2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rabbim dermansız dert vermesin. Çok geçmiş olsun bacım. Görümcene de Allah sabır versin çok zor...
Herkesin yasadigi seylee kendine agir gelir. Benimkiler başkasına hafif gelir, baskasininki bana. Ama su mubarek gunlerde gorumcem icin dua istiyorum. Hasreti sona ersin inşallah. Tupleri bağlı olmasina ragmen adeti gecikmiş acaba olabilir mi diye heves etmis ne yapsin umut fakirin ekmegi demisler...

Gozlerim dolu dolu okudum. Bin sukur halimize.daha sesimi cikarmicam. Ama bana bi panik atak yakin hissediyorum gecen sene bu zamanlar olmustum . Allahim dermansiz dert vermesin. Ben bide yengec burcuyum her seyi kafaya takarim etkilenirim uzatirim kendi icimde. Bunun yaninda herseye gulerim safim Rabbim bu pink kulunu ozene bezene yaratmis butin karakter ozelliklerini tasiyorum yagmur sonrasi acan bor gokkusaaaaağ gibiyim bak obur aklim geldi guluyorum

Sana helal olsun. Gurur duydum bi bayan arkadasim olarak dusuncelerine.
Gorumcene cok uzuldum..yani ben evladimi kucagima alip, her sevisimde, duadayim. Rabbim isteyen herkese nolur ver die, cunku bambaska bi duyguymus. Resmen annelikte, kendimi buldum. Rabbim kadincagza sabir versin.

Canim benim ya, cok saol yazmissin yasadiklarini. Allah razi olsun.
Su cumlenin basinda baksa ile dedigin nedir anlamadim da. ?

Off yaa vallahi okurken bile içim ürperdi üzüldüm gerçekten çok şey yaşamıssın Allaha şükür hepsini atlatmıssın Allah bir daha sağlıkla evlatlarınla sınamasın taşıyamayacağı yük vermesin inşallah cocuk sahibi olmak isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Başka şehre gidemezmisin demiş

Kızlar daha demin oğlumun bezini bir açtım kakasının içinde bit kaç tane kan gördüm yaa uff bizde de mi alerji çıktı noldu şimdi ben anlamadım ya

Bende bogayim. Yusranin 1. Yaşdonumune yakin yusra dogdugunda duyumsadigim kokuyu duyuyordum. Hep kafaya takmaktan

Senincanin tabiki sen onu en cok dusunursun canim ama bebeginin iyi olmasi icin guclu olman lazim sen iyi olucaksin sakin kalicaksin herseyi hissediyorlar unutma ,sen cok iyi bir annesin herseyin olucagi varmis belki o zaman dusmezdi ama Allah korusun daha kotu bi olay gecirebildin ilac degilde bitki cayi papatya gibi syler icsen rahatlatir mi seni ? Icine vesvese salma sakin ❤

Amin sağol canım gercekten cok baska..

Bu surecte manevi yoruldugumuz kadar maddide cok yordu bizi. Birde 2018 ekimde hirsiz girdi evimize benim hatamla. Hep ust uste yasadik bazi şeyleri

Gecmis olsun canim ailede anne baba gecirince kesin tasiyici mi olunuyor bunun testi var mi ogrenmek icin? Kayinvalimde çocukluğunda 4 ay hastanedeye yatmis ilk fransaya geldikleri zaman oglumda cok zor yaptırabilmistim simdi virus yuzunden hep erteliyorlar

Eslem bugun yine cok kisa emmeye basladi. Emme bitince guluyo agu diyo herhalde yetiyo. Ama cisli bezide oyle eski günlerdeki kadar dolu degil pek anlam veremiyorum ya. Bakalim sonraki gunler nasil olcak

Okurken gozlerim doldu canim ne zaman cocuklarima baksam kizicak olsam Yillarca bekleyenler var cok şükür Allah bizi hic bekletmedi diye hep sukrederim ,insallah görümcende bu mutlulugu yasayabilir Allah kucagini dolsursunn❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…