- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Ben canım . Öldük bittik eşimle artık savaş veriyoruz resmen . Ağlaması ayrı uykusuz durması ayrı .ağlama derken de bağıra çağıra ağlama yani durdurmak imkansız sesimizi duymuyor bile o derece. Ne zaman geçer bilmem. Bu hafta atak haftası imiş bir de ekstra bu var. Üstüne üstlük ellerini parmaklarını emmeye başladı deli gibi . Değişik triplere girdi çocuk . Bir haftadır mahvolduk sırt ağrısından ölüyorum.Kızlar grupta bebeği kolik olan var mı? Benden başka bu durumda olan var mı gerçekten çok merak ediyorum. Bu ne kadar gaz ya. Yazık yavruma çok üzülüyorumtüm gün sancı çekti resmen
Selam canım göz teması var takip de ediyor. Gülümsüyor sesler çıkarıyor . Bugün 63 günlük . Ama her bebek aynı değildir belki canım doktorun ne diyor .Bebeği 2 ayi dolduran anneler. Eslem henuz tam anlamiyla göz temasi kurmuyor. Agulanma sureci baslamadi. Yeni yeni degisik sesler cikarmaya basladi. Hatirladigim kadariyla yusra bu zamanlar da goz temasi kurmaya baslamisti. Sizde durumlar nasil?
Bağıra çağıra ağlamaları uykusuzluk uykuya Dalamama....daha neler neler aynılarını yaşıyoruz canm..o kodara üzülüyorum ki ..ne yapacağımı şaşırdım...artık binadaki insanlar gelip bu bebeğe bakamıypmusunjz diye söylenecekler diye düşünmeye başladımBen canım . Öldük bittik eşimle artık savaş veriyoruz resmen . Ağlaması ayrı uykusuz durması ayrı .ağlama derken de bağıra çağıra ağlama yani durdurmak imkansız sesimizi duymuyor bile o derece. Ne zaman geçer bilmem. Bu hafta atak haftası imiş bir de ekstra bu var. Üstüne üstlük ellerini parmaklarını emmeye başladı deli gibi . Değişik triplere girdi çocuk . Bir haftadır mahvolduk sırt ağrısından ölüyorum.
Bilemiyorum Cok sey denedik ilkinde ama olmadıBen anladimki asil onemli olan cocuga yemegi sevdirmek
Asi olunca uyuyorlar canim yarinn dinlenirsin. Ertesi gun ve sonraki gun cikti biz sali gunu olmustuk bugun cildirdi yasimaktan kollarim belim koptu toplasam 1 saat uyumadi bugunSabahtandır kollarımdan inmedi kucagımda uyudu indirdim kalktı kollarımda derman kalmadı yarın da 2. Ay aşıları var inşallah ağlamaz sonrasında ağrısı olmaz
Teyze indirimi yapiyorum ayaginiz alissin. Canim o kakada bisey yok .dr lar sadece mukusu onemsemiyor kan varsa sikinti bizimki gibi
2gun kesildi canim ne kdar sevinmistim gecti sandim dun gece yine geldi yikildim . Bugunkilerde hemen hepsinde vardi noktasal kanlar . Zor gunler beni bekliyor sanirim.sgol cnm benim ,sanirim bu mukozadan olusan dedigin gibi sizin kan hala devam ediyor mu
Ah büyüğü varken nasil yasayayim aski. İki gundur sut yine azaldi sanki bende
Ben defneye 3 gun kurali ve blw yapmistim. Sadece yogurdu ben yediriyordum hic lapa purede vermedim . Simdi cinara hic hayaller kurmuyorum alerjisi belli olsunda bakicaz caresineYusra da 3 gun kurali yapmamistim. Sonrada alerjik denildi. Acaba yediklerinden mi diye anlamaya calisiyodum :/
Cnm nerelerdesin . Kizin nasil oldu. Ben adet oldum 42.gun 1 hafta surdu. Sonra ara lekelenmem olmaya baskadi suan yine kahverengi lekeler geliyoKızlar aranızda emzirirken adet gören var mı ? Ben bir türlü çözemiyorum adet mi oluyorum doğum sonrası komplikasyon mu bilmiyorum
Nerde satiliyir canim. Bugun keske 3.memem olsa dedim.yaa memelerimde derman kalmadi yumusaciklar Allahtann emerken geliyi sut .ama sert memeyle emzirmek daha guven verici geliyor tabiBira mayasi tableti alicaktin hatırladığım almamis miydin? Dun aksam 2tane ictim yattim bugun oglene kadr gogsum hep sert sert oldu baya etkiliyormus sutu
Bu mesaji yazali uzun zaman oldu. Suan 87 gunluguz canim. Cok sukur iki haftadir goz temasi ve agulanma başladı. Goz doktoruna goturduk 3.5 aya kadar beklicez demistiSelam canım göz teması var takip de ediyor. Gülümsüyor sesler çıkarıyor . Bugün 63 günlük . Ama her bebek aynı değildir belki canım doktorun ne diyor .
Atak haftasi olabilir miAsi olunca uyuyorlar canim yarinn dinlenirsin. Ertesi gun ve sonraki gun cikti biz sali gunu olmustuk bugun cildirdi yasimaktan kollarim belim koptu toplasam 1 saat uyumadi bugun
Biz olduk bugün ateş olmadı daha da ishal yaptı iki kere kaka yaptı bize göre ishal on günde bir yaptığı için geneldeAyın 21 inde aşımız. Ar bizim de korkuyorum inş ateş filan yapmaz
Bakmadim canim valla firsat vermedi.kv gile yemege cagirdim valla pisman oldum cagirdigima zor hazirladimAtak haftasi olabilir mi
Almadim çünkü 2 haftadır iyiydi. Aslinda eslem ağlamadı. Sadece memeyi birakmiyodu ve yutkunma az gibiydi. Ben ne zaman sut sagsam sütüm azalir. Başkalarının okuyorum artiyor anlamadım ki. Bugun banyo oncesi biraz sagip vereyim demistim. Birde fazla su icemedim galiba. Su takibi yapmadığım günlerde azalma olabiliyorBira mayasi tableti alicaktin hatırladığım almamis miydin? Dun aksam 2tane ictim yattim bugun oglene kadr gogsum hep sert sert oldu baya etkiliyormus sutu
Aynen oyle saglikli olsunlarda. Ama 3 gun kurali sartmis anladim. Umarim bir kazaya kurban gitmezse eslem ani bir tadimla başlamazsa :dBen defneye 3 gun kurali ve blw yapmistim. Sadece yogurdu ben yediriyordum hic lapa purede vermedim . Simdi cinara hic hayaller kurmuyorum alerjisi belli olsunda bakicaz caresine
Nerde satılıyor ben de alayımBira mayasi tableti alicaktin hatırladığım almamis miydin? Dun aksam 2tane ictim yattim bugun oglene kadr gogsum hep sert sert oldu baya etkiliyormus sutu
Valla ben birkac kez kisa sureli lekelenme yasadim. Sonra gecen haftadan düne kadar az az lekelenme oldu yine ama adet gibide degildi ped bile kullanmadim hep peceteye sildimKızlar aranızda emzirirken adet gören var mı ? Ben bir türlü çözemiyorum adet mi oluyorum doğum sonrası komplikasyon mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?