2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar grupta bebeği kolik olan var mı? Benden başka bu durumda olan var mı gerçekten çok merak ediyorum. Bu ne kadar gaz ya. Yazık yavruma çok üzülüyorum tüm gün sancı çekti resmen
Ben canım . Öldük bittik eşimle artık savaş veriyoruz resmen . Ağlaması ayrı uykusuz durması ayrı .ağlama derken de bağıra çağıra ağlama yani durdurmak imkansız sesimizi duymuyor bile o derece. Ne zaman geçer bilmem. Bu hafta atak haftası imiş bir de ekstra bu var. Üstüne üstlük ellerini parmaklarını emmeye başladı deli gibi . Değişik triplere girdi çocuk . Bir haftadır mahvolduk sırt ağrısından ölüyorum.

Selam canım göz teması var takip de ediyor. Gülümsüyor sesler çıkarıyor . Bugün 63 günlük . Ama her bebek aynı değildir belki canım doktorun ne diyor .

Bağıra çağıra ağlamaları uykusuzluk uykuya Dalamama....daha neler neler aynılarını yaşıyoruz canm..o kodara üzülüyorum ki ..ne yapacağımı şaşırdım...artık binadaki insanlar gelip bu bebeğe bakamıypmusunjz diye söylenecekler diye düşünmeye başladım

Sabahtandır kollarımdan inmedi kucagımda uyudu indirdim kalktı kollarımda derman kalmadı yarın da 2. Ay aşıları var inşallah ağlamaz sonrasında ağrısı olmaz
Asi olunca uyuyorlar canim yarinn dinlenirsin. Ertesi gun ve sonraki gun cikti biz sali gunu olmustuk bugun cildirdi yasimaktan kollarim belim koptu toplasam 1 saat uyumadi bugun

Ah büyüğü varken nasil yasayayim aski. İki gundur sut yine azaldi sanki bende

Bira mayasi tableti alicaktin hatırladığım almamis miydin? Dun aksam 2tane ictim yattim bugun oglene kadr gogsum hep sert sert oldu baya etkiliyormus sutu

Yusra da 3 gun kurali yapmamistim. Sonrada alerjik denildi. Acaba yediklerinden mi diye anlamaya calisiyodum :/
Ben defneye 3 gun kurali ve blw yapmistim. Sadece yogurdu ben yediriyordum hic lapa purede vermedim . Simdi cinara hic hayaller kurmuyorum alerjisi belli olsunda bakicaz caresine

Kızlar aranızda emzirirken adet gören var mı ? Ben bir türlü çözemiyorum adet mi oluyorum doğum sonrası komplikasyon mu bilmiyorum

Kızlar aranızda emzirirken adet gören var mı ? Ben bir türlü çözemiyorum adet mi oluyorum doğum sonrası komplikasyon mu bilmiyorum
Cnm nerelerdesin . Kizin nasil oldu. Ben adet oldum 42.gun 1 hafta surdu. Sonra ara lekelenmem olmaya baskadi suan yine kahverengi lekeler geliyo

Bira mayasi tableti alicaktin hatırladığım almamis miydin? Dun aksam 2tane ictim yattim bugun oglene kadr gogsum hep sert sert oldu baya etkiliyormus sutu
Nerde satiliyir canim. Bugun keske 3.memem olsa dedim.yaa memelerimde derman kalmadi yumusaciklar Allahtann emerken geliyi sut .ama sert memeyle emzirmek daha guven verici geliyor tabi

Selam canım göz teması var takip de ediyor. Gülümsüyor sesler çıkarıyor . Bugün 63 günlük . Ama her bebek aynı değildir belki canım doktorun ne diyor .
Bu mesaji yazali uzun zaman oldu. Suan 87 gunluguz canim. Cok sukur iki haftadir goz temasi ve agulanma başladı. Goz doktoruna goturduk 3.5 aya kadar beklicez demisti

Almadim çünkü 2 haftadır iyiydi. Aslinda eslem ağlamadı. Sadece memeyi birakmiyodu ve yutkunma az gibiydi. Ben ne zaman sut sagsam sütüm azalir. Başkalarının okuyorum artiyor anlamadım ki. Bugun banyo oncesi biraz sagip vereyim demistim. Birde fazla su icemedim galiba. Su takibi yapmadığım günlerde azalma olabiliyor

Ben defneye 3 gun kurali ve blw yapmistim. Sadece yogurdu ben yediriyordum hic lapa purede vermedim . Simdi cinara hic hayaller kurmuyorum alerjisi belli olsunda bakicaz caresine
Aynen oyle saglikli olsunlarda. Ama 3 gun kurali sartmis anladim. Umarim bir kazaya kurban gitmezse eslem ani bir tadimla başlamazsa :d

Valla ben birkac kez kisa sureli lekelenme yasadim. Sonra gecen haftadan düne kadar az az lekelenme oldu yine ama adet gibide degildi ped bile kullanmadim hep peceteye sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…