- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Sağıp içirseydim bir bardak keşke yarıyor mu baksaydıNedir bunlarin sutumuzle dertleri bi bilsem !!
Nasil dayanabilirsin ki ? Canindan can gidiodur. Minnacik kuzu daha. Agri kesici de alamio demi bebekler sordun mu. Yazik agla agla, mahvolmasin kzuumSorma yavrum sorma kendileri de perişan oldu ama ne fayda bebeğim sabahlara kadar feryat ediyor gözlerinden boncuk boncuk akıyordayanamıyorum onu böyle gördükçe Rabbim beterinden korusun isyan etmiyorum ama dayanamıyorum işte
Benim de aklima gelmisti bi donemSağıp içirseydim bir bardak keşke yarıyor mu baksaydı
Hiç sorma dün uykusuzluktan bayılmışım 1 saat o sırada gidip dolvn vermişler doktor önerisiyle yavrumda uyuyunca iyi geldi dediler ama dolvn 6 aydan önce verilmiyor ve yan etki yaptı zor nefes aldı yavrum hemen bıraktırdım sadece calpol içebiliyor şuanNasil dayanabilirsin ki ? Canindan can gidiodur. Minnacik kuzu daha. Agri kesici de alamio demi bebekler sordun mu. Yazik agla agla, mahvolmasin kzuum
Ah bu büyükler. Herseyi cok iyi biliyorlar sanki.Sorma yavrum sorma kendileri de perişan oldu ama ne fayda bebeğim sabahlara kadar feryat ediyor gözlerinden boncuk boncuk akıyordayanamıyorum onu böyle gördükçe Rabbim beterinden korusun isyan etmiyorum ama dayanamıyorum işte
Kv yanımda her anına şahit oluyor üzülüyor ağlıyo ama ne fayda ki. Çıkarmak çok istiyorum ama doktor kesinlikle çıkarma dedi yapamıyorum daAh bu büyükler. Herseyi cok iyi biliyorlar sanki.
Bebegin bir an önce toparlar insallah.
Bundan sonra kv ne tavsiyede bulunursa bulunsun sakin uygulama. Hep arastir, her seferindede yüzlerini vur.
Bebegin aglarken, onlar evlerinde hic birsey olmamis gibi oturuyorlar. Senin icin parcalanirke onlar sadece ah vah diyorlar. Arada bir saat cikarsan, elinle o pozisyonda tutsan nasil olur acaba?yada o sekilde kanguruyu oturtsan, belki senin sicakligini, tenini hissederse sakinlesir.
Sevgililer gününde alma benim kv gibiBendeeeee.gelinime ozel gublerinde hediyeler alcam
Onu biliom bunu biliom diyip atlamicam. Hassas donemlerinde gerekirse sessiz kalcam.
Ya ben ya benKızlar benim sağ meme aldı başını gidiyor şiştikçe şişiyor sol meme küçücükniye böyle oldu anlamadım ikisinden de eşit emziriyorum ama var mı benim gibi olan
Canim evet bura sosyal bir platform .ama samimiyet olistuktan sonra bunun bir onemi yok benim icin ben acisina her zaman saygi diydum hic bi zaman konusunu acmadim . Ne duys ne bulsam paylastim soyledim ona ilac gonderecektim binay daha deneyeyim dedi ilaci oster die isim olmayan ilaci aylarca dolapta tuttum atmadim. Yani ben zaten hamileydim ve onun bebegi epeyce buyuk benimkinden bilmiyorum yaa deger everdigim icin uzuldum. Esim hep sen cok safsin der yine hakli ciktiPinkpinkblue fistik,su arkadaisnin mevzusuna bi de bole bak. Ben de kaybettim bebegimi ya erken dogumla, insanlarin sana surekli acimasi kotu bi sey. Mesela bi gun bankaya gittim. Bankaci beni taniyordu. Kadin dedi ki, gecen gun siz geldiniz aklima, bebeginizi kaybettmistiniz nasilsiniz fln die dedi. Cok uzulmustum. Tekrar ayni seyi yasama korkusu vardi bende de hep. Ve insanalra, yine uzucu haber vermemk adina, paylasmamayi uygun goruyordum. Nazar fln diildi yani.. burasi yuzyuze bi platform diil sonucta anlatadabilirdi sana ama bosver. Uzme tatli canini sen. Sorun sende degil onda
Canım normal doğummuydu senin belki doğumda olmuşturEvet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayıdoktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını
Cidden acaip sarsildi .simdiden gecmia olsun canimAsidan sonra degisiyorlar. Büyük oglumda menenjit asisiyla bir igne daha vurulmustu. Ondan sonra egzemasi baslamisti. Ilk 4 ay hic sorun yoktu. 2 igne agir geldi bebege.
Bu sefer iki igneyi ayni anda yaptirmiyacam. 1 hafta arayla yaptirmaya düsünüyorum.
Koca herifolabilir cnm am
dün gündüz hep mamadaydı ondan galiba cnm:) bu oğlana zaten artik gücüm yetmiyor kafayla elle bi koyuyor bana :)
Dolven mi kaldı Allahım yarabbim ya .... sana sormadan neden veriyorlar ki. Kavga sebebiHiç sorma dün uykusuzluktan bayılmışım 1 saat o sırada gidip dolvn vermişler doktor önerisiyle yavrumda uyuyunca iyi geldi dediler ama dolvn 6 aydan önce verilmiyor ve yan etki yaptı zor nefes aldı yavrum hemen bıraktırdım sadece calpol içebiliyor şuan
Canimm cok gecmis olsun insallahh yasimdan omce iyilesirKızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Sagol canimmyani sen onun kotu gününde destek olmuşsun sonuçta ,bosver takma cnm
Insallahh canim.o gunleri horuruz umarimm.Allah iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimiziBendeeeee.gelinime ozel gublerinde hediyeler alcam
Onu biliom bunu biliom diyip atlamicam. Hassas donemlerinde gerekirse sessiz kalcam.
Canım normal doğummuydu senin belki doğumda olmuştur
Normal doğumdu canım ama doğum sonrası ilk kontrolde bişey yoktu doğumda bile olduysa kundak yapılmasa kendi düzelirdi dedi doktor. Kız çocuklarında risk çok yüksekmiş zaten. Sorma sorma delirdim resmen herkes iyi gelcek bir şey arıyor kötğ niyet yok ama yavrum daha minicik bünyesi ne ki ilaç içsinDolven mi kaldı Allahım yarabbim ya .... sana sormadan neden veriyorlar ki. Kavga sebebi
İnşallah canım inşallahCanimm cok gecmis olsun insallahh yasimdan omce iyilesir
Sagol canim burda sosyal ortamda olmasi cok normal aslinda ama uzuldum iste.neyseSenin inceligin ,kalbinin temizligi canim uzulme sen o kadar düşünüp mutlulugunu icinde yasamissin cok yakin tanidiklarimiz bile bazen cok sacma davraniyor uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?