- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
Ben enerji yayma olayına çok inanıyorum hani iyi düşğn iyi olsun kötüyü çağırma derler ya gerçekten hayat felsefem oldu sende diyorsun hep kendimde suç buldum diye işte sen kendini suçladıkça başka şey olmuş inşallah artık bundan sonraki hayatında hep olumlama yap iyi olcak bir sıkıntı olmayacak falan de gercekten oyle oluyorBu surecte manevi yoruldugumuz kadar maddide cok yordu bizi. Birde 2018 ekimde hirsiz girdi evimize benim hatamla. Hep ust uste yasadik bazi şeyleri
Yok kız ne korkucam. Bende veremin köşeainden dönmüş biriyim.çocukken 14 aşı yedim totoma.
Yapım geregi bu cok zor ama yapmaya calisiyorumBen enerji yayma olayına çok inanıyorum hani iyi düşğn iyi olsun kötüyü çağırma derler ya gerçekten hayat felsefem oldu sende diyorsun hep kendimde suç buldum diye işte sen kendini suçladıkça başka şey olmuş inşallah artık bundan sonraki hayatında hep olumlama yap iyi olcak bir sıkıntı olmayacak falan de gercekten oyle oluyor
Ben ilk 2 ay her miklamasina meme veriyodum cocuk sosyallesemedi bu yuzdenİyi akşamlar kızlar. Okuduğum kitaptan bir kesit....
Kızlar inek sütü alerjisi için düet listesi paylaşmıştı sanki biri tekrar paylaşabilir misiniz onu
Kliktag diye bir uygulama var. Mutlaka indirin. İçerik okumaya yarıyor. Geçenlerde kullandığım mısır ununun içinde eser miktarda süt tozu olduğunu öğrendim sayesindeKızlar inek sütü alerjisi için düet listesi paylaşmıştı sanki biri tekrar paylaşabilir misiniz onu
Ayyy ne asisi canimYok kız ne korkucam. Bende veremin köşeainden dönmüş biriyim.çocukken 14 aşı yedim totoma.
Evet canim var . Ankaradayim benGecmis olsun canim ailede anne baba gecirince kesin tasiyici mi olunuyor bunun testi var mi ogrenmek icin? Kayinvalimde çocukluğunda 4 ay hastanedeye yatmis ilk fransaya geldikleri zaman oglumda cok zor yaptırabilmistim simdi virus yuzunden hep erteliyorlar
Yaptirirsin insallah canimSasirdimyusradanda test istendi ama yaptiramadik bir türlü
Allah razi olsun canim . Ilac icmek istemiyorum canim . O donem antidepresan baslamisti dr kaygilar yuzunden .baya iyi gelmisti . Son 5ilac kala detimin geciktigini farkertimSenincanin tabiki sen onu en cok dusunursun canim ama bebeginin iyi olmasi icin guclu olman lazim sen iyi olucaksin sakin kalicaksin herseyi hissediyorlar unutma ,sen cok iyi bir annesin herseyin olucagi varmis belki o zaman dusmezdi ama Allah korusun daha kotu bi olay gecirebildin ilac degilde bitki cayi papatya gibi syler icsen rahatlatir mi seni ? Icine vesvese salma sakin ❤
Hizli yaziyorum hep hatali oluyor.baska ile gidemezmisin asi icin dedim canimCanim benim ya, cok saol yazmissin yasadiklarini. Allah razi olsun.
Su cumlenin basinda baksa ile dedigin nedir anlamadim da. ?
Zayif bir bebek degil, bu yüzden ben dert etmedim. Doktorda birsey demedi, emzirmeye devam :)Bir önceki ay 600 gr almıştı doktor mamaya gerek yok dedi ben az deyince.
İndirdim şimdi onu da çok teşekkürlerKliktag diye bir uygulama var. Mutlaka indirin. İçerik okumaya yarıyor. Geçenlerde kullandığım mısır ununun içinde eser miktarda süt tozu olduğunu öğrendim sayesinde
Evet canim var . Ankaradayim ben
Ankarada verem savas merkezi var oraya hiderdik kolumuzun userinden test yaparlardi sisme araligini olcup referans degerini karsilastirirlardi. Kac sene gecri aradan 10 yasimdaydim belki simdi daha farkli testi vardir. Bizim o sekilde anlasilmisti. Sagol canim sizede gecmis olsun. Virus azaldi insallah gerekli tetkitleri yaptirirsiniz .
Allah razi olsun canim . Ilac icmek istemiyorum canim . O donem antidepresan baslamisti dr kaygilar yuzunden .baya iyi gelmisti . Son 5ilac kala detimin geciktigini farkertimcinara hamile kalmisim. Sonra birakrim gebelik biyuda gayet iyiydim .ama bu pamdemide cok etkiledi beni lohusalikta cok siktim korktum virusten hersey ust uste gelince tekrar yoklayacal gibi. Papatya cayi mi ic dersin?
Canım o aşı sadece çarşamba günleri oluyormuş hemşire bana öyle söyledi ben İstanbul’da yaşıyorum belki il il farklıdır canım . Geç gittiğim için aşıyı da olamadım zaten sabah 10 da gitmem gerekiyormuş haftaya Çarşamba gidicemBana hemşire dönmedi aradım bakmadı. Yarın sabah şansımı denesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?