2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum ☺

Ben de hissediyorum diyorum kimse inanmıyor Bağırsak hareketidir, orda kan akışı fazlalaştı ondandır diyolar. Ama daha önce de hamilelik geçirdim bebek hareketiyle bağırsak hareketini ayırt edebiliyorum yani. Böyle bi pırrr yapıyor Hem de doktorun ultrasonla baktığı yerde tam.

Bizim 3muzunde gunleri ayni sayilir demekki hissediyoruz arada

Anladim canim Allah yardimciniz olur insallah en azindan esin cocuklarla ilgilenirse sen biraz rahatedersin 2cocukla calismak cok daha zor olur ,is yerleriyle anlasmak mumkun degilki senin canin yanmis agrin mi var hic umurlarinda olmuyor dogumdan sonra başladığımda bende marketteydim belimi incilttim ama sanki nazdan yapiyormus gibi oldum keske devlet bu dogum izinlerini uzun tutsada annelrde bebeklerde mahdur olmasa..

Ahh evet evet ne gelebilirse basimiza artik insani hastalik hastasi ediyorlar

Aynen benimde pır pır gibi

Kızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum ☺
Aynı şeyi bende yaşıyorum. Doktorda 1-2 haftan daha var dedi hisstmek için. Banada bağırsak hareketi dedi ama ben bağırsak hareketleriyle bunu ayırt edebiliyorum.aynı senin tarif ettiğin gibi. Birşey sadece yukarı doğru vuruyor gibi.

Kizlar bugun gorundum bebegi goremedik yolk kesesi olusmus dedi. Usg 9.4 mm crl net degerlendirilemedi not dusmus. Haftaya sali istedi tekrar
Hayırlısı olsun canım zaten kese 18 mm olana kadar bebeği görmeyi bekliyorlar senin ki daha küçük bende gidicem kontrole inşallah görürüm bebisi

Hayırlısı olsun canım zaten kese 18 mm olana kadar bebeği görmeyi bekliyorlar senin ki daha küçük bende gidicem kontrole inşallah görürüm bebisi
18mm olana kadar mi duymamistim canm. Kucuj sanki sali gunu istedi tekrar ne zaman gideceksin canm yarin mi haberdar et

Kesin hissediyorum ya resmen sol tarafımda hareketli bişey var

Kizim krese gidiyor en azindan, orda guzelce yorulup geliyor ama 2 haftadir kres tatilde, daha 1 hafta var acilmasina. E cocuk oyun istiyor, esim ilgileniyor bütün gun, benim isten gelince kafami kaldıracak halim olmuyor. Bi de tum gun oturuyorum aslinda, gorsen sanki tas tasidim

Bana anca bi mucize olur da eşim is bulursa o zaman dogum iznini uzatmak mantikli olur. O da cok mumkun durmuyor su an icin. Kismet..

Sadece bizim gibi yurtdisinda olan degil, ailesinden uzak sehirlerde olan arkadaslar da vardi grupta. Hepimize cumleten kolay gelsin, bi şekilde basa cikacagiz illa ki

Bugün ben de karnımın içinde gıdıklanma hissetmeye başladım. Kızımda da ilk gıdıklanma hissetmiştim. Daha sonra hareket hissetmiştim.
Az önce de hissettim bagırsaktan gibi değildi . Aynen gıdıklanma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…