2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alerjiye kadar kullanıyordum canım. Süte faydasını çok gördüm. Diyet yaparken de kullandım ama kan görmeye devam edince bıraktım. Belki tekrar denerim

Gunaydin teyzoslarr. Biz Carsamba gunu sunnet oldukk, bi masallahinizi aliriz Aslinda Carsamba gunu olduk ama o andan itibaren telefonu elime cok nadir aldim. Sunnet isi zormus yaa. Her an cani aciycak diye diken ustunde duruyorum resmen. Pansuman ve fitil verdi doktor. Zamanini gecirmiyorum. Ona ragmen dun gece cok agladi oglum. Cok aciyordu Ama gun gectikce daha da iyi olacak insallah ☺

Herkese gunaydın hayırlı cumalar. 5.30tan beri ayaktayız. Erkencilere selam olsun. Anam gözlerim kapanıuooo bugün ama onda tıııkkkk yok... Her sabah aynı şey valla daral geliyor artık..
Hayir canim bunalma az daha sabirla devam bu duzensiz uykulara. Ama insallah buyudukce uyku duzenleri olusmaya baslayacak ve duzen olunca da bizim icin de daha kolay olacak insallah. ☺

Ablasida babanneside olabilir.
Yusra 25 gunlukken emzigini menemen yagina bandirip verdi. Sonrada onlarin baskilariyla 4.5 aylik ek gidaya baslamistim
Ay daha önce anlatmıştın çok şaşırmıştım şimdi hatırladım. Menemen yağı nedir ya şekerli su felan gene neyse de

Benim de ne yapsam artmıyor sağamıyorum da çıkmıyor çünkü.
Ben de malt içeceği dut kompostosu bestlak damla günde bir dilim baklava humana rezene ve still tea 3,5-4 lştre su hergün buna rağmen anca yetiyor
b12 vit aldım daha başlamadım
Valla ben cagirmadim kimseyi. Aksine ben gidiyorum anneme kayinvalideme. Önden yusra gidiyo. Aksamuzeri biz
Biz corona yüzünden kimseye gidip kimseyi eve almıyoruz. Geçirmiş olmak daha rahat sanırım stres beni çok etkiliyor
Şu 15 dk uyuyup uyanma olayı bende de oluyor Ara ara. Gazmış sanırım bizim sorunumuz. Bol kimyon ye. Bakalım düzelecek mi? Ama arkadaşların dediği gibi atak haftasındada olmuştu.

Ben üç gündür içiyorum ondan dört tane farketti sanki humanaya da yeni başladım lactamil içtim önce arada malt içiyorum denemediğim kalmadı neredeyse

Bnde sütumu biraz az hissedeyim hemen kosuyorum mutfaga yeterki iyi beslensinler ,iyi yemek yiyemedigim zmanlarda icicem artik☺

Alerjiye kadar kullanıyordum canım. Süte faydasını çok gördüm. Diyet yaparken de kullandım ama kan görmeye devam edince bıraktım. Belki tekrar denerim

Dogrudur cnm icinde etken madde olabilir

Ins.cabuk care bulunur bu alerjilerinize

Tamam canim su kanli kakayi alt edersek alayim bende. Bisey yiyip icerken 40kere dusunuyorum inanki

Haklisin kuzum yeni bisey yiyince bile korkuyor insan ya dokunursa diye ins.cinarinda neye alerjisi var anlasilir

Selam kizlar bebisler nasıl. Bizimki el sürekli ağızda elini yiyor da yiyor. Salya artışı da var. İki aylık bebede dış çıkartma belirtileri nedir ya
Iyi diyelim iyi olalim tasinma telasindayiz diyelim :) benimkide oyle el surekli agzinda tukuruk artisi basladi bence dis cikarmayla alakasi yok bence cogu bebeklerde oluyor o

Hasatzamani sende izletme bari kuzu biz senle çok yanlış yapmışız
Yanlis oldugunu bile bile izleten annelerdenim cnm :) ne kadar engellesemde izlicek o yuzden pek birsey yapmiyorum acikcasi :) ha surekli degil tabii gecen gun açliktan bayilacaktim mecbur koydum 10 15 dk izin verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…