- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ya diyorsa güzel benimkisi demez. Dediğim gibi bi iki kere gözünğ açtım ama yetmedi başa sardık. geçen anlattım bişeyler o zaman bi durdu ama yine konduramadı. zamanla alışacak bakalım.
Tabi canım mutlaka foto çekileceğim ilk defa evimde bayram geçireceğim 3 yıl sonra hemde yavrumla birlikte. Bu sene görüntülü görüşerek bayramlaşacağız herkesle. Yanarım yanarım ilk defa bayramda burdayım annemde istanbulda ve ben gidemiyorum ona yanarım. Neyse buna da şükür
Reflü dedi canm gaviscon verdi aşırı kabız yaptı kakası sepserttidr ne dedi
Canım korkuyorum emmeyi bırakır diye biberon alıyor ara ara veriyorum ama sürekli yapamamtabi yorulursun cnm ama gececek olmazsa sağ biberonla vergi ara oglum öyleydi ben dikkat ettim kolik biberini ile içince kusmuyordu
Kv nin adı ayşe miYok artık cidden pes yani. He he aynı sensin sen.. seni çok seviyorum ya sana benzedi de bikere o lafı anlar zaten
Eşim bikere anne senin adını verelim dedi de kv ayy olur mu falan dedi ben dedim hayır herkes kendi adıyla yaşasın sen demiyo musun benim ismimdekiler çok çekiyor diye. O zaman bozuldu evet koymayın dedi sanki koy dese koydurcam
Evet cnm reflü ve evet önsütüm fazla ama sağıp atarsam kalanı nasıl yeter diye düşünüyorum bu şekilde 800 gr anca alıyor sağıp atamamkiFazla geliyordur belki doktora sordun mu? Reflüsü olabilir. Ben içirdikten sonra hemen kaldırmıyorum 1-2 dk bekliyorum sonra kaldırıyorum. Birde belki önsüt çok emiyordur onu sağ at öylr içir bide öyle dene.,denedim bende işe yaradı mesela. Ne zaman içse benimkide kusuyordu. Hatta Ben bisüre çok kusuyor diye d vit vermedim o süre nerdeyse hiç kusmadı mesrla. Hepsi farklı etkenler. Doktoruna mutlaka sor bence.
yani biberonda yapmıyorsa benim gibi en azindan gunde iki kez ver cnm emmesinde sıkıntı yok su an zaten ne bileyim senin icin de yazik cocuk icin de daha iyi olabilir diye dusundum biberon hem o gelişir sut icinde kalir ,kusmaz,hem sen camasir yıkamaktan o kusuyor diye ,gelismiyor diye düşünmekten psikolojikmen yipranmazsin diye dusundum kusup gelişememesi memeyi alamamasından daha büyük sorun bence bana gore sagip veririm ,bebek de rahat olur hem gelisir ek gıdaya da erken başlarsın gerekirse mama verirsin azalsa da sut cnm oyle kusarak zor bebise yazik her yediğini kustugunu düşünsene cnm,dr a danis ve en azibdan ana ogunler biberon ara ogunler meme olabilir iste gunde 3 kez biberon 5 kez meme gibi hani o zaman mide de rahat olursa kusma refleksi de gecer benceReflü dedi canm gaviscon verdi aşırı kabız yaptı kakası sepsertti
Canım korkuyorum emmeyi bırakır diye biberon alıyor ara ara veriyorum ama sürekli yapamam
Kv nin adı ayşe mi
Evet cnm reflü ve evet önsütüm fazla ama sağıp atarsam kalanı nasıl yeter diye düşünüyorum bu şekilde 800 gr anca alıyor sağıp atamamki
D vitamini vermezsek kemikleri için iyi olmaz çaresizim
Hepinizden allah razı olsun
Beni anlayan insanlar olması bile o kadar rahatlatıyorki içimi
Doğru söylüyorsun canım deneyeceğim dediğin gibi kusma artık refleks oldu onda evet psikolojik olarak yıprandımyani biberonda yapmıyorsa benim gibi en azindan gunde iki kez ver cnm emmesinde sıkıntı yok su an zaten ne bileyim senin icin de yazik cocuk icin de daha iyi olabilir diye dusundum biberon hem o gelişir sut icinde kalir ,kusmaz,hem sen camasir yıkamaktan o kusuyor diye ,gelismiyor diye düşünmekten psikolojikmen yipranmazsin diye dusundum kusup gelişememesi memeyi alamamasından daha büyük sorun bence bana gore sagip veririm ,bebek de rahat olur hem gelisir ek gıdaya da erken başlarsın gerekirse mama verirsin azalsa da sut cnm oyle kusarak zor bebise yazik her yediğini kustugunu düşünsene cnm,dr a danis ve en azibdan ana ogunler biberon ara ogunler meme olabilir iste gunde 3 kez biberon 5 kez meme gibi hani o zaman mide de rahat olursa kusma refleksi de gecer bence
benimde bir ev,bi arsa,bi ihtiyaç kredi var ihtiyacı ev ve arsayı ucretsizdeyken ödesin diye çektik yani krediyi kredileri ödesin diye çektik cnm aylik 4000 kredilerDoğru söylüyorsun canım deneyeceğim dediğin gibi kusma artık refleks oldu onda evet psikolojik olarak yıprandım
Bu arada anneden dert yanmışsın dert demek de doğru değilde ben de şunu söylemek istiyorum
Bende çalışıyorum çok şükür iyi bir gelirim var ama hem ev kredim var bir tane de ihtiyaç kredim var yani asla ücretsize ayrılamm eşimin de kredisi var zaten şu anda tek maaşız
Annem bebeğe ben gelir bakarım dedi ona güvenip çocuk yapmadım ama doğumdan hemen sonra ben burda çocuğa bakamam başkasının evinde yapamam rahat edemem baban yalnız kalamaz psikolojisi bozulur dedi o da ağladı üzüldü ama ben mahvoldum daha eşime söyleyemedim annemin gelmeyecğini söylesem benle kavga eder hani annen gelecekti diye başımı yer sütüm kesilir onun laflarından . Velhasıl her anne bir değil evet ben isterdimki kızım 1 yaşına kadar bakıyım desin en azından ama yok ben şimdi yıllık izinler de bitince biraz rapor alıp bakıcı tutucaö bakıcı parasını nasıl vericem orası da meçhul
Düşündükçe ağlıyorum
Ama kızıma söz verdim onu benim gibi darda komayacağım
Yaa hiç güleceğim yoktu canım valla Allah da seni güldürsünbenimkine kimsenin benzetmesine ihtiyacı yok kendi kendine benzetip duruyor yüzünü geçtim artık bebeğin metabolizmasını bile benzetiyor aman bize de bunlar düştü napalım kuzum, bebeğim de bu arada aynı babası zerre kadar yeri bana benzemiyor,inşallah huyu çeker
Bebeğiniz döndü müBende kasıklara dogru isik tutmayi duydum 3 gundur yapiyorum hemen kipirdiyor ama kafasi hala ayni yerde sert . emeklemeyide yapiyim mantikliymis. Bende secde pozisyonu yapiyorum. Namzda karnim sksyor diye secde yapmiyodum artik onuda yapiyorum doner insaallah. Hayirlisi olsun :)
Bizim biraz kurnazca yaklastıgı icin kv, eşime ben göstermek zorunda kalıyorum o da anlar elbet daha yeniyizYakinda esinde anlar canim ilk basta belki konduramiyordur ama zaman gectikce anliyorlar ,bizim evlilige kalmadan nisanlilik zamaninda kendilerini belli ettikleri icin esimin tavride hemen belli oldu❤ kendi yerlerinde sag olsunlar yeter..
Oyle malesefki canimm herkes evinde olucak ama kendi evindesin yavrunla tadini cikartt
Yok bacım Ayşe değil, diğer popüler isim EmineReflü dedi canm gaviscon verdi aşırı kabız yaptı kakası sepsertti
Canım korkuyorum emmeyi bırakır diye biberon alıyor ara ara veriyorum ama sürekli yapamam
Kv nin adı ayşe mi
Evet cnm reflü ve evet önsütüm fazla ama sağıp atarsam kalanı nasıl yeter diye düşünüyorum bu şekilde 800 gr anca alıyor sağıp atamamki
D vitamini vermezsek kemikleri için iyi olmaz çaresizim
Hepinizden allah razı olsun
Beni anlayan insanlar olması bile o kadar rahatlatıyorki içimi
Amin canım benimAcaba kendi doğurduğunu iddaa eder mi yakında? Benim genlerimi taşıyor falan. Allah yardımcımız olsun bacım.
Huy çok daha önemli. Bendr diyorum sana benzesin ama huyu bana
Canım aynen bizi yönlendirdi ama bu korona yüzünden yerinde yoktu dr bir dahada gidemedik ama seninki daha çok kusuyor inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz. Alerjisi için diyete devam kuzum, eşimin memleketinde bir alerji doktoru bulduk online görüşme yaptık işte gidince test yapacak, koskoca antepte bir tane alerji uzmanı yok olan da devlette ve üni hastanesinde, devletteki de çok yanlış yönlendirdi bizi. Kv konusunda da aynı be kuzum, her gün arıyor, görüntülü istiyor, darlıyor açıkcası. Bebeğimi o kadar sahiplendi ki yakında anasıyım diyecek ki zaten annem diye seviyor. O kadar yoruldum ki şu süreçlerde hiç bişey demiyorum
benimde bir ev,bi arsa,bi ihtiyaç kredi var ihtiyacı ev ve arsayı ucretsizdeyken ödesin diye çektik yani krediyi kredileri ödesin diye çektik cnm aylik 4000 kredilerAllah yardimcimiz olsun bende ah ettim dedim kizim da 3 aylikken biraktim bunda birakmiycam hem o ara kızımla da ilgilenicem evde :)
Haklısın canım buhün üzgünüm yarın deneyeceğimYok bacım Ayşe değil, diğer popüler isim Emine
Önsütün fazlaysa yağlı kısma gelene kadar doyuyordur o fazla önsütte kusturuyordur onu. Bence denemeye devam et emin ol yağlı sütün doyurduğunda kusmaları azalacaktır. D vit ben şimdi güneşe çıkabildiğim günlerde vermiyorum çıkamadığımda veriyorum. 800 gr az değil bence. Biz 600 gr almışız, kendini üzüyorsun yapma bacım.
Cümlemizden inşallah ♥
Dene dene. Yok canım ne kusuru. Kız ve 3300 doğduk..Haklısın canım buhün üzgünüm yarın deneyeceğim
Seninki kaç kilo doğdu ? Bir de kız mı erkek mi hatırlayamadım canımkusura bakma
Hayır canım benim iki aylık kontrolde 5 kilo cıktı her bebeğin kilosu farklıdır ben taa hamıleyken kadın dogumcum dedi bu bebek Uzun olur ama kilolu bebek olmaz daha fit bi tipi olur dedi hakkatende burdakilerede sorduğumda benim kızın kilo daha az ama normal seviyede yapcak bişi yokCanım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruyla
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayram
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyor
Ama hemen gazını çıkarmıcamndediğini yapıcam
1 martta
3060 gr doğdu 2 günlükken 2840 a kadar düştü
5 mayısta 4680 idi şimdi en fazla 5100 falandır
Herkes 1 aylıkken 5 kiloları gördüğü için ister istemez üzülüyorum
İşiniz ne acaba am b r canım peki kızında ayrılınca zor oldu demi?
Şu an hamileler ve yasal süt izninde olanlar idari izinli onu takip ediyorsun dimi canım
İnşallah bir ay daha devam etse benim 39 gün yıllık iznim var inşallah 6 ay beraber kalıcaz bakıcıyla büyüyen nir bir sürü çocuk var inşallah allah iyi birini çıkarır karşımıza da evladım zarar görmez
İyileşti ya çok şükğr her gün krem sürüyorum işte ama bir sıkıntı yok bakalım.Ettiricem canim temmuzda dusunuyorum canim. Ama aksi bi durum.olursa daha erkenm sizin basil oldu iyilestimi pipi
3 ay 1 haftalık. 2 aylıkken bizimkide gece 3-4 kere kalkıyordu. 3 aylık olunca birden azaldı canım. 2 kere falan kalkıyor emip uyuyor.Maşallah kaç aylık ki bebekleriniz biz 2 aylığız gece 3.4 kere kakıyor gece
3 gundur her emmede boyle. Acaba sut fazla geliyor diye mi. Yoksa ben zorla beslemeyemi calisiyorum acikmadan anlamadim valla. Gogsume igneler batmaya basladi bugun artik sut kaliyoO bemdede var canim.uyuz oluyorum .sabah en son agzina mememdenn sut sıktim beslemek icim .meme reddi deil ama giciklik iate
Aglatcaktin beni ya. Allah hayirli uzun omurler versin başımızdan eksik etmesinBaba cok guzel birsey canim.. Allah yardimcimiz olsun. Mekanlari cennet olsun cok mutlu olsunlar.. Yalniz ben sana birsey soylemek istiyorum. Ne yasadigini tabi sen bilirsin ama annene de kirginlik ofke tutma icinde. Benim annem de cok kolay biri sayilmaz ama anne gibi kimse sevmez onu biliyorum. Bugun annemin bayramini kutlamaya gittim. Yasli ve hasta. En sevdigim yemekleri yapti. Gelirken de bir suru yemek koydu kocaman kutulara. Sen gunduz cocuklarinla ilgilen, yemek dusunme diye. Bazen sert ve kirici tavirlari kuskunlukleri olsa da onu oyle cok seviyorum ki.. Babamdan sonra onu da kaybetme korkusu dustu icime. Rabbim omrunu hayirli uzun eylesin. Annemi cok seviyorum..
3 gundur her emmede boyle ama yapisip emmiyor yaBenimki de karnı doyduktan sonra yapıyor bunu canım. Hem emmek istiyor veriyorum ağzına tutup bırakıyor çekiştiriyor. Red olduğunu sanmıyorum. Aç olduğunda lıkır lıkır emiyor. Aç olmadan da meme istediğinde hep bunu yapar istisnasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?