2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oh ii masallah canimm. Kolay mi kuma heldi coculalra 9

2 bez ile düzelme evresini geçmişiz maalesef atel zorunlu şuan. Kundak sıkı yapılıyordu ve bacaklarını açmaya çalıştıkça ilerlemiş maalesef

Oyle gercekten cnm zaten anneme bile anlatmam bu durumlari ,ahh hep alinganlik yapicak konu cikiyor yaslilar daha ayri tabi benimki normal 50li yaslarin basinda bazen yasli olsa daha mi iyi olurdu demiyo degilim :)

ayy ne guldum iyi olmus ayri aile olma kavramina alissinlar cocukla ilk tatiliniz sonucta nolcagi bile belli degilken

Benimde mottom bu. Kendi kendime yetebilmek. Ki basariyorum da. Herkes yerinde sagolsun. Hic cekemicem kv kp. Istemiylrum. Yanimdaki sehirde bile olmasinlar yani o derece

Bende yetebildigimi dusunuyorum cok sukur hsrsey mukemmel olmasada kendim yapiyorum sonucta❤
En iyisi ayri sehirler canimda bizim 2 sokak otedeler mecbur esim bile baska is bulup uzaktan ev alasim var tatillerde gelir donerdiniz oyle olsa diyor gecen gun yanlarinda suratlari değişti ama biseyde diyemdi kv

Canim nasil cikmis ? Cok gecmis olsunn dogumdan olsa onceden belli olurdu sanirim ultrasonla mi cikti siz boyle diyorsunuz ya ultrason filan burda hic yapılmıyor bende cok endiseleniyorum doktor kendi muayenesinde surekli bakiyor..
Kuzenimin ve yakin ark.cocuklarindada olmustu uzun sure kullandilar simdi yurumelerinde hic problem kalmadi cok şükür sakinlestirici muzikler acsan belki rahatlar mi acaba

Canım doktor kundak sebep dedi doğumda bile olduysa geçerdi kundak ilerletmiş dedi. Ben farkettim alt değiştirirken 2 bacak boğumları aynı değildi. Sürekli kontrol et bacaklarını yanlara doğru açması lazım açamazsa şüphe var

Bir an önce kalcasi yerine otururda o aletten kurtulursunuz. Acil sifalar diliyorum

Kızlar benim sağ meme aldı başını gidiyor şiştikçe şişiyor sol meme küçücük niye böyle oldu anlamadım ikisinden de eşit emziriyorum ama var mı benim gibi olan
Benimde öyle. Sag gögüsämden daha cok süt geliyor. Uzun süre emzirmediysem sag meme sisiyor sol sönük kaliyor

Ellerine baglayarak kundak yapmakta zarar yok. Yarim kundak deniliyor ona zaten. Kollar bagli, ayak serbest.

Göz kontrolüne gidenler var mı kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor ona hastane 6 ay olmadan randevu vermiyoruz dedi ama sanki 2. Ay demişti ebe

Günaydın kızlar akıntılarınız ne durumda? Benim çok geliyor hala ya

Çok geçmiş olsun canım. Olmasa iyiydi evet ama çözümü varmis bir şekilde canım. İnsan bebeğine kiyamiyor ama dayanmaliyiz anneyiz artık. Lütfen kötü birşey düşünme nasıl olsa geçecek canım benim. Sıkılma daralma buraya yaz her zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…