2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim sağ meme aldı başını gidiyor şiştikçe şişiyor sol meme küçücük niye böyle oldu anlamadım ikisinden de eşit emziriyorum ama var mı benim gibi olan
Vaar . Benimde sol buyuk ve dolgun. Sag meme yasli ve porsumus ama saginca sagdan daha cok sut cikiyo

Ben menenjit açısının yaptırmayacağım rota da kararsızım aile hekimini sağlık bakanlığımızla yaptırın yeter demişti ağır mı geldi acaba

Ne kadarlık. Bebeğiniz çok geçmiş olsun ilk 2 aylıkken yok muydu

Yusraninda bazen unutuyorum. Halbuki hergun veriyoruz oluyor iste

Çok çok geçmiş olsun
Kendini üzme benim kızımda da olmuştu 4 ay palvik bandaj kullandırdık başlarda çok zorlandık ama alıştık
Güçlü ol canım üzme kendini stres yapma düzelebilir bir durum
Birde teşhis ne tip 1 mi tip 3 mü başka bir şey mi?

Cok geçmiş olsun canim Allah şifa versin

Oyle gercekten cnm zaten anneme bile anlatmam bu durumlari ,ahh hep alinganlik yapicak konu cikiyor yaslilar daha ayri tabi benimki normal 50li yaslarin basinda bazen yasli olsa daha mi iyi olurdu demiyo degilim :)
ay yok ilerledikçe beter olunuyor,okumuş ana ,kaynana,kayınbaba lazım 7/24 kitap okur bize sarmazdı :)

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun canım. Çok bilgim yok bu konuda. Biz de geç yaptırdık kalça ultrasonunu. Bir ay sonra da röntgen yaptırırsınız, tam gelişme döneminde olduğu için risk almayalım dediler de daha doktora gösteremedim sonuçları. Doktorun tedavisini uygulayınca bence ameliyatlık bir durum olmaz

2 bez ile düzelme evresini geçmişiz maalesef atel zorunlu şuan. Kundak sıkı yapılıyordu ve bacaklarını açmaya çalıştıkça ilerlemiş maalesef
Var ya gelip kendisini kundaklayasım geldiBüyük oğlumda yapmak istemişlerdi, onlar bebeği kundak yapıp koca gün beşikte bırakırlarmış da birşey olmamışmış efendim, neden birşey olsunmuş. Ben istemiyorum, siz karambole çocuk büyüttünüz diye ben de mi öyle yapayım demiştim.
Peki bir sıkıntı olduğunu nasıl farkettin canım?

Srn napıyorsun canım seninki ne durumda
Ya benimki de aynı devam sürekli mızmız ağlama

Bir de çişini yaparken ağladığını farkettim. İdrar tahlili yaptık temiz çıktı. Penisinde bir problem mi var acaba. Çarşamba doktor kontrolü var sorucam. Yavrum ıkınır gibi çiş yapıyor acı çekiyor. Çişi bitince rahatlama geliyor susuyor

Ben menenjit açısının yaptırmayacağım rota da kararsızım aile hekimini sağlık bakanlığımızla yaptırın yeter demişti ağır mı geldi acaba
Menejit ile diphterie,tetanus bir arada yapilmisti yanilmiyorsam. Ikisi birde agir geldi.
Ben yurtdisindayim burda rota asisini devlet karsiliyor, onu yaptirdim bu yüzden. Menenjit asisi özele giriyor

Oglumu banyoda bebek küvetine su doldurmustum oynasn diye. Bebegi emzirirken yarim sise sampuan suya sıkılmis.
Bir kac dakika yanliz birakilmaya gelmiyor

Sabah kalkimca ver hemen canim

Oglumu banyoda bebek küvetine su doldurmustum oynasn diye. Bebegi emzirirken yarim sise sampuan suya sıkılmis.
Bir kac dakika yanliz birakilmaya gelmiyor
Geçen yaz o da başıma geldi. Banyo yaptırdım, biraz oynayayım öyle kurula beni dedi, tamam dedim. Banyo sıcak hâliyle, ben de çıktım. Geri geldiğimde yeni aldığım mustela şampuanın tamamını bitirmişti. Bir daha sana mustela yok dedim ve o zamandan beri ona baby & me kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…