2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de ne yapsam artmıyor sağamıyorum da çıkmıyor çünkü.

Valla bugunn asiri sicak yaa bunaldi hic yazkik kiyafetide yok siparis ettikelrim gelmedi daha .kisa kollu zibinla durdurdum
Ben petekleri dün kapattım. Gerçi ev güneş görmüyor. Bizim eve yaz geç geliyor, 24 derece şu an. Umarım yazlık cicileriniz çabuk gelir.

Nerde satiliyir canim. Bugun keske 3.memem olsa dedim.yaa memelerimde derman kalmadi yumusaciklar Allahtann emerken geliyi sut .ama sert memeyle emzirmek daha guven verici geliyor tabi
Sık emince sut hic kalmiyordu benimde hâla sık emmeye devam ediyor mu? Eslem biraz aralari acmaya basladi boylece sütte doluyor daha iyi doğduğunu anliyor.
İnternetten de alabilirsin eczaneden de ama alerji durumunuz var dikkat et

Bakmadim canim valla firsat vermedi.kv gile yemege cagirdim valla pisman oldum cagirdigima zor hazirladim . Bemce anam misafir cagirdi uyumayio aglayayaimda kudursun atagiydi.
Valla ben cagirmadim kimseyi. Aksine ben gidiyorum anneme kayinvalideme. Önden yusra gidiyo. Aksamuzeri biz

Merhaba arkadaşlar, inşallah bebişleriniz iyidir. Benim iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Birincisi pazartesi günü 2. ay aşılarını olduk ilk gün bütün gün ve gece uyudu, tabi 2-3 saatte bir emdi, altı değişti. O günden beri uyumuyor, gece 3’den sonra uyuyor sabah 8’den sonra uyumuyor, tabi 3 ile 8 arası uyanıp emiyor. Bugün de gün boyu doğru dürüst uyumadı, karnı tok, altı temiz oluyor uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor. Bu şekilde defalarca uyudu ama 15-20 dk sonra uyandı. En son banyo yaptırdım emzirdim uyudu, üzerine 2 sefer uyandı annem uyuttu, şimdi uyuyor. Evde hiçbir iş yapamıyorum o yüzden sürekli kucakta. Acaba aşıdan mı kaynaklanıyor? Sizin bebekler de 2. ay aşısından sonra böyle oldu mu?

İkinci sorum daha önce kusan bebek büyütmüş olan annelere, benim ilk oğlum hiç kusmazdı ne kadar emerse emsin, ne süt ne süt kesiği şeklinde kusmazdı o yüzden bilmiyorum. Bu bebeğim çok kusuyor, her emmeden sonra mutlaka kusuyor, gazını çıkarma pozisyonunda bile omzuma kusuyor. Ne zaman biter kusması? Sizin bebeklerin bir süre sonra bitti mi

2.ay asisindan somra tamda boyleyiz cnm. Bugun beni bitirdi . Bide cok terliyor bugun. . Kusma komusunda dr a hic danistin mi canim. Reflu olabilir

Reflu olabilir kusmasi icin doktora danisin. Eslemin kusmasi azaldi.
Aşi tam 2 aylikken olduysa atakla birlesmis olabilir. Ya da ası yerleri agri yapiyor olabilir. Verem aşisi bulunan koltukaltini kontrol edin sislik varmi, ebemiz bizi uyarmıştı

2.ay asisindan somra tamda boyleyiz cnm. Bugun beni bitirdi . Bide cok terliyor bugun. . Kusma komusunda dr a hic danistin mi canim. Reflu olabilir
Eğer aşıdansa birkaç güne geçer inşallah öyledir. Doktora götürmedim en son 4 günlükken gitmiştik işitme testi falan yapılmıştı. Eşimin arkadaşı çocuk doktoru başka şehirde, az az sık sık emzirsin demiş ama aç olunca öyle bir saldırıyor ki doymadan bıraktıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…