- 23 Temmuz 2019
- 169
- 244
- 18
- 35
Kizimda odunc aldim arkadasimdan. Bunda almak istiyorum aslında. Ama kizimi 3 ay emzirebildim. Bunu emzirmeyi cok istiyorum. Bide emziremezsem gereksiz almis olur muyum diye dusunuyorum.bide makina duzgun cekim yapmamisti. Velhasil herhalde doguma yakin karar veririm. Almaya karar verirsem subat indirimlerinde ebebekten alirim herhalde
Allah razi olsun gordugumden beri ağladım cok korktum igm degerimede bi bakarmisin senin kactiCanım sakin ol korkma hiç. Daha önce o hastalığı geçirdiğini bağışıklığın olduğunu gösteriyor igg değeri. İgm değeri yüksek olursa sıkıntı. Bende senin gibi internetten baktım ilk seferde malesef çok yanlış şeyler yazıyor. doktora ulaşana kadar öldüm dirildim korkacak bişey yok
Canım benim 3. Hamileliğim 2. Sinde de böyle erken hissetmiştim simdi bunda da sırt üstü yatınca hissediyorum doktorun ultrasonla baktigi yer ben de tecrübelerime dayanarak eminim diyorumBen yaşıyorum. Benim 2.hamileliğim gayet belirgin pır pırlarbaşkaları da var yaşayan @aijoo ve Henrietta___ da söylemişlerdi. Çevremde kime söylesem inanmayıp bağırsak hareketidir o diyolar ama bebek yani eminim belki başka hamilelik yaşamasam bende anlamazdımda8
Bende indirdimBen indirdim
Evet hala yaşıyorum pır pır larıCanım benim 3. Hamileliğim 2. Sinde de böyle erken hissetmiştim simdi bunda da sırt üstü yatınca hissediyorum doktorun ultrasonla baktigi yer ben de tecrübelerime dayanarak eminim diyorum
Lutfen bi bakarmisiniz
Bende indirdim.Eskiden beri takip ettiğim bir doktorBu arada Banu Çiftçi’nin uygulamasını indirdiniz mi? Çok faydalı bilgiler var, videolar, yazılar.
pompan hic yoksa bence hastane tipi olanlardan kirala. ev tipi pompa ile cidden cok farkediyor cekme gucu ve hizi. bende ev tipi elektirikli pompa var, ilk zamanlar onu kullandim sonra baktim cok uzun sürüyor ve ise dönünce o kadar vaktim olmayacak, gidip hastane tipi kiraladim. simdiki aklim olsa direkt hastane tipiyle baslardim sagmaya. dogumdan sonra eve cikar cikmaz her emzirme sonrasi kalan sütü sagdim ben, cok yorgun oldugum zamanlar ben uyudum esim ya da annem isitip verdi cok faydasini gördüm. yine ilk günden itibaren sagacagim.Aynen öyle canim onemli seyler var cok sukur. Bide bu sefer tecrubeli oluyosun.kucuk kiyafet cok almam. Kızımda yepyeni kalan cok sey oldu. Kizim zayifti.yenidogan takimlarini 2 ay giyebildi. Bu bebis az kglu olursa kizimin 3 aylikken giydiklerini giyer. Dedigim gibi hediyede cok geliyor. Gelmezsede yetmedikce kiyafet alınır.
Benim elektrikli pompam yoktu alsammi kararsizim
valla ben de evde giydiririm, kiz da olsa erkek de olsa napiim, yazik günah hic eskimeden kaldi o kiyafetler. kim görecek evde pembe oldugunucalliope
Ben bu konuda sansli olucam galiba oglum nisan sonunda dogmustu ama erken dogucak dedikleri icin subatta herseyini hazirlamistik 2ay boyuncada gun gun beklemistik artik o da masallah son anina kadr kalmayi tercih etmistisimdi cinsiyetini bilmiyorum ama mevsimi uygun olucak enazindan ilk zamanlar kirli camasir derdim olmaz evde oglumhnkileri giydiririm hepsi tertemiz coguda beyaz gri mavi pek kullNmamistim
Evdeki esyalra kalsa ohoo yandik cok cocuk cikartir
Aynı bizim ev kreş kreşben tek cocugum, ikinci bile bi acaba idi ama su an hormonlarin kafasindan midir nedir, 3 olsa dogururum gibi geliyorevde o kadar cok bebek arac gereci ve oyuncak varki, daha cok cocuk cikarir bunlar
Merhaba, bahsi geçen konu gebelik kolestazı, ilk gebeliğimin son ayı başıma geldi. Yavrumu 15 gün erken doğurdum. Kolestazda en önemli belirti ayak altı ve avuç içinin yanarak kaşınması ve kızarmasıdır. Evet tüm vücutta olabilir ama ayak tabanı ve avuçiçleri izlenmeli. Allah hiçkimseye göstermesin inşallah. Kaşıntı ancak (gebeliğe bağlı olduğu için) doğumla geçiyor. Tedavisi veya önlemi yok. Allah tüm hamileleri korusun.Evet arkadaşım karaciğer enzimleri yükseldiği için erken doğum yaptı malesef. Bugün tahlil verdim zaten. Ama yüzümde yoğun kaşıntı. Arkadaşım deli gibi heryerini kaşır yara yapardı
Merhaba, bahsi geçen konu gebelik kolestazı, ilk gebeliğimin son ayı başıma geldi. Yavrumu 15 gün erken doğurdum. Kolestazda en önemli belirti ayak altı ve avuç içinin yanarak kaşınması ve kızarmasıdır. Evet tüm vücutta olabilir ama ayak tabanı ve avuçiçleri izlenmeli. Allah hiçkimseye göstermesin inşallah. Kaşıntı ancak (gebeliğe bağlı olduğu için) doğumla geçiyor. Tedavisi veya önlemi yok. Allah tüm hamileleri korusun.
Sizinki değil bence, yazmayı unutmuşum.Genelde gebelik kolestazı son aylarda oluyor diye biliyorum, el ve ayakta kaşınma yok ama yine de tedbir olarak tahlil yaptırdım. Doktor kaşınmanın cilt kuruluğundan damarların genişlemesinden kaynaklanabileceğini söyledi rahatlattı ama yine de tedbirli olmakta fayda var
Igm suan sende var demek. Ama igg de pozitifse bagisikligin var. O negatifse doktora git biran once bana doktorum son 3ay twhlikeli ama ilac kullaniyoruz demistiLutfen bi bakarmisiniz
Bende bu sefer kiyafet cok alinmasin istiyorum. Ama erkek olursa yine mecbur yapilcak kucuk capli bir alisveris :) bizim aylarda tutmuyor iste bu bebek 3 aylikken yaza gircez, kizim 3 aylikken ekimdi
valla ben de evde giydiririm, kiz da olsa erkek de olsa napiim, yazik günah hic eskimeden kaldi o kiyafetler. kim görecek evde pembe oldugunu
Bende eltimden almıştım ödünç NUK olmasına rağmen mahvetti göğüslerimi. Baktım asli ihtiyaç süt sağmam gerekiyor lansinohun çift taraflı olanını aldım çok memnun kalmıştım aklında olsun.
Esim isten cikar cikmaz gidecegiz rabbim korusun yavrumu bu test önceden gecirdigini soyluyorya acaba nekadar önce geçirmişim 10 haftalik gebeyim cunkuIgm suan sende var demek. Ama igg de pozitifse bagisikligin var. O negatifse doktora git biran once bana doktorum son 3ay twhlikeli ama ilac kullaniyoruz demisti
Bn igm pozitif gordum sadece igg neEsim isten cikar cikmaz gidecegiz rabbim korusun yavrumu bu test önceden gecirdigini soyluyorya acaba nekadar önce geçirmişim 10 haftalik gebeyim cunku
Benimde bi kızım var 7 haftalik hamileyim cinsiyet ne olcak merak ediyorum çin takvimine baktınız miTabi canim kiyafet isin en kolay kismi, saglikli olsunlar da hepsi halledilir. Ama insan o hic eskimemis yepyeni pembe tulumlara bakarken bi kiz olsun diye de geciriyor aklindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?