Hemsireyle konusmaniz lazim. Bizimde izlem pazartesiydi ama bugune ertelendi. Yogunluk olmasin diye onlar randevu verjhorArkadaşlar Almira nın dün 2 aylık aşısı vardı ama dışarı çıkma yasağı vardı bugün gitmem gerekiyor yarın gitsem bir sıkıntı olur mu gününü 2 gün geçseBirde aşı yaptıranlar çok ağladı mı bebeğiniz 1 aylık aşısı güzeldi ağlamadı ama bunu bilmiyorum
Bende de anksiyete var tetikleyecek şeylere dikkat et kendini telkin et. Benimde bazen korkular nuksediyoKizlar benim kalbim sıkisiyor yaa 1 haftadir. Nefes alamaycakmisim gibi oluyor. Bu sekilde baslayarak ben 3 kere panik atak krizi gecirmistim hep aklima o geliyo ve bunu dusunursem oyle olacaginida biliyorum . Kemdimi sakin tutmaya calisiyorum
28 pucuk yasindayimKesin stres yaptın bişeye.. Yoruluyorda olabilirsin 2.sıpalarla yeni dahada maceralı bır doneme girdik 3 duk 4 olduk maşallahgece uykusuzluguda yapabilir. Yaş kactı senin gıı
Cok kotu bir durum yaa evet bu ara korkularim var kesin ondan boyleymBende de anksiyete var tetikleyecek şeylere dikkat et kendini telkin et. Benimde bazen korkular nuksediyo
Olmadi ama her konuda endise duyuyorum. Hersey bana stres sebebi. Bebek uyumuyir uykusuz kaldi die stres oluyorum. Az cis yapiyor doymadi demekki diye strese giriyorum cik cis yapiyo bobrekleri yorulmusmudurki diyorum . Kafam hep boyle dosdoluNeden stres yaptıgın panik atagını tetikleyecek birşeyler oldu mu
Bu 2 aylık aşılarda hangilrri vuruluyor hepsini bir mi yapıyorlar? Ben hemşireye yazdım ama hala dönmedi. Sanırım bayram sonrasına kaldıArkadaşlar Almira nın dün 2 aylık aşısı vardı ama dışarı çıkma yasağı vardı bugün gitmem gerekiyor yarın gitsem bir sıkıntı olur mu gününü 2 gün geçseBirde aşı yaptıranlar çok ağladı mı bebeğiniz 1 aylık aşısı güzeldi ağlamadı ama bunu bilmiyorum
Canım 3 tane varmış 2 bacak 1 kol ama olamadık sabah 10 daymış ben geç gitmişimhaftaya kaldıBu 2 aylık aşılarda hangilrri vuruluyor hepsini bir mi yapıyorlar? Ben hemşireye yazdım ama hala dönmedi. Sanırım bayram sonrasına kaldı
Cok tesekkur ederim. ☺ Ben bulabilirsem okumayi cok istiyorum.Eki Görüntüle 2637694 Eki Görüntüle 2637694
Dun konustugumuz kitap buymus arkadaslar resmiyle ekledim ilgisini ceken olursa diyeTinybirdy kahvetelvesi R Renklirenkli
kahvetelvesi psikoloji kitaplari okumayi normaldede severim bu bayanda psikoterapistmis ilgi mi çekti ins.okumaya firsatim olur yeniden baslarim :)
Kiyamam ya. Bende benimki.verem asisi olamicak die cok izuuluyorum dunden beri. Burda yapilmiyo, soguk zincir bozulur die getirtemiyorum da. Havada asili kalan bi mikrop gibi. Coronayla ayni bulasma riskinde yani dieOlmadi ama her konuda endise duyuyorum. Hersey bana stres sebebi. Bebek uyumuyir uykusuz kaldi die stres oluyorum. Az cis yapiyor doymadi demekki diye strese giriyorum cik cis yapiyo bobrekleri yorulmusmudurki diyorum . Kafam hep boyle dosdolu
Benimkinin elleri örtü altında kalsa bile direkt uyanır hep dışarıda olacak o ellerAynen benimkide bazen fazla tepinince bi bakıyorum eller dışarda hiçte sevmiyorama sıçraması var derin uyumuyor onu yapmasam gündüz sallamıom hani olsun uyansada dıom ama aksam bana da iyi oluyor o uyuyunca ben de uyumus oluyorum
Benimki de 1 kilo almış 600gr ile 1 kg arası normalmiş.Kızlar bebeğinizin 2 aylık kontrolünde boy kilosu ne kadardı ?? 1 ayda ne kadar kilo almalı benim kızım 1 ayda 1 kilo almış
Hergün leslie 2mil yapmaya calisiyorum, pazarteslnden beri hic spor yapamadim.Diyetteki baaayanlar nasıl gidiyor bakem. Herrr ne kadar dikişlerim acısada leslie 3 mil bitirdim dün.. Dun bır tabak dolusu yagsız kısır yedim mesela bol sebzeli yanında salatalık sütü çoğalttı haberiniz olaaa sabahta patates salatası yedımozel bir liste yapmıyorum diyete dair yıllar oncede oyle yapmıstım gayet basarili olmustum meyve bol yiyorum cerez bol yiyorum sutum ıcın yapmak zorundayım tililili
2,5 aylik oglum dün kontrolümüz vardi. 700gr almis bir aydaBenimki de 1 kilo almış 600gr ile 1 kg arası normalmiş.
Bir önceki ay 600 gr almıştı doktor mamaya gerek yok dedi ben az deyince.2,5 aylik oglum dün kontrolümüz vardi. 700gr almis bir ayda
26yi bitirdim bende 30a ne kaldi deyip deyip geziyorum. Ruhum 40 yaşında28 pucuk yasindayim. Sen . Bilmiyorum tililicim dardayim aneeyyy aneeeyy yorgunum aneeyyy
Bence seni oglunun düşmesi tetikledi.Cok kotu bir durum yaa evet bu ara korkularim var kesin ondan boyleym
Gayet guzel kg almis. Ortalama 800 gr la 1200 gr arasi aliyor. Biz eslemi tam 2 aylikken goturmedik. 1.5 ayda 1700 gr almisti. Simdi 3 haftada 600 gr almisKızlar bebeğinizin 2 aylık kontrolünde boy kilosu ne kadardı ?? 1 ayda ne kadar kilo almalı benim kızım 1 ayda 1 kilo almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?