinden bitki tozları parcalari cikiyor ic onlari da bana bsy olmadi ictim :)Aynem cnm basim catliyor. Bode senin bimin anne cayimsan aldimsem kac ml suya yapiyosun cmm
Yusrada giriyo yatiyo icine yarısi disinda kaliyo tabiYazik yaa kiyamamn. Bnmki emzirmeyi astida dun oyun halisi geldi onu kiskandi
Bizde oyle seviyoruz ama cok korkak. Hemen kollarini acip gozlerini portletiyor. Napsin yusra cok korkuttuartik ele geldigi icin ilk defa oglumu deli gibi sevdim, öptüm ,mincirdim, silkeledim su an kendine gelmeye calisiyor ,ameliyattan cikmis anesteziden uyanmış gibi su an ,neyse ki kusmadı ,artik arada yaparim ben bunu :) deney başarılı
Ben bazen kolik için müzikler oluyor onunla uyutuyotum. Hatta bi gece hiç kapatmadım onunla beraber uyudum. Eşimi salona yolladımsese alısması icin gun icinde uyudugunda sessiz çok tskılma ve tv aç böyle hafif kısık kalsın.. ben öyle yapıyorum. Başka türlü olmaz. Ki benim ailem çok sesli bi aile yanlarına gittiğimde mahvolurum yoksa.
E Elakizim canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır eve dönersiniz...
Inslslah çok teşekkürler
Şimdi seni okuyunca aklıma geldi. Gruptan bir bebeği yoğun bakıma almışlardı baya oldu tabi alınalı, ne oldu hiç haber var mı? Kaçırmışta olabilirim durumu hakkında yazıldıysa çok sık giremediğim için
ateşi vardı ve çok huzursuzdu bir yeri açıyor gibi ağlıyor çığlık atıyordu. Ilk gaz sancisi sandım ama bi tuhaflık görünce doktora gittikÇok geçmiş olsun şu an nasıl sadece ateş mi vardı başka bir belirti varmıydı?
Allah razı olsun inslaalhgeçmiş olsun cnm b i an once iyileşir bebegin insallah
size de çok geçmiş olsin. Havale geçirmedi. Menenjit dediler. Şimdi de ateş bir çıkıp bir düşüyor. Yarın tahlil yapılacsk tekrar.Havale mi gecirdi? Cok gecmis olsun inşallah normale döner degerleriniz ve hemen eve dönersiniz. Bizde covitten 6 gun yattik bebekle
Çok teşekkürler inşallah tek duam bu.Çok geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?