2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu surecte manevi yoruldugumuz kadar maddide cok yordu bizi. Birde 2018 ekimde hirsiz girdi evimize benim hatamla. Hep ust uste yasadik bazi şeyleri
Ben enerji yayma olayına çok inanıyorum hani iyi düşğn iyi olsun kötüyü çağırma derler ya gerçekten hayat felsefem oldu sende diyorsun hep kendimde suç buldum diye işte sen kendini suçladıkça başka şey olmuş inşallah artık bundan sonraki hayatında hep olumlama yap iyi olcak bir sıkıntı olmayacak falan de gercekten oyle oluyor

İyi akşamlar kızlar. Okuduğum kitaptan bir kesit....

Eklentiler

• IMG_20200520_221616.webp
    68 KB · Görüntüleme: 48
Bugun bizim kız hep uyudu 1 günü 1 güne uymuo dün mesela hiiç uyumuodu bugunde uyansada emzirsem memeler şişti oldum inşallah gecede uyur gün boyu uykusunu almıssa işim zor

Yapım geregi bu cok zor ama yapmaya calisiyorum

Kızlar inek sütü alerjisi için düet listesi paylaşmıştı sanki biri tekrar paylaşabilir misiniz onu
Kliktag diye bir uygulama var. Mutlaka indirin. İçerik okumaya yarıyor. Geçenlerde kullandığım mısır ununun içinde eser miktarda süt tozu olduğunu öğrendim sayesinde

Evet canim var . Ankaradayim ben
Ankarada verem savas merkezi var oraya hiderdik kolumuzun userinden test yaparlardi sisme araligini olcup referans degerini karsilastirirlardi. Kac sene gecri aradan 10 yasimdaydim belki simdi daha farkli testi vardir. Bizim o sekilde anlasilmisti. Sagol canim sizede gecmis olsun. Virus azaldi insallah gerekli tetkitleri yaptirirsiniz .

Allah razi olsun canim . Ilac icmek istemiyorum canim . O donem antidepresan baslamisti dr kaygilar yuzunden .baya iyi gelmisti . Son 5ilac kala detimin geciktigini farkertim cinara hamile kalmisim. Sonra birakrim gebelik biyuda gayet iyiydim .ama bu pamdemide cok etkiledi beni lohusalikta cok siktim korktum virusten hersey ust uste gelince tekrar yoklayacal gibi. Papatya cayi mi ic dersin?

Ayni uygulama devam ediyor o zaman cnm burdada sadece tuberkuloz merkezi yapıyor doktrdan receteyle 5ayi gecerse deri testine gore karar veriyoruz demislerdi normalde yazilip sira aliyorsun fransada gorulmesi cok azaldigi icin mecburi asilardan cikartilmis sizin yurtdisi temasiniz old.icin yaptırmanız lazim demisti doktorumuz bukezde ugrasicam ins. Zamani gecmeden yaptirabilirim biz malesef hala kritik bolgedeyiz

Tahmin ediyorum cnm zaten ilk cocuklar ustune bebegin yorgunlugu insan strese giriyir yetememe duygusu bi yandan dusundukce dusunuyor ,eve kapanip kalinca iyice kendimize dustuk ilac kesin cozum tabiki doktorunla konusabilme sansin var mi bilmiyorumda sakinleştirici ozelligi oldugunu soyluyorlar esimde iciyordu onceden ben tadindan icemiyorum papatya alternatiflerde olabilir tabi emzirmeyi etkilemeyen varsa beni kahve anca sakinlestiriyor

Bana hemşire dönmedi aradım bakmadı. Yarın sabah şansımı denesem mi
Canım o aşı sadece çarşamba günleri oluyormuş hemşire bana öyle söyledi ben İstanbul’da yaşıyorum belki il il farklıdır canım . Geç gittiğim için aşıyı da olamadım zaten sabah 10 da gitmem gerekiyormuş haftaya Çarşamba gidicem

Kızlar ya bebeğim meme ucunu hiç güzel kavrayamıyor napıyorsam yapayım 2. Dk yekrar ucu kalıyor agzında hadi sağ memeyi bazen daha iyi kavratıyom ki aska kahve kısmın tamamını alamıyor ama cogu ucunu tutuyor hatta sol meme oyuzdn bazen acıyor bebeğim yeterli süt alamıyormu ozman ama emdikten sonra sağınca bişi cıkmıo napacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…