Canım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruylaCanım benim sakin ol, sen strese girersen bebeğin de girer baksana benim naçizane tavsiyem bir gastronomi uzmanına randevu al bebeğini götür bir baksın, normal çocuk doktoru ile olacak iş değil bu kadar kusuyor hem için rahat eder hem de sorun anlaşılır çok geçmiş olsun
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayramYok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyor
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyorBenim oğlum da kusuyor, emzirdikten sonra hemen gazını çıkarma, biraz başı yukarıda olacak şekilde tutup 15 dk falan, sonra gazını çıkar. Ben öyle yapıyorum. Bazen ne yaparsan yap kusuyor maalesef. Emzirdikten sonra fazla hareket ettirmemek lazım. Kaç kilo doğdu, şimdi kaç kilo?
Aynen canim dedigin gibiBen de beğendim canım. 3 ü bitirdik. 4 'ün son kitabındayız biz de. Kitap bir süre sonra kendini tekrarlıyor ama çocuklar tekrar tekrar aynı şeyleri yapmayı seviyorlar.
Onlarda sevsin bana benziyoYaaa yerimm yaa gamzelerinizi ,biz teyzeleri severiz gamzesini
Yaaa yerim masallahh nasil guzel bi kizYokk canimm nerdeebu konuda kizim banada benzemiyor ama dedemin gozler masmavi grimsi babamda bildigin turuncu sacliydi teni ne kadar beyaz dusun artik kizimda iksinin karisimi iste esim diyoki kendim doğduğunu gormesem karistirdilar dicem buyudukce nolck pamugum bekliyoruz
dr ne dediB
Götürdüm canım fayde etmiyor 83 günlük oldu bitmedi kusması hep aşırı kusuyordu hala minicik üzülüyorum ya yoruldum gerçekten
tabi yorulursun cnm ama gececek olmazsa sağ biberonla vergi ara oglum öyleydi ben dikkat ettim kolik biberini ile içince kusmuyorduGötürdüm canım gaviscon verdi o da fayda etmediği gibi öyle bir kabız yaptıki kakasını yaparken posu kanadı saatlerce ağladı kaka yapmak içinçaresizim benim kız hep böyle kusuyor yıldım
Hergün makine çalışıyor günde kaç kere kıyaget değiştiriyoruz bilmiyorum 7-8 vardır
Yoruldum artık yıldım
Şu süt ve kilo olayı beni 5 sene yaşlandırdı
Allah başka dert vermesin biliyorum çok elzem birşey değil ama yıldım
Canım benim bebeğimin çoklu gıda alerjisi var o yüzden yaşadık meme reddini şuanda ben diyetteyim yavaş yavaş aşıyoruz çok şükürNeden reddetiyor acaba? Bir nedeni var mı? İstediği zaman memeyi vermeyince sonrasında mı reddetiyor? Büyük oğlumda bir kez ben koltukta uyurken o uyanmış. Herhalde ağlamış duymamışım, öyle bir ağlamaya başladı durduramıyoruz, emzirmeye çalışıyorum emmiyordu. Balkona falan çıkardık, bende çok ağlıyordu annem sakinleştirdi. İçli içli ağlıyordu. Biz küsmesine yorduk, istediği zaman vermediğimiz için diye.
Ya diyorsa güzel benimkisi demez. Dediğim gibi bi iki kere gözünğ açtım ama yetmedi başa sardık. geçen anlattım bişeyler o zaman bi durdu ama yine konduramadı. zamanla alışacak bakalım.Benimkide yanimda demez ama biliyorum soylediginu tam lafi acicakken bn konuştum der bn baslamadanseninnkdr uzulduk hadi gozun aydin canim selfie atarsiniz bayramsabahi
Yok artık cidden pes yani. He he aynı sensin sen.. seni çok seviyorum ya sana benzedi de bikere o lafı anlar zatenValla başını sonunu okuyamadım ben dan diye gireceğim muhabbetebenim kv herşeyini kendine benzetiyor bebeğimin alerjisi var benim de öyle olur benim de böyle olur saçını ortadan ayırdım geçen gün hep sağ tarafına dönüyor diye benim de öyle diyor çıldıracaktıımm bir daha benzetirse kendine bu çocuk bana emanet mi verildi anasına hiç bşr şeyi benzemeyecek galiba diyeceğim kadın utanmasa anasıyım diyecek, zaten arada annem diye seviyor
Fazla geliyordur belki doktora sordun mu? Reflüsü olabilir. Ben içirdikten sonra hemen kaldırmıyorum 1-2 dk bekliyorum sonra kaldırıyorum. Birde belki önsüt çok emiyordur onu sağ at öylr içir bide öyle dene.,denedim bende işe yaradı mesela. Ne zaman içse benimkide kusuyordu. Hatta Ben bisüre çok kusuyor diye d vit vermedim o süre nerdeyse hiç kusmadı mesrla. Hepsi farklı etkenler. Doktoruna mutlaka sor bence.Allah ben ne yapsam nerelere gitsem
Tam dedim ki ne güzel emdi karnı iyice doydu memeyi bayağı boşalttı gazını çıkarmak için kaldırdım ve tüm sütü fışkırttı kendi üstü benim üstüm parkeler komle sırılsıklam oldu ne yapıyım ben şimdi anneler söyleyin benim kızım neden böyle yapıyor ben niye bu kadar kadersizim niye benimki sizinkiler gibi kilo alamıyor sütüm varken niye hepsini kusuyor ölücem sinirden valla emziresim yok ya sinirden bideli olucam
Allah bana sabır versin
Kustuğu miktarı tahmin edemezsiniz
Canım aynen bizi yönlendirdi ama bu korona yüzünden yerinde yoktu dr bir dahada gidemedik ama seninki daha çok kusuyor inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz. Alerjisi için diyete devam kuzum, eşimin memleketinde bir alerji doktoru bulduk online görüşme yaptık işte gidince test yapacak, koskoca antepte bir tane alerji uzmanı yok olan da devlette ve üni hastanesinde, devletteki de çok yanlış yönlendirdi bizi. Kv konusunda da aynı be kuzum, her gün arıyor, görüntülü istiyor, darlıyor açıkcası. Bebeğimi o kadar sahiplendi ki yakında anasıyım diyecek ki zaten annem diye seviyor. O kadar yoruldum ki şu süreçlerde hiç bişey demiyorumCanım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruyla
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayram
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyor
Ama hemen gazını çıkarmıcamndediğini yapıcam
1 martta
3060 gr doğdu 2 günlükken 2840 a kadar düştü
5 mayısta 4680 idi şimdi en fazla 5100 falandır
Herkes 1 aylıkken 5 kiloları gördüğü için ister istemez üzülüyorum
Ya maşallah kilosu o kadar düşük değil. Kim 1 aylıkken gördü 5 kilpyu. Herkesi büyüme eğrisi farklı başka bebeklerle kendi bebeğini kıyaslama bence tatlım. Kendini üzersin baska ise yaramaz. Benimki 63 günlük daha yeni vardık 5 kiloya doktorların hiçbiri de demedi aa düşük diye. Hasta olmasın sağlıklı olsun. Sen dediğimi bi dene bence.Canım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruyla
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayram
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyor
Ama hemen gazını çıkarmıcamndediğini yapıcam
1 martta
3060 gr doğdu 2 günlükken 2840 a kadar düştü
5 mayısta 4680 idi şimdi en fazla 5100 falandır
Herkes 1 aylıkken 5 kiloları gördüğü için ister istemez üzülüyorum
Ah bu kvler ahh ahhh, biz böyle olmayalım inşallah. Aynen öyle diyeyim bakalım bir kere ama gerçek anlar kız benimki bu hayatı hep kendine göre yaşayıp merkezine kendini koyduğu için gerçekten beni seviyor da bana benzemiş derYok artık cidden pes yani. He he aynı sensin sen.. seni çok seviyorum ya sana benzedi de bikere o lafı anlar zaten
Eşim bikere anne senin adını verelim dedi de kv ayy olur mu falan dedi ben dedim hayır herkes kendi adıyla yaşasın sen demiyo musun benim ismimdekiler çok çekiyor diye. O zaman bozuldu evet koymayın dedi sanki koy dese koydurcam
AyyAh bu kvler ahh ahhh, biz böyle olmayalım inşallah. Aynen öyle diyeyim bakalım bir kere ama gerçek anlar kız benimki bu hayatı hep kendine göre yaşayıp merkezine kendini koyduğu için gerçekten beni seviyor da bana benzemiş der
Canim benim ❤ Sen cok hakliymissin. Ama bazen anne olmasi gerekir insanin annesine veya baba olmasi gerekir babasina. Seninki oyle bir durum.yok kin yok asla anmem oldugu icin seviyorum,ama annemle yasayamadiklarima uzuluyorum sadece annem sadece insanin iliğine kadar sömürüyor onlara tatile gittiğimizde kizim olmasan bu kadar süre kabul etmezdim diyor düşün ,babam öldü ardindan tum islemleri esim yapti butun evraklari verirken şu şu için bu bu icin diye dedi hep ankarada,sen muglaya gottiginde o evraklardan miras cikartma kagidini bul ben dedim snne miras için dilekce lazim gitcek misin sen yaz cikart dedi olunce biri 40 gun icinde cikmasi gerek biz zeten yikilmisiz bi de bu islemlerle ugrasiyoruz o ksgidi muglada gorunce beni aradi komsulara sormus demisler ki mbr bu dilekceyle elindeki mallari alabilir onlara inanmış beni arıyor ya bak ev araba kardeşinin diyor beni ilk dogumdan sonra 8. günün de bırakıp giden biri ,kin tutan biri yok yere daha bi kere içten sarıldığını hatırlamam yani,yazin goderiz ne kahvalti ne yemek ya torunun var bi gun ne yapayim size de ya babam kardesimin kahvesini almayi unutmus marketten gelmis kardesim de fena hemen anneme diyor adamo bi daha bi daha o sıcakta markete gönderen biri bana bakarken ramazanda oruc oruc ev isini yaptırıp uzerine sıcakta sigarasını almaya gönderen biri
Yaa hiç güleceğim yoktu canım valla Allah da seni güldürsünAyyimalı söylersen böyle vurgulu falan o zaman anlar canım. Nasıl benmerkezci bi insanmış ya.. Allah kolaylık versin.
Ama hoşlarına gidiyor kvlerin kendilerine benzetilmesi. Eşim burnu sana benziyo diyo mutlu oluyo kvdem. Ulan burnunuz güzel değil kocaman delikleri var nasıl mutlu oluyosın benziyorsa diyorum içimden. İnsallah benzemez
Kızlar doğum yapacağım hastane hakkında çok güzel yorumlar aldımAnkara şehir hastanesi
Arkadaşım yenilirde doğum yaptı
Okadar güzelki diyo özel hastane gibi plates topuyla dansla doğum yaptıryolar dedi
Hemşire duşa girdiriyomuş rahatlatmak için
Ve benm için en önemlisi yanına ailenden biri gelebiliyormuş
İlk kızımı zekai Tahirde doğurdum hapis gibiydim telefon bile yasaktı ve sancı odasında sancı çekmiştim 10 kişilik falan oda
Bu hastanede tek kendi odanda sancı çekip odanda doğuruyormuşsn
Doğum ekibi çok güler yüzlü diyor
Özel hastane gibi aynı diyo
aynen de cnm cok yorucu biz iyi oldukça o itiyor ellere inanıyor bize inanmıyor oyle iste hayirlisi artikCanim benim ❤ Sen cok hakliymissin. Ama bazen anne olmasi gerekir insanin annesine veya baba olmasi gerekir babasina. Seninki oyle bir durum.
Yaaa yerim masallahh nasil guzel bi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?