2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kundak sadece kollara yapmadı mı yarım kundagı ben hala yapıyorum yarım kundakla birşey olmaz ama sımsıkı sardıysa tabı belki baştan vardı da düzelmedi cok geçmiş olsun

Canım benim oğlum da çişini yaparken ağlıyor. Enfeksiyon var mı diye tahlil verdik ama temiz çıktı. Pipi ucunda darlık ne zaman ve nasıl tespit edildi sizde. Cerrahi bölümünde mi söylendi yoksa çocuk doktoru mu söyledi?
Bizim çarşamba 2.ay kontrolümüz var. Çocuk doktoru tespit edebilir mi diye düşünüyorum penisinde bir sorun varsa

Benim kardeşim öyleydi yumurtalıklarmı ne yukarı mı kaçıyomuş bişi oluomus şimdi hatırlamıyorum kocaman oldu sünnet yapmışlardı düzelmişti hemde 40 günlükken

Çok geçmiş olsun canım ya sıkıntısı var mıydı daha önce?

Doktorun gösterdiği şekilde takıyorum canım baya sıkı o da mamayı 100 ml içen çocuk şimdi 20 ancak içiyor hiç durmuyo
İnşallah kısa zamanda alışır canım korseye bilemiyorum ki ne çare olur bişeykerle oyalasanız falan ne biliyim çongıraklar müzikler oyun halısı falan?

Canım kim vermiş dolven? Senden habersiz senin çocuğuna kim ne veriyor bence tepkini koy senden habersiz kimse bişey yapmasın

Ya pipisini ayırın biraz diyolar sünnet derisini yani ben bazen öyle yapıyorum ondan olabilirmi?

Canim dogdugu gun ilk kontrolu yapan cocuk doktoru soylemisti bize. Hatta 1 aylik olunca sunnet yaptirin demisti. Ama biz yaptirmadik. Hastaneye gitmek istemedik. Ama sonra cisini yapmakta zorlandigini ben tahmin ettim. Kontrol amacli bi cocuk cerrahina goturduk. O da zaten bakar bakmaz ayni seyi soyledi. Sunneti erken yaptirmalisiniz dedi. Cocuk doktoru anlar canim. Sen de pipi darligindan supheleniyorsan bi goster istersen. Baska birseyse de cozulmus olur hem

Menejit ile diphterie,tetanus bir arada yapilmisti yanilmiyorsam. Ikisi birde agir geldi.
Ben yurtdisindayim burda rota asisini devlet karsiliyor, onu yaptirdim bu yüzden. Menenjit asisi özele giriyor

Hangi ulkedeydiniz ? 2ser ay arayla yapiyorlar dimi tum asilarda

Tesekkur edrim cnm bezini acinca hemen bakicam biz anneler doktordan once farkediyoruz bazi seyleri cok sukur erken farketmmissim daha kemikleri tam oluşmadığı icin yerine kolay geliyor ,gecmis olsun ikinizide❤

Bende klempli yöntemi düşünmüştüm. Nasıl geçti, nr durumda siniz, memnun musunuz?
Hiç korktuğum gibi değilmiş öncelikle onu söyliyim. Önce iğne vurdu doktor uyuşturmak için onda çok az ağladı sustu hemen, 10 dakika uyuşmasını bekledik sonra zaten hiç birşey hissetmedi plastik birşey takıyor sünnet derisini neşterle kesiyor. Sonra o klemp orda kalıyor. Üstüne plastik bardak kesip kapatıyoruz çarpmasın falan diye. Çok şükür onun dışında zorluk yaşamadık ilk gün biraz huzursuz gibiydi o da gazdan mı pipiden mi bilmiyorum ama ağlamadı hiç. Çarşamba günü klemp çıkcak bakalım. Onu çıkartırken biraz acıyabiliyormuş. Gelmeden önce 20 dakika köpüklü suda bekletin yumuşasın pipi dedi. Onun dışında kıpır kıpır zaten el ayak hiç durmuyor sünnet olmamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…