Tam 2 aylıkken oldu evet, bilemiyorum uyumadığı için süt de azalıyor gündüzleri. Uyandığı zaman kontrol ederim koltuk altını, teşekkür ederim bunu bilmiyordum.Reflu olabilir kusmasi icin doktora danisin. Eslemin kusmasi azaldi.
Aşi tam 2 aylikken olduysa atakla birlesmis olabilir. Ya da ası yerleri agri yapiyor olabilir. Verem aşisi bulunan koltukaltini kontrol edin sislik varmi, ebemiz bizi uyarmıştı
Emziriyrsun değil miBen 40’ım çıkar çıkmaz oldum. İlkinde de öyle oldu.
Namaz vs kılmam gerekiyor mu acaba adet mi değil mi bilmiyorum yaValla ben birkac kez kisa sureli lekelenme yasadim. Sonra gecen haftadan düne kadar az az lekelenme oldu yine ama adet gibide degildi ped bile kullanmadim hep peceteye sildim
Emzirirken adet olunuyor demi ? Duvarıma yazdım canımCnm nerelerdesin . Kizin nasil oldu. Ben adet oldum 42.gun 1 hafta surdu. Sonra ara lekelenmem olmaya baskadi suan yine kahverengi lekeler geliyo
Ben kirmizi olduğu icin namazi birakrim.dunden beri gelmeyince bugün abdestimi aldımNamaz vs kılmam gerekiyor mu acaba adet mi değil mi bilmiyorum ya
Evet emzirirken regl olanda cok var sutu azaltır diye korkma ama bol bol su tüketmeye devam etEmzirirken adet olunuyor demi ? Duvarıma yazdım canım
Bence de atak haftasındasınız.Tam 2 aylıkken oldu evet, bilemiyorum uyumadığı için süt de azalıyor gündüzleri. Uyandığı zaman kontrol ederim koltuk altını, teşekkür ederim bunu bilmiyordum.
Valla bende simdi koton ve hm ye baktim pahali geldi banada. Bizi anca lcw paklar. Bide annem mahalledeki dukkanlardan almisti birşeyler. Ben romper, tulum oyle soyler bakıyorum eslemeKızlar bebelere nerden alışveriş yapıyorsunuz?
Trendyoldan baktım birkaç parça ama pahalı geldi bana.
Giyeceği anca 2-3 ay nihayetinde.
Bir de eve kapanıp kalırsak acırım verdiğim paraya.
Evet, sütümü etkilemedi. Hatta biraz daha arttı sütüm.Emziriyrsun değil mi
Aslında lcw mağazaya gidesim var da korkudan markete gidemiyorum ben avm'ye nasıl gideyimValla bende simdi koton ve hm ye baktim pahali geldi banada. Bizi anca lcw paklar. Bide annem mahalledeki dukkanlardan almisti birşeyler. Ben romper, tulum oyle soyler bakıyorum esleme
Ben e-bebekten bir kaç parça aldım, çıt çıtlı badiler çok uygun orada. Bu arada tulum almıştım 6 aylık için bugün giydirdim tam geldi. 3 aylık almış olsaydım gelmeyecekti ona dikkat edin.Kızlar bebelere nerden alışveriş yapıyorsunuz?
Trendyoldan baktım birkaç parça ama pahalı geldi bana.
Giyeceği anca 2-3 ay nihayetinde.
Bir de eve kapanıp kalırsak acırım verdiğim paraya.
Bebeğin boyu kilosu kaç?Ben e-bebekten bir kaç parça aldım, çıt çıtlı badiler çok uygun orada. Bu arada tulum almıştım 6 aylık için bugün giydirdim tam geldi. 3 aylık almış olsaydım gelmeyecekti ona dikkat edin.
Ben de tulum seviyorum ilk oğluma hep tulum giydirmiştik hem rahat oluyor.Aslında lcw mağazaya gidesim var da korkudan markete gidemiyorum ben avm'ye nasıl gideyim
Oraya da baktım ama nedense tulumları çok çok beğenmedim.
Tulum seviyorum ben de, elimden gelse evlendirene kadar tulum giydiririm
Kilosu 6.200 gr, şimdiki boyunu bilmiyorum ama 52 cm, 4.120 gr doğdu.Bebeğin boyu kilosu kaç?
Kalıplar mı dar acaba, sizin bebeğin kilosu mu iyi?
Tabi kilosunu biz ölçüyoruz baskülde bir onunla bir de tek tartılıyorum, belki daha az da olabilir. Aldığım tulumlar da bunlar, hatta indirim de gelmiş birine ben 49’a almıştım yeşilli olanını.Kilosu 6.200 gr, şimdiki boyunu bilmiyorum ama 52 cm, 4.120 gr doğdu.
Yarın bi çılgınlık yapıp e-bebeğe mi gitsemTabi kilosunu biz ölçüyoruz baskülde bir onunla bir de tek tartılıyorum, belki daha az da olabilir. Aldığım tulumlar da bunlar, hatta indirim de gelmiş birine ben 49’a almıştım yeşilli olanını.
Kardesimi 6 aylikken deldirmistik ana küpeleri bir türlü sevemedi 2-3 yasindayken bir cikartto bir dahada takmak istemedi. Suan 15 yasinda hala takmaz.ilerde isteyince kendisi deldirsinKızım dokuz yaşında hala deldirmedim
Büyük oglum süt kesigi gibi cok az kusardi, kücük ogluma gazini cinatirken kap turuyorum o kadar cok kusuyor. Kilo alimi iyi, evde tartiliyoruz. Insallah bir an önce biter kusmalar.Merhaba arkadaşlar, inşallah bebişleriniz iyidir. Benim iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Birincisi pazartesi günü 2. ay aşılarını olduk ilk gün bütün gün ve gece uyudu, tabi 2-3 saatte bir emdi, altı değişti. O günden beri uyumuyor, gece 3’den sonra uyuyor sabah 8’den sonra uyumuyor, tabi 3 ile 8 arası uyanıp emiyor. Bugün de gün boyu doğru dürüst uyumadı, karnı tok, altı temiz oluyor uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor. Bu şekilde defalarca uyudu ama 15-20 dk sonra uyandı. En son banyo yaptırdım emzirdim uyudu, üzerine 2 sefer uyandı annem uyuttu, şimdi uyuyor. Evde hiçbir iş yapamıyorum o yüzden sürekli kucakta. Acaba aşıdan mı kaynaklanıyor? Sizin bebekler de 2. ay aşısından sonra böyle oldu mu?
İkinci sorum daha önce kusan bebek büyütmüş olan annelere, benim ilk oğlum hiç kusmazdı ne kadar emerse emsin, ne süt ne süt kesiği şeklinde kusmazdı o yüzden bilmiyorum. Bu bebeğim çok kusuyor, her emmeden sonra mutlaka kusuyor, gazını çıkarma pozisyonunda bile omzuma kusuyor. Ne zaman biter kusması? Sizin bebeklerin bir süre sonra bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?