2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Yakinda esinde anlar canim ilk basta belki konduramiyordur ama zaman gectikce anliyorlar ,bizim evlilige kalmadan nisanlilik zamaninda kendilerini belli ettikleri icin esimin tavride hemen belli oldu ❤ kendi yerlerinde sag olsunlar yeter..

Oyle malesefki canimm herkes evinde olucak ama kendi evindesin yavrunla tadini cikartt

Reflü dedi canm gaviscon verdi aşırı kabız yaptı kakası sepsertti
tabi yorulursun cnm ama gececek olmazsa sağ biberonla vergi ara oglum öyleydi ben dikkat ettim kolik biberini ile içince kusmuyordu
Canım korkuyorum emmeyi bırakır diye biberon alıyor ara ara veriyorum ama sürekli yapamam
Kv nin adı ayşe mi
Evet cnm reflü ve evet önsütüm fazla ama sağıp atarsam kalanı nasıl yeter diye düşünüyorum bu şekilde 800 gr anca alıyor sağıp atamamki
D vitamini vermezsek kemikleri için iyi olmaz çaresizim
Hepinizden allah razı olsun
Beni anlayan insanlar olması bile o kadar rahatlatıyorki içimi

yani biberonda yapmıyorsa benim gibi en azindan gunde iki kez ver cnm emmesinde sıkıntı yok su an zaten ne bileyim senin icin de yazik cocuk icin de daha iyi olabilir diye dusundum biberon hem o gelişir sut icinde kalir ,kusmaz,hem sen camasir yıkamaktan o kusuyor diye ,gelismiyor diye düşünmekten psikolojikmen yipranmazsin diye dusundum kusup gelişememesi memeyi alamamasından daha büyük sorun bence bana gore sagip veririm ,bebek de rahat olur hem gelisir ek gıdaya da erken başlarsın gerekirse mama verirsin azalsa da sut cnm oyle kusarak zor bebise yazik her yediğini kustugunu düşünsene cnm,dr a danis ve en azibdan ana ogunler biberon ara ogunler meme olabilir iste gunde 3 kez biberon 5 kez meme gibi hani o zaman mide de rahat olursa kusma refleksi de gecer bence

Doğru söylüyorsun canım deneyeceğim dediğin gibi kusma artık refleks oldu onda evet psikolojik olarak yıprandım
Bu arada anneden dert yanmışsın dert demek de doğru değilde ben de şunu söylemek istiyorum
Bende çalışıyorum çok şükür iyi bir gelirim var ama hem ev kredim var bir tane de ihtiyaç kredim var yani asla ücretsize ayrılamm eşimin de kredisi var zaten şu anda tek maaşız
Annem bebeğe ben gelir bakarım dedi ona güvenip çocuk yapmadım ama doğumdan hemen sonra ben burda çocuğa bakamam başkasının evinde yapamam rahat edemem baban yalnız kalamaz psikolojisi bozulur dedi o da ağladı üzüldü ama ben mahvoldum daha eşime söyleyemedim annemin gelmeyecğini söylesem benle kavga eder hani annen gelecekti diye başımı yer sütüm kesilir onun laflarından . Velhasıl her anne bir değil evet ben isterdimki kızım 1 yaşına kadar bakıyım desin en azından ama yok ben şimdi yıllık izinler de bitince biraz rapor alıp bakıcı tutucaö bakıcı parasını nasıl vericem orası da meçhul
Düşündükçe ağlıyorum
Ama kızıma söz verdim onu benim gibi darda komayacağım

benimde bir ev,bi arsa,bi ihtiyaç kredi var ihtiyacı ev ve arsayı ucretsizdeyken ödesin diye çektik yani krediyi kredileri ödesin diye çektik cnm aylik 4000 krediler Allah yardimcimiz olsun bende ah ettim dedim kizim da 3 aylikken biraktim bunda birakmiycam hem o ara kızımla da ilgilenicem evde :)

Acaba kendi doğurduğunu iddaa eder mi yakında? Benim genlerimi taşıyor falan. Allah yardımcımız olsun bacım.
Huy çok daha önemli. Bendr diyorum sana benzesin ama huyu bana

Bebeğiniz döndü mü

Bizim biraz kurnazca yaklastıgı icin kv, eşime ben göstermek zorunda kalıyorum o da anlar elbet daha yeniyiz

Allah sağlık sıhhat versin gerisini hallederiz ya çarşamba direk anama gidicem mesela...

Yok bacım Ayşe değil, diğer popüler isim Emine

Önsütün fazlaysa yağlı kısma gelene kadar doyuyordur o fazla önsütte kusturuyordur onu. Bence denemeye devam et emin ol yağlı sütün doyurduğunda kusmaları azalacaktır. D vit ben şimdi güneşe çıkabildiğim günlerde vermiyorum çıkamadığımda veriyorum. 800 gr az değil bence. Biz 600 gr almışız, kendini üzüyorsun yapma bacım.
Cümlemizden inşallah

m b r canım peki kızında ayrılınca zor oldu demi?
Şu an hamileler ve yasal süt izninde olanlar idari izinli onu takip ediyorsun dimi canım
İnşallah bir ay daha devam etse benim 39 gün yıllık iznim var inşallah 6 ay beraber kalıcaz bakıcıyla büyüyen nir bir sürü çocuk var inşallah allah iyi birini çıkarır karşımıza da evladım zarar görmez

Haklısın canım buhün üzgünüm yarın deneyeceğim
Seninki kaç kilo doğdu ? Bir de kız mı erkek mi hatırlayamadım canım kusura bakma

Hayır canım benim iki aylık kontrolde 5 kilo cıktı her bebeğin kilosu farklıdır ben taa hamıleyken kadın dogumcum dedi bu bebek Uzun olur ama kilolu bebek olmaz daha fit bi tipi olur dedi hakkatende burdakilerede sorduğumda benim kızın kilo daha az ama normal seviyede yapcak bişi yok

İşiniz ne acaba a

O bemdede var canim.uyuz oluyorum .sabah en son agzina mememdenn sut sıktim beslemek icim .meme reddi deil ama giciklik iate
3 gundur her emmede boyle. Acaba sut fazla geliyor diye mi. Yoksa ben zorla beslemeyemi calisiyorum acikmadan anlamadim valla. Gogsume igneler batmaya basladi bugun artik sut kaliyo

Aglatcaktin beni ya. Allah hayirli uzun omurler versin başımızdan eksik etmesin

3 gundur her emmede boyle ama yapisip emmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…