2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nasil dayanabilirsin ki ? Canindan can gidiodur. Minnacik kuzu daha. Agri kesici de alamio demi bebekler sordun mu. Yazik agla agla, mahvolmasin kzuum

Nasil dayanabilirsin ki ? Canindan can gidiodur. Minnacik kuzu daha. Agri kesici de alamio demi bebekler sordun mu. Yazik agla agla, mahvolmasin kzuum
Hiç sorma dün uykusuzluktan bayılmışım 1 saat o sırada gidip dolvn vermişler doktor önerisiyle yavrumda uyuyunca iyi geldi dediler ama dolvn 6 aydan önce verilmiyor ve yan etki yaptı zor nefes aldı yavrum hemen bıraktırdım sadece calpol içebiliyor şuan

Ah bu büyükler. Herseyi cok iyi biliyorlar sanki.
Bebegin bir an önce toparlar insallah.
Bundan sonra kv ne tavsiyede bulunursa bulunsun sakin uygulama. Hep arastir, her seferindede yüzlerini vur.
Bebegin aglarken, onlar evlerinde hic birsey olmamis gibi oturuyorlar. Senin icin parcalanirke onlar sadece ah vah diyorlar. Arada bir saat cikarsan, elinle o pozisyonda tutsan nasil olur acaba?yada o sekilde kanguruyu oturtsan, belki senin sicakligini, tenini hissederse sakinlesir.

Ş
Kv yanımda her anına şahit oluyor üzülüyor ağlıyo ama ne fayda ki. Çıkarmak çok istiyorum ama doktor kesinlikle çıkarma dedi yapamıyorum da omzumda uyuyor zaten sadece kokumla ama on dk en fazla sonra sıçrıyo uyanıyo

Kızlar benim sağ meme aldı başını gidiyor şiştikçe şişiyor sol meme küçücük niye böyle oldu anlamadım ikisinden de eşit emziriyorum ama var mı benim gibi olan
Ya ben ya ben
Üff cok canimi sikio. Soldakinde bi ara sut kabarcigi cikti dir sagdan emzirdim. Sag costu tabi. Soldaki ole bakio bos bos

Canim evet bura sosyal bir platform .ama samimiyet olistuktan sonra bunun bir onemi yok benim icin ben acisina her zaman saygi diydum hic bi zaman konusunu acmadim . Ne duys ne bulsam paylastim soyledim ona ilac gonderecektim binay daha deneyeyim dedi ilaci oster die isim olmayan ilaci aylarca dolapta tuttum atmadim. Yani ben zaten hamileydim ve onun bebegi epeyce buyuk benimkinden bilmiyorum yaa deger everdigim icin uzuldum. Esim hep sen cok safsin der yine hakli cikti

Cidden acaip sarsildi .simdiden gecmia olsun canim

Dolven mi kaldı Allahım yarabbim ya .... sana sormadan neden veriyorlar ki. Kavga sebebi

Canimm cok gecmis olsun insallahh yasimdan omce iyilesir

Canım normal doğummuydu senin belki doğumda olmuştur
Dolven mi kaldı Allahım yarabbim ya .... sana sormadan neden veriyorlar ki. Kavga sebebi
Normal doğumdu canım ama doğum sonrası ilk kontrolde bişey yoktu doğumda bile olduysa kundak yapılmasa kendi düzelirdi dedi doktor. Kız çocuklarında risk çok yüksekmiş zaten. Sorma sorma delirdim resmen herkes iyi gelcek bir şey arıyor kötğ niyet yok ama yavrum daha minicik bünyesi ne ki ilaç içsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…