Canım kanama alanın varken kanaman oluyormuydu?Ben her hafta gidiyorumzararı yok sonuçta. Çok araştırdım sadece doktorlar vakit kaybı olmasın diye ayda bir çağrıyor.. bir de kadın doğumcular artık kadınların meraklarını giderme yeri haline geldi diyorlar. Ama gidiyorum kanama alanım vardı her hafta gittim. Şimdi artık kanama alanım yok. 11 haftadır her hafta gitmiştim.
ilk kimin canımYaa hayırlı olsum canim kesinleşirse 2. Erkek bebis geliyor
arkadaşla durumumuz aynıymış benimde kanama alanım vardı. Ama dışarı vuran bi lekelenme yada kanama yoktu canım .Canım kanama alanın varken kanaman oluyormuydu?
Hadi bakalım ceyhun beyin tahmini tutuyor ne dediki cinsiyeteGünaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldumikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii
Olmuyor canim sadece ic kanama oluyor o da dıs kanamaya gore tehlikeli birsey degilCanım kanama alanın varken kanaman oluyormuydu?
Canım banada doktor oyle dedi fakat kendi doktorum degildi cok onemsemedi. Kanaman olursa gelirsin dedi . kanama alanı var sol üstte dedi . sana ekstra birsey dedi mi . yapman icin birsey soyledimiarkadaşla durumumuz aynıymış benimde kanama alanım vardı. Ama dışarı vuran bi lekelenme yada kanama yoktu canım .
Ona da mi erkek dediler canimAlyaliya canim onunki kesinmis bayramdan önce belli olmuştu
ben daha ilk gidişimde öğrendim canım 5 haftalıkken . Devletteki doktor hiç bişey demedi özeldeki kanama alanın var dedi. Progestan verdi vajinal sabah akşam kullandım . 1 hafta sonra kontrole gittiğimde yani 6. haftada kanama alanı temizlenmişti. Ama ilacı kuallanmaya devam ettim yaklaşık 10 Gün önce de bıraktım.Canım banada doktor oyle dedi fakat kendi doktorum degildi cok onemsemedi. Kanaman olursa gelirsin dedi . kanama alanı var sol üstte dedi . sana ekstra birsey dedi mi . yapman icin birsey soyledimi
Emzirmesen daha iyi olmazmi?Merhaba hanimlar ,Allah nasip ederse insallah bnde 2020mart annesi olucam ama en geriden geln benim galiba eski mesajlarinizi baya okudum doktorun soyledigine gore 29mart son dogum tarihi ama satim3hazirandi ,su antatildeyim gidince kendi doktorumlada konusup emin olmak osriyorum cunku adetimin 3gungecmesiyle test yaptim negatif cikti 7.gun tekrr yaptim cook silik ikinci cizgiyle kn tahlili ilk doktoruma cikinca kese var ama daha bebek yok tatilde mutlaka baktir dedi burdaki doktorun söylediği tarihse tamamen farkli kafam iyice karmakarsiik oldu oyuzden uzun zamandir takip ediyorum ama yazmamistim
Simdikiolcume gore 7+4 deyim gec dollenme mi onuda bilmiyorum
Su an 15aylik oglum var ve emziriyorum beni cok yoruyor emzirmek midem her sabh bulaniyor insallah bebeklerimize vaktiyle saglikli kavusuruz
ultrason görüntüsü atsana kız azıcık neşelenelimmmGünaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldumikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür ☺ Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii
Canim sen karistiriyorsun o daha kalp atisini bile duymadiAlyaliya canim onunki kesinmis bayramdan önce belli olmuştu
Çok geçmiş olsyn canım, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın,ne desek ne yazsak seni teselli etmez,kontroldemi öğrendin, belirtileri nmi kesildi peki2020 mart anneleri...ne umutlarla gelmistim bu gruba heyecanla.Maalesef sonu kürtajla bitti.Yaklasık 2hafta ölü bebekle gezmişim karnımda..Şu yaşadığım bir kaç günden hiçbirşey anlamadim acıdan başka.O yüzden kendinizi iyi dinleyin arkadaşlar ters giden birşey hissettiğinizde kontrolü beklemeyin.İhmal etmeyin.Ben çok üzgünüm.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama ben ve eşim çok korkuyoruz tekrar aynı şey olacak diye.O kadar şey var ki dış gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelik vs vs...benim ki gecikmiş düşük kalp atışı durmuş belki de hiç alınmadı.Kürtaj yaptiran arkadaşlar ne zaman hamile kaldiniz bu korkuyu nasil yendiniz?Piskolojiyi atabildiniz mi?
Ben 2 adet sonrasi denemeyk istiyorum tekrar ama çok korkuyorum.Cok arastirdim kürtaj sonrasi uzun süre beklemenin de çok faydasi yok gibi.6ay 1sene bekleyip tekrar düşük yapanları boş gebelik yaşayanlari okudum.1ay sonra bekleyip hemen hamilr kalip saglikli gebelik gecirip bebegini kucağına alanlarida okudum.Tabi hemen deneyip sonra yine hüsran yaşayanları da okudum.Bu yuzden herşey kader kismet sanirim.Ben yinede 2-3ay bekleyim diye düşünüyorum en azindan piskolojiyi atmam icin..
İnşallah bu sefer saglikli bir gebeligim olur..
Ayy maşallah canımmGünaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldumikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii
bu arada kanama alanıyla ilgili araştırma yaparken jinekolog kağan kocatepenin videolarına denk gelmiştim . Çok rahatlatıcı , açıklayıcı anlatımları var . Dinlemeni tavsiye ederim arkadaşımCanım banada doktor oyle dedi fakat kendi doktorum degildi cok onemsemedi. Kanaman olursa gelirsin dedi . kanama alanı var sol üstte dedi . sana ekstra birsey dedi mi . yapman icin birsey soyledimi
İnşallah geçer cnm.Benimde 8. 9. Haftalarda cok sık kusmam oluyordu inşallah benik gibi bi kac güne kusmalarin kesilir canim
Çok sağol canım. Hemen bakıcam.bu arada kanama alanıyla ilgili araştırma yaparken jinekolog kağan kocatepenin videolarına denk gelmiştim . Çok rahatlatıcı , açıklayıcı anlatımları var . Dinlemeni tavsiye ederim arkadaşım
hakkinda hayirlisi canim, insallah en kisa sürede tekrar anne olursunMerhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?