2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım kanama alanın varken kanaman oluyormuydu?

Hadi bakalım ceyhun beyin tahmini tutuyor ne dediki cinsiyete

arkadaşla durumumuz aynıymış benimde kanama alanım vardı. Ama dışarı vuran bi lekelenme yada kanama yoktu canım .
Canım banada doktor oyle dedi fakat kendi doktorum degildi cok onemsemedi. Kanaman olursa gelirsin dedi . kanama alanı var sol üstte dedi . sana ekstra birsey dedi mi . yapman icin birsey soyledimi

Merhaba hanimlar ,Allah nasip ederse insallah bnde 2020mart annesi olucam ama en geriden geln benim galiba eski mesajlarinizi baya okudum doktorun soyledigine gore 29mart son dogum tarihi ama satim3hazirandi ,su antatildeyim gidince kendi doktorumlada konusup emin olmak osriyorum cunku adetimin 3gungecmesiyle test yaptim negatif cikti 7.gun tekrr yaptim cook silik ikinci cizgiyle kn tahlili ilk doktoruma cikinca kese var ama daha bebek yok tatilde mutlaka baktir dedi burdaki doktorun söylediği tarihse tamamen farkli kafam iyice karmakarsiik oldu oyuzden uzun zamandir takip ediyorum ama yazmamistim

Simdikiolcume gore 7+4 deyim gec dollenme mi onuda bilmiyorum
Su an 15aylik oglum var ve emziriyorum beni cok yoruyor emzirmek midem her sabh bulaniyor insallah bebeklerimize vaktiyle saglikli kavusuruz

Canım banada doktor oyle dedi fakat kendi doktorum degildi cok onemsemedi. Kanaman olursa gelirsin dedi . kanama alanı var sol üstte dedi . sana ekstra birsey dedi mi . yapman icin birsey soyledimi
ben daha ilk gidişimde öğrendim canım 5 haftalıkken . Devletteki doktor hiç bişey demedi özeldeki kanama alanın var dedi. Progestan verdi vajinal sabah akşam kullandım . 1 hafta sonra kontrole gittiğimde yani 6. haftada kanama alanı temizlenmişti. Ama ilacı kuallanmaya devam ettim yaklaşık 10 Gün önce de bıraktım.

Emzirmesen daha iyi olmazmi?

ultrason görüntüsü atsana kız azıcık neşelenelimmm

Çok geçmiş olsyn canım, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın,ne desek ne yazsak seni teselli etmez,kontroldemi öğrendin, belirtileri nmi kesildi peki

Ayy maşallah canımm

bu arada kanama alanıyla ilgili araştırma yaparken jinekolog kağan kocatepenin videolarına denk gelmiştim . Çok rahatlatıcı , açıklayıcı anlatımları var . Dinlemeni tavsiye ederim arkadaşım

hakkinda hayirlisi canim, insallah en kisa sürede tekrar anne olursun allah kizina saglikli uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…