Canim dogdugu gun ilk kontrolu yapan cocuk doktoru soylemisti bize. Hatta 1 aylik olunca sunnet yaptirin demisti. Ama biz yaptirmadik. Hastaneye gitmek istemedik. Ama sonra cisini yapmakta zorlandigini ben tahmin ettim. Kontrol amacli bi cocuk cerrahina goturduk. O da zaten bakar bakmaz ayni seyi soyledi. Sunneti erken yaptirmalisiniz dedi. Cocuk doktoru anlar canim. Sen de pipi darligindan supheleniyorsan bi goster istersen. Baska birseyse de cozulmus olur hem
Teşekkür ederim. Bizim doğumda bişey söylenmedi sonradan olan bir şey olabilir heralde. Çarşamba günü gidicez Çarşamba günü olmaz şimdi bana. Aklıma takılıp duruyor neyi var neden ağlıyor diye
Yapmak gerekiyormus her iki uc gunde bir banyo esnasinda, hem kir birikiyo die. Bizi uyardi doktor. Cok hafif ust deriyi cekiyorsun az asagiya o kadar. Saniyelik bi sey.
Birde birsey sormak istiyorum. Eslemin biraz bogumlari var. Tombik duruyor yani. Ama vucuduna bastirinca ödemli gibi beyazlasip iniyo. Esimde kof şişkinlik bu diyo. Yani boş kg mu aliyor demek oluyor bu. Anne sütü kof şişirmez denirdi hep ama kafama takılıyor. Sonra birden zayiflar mi ki
Olur mu anne sütü de kilo yapıyor. Benim büyük oğlum sadece anne sütü aldı, çok tombikti. Bu da günde 1 kez mama diğer zamanlar anne sütü alıyor bu da tombik.
Birde birsey sormak istiyorum. Eslemin biraz bogumlari var. Tombik duruyor yani. Ama vucuduna bastirinca ödemli gibi beyazlasip iniyo. Esimde kof şişkinlik bu diyo. Yani boş kg mu aliyor demek oluyor bu. Anne sütü kof şişirmez denirdi hep ama kafama takılıyor. Sonra birden zayiflar mi ki
Erkek bebek anneleri. Bebeğimin altını açınca bazen işiyor. İşeyip bitirene kadar ağlıyor. Sonra bir rahatlama geliyor sanırım ve susuyor. Acaba çişini yaparken bir ağrısı sızısı mı var diyorum. Bu durumu yaşayan var mı
1 2 haftadır ekmegı tamamen kestim.dıyet konusunu oturtabıldım lesliyede bugun basladım 15 dk ile ama diz Kırma hareketi dıkıslerımi acıttı yaaa hafif hafif yaptım bende. Ama ıyı geldi valla kemiklerim kendine geldi sımdı ben bi basladım ya daha pesını bırakmam gazı aldım tililili
Olur mu anne sütü de kilo yapıyor. Benim büyük oğlum sadece anne sütü aldı, çok tombikti. Bu da günde 1 kez mama diğer zamanlar anne sütü alıyor bu da tombik.
Aynen ben bakmıyorum. Dieek gülmeye başlıyor gözünün içine bakınca. Uyuturken farklı bir yere bakıyorum. Uyandıysa ve bana bakıyorsa ilk konuşmuyorum pış pışlıyorum. Baktım uyumuyor o zaman konuşuyorum.