2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Male
Marhaba kolik aglamalarina çözüm buldun mu gecti mi ne zaman gecti acaba
Malesef canm ama gün sayısı düştü artık gergin olmuyor ve geceleri hiç olmuyor artık....kimyon çayı içiyorum hergün..sabah akşam rezene içiyorum....sancısı geldiğinde ne yaparsam yapayım susmuyır canm ...kendisi yorgun düşünce ancak sakinleşiyor...senşndemi kolik bebeğin

Valla ben daha pek araştırmadım bu konuyu ama doktorlar 6 ay brirşey vermeyin diyorlar. Annemde tattırmazsan alışamaz zor yer diyor bilmiyom. 5 aydan sonra tattıtırım birşeyleri heralde.
Tattırmak lazım kızımda tattırdım hep sorun yaşamadım 4,5 aylık pürelere başladık ama mamayla besleniyordu.Oğlanda anne sütü devam ederse altı ayı bulurum herhalde bir de çocuğun hazır olması ile de alakalı.

Kızlar bebeğinizi bol bol öpün sevin. Ben bazen coşuyorum konuşuyorum onunla öpüp kokluyorum memem yumuşak olmasına rağmen süt akmaya başlıyor. Onu farkettim. Bol bol aşk yaşayın bebeğinizle ben hala gazdan muzdaripim ama ona rağmen bebeğime yansıtmamaya çalışıyorum yorgunluğumu. İnşallah bitsin artık şu gaz.

Bana annem yediremiyordu çocukken kardeşim ne versen götürüyordu.Çocukla alakalı bir de.Kızıma herşeyi yedirdim hiç yemek seçmiyordu büyüdükçe seçmeye başladı.
Bende öyleydim. Cocukken cok secici ve cok zayiftim suan obezim. O yuzden takilmiyorum. Sadece hastalanmasin buna da sukur elbet bir gun yer diye umuyorum ne yapayım

Ah büyüğü varken nasil yasayayim aski. İki gundur sut yine azaldi sanki bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…