2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tam 2 aylıkken oldu evet, bilemiyorum uyumadığı için süt de azalıyor gündüzleri. Uyandığı zaman kontrol ederim koltuk altını, teşekkür ederim bunu bilmiyordum.

Kızlar bebelere nerden alışveriş yapıyorsunuz?
Trendyoldan baktım birkaç parça ama pahalı geldi bana.
Giyeceği anca 2-3 ay nihayetinde.
Bir de eve kapanıp kalırsak acırım verdiğim paraya.

Tam 2 aylıkken oldu evet, bilemiyorum uyumadığı için süt de azalıyor gündüzleri. Uyandığı zaman kontrol ederim koltuk altını, teşekkür ederim bunu bilmiyordum.
Bence de atak haftasındasınız.
Reflü yeğeniminki aşağı yukarı yaşına kadar sürmüştü, çok kusuyordu.
Doktor toz gibi bir ilaç vermişti.

Valla bende simdi koton ve hm ye baktim pahali geldi banada. Bizi anca lcw paklar. Bide annem mahalledeki dukkanlardan almisti birşeyler. Ben romper, tulum oyle soyler bakıyorum esleme

Süt oluşması için kesinlikle dinlenmek gerekiyor ben eminim artık. İlk oğlumda sütüm çoktu, sürekli dolu dolu idi, bu bebeğimde bir süre sonra bitiyor o kadar uğraşmama rağmen çoğaltamadım. Büyük oğlum 2-3 saat uyur, 1-2 saat emzirme alt değiştirme uyutma sürer, sonra yine uyurdu, bu şekilde olduğu için hem evde işlerimi yapar hem de süt oluşurdu. Bu oğlum kucaktan hiç inmiyor, bütün günüm onunla ilgilenmekle geçiyor, aşıdan sonra daha da arttı uykusuzluğu. Günde 1 kez 120 cc mama veriyorum. Aşı olduğu gün çok iyi uyudu, emmeye uyanıp altını değiştirdikten sonra yine uyudu. Bütün gün süt doluydu göğüslerim, 2 saatte bir emdiği halde.

Valla bende simdi koton ve hm ye baktim pahali geldi banada. Bizi anca lcw paklar. Bide annem mahalledeki dukkanlardan almisti birşeyler. Ben romper, tulum oyle soyler bakıyorum esleme
Aslında lcw mağazaya gidesim var da korkudan markete gidemiyorum ben avm'ye nasıl gideyim
Oraya da baktım ama nedense tulumları çok çok beğenmedim.
Tulum seviyorum ben de, elimden gelse evlendirene kadar tulum giydiririm

Ben e-bebekten bir kaç parça aldım, çıt çıtlı badiler çok uygun orada. Bu arada tulum almıştım 6 aylık için bugün giydirdim tam geldi. 3 aylık almış olsaydım gelmeyecekti ona dikkat edin.

Ben e-bebekten bir kaç parça aldım, çıt çıtlı badiler çok uygun orada. Bu arada tulum almıştım 6 aylık için bugün giydirdim tam geldi. 3 aylık almış olsaydım gelmeyecekti ona dikkat edin.
Bebeğin boyu kilosu kaç?
Kalıplar mı dar acaba, sizin bebeğin kilosu mu iyi?

Aslında lcw mağazaya gidesim var da korkudan markete gidemiyorum ben avm'ye nasıl gideyim
Oraya da baktım ama nedense tulumları çok çok beğenmedim.
Tulum seviyorum ben de, elimden gelse evlendirene kadar tulum giydiririm
Ben de tulum seviyorum ilk oğluma hep tulum giydirmiştik hem rahat oluyor.

Kilosu 6.200 gr, şimdiki boyunu bilmiyorum ama 52 cm, 4.120 gr doğdu.
Tabi kilosunu biz ölçüyoruz baskülde bir onunla bir de tek tartılıyorum, belki daha az da olabilir. Aldığım tulumlar da bunlar, hatta indirim de gelmiş birine ben 49’a almıştım yeşilli olanını.

Eklentiler

• EB862474-139C-43D8-B694-9BF5B76BE1E9.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 94C30DDD-951E-4FD8-BDA1-E3203171BDDE.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 20
Tabi kilosunu biz ölçüyoruz baskülde bir onunla bir de tek tartılıyorum, belki daha az da olabilir. Aldığım tulumlar da bunlar, hatta indirim de gelmiş birine ben 49’a almıştım yeşilli olanını.
Yarın bi çılgınlık yapıp e-bebeğe mi gitsem
İnternetten bakmaktan daha kolay mağazaya gitmek.
Teşekkür ederim bilgi için
Güle güle giysin kuzucuk, çok güzeller.

Büyük oglum süt kesigi gibi cok az kusardi, kücük ogluma gazini cinatirken kap turuyorum o kadar cok kusuyor. Kilo alimi iyi, evde tartiliyoruz. Insallah bir an önce biter kusmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…