Amine Busra canimmm dogum gunun kutlu olsunn❤❤❤ ben kutlamakta gec kaldim, dun bayilmisim da giremedim pek
Tesekkur ederim :)Dogum gunun kutlu olsun cnm yeni gordum :)
Bence onu ancak doktor anlar ama neden ödem olsun ki bebeğinde. Bu arada nice mutlu sağlıklı yaşların olsunBenim demek istedigim vucudu odemli parmagi basinca izi kalıyor
Canım 2-3 aylıkken yapılıyor diye biliyorım biz 3 aylık kontrolüne gidince göz muayenesi de yaptırıcazGöz kontrolüne gidenler var mı kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor ona hastane 6 ay olmadan randevu vermiyoruz dedi ama sanki 2. Ay demişti ebe
Dulcolax die bir jel seklınde minik hap var emzirmede kullanılıyor süte geömıyor ben wc cıkma uzun sürmüş ise kullanıyorum bagırsak tembellıgı yapmıyormus ve ishalde yapmıyorKızlar emzirirken lavman yapılır mı bilen var mi. Hemoroidim var ne kabizim. Kayısi, zeytinyağı,keten tohumu ve daha bi dolu şey denedim çözüm yok, bilen varsa çok memnun olurum gerçekten
Ben atlet ve üstüne uzun kol normal penye kumastan giydiriyorum çıtçıtlı altada pijama ama bazen emerken terliyor saçları ben kendim kısa kolla gezıyorumda acaba bebeğe sıcakmıdır sogukmu kestiremıyorum bendeKızlar bu sıcak havalarda bebeğinize özellikle geceleri ne giydiriyorsunuz? Ben hasta olcak diye korkuyorum. Gündüzleri kısa kollu ve şort giydiriyorum 3 gündür. Gecede aynı kısa kollu yatırıp üstüne incecik penye örtü örtüyorum. Ama sabaha karşı emzirmek için aldığımda çok terlemişti birde eşim camı üstten açmış üşür diye korktum hemen üstünü değiştim. Bugünde ince penye tulum giydirdim bu gece sanki daha serin geldi. Terler mi acaba bu seferde hasta olur mu bilemedim ya.
Tesekkur ederim :)Bence onu ancak doktor anlar ama neden ödem olsun ki bebeğinde. Bu arada nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
Cam acikken terlerse usutur hasta olur. Bende yinede uzun giydiriyorum. İc çıtçıt lida kisakol ve sifir kol giydircez artikKızlar bu sıcak havalarda bebeğinize özellikle geceleri ne giydiriyorsunuz? Ben hasta olcak diye korkuyorum. Gündüzleri kısa kollu ve şort giydiriyorum 3 gündür. Gecede aynı kısa kollu yatırıp üstüne incecik penye örtü örtüyorum. Ama sabaha karşı emzirmek için aldığımda çok terlemişti birde eşim camı üstten açmış üşür diye korktum hemen üstünü değiştim. Bugünde ince penye tulum giydirdim bu gece sanki daha serin geldi. Terler mi acaba bu seferde hasta olur mu bilemedim ya.
Amine Busra canimmm dogum gunun kutlu olsunn❤❤❤ ben kutlamakta gec kaldim, dun bayilmisim da giremedim pek
Duphalac şurup kullandım ben bir aylıkken bebeğim lavman yapma boşver şurup en iyisi hemoroid bende de varKızlar emzirirken lavman yapılır mı bilen var mi. Hemoroidim var ne kabizim. Kayısi, zeytinyağı,keten tohumu ve daha bi dolu şey denedim çözüm yok, bilen varsa çok memnun olurum gerçekten
O kadar haklısın ki hastalık olmasa bile bebişle 12 saat yol çekilir mi cidden ... ki yasak var nasıl olacak o gidiş acabaBugunde ben dert yanayım.
Malum hastalık nedeniyle kaynanamlar gelememişti adanadan. Şimdş tıtturmus bayramda gelin. Kocamda illa gitmek icin yol aruyor. Şu zamanda iki aylık bebekle 12 saatlik yola çıkmayı dusunuyor sırf anası babası için. Çıldırcam ya gerçekten çıldırcam. Aklı basında olan bi büyük der kş oğlum başka zaman gelirsinşz der dimi. Ama yoook illa onların isteği olacak. Ben tee geçen sene daha hamileyken gelemicemi söylemiştim kadun her telefon gorusmemizde bayramda gelin diyo. Sanki 1 saatlik mesafe. Hayır oraya gittik dşyelim bisürğ insan bebeğimizi görmeye gelecek ne dicem yaklasmayın mı? Sinirden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.
Sanırım kavga edicem kocamla. Şu hastalık zamanında bu talebi yapmalarına sinir oluyorum. Çok görmek isteyen yasak kalkınca gelir ama olur mu ben gidicem bebkle birlikte bide hizmet edicem. Allahım şu mübarek ramazan gününde bana yaşattıklarına bak ya.. çocuğum aşı olacak ama kocam yola çıkma derdinde. Ki biz istanbuldayız giriş çıkış yasak. Kavga etsem nolur ki..
Kanama varsa smear almıyor bitince gek diyor benim bittş ama hala gidemedimKızlar 71 gun oldu dogum yapali hala kanamam oluyor arasıra parca gelıyor bazen ıckısımlara bıcak batar gıbı agrın giriyor korkuyorumdoktora gıdecegım muhakkak oburgun gel bakalım dedi napar sızce ultrasonla bakacak muhakkak smear felan nasıl bısey kanama olursa yapabılırmı yınede
Bi anlasam yalan beyanla izin alacak herhalde. Kafayı yedirtecekler bana anaoğul. Söylediği nolcak canım uyur yolda. Daha evin içinde uyumuyor hastaneye giderken arabada en fazla 10 dk uyuyor. Bana 12 saat diyor. Sanırım kavga edicem anama gidicem..böyle bi kafa olamaz..O kadar haklısın ki hastalık olmasa bile bebişle 12 saat yol çekilir mi cidden ... ki yasak var nasıl olacak o gidiş acaba
Bayramda nasıl gidecek 81 ilde sokaga cıkma yasak belki bu sebepten vazgecerBugunde ben dert yanayım.
Malum hastalık nedeniyle kaynanamlar gelememişti adanadan. Şimdş tıtturmus bayramda gelin. Kocamda illa gitmek icin yol aruyor. Şu zamanda iki aylık bebekle 12 saatlik yola çıkmayı dusunuyor sırf anası babası için. Çıldırcam ya gerçekten çıldırcam. Aklı basında olan bi büyük der kş oğlum başka zaman gelirsinşz der dimi. Ama yoook illa onların isteği olacak. Ben tee geçen sene daha hamileyken gelemicemi söylemiştim kadun her telefon gorusmemizde bayramda gelin diyo. Sanki 1 saatlik mesafe. Hayır oraya gittik dşyelim bisürğ insan bebeğimizi görmeye gelecek ne dicem yaklasmayın mı? Sinirden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.
Sanırım kavga edicem kocamla. Şu hastalık zamanında bu talebi yapmalarına sinir oluyorum. Çok görmek isteyen yasak kalkınca gelir ama olur mu ben gidicem bebkle birlikte bide hizmet edicem. Allahım şu mübarek ramazan gününde bana yaşattıklarına bak ya.. çocuğum aşı olacak ama kocam yola çıkma derdinde. Ki biz istanbuldayız giriş çıkış yasak. Kavga etsem nolur ki..
Öğrendik onu ama yok yol bulucam dedi. Valla dua ediyorum inşallah bulamaz o yolu.nefret ediyorum her bayram dönemi aynı sıkıntıö ben hiç ailemle bayram geçiremiyorum. Neden aynı şehirdeyiz diye. Her bayram 2 hafta ordayız bu zamana kadar canım cıktı. Lafını soktum geçen annen kızım diye diye tüm işleri bana kitliyor dedim. Seni kızı gibi seviyor dicektim sevmesin anasunı satayım. Anam iş kitlemiyor be.Bayramda nasıl gidecek 81 ilde sokaga cıkma yasak belki bu sebepten vazgecer
O yüzden zorlanıyor olabilirBen hiç bilmiyorum öyle bişey yapmadım şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?