- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Neyseki 4 gün tatil eşim de taşır diğer türlü çalışıyor pek alamıyor kiAsi olunca uyuyorlar canim yarinn dinlenirsin. Ertesi gun ve sonraki gun cikti biz sali gunu olmustuk bugun cildirdi yasimaktan kollarim belim koptu toplasam 1 saat uyumadi bugun
Sen de 8. Hafta atağında mısın canım bizde de bu hafta atak haftası aynı şeyleri yaşıyoruz zaten benim kızım hep zor yani uyanıksa ağlayacak mutlaka. Çok yüksek ağlamalarda yanında saç kurutma makinesi çalıştır canım o zaman susuyor Allah yardımcımız olsunBen canım . Öldük bittik eşimle artık savaş veriyoruz resmen . Ağlaması ayrı uykusuz durması ayrı .ağlama derken de bağıra çağıra ağlama yani durdurmak imkansız sesimizi duymuyor bile o derece. Ne zaman geçer bilmem. Bu hafta atak haftası imiş bir de ekstra bu var. Üstüne üstlük ellerini parmaklarını emmeye başladı deli gibi . Değişik triplere girdi çocuk . Bir haftadır mahvolduk sırt ağrısından ölüyorum.
Yakında ebebekten aldık. Müslin tulum ve alt üst takım vardı. Bayıla bayıla aldım. Diğer tulumlarından da aldık birkaç tane. Yazlık alışveriş için soruyorsun herhalde değil mi canım? Bir de cigit diye bir site keşfettim. Ordan da aldım. Kardeşimin eşi birkaç tulum ve tişört verdi. Sanırım çok da fazla almayacağım. Hem bu ara hızlı büyümeye başladı hem de dışarı çıkılmaz gibi bu yaz. Evde değiştire değiştire giydirecek kadar kıyafeti var şimdilikKızlar bebelere nerden alışveriş yapıyorsunuz?
Trendyoldan baktım birkaç parça ama pahalı geldi bana.
Giyeceği anca 2-3 ay nihayetinde.
Bir de eve kapanıp kalırsak acırım verdiğim paraya.
Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Tez zamanda şifa bulsun yavrunKızlar destek olun nolurArkadaşlar @CiNNET NUR kardeşimizin yavrusu EYLÜL bebek için 500 yasin okuyoruz
Canlarım Eylül bebek için 500 yasin başlatıyoruz okumak isteyenler 500 den aşağı sayarak yazarlarsa sevinirim Rabbim şifa versin inşallah :dua::KK200:www.kadinlarkulubu.com
Aman bn maffoldum esim isteydiNeyseki 4 gün tatil eşim de taşır diğer türlü çalışıyor pek alamıyor ki
Olunuyor canim tabi. Canim temizlenince bende okurim insallah .rabbim.sifa versinEmzirirken adet olunuyor demi ? Duvarıma yazdım canım
Kucucuk bebek iste oyle kural koyamiyorsun malesef canim .zamanla geciyor hersey oyle dusun. Masallah cnm biz her hafta illa bisey icin gidiyoruz hastaneyeEğer aşıdansa birkaç güne geçer inşallah öyledir. Doktora götürmedim en son 4 günlükken gitmiştik işitme testi falan yapılmıştı. Eşimin arkadaşı çocuk doktoru başka şehirde, az az sık sık emzirsin demiş ama aç olunca öyle bir saldırıyor ki doymadan bıraktıramıyorum.
Ben de sürekli yemeklerle kimyon yiyorum artık. Bide dün mercimek çorbası içtim korka korka bol kimyonluBizde aynı durumdayız çok şaşkınım canım rutinde değişen birşey yok nurse kullanmaya devam ediyoruz ama resmen sancı çekiyor yavrum . İlaç biraz bulanık geldi bana etki etmiyor mu diye metsil de veriyorum bazen. İdare edicez artık
Nerde satiliyir canim. Bugun keske 3.memem olsa dedim.yaa memelerimde derman kalmadi yumusaciklar Allahtann emerken geliyi sut .ama sert memeyle emzirmek daha guven verici geliyor tabi
Nerde satılıyor ben de alayım
Almadim çünkü 2 haftadır iyiydi. Aslinda eslem ağlamadı. Sadece memeyi birakmiyodu ve yutkunma az gibiydi. Ben ne zaman sut sagsam sütüm azalir. Başkalarının okuyorum artiyor anlamadım ki. Bugun banyo oncesi biraz sagip vereyim demistim. Birde fazla su icemedim galiba. Su takibi yapmadığım günlerde azalma olabiliyor
Benim de ne yapsam artmıyor sağamıyorum da çıkmıyor çünkü.
Ben üç gündür içiyorum ondan dört tane farketti sanki humanaya da yeni başladım lactamil içtim önce arada malt içiyorum denemediğim kalmadı neredeyseTablet aslinda gunde 6tane icin yaziyor etkili olmasi icin her ogunde 2tane seklinde denemek istersen cnm birazpahali ama 250tane var kutuda boyle ara ara icsen faydasi olursa baya zaman yeter , B Babyiscoming de kullandigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam
B12 vitamin diye aldım ben bira mayası tableti mi olarak mı satılıyorduEczanede yada trendyoldan alabilirsin
2. Aşı atak haftasına denk geliyor belki de ondandır biz iki haftadır böyleyiz uykuya dalamıyoruz hiç hep kucak istiyoruz.2.ay asisindan somra tamda boyleyiz cnm. Bugun beni bitirdi . Bide cok terliyor bugun. . Kusma komusunda dr a hic danistin mi canim. Reflu olabilir
Evet benimki neredeyse saat başı emiyor iki saati geçince benim de doluyor göğüslerim.Dinlenmenin de çok etkidi var.Süt oluşması için kesinlikle dinlenmek gerekiyor ben eminim artık. İlk oğlumda sütüm çoktu, sürekli dolu dolu idi, bu bebeğimde bir süre sonra bitiyor o kadar uğraşmama rağmen çoğaltamadım. Büyük oğlum 2-3 saat uyur, 1-2 saat emzirme alt değiştirme uyutma sürer, sonra yine uyurdu, bu şekilde olduğu için hem evde işlerimi yapar hem de süt oluşurdu. Bu oğlum kucaktan hiç inmiyor, bütün günüm onunla ilgilenmekle geçiyor, aşıdan sonra daha da arttı uykusuzluğu. Günde 1 kez 120 cc mama veriyorum. Aşı olduğu gün çok iyi uyudu, emmeye uyanıp altını değiştirdikten sonra yine uyudu. Bütün gün süt doluydu göğüslerim, 2 saatte bir emdiği halde.
benim oglumda aşıdan sonra hic ogle uykusu yapmadi hep sadece gece yorgunluktan sonra uyudu diş sikintilari da var bizde kaşıma,tükrük,ishal o da huysuz yapiyorSüt oluşması için kesinlikle dinlenmek gerekiyor ben eminim artık. İlk oğlumda sütüm çoktu, sürekli dolu dolu idi, bu bebeğimde bir süre sonra bitiyor o kadar uğraşmama rağmen çoğaltamadım. Büyük oğlum 2-3 saat uyur, 1-2 saat emzirme alt değiştirme uyutma sürer, sonra yine uyurdu, bu şekilde olduğu için hem evde işlerimi yapar hem de süt oluşurdu. Bu oğlum kucaktan hiç inmiyor, bütün günüm onunla ilgilenmekle geçiyor, aşıdan sonra daha da arttı uykusuzluğu. Günde 1 kez 120 cc mama veriyorum. Aşı olduğu gün çok iyi uyudu, emmeye uyanıp altını değiştirdikten sonra yine uyudu. Bütün gün süt doluydu göğüslerim, 2 saatte bir emdiği halde.
2 tane okuyayım ben canımKızlar destek olun nolurArkadaşlar @CiNNET NUR kardeşimizin yavrusu EYLÜL bebek için 500 yasin okuyoruz
Canlarım Eylül bebek için 500 yasin başlatıyoruz okumak isteyenler 500 den aşağı sayarak yazarlarsa sevinirim Rabbim şifa versin inşallah :dua::KK200:www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?