Kizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
Kizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
Ayy çok geçmiş olsun canım
Çocuk hasta olunca annenin tüm enerjisi düşüyo o iyi olana kadar
Çabucak atlatır inşaAllah
Yemek yedirmeye çok zorlama canı ne istiyorsa ondan ver
Evet gercekten oyleymis. Cok kustu, hepte üstüme ustume en son 5te hastaneye gittik igne yaptilar. Kusma durdu. Hep agliyor. Az once ishal basladi, ateste hafif var gibi. Galiba hemen atlatamicak :'(
Kızlar yemek yeme durumunuz nasıl? Bende açken mide bulantısı var ama iştahım da yok yesem de 2 lokma yiyip kalkıyorum şükür istifra etmiyorum ama süt yumurta peynir pek yiyemiyorum bebeğim gelişmez mi diye de korkuyorum
Büyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zaman Ay ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur
Evet gercekten oyleymis. Cok kustu, hepte üstüme ustume en son 5te hastaneye gittik igne yaptilar. Kusma durdu. Hep agliyor. Az once ishal basladi, ateste hafif var gibi. Galiba hemen atlatamicak :'(