Çok geçmiş olsun geçmedi baktıysam 2 saattir böyle ağrıyorVar kuzum bendede baş ağrısı. Grip oldum bide hapşurmaktan belimede ağrı girdi bide onla uğraşıyorum şimdi
Kızlar bebiş bebiş de 6+3 cinsiyet tahmini olan varsa alırım bi dal lütfen:)
Kızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum ☺
Ben de hissediyorum diyorum kimse inanmıyorBağırsak hareketidir, orda kan akışı fazlalaştı ondandır diyolar. Ama daha önce de hamilelik geçirdim bebek hareketiyle bağırsak hareketini ayırt edebiliyorum yani. Böyle bi pırrr yapıyor Hem de doktorun ultrasonla baktığı yerde tam.
Canım mide bulantın vs var mı?Kizlar 8 haftanin icindeyim,alt karnimda doluluk hissi var yururkende hissediyorum sizde de oylemi
benim de öyle canım. Akşamları artıyor gündüz çok az bazen hiç ağrı sızı olmuyorKızlar göğüs ağrısı, hassasiyeti akşam artıp gündüz azalan var mı ya? Bende mi bir gariplik var
İnş geçer canımDoğum yapacagımız gün aynıymıs seninle:)Bende de bulantı ve halsizlik cok fazla.İnşş 3 ayımız dolunca gecer .Genel olarak 3 ay bitince geçiyor diyorlar
dogum izni standart, dogumdan 6 hafta önce basliyor, dogum sonrasi da 8 hafta. sonrasinda istersen devletin bi miktar ödeme yaptigi bi izin türü var cocuk 14 aylik olana kadar ancak esim calismadigi icin oradan alacagimiz para bize yeterli olmaz acikcasi. cocuk sayisina göre izin süresi degismiyor. dolayisiyla 5 aylikken falan dönerim tahminen ise geri.
kizim dogdugunda da 5 aylikken ise dönmüstüm, türkiyedeydik o zaman, süt izinlerini toplu kullanmama izin vermislerdi cok güzel olmustu. burda süt izni, emzirme odasi vs öyle seyler yok, genelde emziren anne ise dönmeyip baba calistigi icin sanirim.
KV cocuga bakinca, en tatli kv bile bi yerden sonra bunaltmaya basliyor. Bizde simdi hepsi uzakta ama bi gün gec arayalim basimiza bisey geldi zannediyorlar. zaten kucucuk bir sehirde yasiyoruz, yillarca istanbulda basimiza bisey gelmemis burda ne olabilir kihani bu insanlarin belki baska bi programi var belki sadece sessizce yatip dinlenmek istiyor falan, yok öyle birsey, illa her gün ayni saatte aranacak... 2 sene oldu hala her aksam nerdeyse yarimsar saat aileleri ariyoruz
Canım gittin mi kontroleSagol canm. Korkuyorum canm bilemiyorum. Kotu seyler geliyor aklima. Bende bulanti felan yok sadece uyku biraz fazla oluyor mide yanmasi oluyor bazen agir yemeklerden sonra. Onun harici bir belirti yok.
Ya ben de yuvarlağı koz duydum tabi hayırlısı ama kız çok issteriöİlk haftalarda kesen nasildi? Yuvarlak olusundan dolayi kiz diyorum
Aynen benimde pır pır gibiBen de hissediyorum diyorum kimse inanmıyorBağırsak hareketidir, orda kan akışı fazlalaştı ondandır diyolar. Ama daha önce de hamilelik geçirdim bebek hareketiyle bağırsak hareketini ayırt edebiliyorum yani. Böyle bi pırrr yapıyor Hem de doktorun ultrasonla baktığı yerde tam.
Aynı şeyi bende yaşıyorum. Doktorda 1-2 haftan daha var dedi hisstmek için. Banada bağırsak hareketi dedi ama ben bağırsak hareketleriyle bunu ayırt edebiliyorum.aynı senin tarif ettiğin gibi. Birşey sadece yukarı doğru vuruyor gibi.Kızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum ☺
Hayırlısı olsun canım zaten kese 18 mm olana kadar bebeği görmeyi bekliyorlar senin ki daha küçük bende gidicem kontrole inşallah görürüm bebisiKizlar bugun gorundum bebegi goremedik yolk kesesi olusmus dedi. Usg 9.4 mm crl net degerlendirilemedi not dusmus. Haftaya sali istedi tekrar
18mm olana kadar mi duymamistim canm. Kucuj sanki sali gunu istedi tekrar ne zaman gideceksin canm yarin mi haberdar etHayırlısı olsun canım zaten kese 18 mm olana kadar bebeği görmeyi bekliyorlar senin ki daha küçük bende gidicem kontrole inşallah görürüm bebisi
Kesin hissediyorum ya resmen sol tarafımda hareketli bişey varAynı şeyi bende yaşıyorum. Doktorda 1-2 haftan daha var dedi hisstmek için. Banada bağırsak hareketi dedi ama ben bağırsak hareketleriyle bunu ayırt edebiliyorum.aynı senin tarif ettiğin gibi. Birşey sadece yukarı doğru vuruyor gibi.
Kizim krese gidiyor en azindan, orda guzelce yorulup geliyor ama 2 haftadir kres tatilde, daha 1 hafta var acilmasina. E cocuk oyun istiyor, esim ilgileniyor bütün gun, benim isten gelince kafami kaldıracak halim olmuyor. Bi de tum gun oturuyorum aslinda, gorsen sanki tas tasidimAnladim canim Allah yardimciniz olur insallah en azindan esin cocuklarla ilgilenirse sen biraz rahatedersin 2cocukla calismak cok daha zor olur ,is yerleriyle anlasmak mumkun degilki senin canin yanmis agrin mi var hic umurlarinda olmuyor dogumdan sonra başladığımda bende marketteydim belimi incilttim ama sanki nazdan yapiyormus gibi oldum keske devlet bu dogum izinlerini uzun tutsada annelrde bebeklerde mahdur olmasa..
Ahh evet evet ne gelebilirse basimiza artik insani hastalik hastasi ediyorlar
Bugün ben de karnımın içinde gıdıklanma hissetmeye başladım. Kızımda da ilk gıdıklanma hissetmiştim. Daha sonra hareket hissetmiştim.Kızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum ☺
Az önce de hissettim bagırsaktan gibi değildi . Aynen gıdıklanma gibiBugün ben de karnımın içinde gıdıklanma hissetmeye başladım. Kızımda da ilk gıdıklanma hissetmiştim. Daha sonra hareket hissetmiştim.
BendeKesin hissediyorum ya resmen sol tarafımda hareketli bişey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?