2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Asi olunca uyuyorlar canim yarinn dinlenirsin. Ertesi gun ve sonraki gun cikti biz sali gunu olmustuk bugun cildirdi yasimaktan kollarim belim koptu toplasam 1 saat uyumadi bugun
Neyseki 4 gün tatil eşim de taşır diğer türlü çalışıyor pek alamıyor ki

Sen de 8. Hafta atağında mısın canım bizde de bu hafta atak haftası aynı şeyleri yaşıyoruz zaten benim kızım hep zor yani uyanıksa ağlayacak mutlaka. Çok yüksek ağlamalarda yanında saç kurutma makinesi çalıştır canım o zaman susuyor Allah yardımcımız olsun

Kızlar bebelere nerden alışveriş yapıyorsunuz?
Trendyoldan baktım birkaç parça ama pahalı geldi bana.
Giyeceği anca 2-3 ay nihayetinde.
Bir de eve kapanıp kalırsak acırım verdiğim paraya.
Yakında ebebekten aldık. Müslin tulum ve alt üst takım vardı. Bayıla bayıla aldım. Diğer tulumlarından da aldık birkaç tane. Yazlık alışveriş için soruyorsun herhalde değil mi canım? Bir de cigit diye bir site keşfettim. Ordan da aldım. Kardeşimin eşi birkaç tulum ve tişört verdi. Sanırım çok da fazla almayacağım. Hem bu ara hızlı büyümeye başladı hem de dışarı çıkılmaz gibi bu yaz. Evde değiştire değiştire giydirecek kadar kıyafeti var şimdilik

Eklentiler

• Screenshot_20200514_181513_com.solidict.ebebek.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 23
Kucucuk bebek iste oyle kural koyamiyorsun malesef canim .zamanla geciyor hersey oyle dusun. Masallah cnm biz her hafta illa bisey icin gidiyoruz hastaneye . Ben asiya bagladim canim bakalim bugun belli olir

Ben de sürekli yemeklerle kimyon yiyorum artık. Bide dün mercimek çorbası içtim korka korka bol kimyonlu

Nerde satiliyir canim. Bugun keske 3.memem olsa dedim.yaa memelerimde derman kalmadi yumusaciklar Allahtann emerken geliyi sut .ama sert memeyle emzirmek daha guven verici geliyor tabi

Eczaneden aldim ben cnm b12 +bira mayasi arada icerim gucsuz olursam demistim . Sut geliyorda ayni dedigin gibiii icim daha rahat ediyor

Nerde satılıyor ben de alayım

Eczanede var normalde

Makine komple çektiği icin daha yumusak hissediyorsun belki eslemi emzirene kadar cok zaman gecmediyse yenilenmemis olabilir . Az içince dilim damagim kuruyor sanki benimde en onemlisi su zaten

Benim de ne yapsam artmıyor sağamıyorum da çıkmıyor çünkü.

Tablet aslinda gunde 6tane icin yaziyor etkili olmasi icin her ogunde 2tane seklinde denemek istersen cnm birazpahali ama 250tane var kutuda boyle ara ara icsen faydasi olursa baya zaman yeter , B Babyiscoming de kullandigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam

Ben üç gündür içiyorum ondan dört tane farketti sanki humanaya da yeni başladım lactamil içtim önce arada malt içiyorum denemediğim kalmadı neredeyse

Evet benimki neredeyse saat başı emiyor iki saati geçince benim de doluyor göğüslerim.Dinlenmenin de çok etkidi var.

sabaha sabah bi telaşla başladık hayirlisi bebegin altını sildigim temiz su yatağa döküldü nasil emdi ama 2 kat çarşaf aralarına yatak üstüne havlular serdim simdilik idare eder sonra kuruturum artik

benim oglumda aşıdan sonra hic ogle uykusu yapmadi hep sadece gece yorgunluktan sonra uyudu diş sikintilari da var bizde kaşıma,tükrük,ishal o da huysuz yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…