2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hemsireyle konusmaniz lazim. Bizimde izlem pazartesiydi ama bugune ertelendi. Yogunluk olmasin diye onlar randevu verjhor

Kizlar benim kalbim sıkisiyor yaa 1 haftadir. Nefes alamaycakmisim gibi oluyor. Bu sekilde baslayarak ben 3 kere panik atak krizi gecirmistim hep aklima o geliyo ve bunu dusunursem oyle olacaginida biliyorum . Kemdimi sakin tutmaya calisiyorum
Bende de anksiyete var tetikleyecek şeylere dikkat et kendini telkin et. Benimde bazen korkular nuksediyo

Neden stres yaptıgın panik atagını tetikleyecek birşeyler oldu mu
Olmadi ama her konuda endise duyuyorum. Hersey bana stres sebebi. Bebek uyumuyir uykusuz kaldi die stres oluyorum. Az cis yapiyor doymadi demekki diye strese giriyorum cik cis yapiyo bobrekleri yorulmusmudurki diyorum . Kafam hep boyle dosdolu

Bu 2 aylık aşılarda hangilrri vuruluyor hepsini bir mi yapıyorlar? Ben hemşireye yazdım ama hala dönmedi. Sanırım bayram sonrasına kaldı

Kızlar bebeğinizin 2 aylık kontrolünde boy kilosu ne kadardı ?? 1 ayda ne kadar kilo almalı benim kızım 1 ayda 1 kilo almış

Olmadi ama her konuda endise duyuyorum. Hersey bana stres sebebi. Bebek uyumuyir uykusuz kaldi die stres oluyorum. Az cis yapiyor doymadi demekki diye strese giriyorum cik cis yapiyo bobrekleri yorulmusmudurki diyorum . Kafam hep boyle dosdolu
Kiyamam ya. Bende benimki.verem asisi olamicak die cok izuuluyorum dunden beri. Burda yapilmiyo, soguk zincir bozulur die getirtemiyorum da. Havada asili kalan bi mikrop gibi. Coronayla ayni bulasma riskinde yani die

Benimkinin elleri örtü altında kalsa bile direkt uyanır hep dışarıda olacak o eller

Hergün leslie 2mil yapmaya calisiyorum, pazarteslnden beri hic spor yapamadim.
Gecen hafta sadece 250gram verebildim

Cok kotu bir durum yaa evet bu ara korkularim var kesin ondan boyleym
Bence seni oglunun düşmesi tetikledi.
Yusrayi dusurdugum zamanki yasadigim acının tarifi yok. Oglunun dusmesinde sen suclu degildin. Eminimki kendinde suc buluyosun. Sen cok guzel bir annesin. Birazda alerji yipratti seni. Ama guzel yonetiyosunuz suan sureci pek cok bebegimizde alerji var. O yuzden hicbir sey icin kendini suclama. Evet oglun dustu ama hicbirsey olmadı, rotavirusu de atlatti. Bak eslem de coviti atlatti :) bizler cok guclu anneleriz, cocuklarimiz bizdende güçlü bunu unutma

Kızlar bebeğinizin 2 aylık kontrolünde boy kilosu ne kadardı ?? 1 ayda ne kadar kilo almalı benim kızım 1 ayda 1 kilo almış
Gayet guzel kg almis. Ortalama 800 gr la 1200 gr arasi aliyor. Biz eslemi tam 2 aylikken goturmedik. 1.5 ayda 1700 gr almisti. Simdi 3 haftada 600 gr almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…