2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruyla
Yok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyor
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayram
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyor
Ama hemen gazını çıkarmıcamndediğini yapıcam
1 martta
3060 gr doğdu 2 günlükken 2840 a kadar düştü
5 mayısta 4680 idi şimdi en fazla 5100 falandır
Herkes 1 aylıkken 5 kiloları gördüğü için ister istemez üzülüyorum

Yaaa yerim masallahh nasil guzel bi kiz

tabi yorulursun cnm ama gececek olmazsa sağ biberonla vergi ara oglum öyleydi ben dikkat ettim kolik biberini ile içince kusmuyordu

Canım benim bebeğimin çoklu gıda alerjisi var o yüzden yaşadık meme reddini şuanda ben diyetteyim yavaş yavaş aşıyoruz çok şükür

Benimkide yanimda demez ama biliyorum soylediginu tam lafi acicakken bn konuştum der bn baslamadan seninnkdr uzulduk hadi gozun aydin canim selfie atarsiniz bayramsabahi
Ya diyorsa güzel benimkisi demez. Dediğim gibi bi iki kere gözünğ açtım ama yetmedi başa sardık. geçen anlattım bişeyler o zaman bi durdu ama yine konduramadı. zamanla alışacak bakalım.

Tabi canım mutlaka foto çekileceğim ilk defa evimde bayram geçireceğim 3 yıl sonra hemde yavrumla birlikte. Bu sene görüntülü görüşerek bayramlaşacağız herkesle. Yanarım yanarım ilk defa bayramda burdayım annemde istanbulda ve ben gidemiyorum ona yanarım. Neyse buna da şükür

Yok artık cidden pes yani. He he aynı sensin sen.. seni çok seviyorum ya sana benzedi de bikere o lafı anlar zaten
Eşim bikere anne senin adını verelim dedi de kv ayy olur mu falan dedi ben dedim hayır herkes kendi adıyla yaşasın sen demiyo musun benim ismimdekiler çok çekiyor diye. O zaman bozuldu evet koymayın dedi sanki koy dese koydurcam

Fazla geliyordur belki doktora sordun mu? Reflüsü olabilir. Ben içirdikten sonra hemen kaldırmıyorum 1-2 dk bekliyorum sonra kaldırıyorum. Birde belki önsüt çok emiyordur onu sağ at öylr içir bide öyle dene.,denedim bende işe yaradı mesela. Ne zaman içse benimkide kusuyordu. Hatta Ben bisüre çok kusuyor diye d vit vermedim o süre nerdeyse hiç kusmadı mesrla. Hepsi farklı etkenler. Doktoruna mutlaka sor bence.

Son düzenleme:
Canım aynen bizi yönlendirdi ama bu korona yüzünden yerinde yoktu dr bir dahada gidemedik ama seninki daha çok kusuyor inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz. Alerjisi için diyete devam kuzum, eşimin memleketinde bir alerji doktoru bulduk online görüşme yaptık işte gidince test yapacak, koskoca antepte bir tane alerji uzmanı yok olan da devlette ve üni hastanesinde, devletteki de çok yanlış yönlendirdi bizi. Kv konusunda da aynı be kuzum, her gün arıyor, görüntülü istiyor, darlıyor açıkcası. Bebeğimi o kadar sahiplendi ki yakında anasıyım diyecek ki zaten annem diye seviyor. O kadar yoruldum ki şu süreçlerde hiç bişey demiyorum

Ya maşallah kilosu o kadar düşük değil. Kim 1 aylıkken gördü 5 kilpyu. Herkesi büyüme eğrisi farklı başka bebeklerle kendi bebeğini kıyaslama bence tatlım. Kendini üzersin baska ise yaramaz. Benimki 63 günlük daha yeni vardık 5 kiloya doktorların hiçbiri de demedi aa düşük diye. Hasta olmasın sağlıklı olsun. Sen dediğimi bi dene bence.

Ah bu kvler ahh ahhh, biz böyle olmayalım inşallah. Aynen öyle diyeyim bakalım bir kere ama gerçek anlar kız benimki bu hayatı hep kendine göre yaşayıp merkezine kendini koyduğu için gerçekten beni seviyor da bana benzemiş der

Ayy imalı söylersen böyle vurgulu falan o zaman anlar canım. Nasıl benmerkezci bi insanmış ya.. Allah kolaylık versin.
Ama hoşlarına gidiyor kvlerin kendilerine benzetilmesi. Eşim burnu sana benziyo diyo mutlu oluyo kvdem. Ulan burnunuz güzel değil kocaman delikleri var nasıl mutlu oluyosın benziyorsa diyorum içimden. İnsallah benzemez

Canim benim ❤ Sen cok hakliymissin. Ama bazen anne olmasi gerekir insanin annesine veya baba olmasi gerekir babasina. Seninki oyle bir durum.

M melek._19 melekcim nasilsin? Diyet nasil gidiyor, kilonu takip ediyor musun? Ben bu sabah tartildim ve tam 67.0 kiloyum su anda. 1 ay oldu neredeyse baslayali. 1 ayda sadece 1 kilo vermisim. Spor yapmiyorum cunku gun icinde cok yorgun oluyorum. Yediklerime de saglikli olan herseyi bolca yiyerek ve hamur islerini de cok kontrollu tuketerek dikkat etmeye calisiyorum. Bolca su iciyorum. Cok tatli yemek istersem biraz bitter cikolata yiyorum sekersiz kahveyle. Yine de 1 kilonun dahi ferahlattigini soyleyebilirim. Insallah aynen devam ☺ Sende nasil durumlar?

Yaa hiç güleceğim yoktu canım valla Allah da seni güldürsün benimkine kimsenin benzetmesine ihtiyacı yok kendi kendine benzetip duruyor yüzünü geçtim artık bebeğin metabolizmasını bile benzetiyor aman bize de bunlar düştü napalım kuzum, bebeğim de bu arada aynı babası zerre kadar yeri bana benzemiyor,inşallah huyu çeker

Merhabalar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır umarım. Ben gataya gidiyordum. Pandemiden dolayı doktor bulamıyorum. Şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum, doğum nasıl, özel oda tutabiliyormuyuz? Eşimiz yanımızda kalabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…