- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Canim benim kiz krdesimdede vardi . 6bau bandaj takmisti annnem . 2 bez bagliyodu sanki . Kundagi siki mi yapiyordu. Bende kundak yapiyorum kolllariyla kendini uyandiriyor sicriyor die ama oyle sikmiyorum . Uzulmemeye calis canim.Allah dermamsiz dert vermesinİnşallah canım inşallah
Oh ii masallah canimm. Kolay mi kuma heldi coculalra 9Herseyine hevesleniyorlar tekrr istemezbende her emzirmeden sonra sende ıstiyor musun diyorum ,artik istersem yaparım isteysem yapayim hayirr diyo bazen gelip kucagima yatiyor gaz cikrtirir gibi oyunoynayip yatiyoruz bu hafta birazsakinlesti bakalim
2 bez ile düzelme evresini geçmişiz maalesef atel zorunlu şuan. Kundak sıkı yapılıyordu ve bacaklarını açmaya çalıştıkça ilerlemiş maalesefCanim benim kiz krdesimdede vardi . 6bau bandaj takmisti annnem . 2 bez bagliyodu sanki . Kundagi siki mi yapiyordu. Bende kundak yapiyorum kolllariyla kendini uyandiriyor sicriyor die ama oyle sikmiyorum . Uzulmemeye calis canim.Allah dermamsiz dert vermesin
insan bazen tanımadığı burine icinde ne varsa anlatıp anlatip dokmek istiyor seni çok iyi anliyorum , ya insanlar yaslandikca bi tuhaf oluyor,ısrarcı,anlamaz ,gereksiz alıngan.Bizimde esim,kv,görümcelerim bi grubumuz var whatsapp da herkes birlikte konusuyor aman kv dem benim dedigime hic biriniz cvp vermiyor yazmiycam beni cikarin buradan dedi :) sonra kızları oğlu anam guzel anam oyle sey mi olur falan deyince yumuşadı halise herkes ortak öylesine konusuyordu:) ona da cvp verilmişti :)
Benim bebeğimin başı da iki gündür terliyor havalar çok sıcak ona yordum benEmerken bas terlemesi neden oluyor bilen varmi kizlar ? Kizimda olmazdi hic . Bu iki aylik asisindan sonra cok seyler degisti hayatimizda yaa
Ah Renklimmm ahhh, bu kv deler bizi çürütür ben sana diyeyimbenimki de dün telde biraz bana sinirlendi ama umrumda değil artık yazın geleceğiz diye plan yapıyordu ben de sığmayız artık oraya 2+1 dedim niye millet o kadar çocukla sığıyor ya dedi ben de onlar tek aile biz 2 aile olacağız farklı farklı dedim bozuldu
Benimde mottom bu. Kendi kendime yetebilmek. Ki basariyorum da. Herkes yerinde sagolsun. Hic cekemicem kv kp. Istemiylrum. Yanimdaki sehirde bile olmasinlar yani o derece
Canim nasil cikmis ? Cok gecmis olsunn dogumdan olsa onceden belli olurdu sanirim ultrasonla mi cikti siz boyle diyorsunuz ya ultrason filan burda hic yapılmıyor bende cok endiseleniyorum doktor kendi muayenesinde surekli bakiyor..Ş
Kv yanımda her anına şahit oluyor üzülüyor ağlıyo ama ne fayda ki. Çıkarmak çok istiyorum ama doktor kesinlikle çıkarma dedi yapamıyorum daomzumda uyuyor zaten sadece kokumla ama on dk en fazla sonra sıçrıyo uyanıyo
Canım doktor kundak sebep dedi doğumda bile olduysa geçerdi kundak ilerletmiş dedi. Ben farkettim alt değiştirirken 2 bacak boğumları aynı değildi. Sürekli kontrol et bacaklarını yanlara doğru açması lazım açamazsa şüphe varCanim nasil cikmis ? Cok gecmis olsunn dogumdan olsa onceden belli olurdu sanirim ultrasonla mi cikti siz boyle diyorsunuz ya ultrason filan burda hic yapılmıyor bende cok endiseleniyorum doktor kendi muayenesinde surekli bakiyor..
Kuzenimin ve yakin ark.cocuklarindada olmustu uzun sure kullandilar simdi yurumelerinde hic problem kalmadi cok şükür sakinlestirici muzikler acsan belki rahatlar mi acaba
Bir an önce kalcasi yerine otururda o aletten kurtulursunuz. Acil sifalar diliyorumŞ
Kv yanımda her anına şahit oluyor üzülüyor ağlıyo ama ne fayda ki. Çıkarmak çok istiyorum ama doktor kesinlikle çıkarma dedi yapamıyorum daomzumda uyuyor zaten sadece kokumla ama on dk en fazla sonra sıçrıyo uyanıyo
Benimde öyle. Sag gögüsämden daha cok süt geliyor. Uzun süre emzirmediysem sag meme sisiyor sol sönük kaliyorKızlar benim sağ meme aldı başını gidiyor şiştikçe şişiyor sol meme küçücükniye böyle oldu anlamadım ikisinden de eşit emziriyorum ama var mı benim gibi olan
Amin inşallahBir an önce kalcasi yerine otururda o aletten kurtulursunuz. Acil sifalar diliyorum
Ellerine baglayarak kundak yapmakta zarar yok. Yarim kundak deniliyor ona zaten. Kollar bagli, ayak serbest.Canim benim kiz krdesimdede vardi . 6bau bandaj takmisti annnem . 2 bez bagliyodu sanki . Kundagi siki mi yapiyordu. Bende kundak yapiyorum kolllariyla kendini uyandiriyor sicriyor die ama oyle sikmiyorum . Uzulmemeye calis canim.Allah dermamsiz dert vermesin
Aynen öyle canım ama bizimkine çok işlemez unutur gider yine yapar planayy ne guldum iyi olmus ayri aile olma kavramina alissinlarcocukla ilk tatiliniz sonucta nolcagi bile belli degilken
Srn napıyorsun canım seninki ne durumda
Çok geçmiş olsun canım. Olmasa iyiydi evet ama çözümü varmis bir şekilde canım. İnsan bebeğine kiyamiyor ama dayanmaliyiz anneyiz artık. Lütfen kötü birşey düşünme nasıl olsa geçecek canım benim. Sıkılma daralma buraya yaz her zaman canımKızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Beto biberon aldınız mı boğulma bitti mi kız merak ettimGünaydın kızlar akıntılarınız ne durumda? Benim çok geliyor hala ya
Alamadık daha canım gayet dik şekilde besliyorum ama illaki oluyoBeto biberon aldınız mı boğulma bitti mi kız merak ettim
Akıntım bitti benim kuzu
Adet olmadim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?