Benim de ne yapsam artmıyor sağamıyorum da çıkmıyor çünkü.Almadim çünkü 2 haftadır iyiydi. Aslinda eslem ağlamadı. Sadece memeyi birakmiyodu ve yutkunma az gibiydi. Ben ne zaman sut sagsam sütüm azalir. Başkalarının okuyorum artiyor anlamadım ki. Bugun banyo oncesi biraz sagip vereyim demistim. Birde fazla su icemedim galiba. Su takibi yapmadığım günlerde azalma olabiliyor
Ablasi tarafindan miAynen oyle saglikli olsunlarda. Ama 3 gun kurali sartmis anladim. Umarim bir kazaya kurban gitmezse eslem ani bir tadimla başlamazsa :d
Ben petekleri dün kapattım. Gerçi ev güneş görmüyor. Bizim eve yaz geç geliyor, 24 derece şu an. Umarım yazlık cicileriniz çabuk gelir.Valla bugunn asiri sicak yaa bunaldi hic yazkik kiyafetide yok siparis ettikelrim gelmedi daha .kisa kollu zibinla durdurdum
Sık emince sut hic kalmiyordu benimde hâla sık emmeye devam ediyor mu? Eslem biraz aralari acmaya basladi boylece sütte doluyor daha iyi doğduğunu anliyor.Nerde satiliyir canim. Bugun keske 3.memem olsa dedim.yaa memelerimde derman kalmadi yumusaciklar Allahtann emerken geliyi sut .ama sert memeyle emzirmek daha guven verici geliyor tabi
Valla ben cagirmadim kimseyi. Aksine ben gidiyorum anneme kayinvalideme. Önden yusra gidiyo. Aksamuzeri bizBakmadim canim valla firsat vermedi.kv gile yemege cagirdim valla pisman oldum cagirdigima zor hazirladim. Bemce anam misafir cagirdi uyumayio aglayayaimda kudursun atagiydi .
24 derece ideal sicaklikmis bizim evde 24 derece ama bence daha sicak gibiBen petekleri dün kapattım. Gerçi ev güneş görmüyor. Bizim eve yaz geç geliyor, 24 derece şu an. Umarım yazlık cicileriniz çabuk gelir.
Biz 6. Ayda bile başlayamayabilirizBencede .hele alerjik bebekler ek gida donemi daha zor .
Eczanede yada trendyoldan alabilirsinNerde satılıyor ben de alayım
Benimde icimdenn geldi.byarinda annemgiki cagiracaktim ama gozum korktuValla ben cagirmadim kimseyi. Aksine ben gidiyorum anneme kayinvalideme. Önden yusra gidiyo. Aksamuzeri biz
Ablasida babanneside olabilir.Ablasi tarafindan mi
2.ay asisindan somra tamda boyleyiz cnm. Bugun beni bitirdi . Bide cok terliyor bugun. . Kusma komusunda dr a hic danistin mi canim. Reflu olabilirMerhaba arkadaşlar, inşallah bebişleriniz iyidir. Benim iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Birincisi pazartesi günü 2. ay aşılarını olduk ilk gün bütün gün ve gece uyudu, tabi 2-3 saatte bir emdi, altı değişti. O günden beri uyumuyor, gece 3’den sonra uyuyor sabah 8’den sonra uyumuyor, tabi 3 ile 8 arası uyanıp emiyor. Bugün de gün boyu doğru dürüst uyumadı, karnı tok, altı temiz oluyor uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor. Bu şekilde defalarca uyudu ama 15-20 dk sonra uyandı. En son banyo yaptırdım emzirdim uyudu, üzerine 2 sefer uyandı annem uyuttu, şimdi uyuyor. Evde hiçbir iş yapamıyorum o yüzden sürekli kucakta. Acaba aşıdan mı kaynaklanıyor? Sizin bebekler de 2. ay aşısından sonra böyle oldu mu?
İkinci sorum daha önce kusan bebek büyütmüş olan annelere, benim ilk oğlum hiç kusmazdı ne kadar emerse emsin, ne süt ne süt kesiği şeklinde kusmazdı o yüzden bilmiyorum. Bu bebeğim çok kusuyor, her emmeden sonra mutlaka kusuyor, gazını çıkarma pozisyonunda bile omzuma kusuyor. Ne zaman biter kusması? Sizin bebeklerin bir süre sonra bitti mi
Bizde 1 haftadir kapattık. Ama bazi geceler açtım. Bugun eslemi yikamadan elektrikli actim. O odada uyuttum kalin battaniye ileBen petekleri dün kapattım. Gerçi ev güneş görmüyor. Bizim eve yaz geç geliyor, 24 derece şu an. Umarım yazlık cicileriniz çabuk gelir.
Ben 40’ım çıkar çıkmaz oldum. İlkinde de öyle oldu.Kızlar aranızda emzirirken adet gören var mı ? Ben bir türlü çözemiyorum adet mi oluyorum doğum sonrası komplikasyon mu bilmiyorum
Aman Allahimm menemen yagi 25.gunAblasida babanneside olabilir.
Yusra 25 gunlukken emzigini menemen yagina bandirip verdi. Sonrada onlarin baskilariyla 4.5 aylik ek gidaya baslamistim
Reflu olabilir kusmasi icin doktora danisin. Eslemin kusmasi azaldi.Merhaba arkadaşlar, inşallah bebişleriniz iyidir. Benim iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Birincisi pazartesi günü 2. ay aşılarını olduk ilk gün bütün gün ve gece uyudu, tabi 2-3 saatte bir emdi, altı değişti. O günden beri uyumuyor, gece 3’den sonra uyuyor sabah 8’den sonra uyumuyor, tabi 3 ile 8 arası uyanıp emiyor. Bugün de gün boyu doğru dürüst uyumadı, karnı tok, altı temiz oluyor uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor. Bu şekilde defalarca uyudu ama 15-20 dk sonra uyandı. En son banyo yaptırdım emzirdim uyudu, üzerine 2 sefer uyandı annem uyuttu, şimdi uyuyor. Evde hiçbir iş yapamıyorum o yüzden sürekli kucakta. Acaba aşıdan mı kaynaklanıyor? Sizin bebekler de 2. ay aşısından sonra böyle oldu mu?
İkinci sorum daha önce kusan bebek büyütmüş olan annelere, benim ilk oğlum hiç kusmazdı ne kadar emerse emsin, ne süt ne süt kesiği şeklinde kusmazdı o yüzden bilmiyorum. Bu bebeğim çok kusuyor, her emmeden sonra mutlaka kusuyor, gazını çıkarma pozisyonunda bile omzuma kusuyor. Ne zaman biter kusması? Sizin bebeklerin bir süre sonra bitti mi
O yuzden hic hayaller kurmuyorum soyle yaparim ederimm dieBiz 6. Ayda bile başlayamayabiliriz
Bizim elimize gecen 2.5 yasa kadsr kabizlik ve gaz..Aman Allahimm menemen yagi 25.gun.ellerine ne geciyor yaa
Desenn ne alakasi var derler. Ben kizima hic karisrirtmadim .oglum zaten ne oldugu belli deil kimse elleyemez oyarimBizim elimize gecen 2.5 yasa kadsr kabizlik ve gaz..
Eğer aşıdansa birkaç güne geçer inşallah öyledir. Doktora götürmedim en son 4 günlükken gitmiştik işitme testi falan yapılmıştı. Eşimin arkadaşı çocuk doktoru başka şehirde, az az sık sık emzirsin demiş ama aç olunca öyle bir saldırıyor ki doymadan bıraktıramıyorum.2.ay asisindan somra tamda boyleyiz cnm. Bugun beni bitirdi . Bide cok terliyor bugun. . Kusma komusunda dr a hic danistin mi canim. Reflu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?