2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu hastaligi tam bilmiyorum ama dua et ve olumlu dusunmeye calis. Benim buyuk kızım eylulde havale gecirmisti, daha sonra 3 4 ay sik sik ateslendi 40.5 kadar Ates gorduk kac defa. İnşallah iyi olacaksınız

Benimki dokuz yaşında zarar verecek bir davranışı olmadı bilinçli çünkü.Ama sessiz ol diye uyardığımda bazen bana ne diyor.Sorular soruyor bazen saçma sapan.İkimiz de ağlarsak hangimize önce gidersin gibi.Abla olduğunu herkese duyurmaya çalışıyor yıllardır başımızı yedi kardeş diye.Kardeşine şunu yapma dediğimde benim kardeşim yaparım diyor bazen örneğin öpme uyuyor dediğimde.Allahtan zarar verecek birşey yapmıyor.Hamileyken tehlike vardı hep düşecek diye.Kızımda sorular soruyordu herşeyi anlıyor görüyor.İnşallah kardeşin sağlıklı doğar sağlıklı olmayabilir diyordum ona.Bana moral veriyordu kuzum.Anne kardeşim çok sağlıklı olacak merak etme diye

Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyretti sonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur

Tamam canim cok tesekkur ederim. Yaparim insallah bu sekilde

Cinnetnuru diyorsun sanırım ameliyat olacakmış üst üstr duvarında paylaşıyor ben takıpteyim

Gecen gun esim beni zeytin yerken gordu bi kase bitmek uzereydi babanim evinde hic mi zeytinn yemedin bu ne askimm dio babamin evinde peynirde vardi yasakda degildi dedim.bazen boyle guluyorum bazemde cok uzuluyorum
Yalnış anladım galubaaaa sildim yorumu
Benim de. 53.gün bugün merak ediyorum sorun mu var diye. Bitiyor diyorum yeniden başlıyor. Hem de böyle başladı mı pedden taşacak şekilde oluyor
Evet bıttı dıyorum 3 4 gun sonra pat yeniden. Yine kesildi bakalım yeniden baslıcakmı

Bizde de konak var. Cidden nasıl geçer?
Bizim saclar cok uzun degil yaa Bide hala cok konak var nasil gecer acaba
Bizde de konak var. Cidden nasıl geçer?
Ben hindistan cevizi yağı sürdüm. Biraz bekledikten sonra taradım. Bingildagin etrafını hafif hafif kaşıdım, baktım hoşuna gidiyor kafayı bastırmadan bir güzel kaşımaya devam ettim. Biraz kaşıma biraz tarak derken konakları toplayıp güzel bir banyo yaptırdım.

Bende yapcam artik beklemekle olmuyo

Bende yapcam artik beklemekle olmuyo
bekleyerek geçmiyor cnm ben egzama sanmistim saci hemen kokunca dank etti cunku kizimki gibi buyuk degil parcaliydi konak diye dusunmedim ben egzamaliyim geciyor anneden o sandimdi 50 gun yapmadim anlayana kadar sonra yapinca gecti gitti

2 bebe yika koştur pilav yap salata yap mutfağı topla tekrar bebe emzir derken artik bayılacak galiba gençler daha kizimin günlük etkinliği yarıda kaldi o da cay içerken bu arada hâlâ o yorgani geciremedim manayla iyi hava aldı ha evde de olsa kılıf olmadığı icin :)

9 yıl baya bi ara olmus cnm ama en azindan kendi yıkanır,kendi tuvalet temizliğini yapar bizimki 4.5 yas olunca ben gidiyorum temizlemeye ama kendi yapiyor sonra kendi cekiyor kıyafetlerini :) aman alışacaklar yazın sonlarında bebekler ek gıdaya da gecince rahatlariz duger cocuklar da alişir zamanla :) tek meme olunca anneye bebek düşkün oluyor bırakıp diğerlerine gidemediğimiz oluyor ama artik o zamanla daha rahat olacağız ins.

Yazik yaa kiyamamn. Bnmki emzirmeyi astida dun oyun halisi geldi onu kiskandi

Emzirirken beni bıraksa gercekten hepsine raziyim her emzirmeden sonra 2gundur kucagima geliyor emer gibi yapiyor gazini cikartiyorum yatiriyorum kizim gibi oyun oynuyoruz saniyoryavrumm yaa onlarda kucuk hevesleniyorlar tabi beraber oynarlar artik

Ohh mis gibi olmustur Minciria mincira sevmek istiyorum bende yaa arada silkeliyorum hafif ama daha kiyamiyorum

Benimkinin işi bitmedi daha tuvalete beni çağırır hala.Suyunu bile ayağına ister.Kendin alabilirsin dediğimizde benimle ilgilenmiyorsunuz diyor.Ben de ek gıdaya geçiş zamanını bekliyorum sürekli meme olayı diğer çocuğa haksızlık.Geçen annemden istemiş birşey bana söyleseydin dedim sen kardeşimi emziriyorsun hep dedi.İçim gitti doğru dürüst oyun oynayamıyorum hiç onunla.

İnanmıyorum aynı şeyler bizde de var . Bugün doktor diş çıkartma belirtileri dedi ama erken başlamış dedi. En erken 5. Ayda dış çıkarır dedi. Yani cekecegiz anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…