- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ben kizimida boyle buyuttum kendilerini guvende hissediyorlar sicramiyorlar . .ayaktan hic sikmadim hep yarim .Ellerine baglayarak kundak yapmakta zarar yok. Yarim kundak deniliyor ona zaten. Kollar bagli, ayak serbest.
Benimde bi aklim sicaktan dio diger aklim d vit yada demir eksikligi olabilirmis dioBenim bebeğimin başı da iki gündür terliyor havalar çok sıcak ona yordum ben
VaarKızlar benim sağ meme aldı başını gidiyor şiştikçe şişiyor sol meme küçücükniye böyle oldu anlamadım ikisinden de eşit emziriyorum ama var mı benim gibi olan
Ben menenjit açısının yaptırmayacağım rota da kararsızım aile hekimini sağlık bakanlığımızla yaptırın yeter demişti ağır mı geldi acabaAsidan sonra degisiyorlar. Büyük oglumda menenjit asisiyla bir igne daha vurulmustu. Ondan sonra egzemasi baslamisti. Ilk 4 ay hic sorun yoktu. 2 igne agir geldi bebege.
Bu sefer iki igneyi ayni anda yaptirmiyacam. 1 hafta arayla yaptirmaya düsünüyorum.
Ne kadarlık. Bebeğiniz çok geçmiş olsun ilk 2 aylıkken yok muyduCanım doktor kundak sebep dedi doğumda bile olduysa geçerdi kundak ilerletmiş dedi. Ben farkettim alt değiştirirken 2 bacak boğumları aynı değildi. Sürekli kontrol et bacaklarını yanlara doğru açması lazım açamazsa şüphe var
Yusraninda bazen unutuyorum. Halbuki hergun veriyoruz oluyor isteAyyy bu konuda ben kendimi suclarken yalnız olmadigim ı bilmek guzelbende hafıza super iken dogumdan sonra degişik bir unutkanlık basladı bazen emın olamıyorum verip vermedıgımden bu yuzden cokta duzenlı olmuyor.. Cok olmuyor ama bıkac kez yasadım bunu bunlar hep evin ıcınde ki kosusturmaca kaynaklı unutuyoruz işte hatta gecen gun oğluşa diyorum ki belirli bir saat yapalım bebısın ılacı ıcın birlikte verelim dedım.
Kızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Cok geçmiş olsun canim Allah şifa versinKızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
ay yok ilerledikçe beter olunuyor,okumuş ana ,kaynana,kayınbaba lazım 7/24 kitap okur bize sarmazdı :)Oyle gercekten cnm zaten anneme bile anlatmam bu durumlari ,ahh hep alinganlik yapicak konu cikiyor yaslilar daha ayri tabi benimki normal 50li yaslarin basinda bazen yasli olsa daha mi iyi olurdu demiyo degilim:)
sen emzirmedim karışmazsın cnm :) yeter ona:)aklima geldikçe kaynanana sinir oluyorum:)Bendeeeee.gelinime ozel gublerinde hediyeler alcam
Onu biliom bunu biliom diyip atlamicam. Hassas donemlerinde gerekirse sessiz kalcam.
he bende öyle seviyorum,altına yapinca da aha küçük sıçan yaptı yine diyorum,bu arada dün gece 3 kez kaka yapti demek ki iyi emdi ondan sütüm az çıkmış demek kiKoca herif
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun canım. Çok bilgim yok bu konuda. Biz de geç yaptırdık kalça ultrasonunu. Bir ay sonra da röntgen yaptırırsınız, tam gelişme döneminde olduğu için risk almayalım dediler de daha doktora gösteremedim sonuçları. Doktorun tedavisini uygulayınca bence ameliyatlık bir durum olmazKızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Var ya gelip kendisini kundaklayasım geldi2 bez ile düzelme evresini geçmişiz maalesef atel zorunlu şuan. Kundak sıkı yapılıyordu ve bacaklarını açmaya çalıştıkça ilerlemiş maalesef
Ya benimki de aynı devam sürekli mızmız ağlamaSrn napıyorsun canım seninki ne durumda
Menejit ile diphterie,tetanus bir arada yapilmisti yanilmiyorsam. Ikisi birde agir geldi.Ben menenjit açısının yaptırmayacağım rota da kararsızım aile hekimini sağlık bakanlığımızla yaptırın yeter demişti ağır mı geldi acaba
Az dedigin sut 100 kusur cche bende öyle seviyorum,altına yapinca da aha küçük sıçan yaptı yine diyorum,bu arada dün gece 3 kez kaka yapti demek ki iyi emdi ondan sütüm az çıkmış demek ki
Oglumu banyoda bebek küvetine su doldurmustum oynasn diye. Bebegi emzirirken yarim sise sampuan suya sıkılmis.Banyoya bir gittim yarım şişe saç bakım yağı oyuncağın saçına sürülmüş, e tabi banyo batmış. Çamaşır yıkayayım dedim, makinenin deterjan gözüne kekik dökülmüş. Bunlar bu sabahki vukuatlar. Çocuk sıkıntıdan sürekli evi kurcalıyor.
Sabah kalkimca ver hemen canimAyyy bu konuda ben kendimi suclarken yalnız olmadigim ı bilmek guzelbende hafıza super iken dogumdan sonra degişik bir unutkanlık basladı bazen emın olamıyorum verip vermedıgımden bu yuzden cokta duzenlı olmuyor.. Cok olmuyor ama bıkac kez yasadım bunu bunlar hep evin ıcınde ki kosusturmaca kaynaklı unutuyoruz işte hatta gecen gun oğluşa diyorum ki belirli bir saat yapalım bebısın ılacı ıcın birlikte verelim dedım.
Geçen yaz o da başıma geldi. Banyo yaptırdım, biraz oynayayım öyle kurula beni dedi, tamam dedim. Banyo sıcak hâliyle, ben de çıktım. Geri geldiğimde yeni aldığım mustela şampuanın tamamını bitirmişti. Bir daha sana mustela yok dedim ve o zamandan beri ona baby & me kullanmaya başladım.Oglumu banyoda bebek küvetine su doldurmustum oynasn diye. Bebegi emzirirken yarim sise sampuan suya sıkılmis.
Bir kac dakika yanliz birakilmaya gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?