- 14 Eylül 2018
- 1.081
- 1.707
- 83
- 34
Alerjiye kadar kullanıyordum canım. Süte faydasını çok gördüm. Diyet yaparken de kullandım ama kan görmeye devam edince bıraktım. Belki tekrar denerimTablet aslinda gunde 6tane icin yaziyor etkili olmasi icin her ogunde 2tane seklinde denemek istersen cnm birazpahali ama 250tane var kutuda boyle ara ara icsen faydasi olursa baya zaman yeter , B Babyiscoming de kullandigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam
Bizim asi 69 gunlukken yapildi rota gecirince 1hafta ertelemistik cnm. Yinede atak haftasi ise bilmiyorum deliye hergun atak2. Aşı atak haftasına denk geliyor belki de ondandır biz iki haftadır böyleyiz uykuya dalamıyoruz hiç hep kucak istiyoruz.
Tamam canim su kanli kakayi alt edersek alayim bende. Bisey yiyip icerken 40kere dusunuyorum inankiEczaneden aldim ben cnm b12 +bira mayasi arada icerim gucsuz olursam demistim . Sut geliyorda ayni dedigin gibiii icim daha rahat ediyor
Eczanede var normalde
Hayir canim bunalma az daha sabirla devam bu duzensiz uykulara. Ama insallah buyudukce uyku duzenleri olusmaya baslayacak ve duzen olunca da bizim icin de daha kolay olacak insallah. ☺Herkese gunaydın hayırlı cumalar. 5.30tan beri ayaktayız. Erkencilere selam olsun. Anam gözlerim kapanıuooo bugün ama onda tıııkkkk yok... Her sabah aynı şey valla daral geliyor artık..
Canım bana kuzenim önerdi bunu aldım. Ama sbah öğle akşam 2 tablet yemeklerle deyince içmedim. Çok ağır gelir gibi geldi. Nasıl kullanılıyor bu. Bir zararı var mı?Eczanede yada trendyoldan alabilirsin
Ay daha önce anlatmıştın çok şaşırmıştım şimdi hatırladım. Menemen yağı nedir ya şekerli su felan gene neyse deAblasida babanneside olabilir.
Yusra 25 gunlukken emzigini menemen yagina bandirip verdi. Sonrada onlarin baskilariyla 4.5 aylik ek gidaya baslamistim
Kaç tane ve ne zaman alıyordun yemek yerken mi? Günde 6 çok değil miAlerjiye kadar kullanıyordum canım. Süte faydasını çok gördüm. Diyet yaparken de kullandım ama kan görmeye devam edince bıraktım. Belki tekrar denerim
Ben de malt içeceği dut kompostosu bestlak damla günde bir dilim baklava humana rezene ve still tea 3,5-4 lştre su hergün buna rağmen anca yetiyorBenim de ne yapsam artmıyor sağamıyorum da çıkmıyor çünkü.
Biz corona yüzünden kimseye gidip kimseyi eve almıyoruz. Geçirmiş olmak daha rahat sanırım stres beni çok etkiliyorValla ben cagirmadim kimseyi. Aksine ben gidiyorum anneme kayinvalideme. Önden yusra gidiyo. Aksamuzeri biz
Şu 15 dk uyuyup uyanma olayı bende de oluyor Ara ara. Gazmış sanırım bizim sorunumuz. Bol kimyon ye. Bakalım düzelecek mi? Ama arkadaşların dediği gibi atak haftasındada olmuştu.Merhaba arkadaşlar, inşallah bebişleriniz iyidir. Benim iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Birincisi pazartesi günü 2. ay aşılarını olduk ilk gün bütün gün ve gece uyudu, tabi 2-3 saatte bir emdi, altı değişti. O günden beri uyumuyor, gece 3’den sonra uyuyor sabah 8’den sonra uyumuyor, tabi 3 ile 8 arası uyanıp emiyor. Bugün de gün boyu doğru dürüst uyumadı, karnı tok, altı temiz oluyor uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor. Bu şekilde defalarca uyudu ama 15-20 dk sonra uyandı. En son banyo yaptırdım emzirdim uyudu, üzerine 2 sefer uyandı annem uyuttu, şimdi uyuyor. Evde hiçbir iş yapamıyorum o yüzden sürekli kucakta. Acaba aşıdan mı kaynaklanıyor? Sizin bebekler de 2. ay aşısından sonra böyle oldu mu?
İkinci sorum daha önce kusan bebek büyütmüş olan annelere, benim ilk oğlum hiç kusmazdı ne kadar emerse emsin, ne süt ne süt kesiği şeklinde kusmazdı o yüzden bilmiyorum. Bu bebeğim çok kusuyor, her emmeden sonra mutlaka kusuyor, gazını çıkarma pozisyonunda bile omzuma kusuyor. Ne zaman biter kusması? Sizin bebeklerin bir süre sonra bitti mi
Merhaba bira mayası tableti hangi markaBira mayasi tableti alicaktin hatırladığım almamis miydin? Dun aksam 2tane ictim yattim bugun oglene kadr gogsum hep sert sert oldu baya etkiliyormus sutu
Benim 4 yaşındaki kızımın hala delik değilKemiklesmeyle ne alakasi var ki zaten yumusak orasi. 6 aydan once deldirmeyin diye uzmanlar hep uyariyor yine de sen bilirsin
Ben üç gündür içiyorum ondan dört tane farketti sanki humanaya da yeni başladım lactamil içtim önce arada malt içiyorum denemediğim kalmadı neredeyse
Alerjiye kadar kullanıyordum canım. Süte faydasını çok gördüm. Diyet yaparken de kullandım ama kan görmeye devam edince bıraktım. Belki tekrar denerim
Tamam canim su kanli kakayi alt edersek alayim bende. Bisey yiyip icerken 40kere dusunuyorum inanki
Merhaba bira mayası tableti hangi marka
Iyi diyelim iyi olalim tasinma telasindayiz diyelim :) benimkide oyle el surekli agzinda tukuruk artisi basladi bence dis cikarmayla alakasi yok bence cogu bebeklerde oluyor oSelam kizlar bebisler nasıl. Bizimki el sürekli ağızda elini yiyor da yiyor. Salya artışı da var. İki aylık bebede dış çıkartma belirtileri nedir ya
Umarim benimkide oyle cnm :)Bizde öyle dua ediyoruz. Eslemdeki bu istah ek gidada da kendini gosterir umarim
Yanlis oldugunu bile bile izleten annelerdenim cnm :) ne kadar engellesemde izlicek o yuzden pek birsey yapmiyorum acikcasi :) ha surekli degil tabii gecen gun açliktan bayilacaktim mecbur koydum 10 15 dk izin verdim.
50 cok be bacım :)At atozelden kaka bakilir bez basi 50 kagit
Benimki erkek ama esim izin verse tek kulagini deldiririm :)Kız bebiş anneleri kızçelerinizin kulaklarını ne zaman deldireceksinizcoronadan çıkamıyoruz ama maksat muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?