2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Bende eltimden almıştım ödünç NUK olmasına rağmen mahvetti göğüslerimi. Baktım asli ihtiyaç süt sağmam gerekiyor lansinohun çift taraflı olanını aldım çok memnun kalmıştım aklında olsun.

Allah razi olsun gordugumden beri ağladım cok korktum igm degerimede bi bakarmisin senin kacti

Canım benim 3. Hamileliğim 2. Sinde de böyle erken hissetmiştim simdi bunda da sırt üstü yatınca hissediyorum doktorun ultrasonla baktigi yer ben de tecrübelerime dayanarak eminim diyorum

Canım benim 3. Hamileliğim 2. Sinde de böyle erken hissetmiştim simdi bunda da sırt üstü yatınca hissediyorum doktorun ultrasonla baktigi yer ben de tecrübelerime dayanarak eminim diyorum
Evet hala yaşıyorum pır pır ları

Benim iki oğlum var kıyafetleri duruyor ama ay tutmuyor. Erkek olursa bunlardan giyer yine de. Kız olursa da görümcemin kızdan kalma bir sürü kıyafet var. Her iki türlü de var yani. Sağlıklı olsunlar da

pompan hic yoksa bence hastane tipi olanlardan kirala. ev tipi pompa ile cidden cok farkediyor cekme gucu ve hizi. bende ev tipi elektirikli pompa var, ilk zamanlar onu kullandim sonra baktim cok uzun sürüyor ve ise dönünce o kadar vaktim olmayacak, gidip hastane tipi kiraladim. simdiki aklim olsa direkt hastane tipiyle baslardim sagmaya. dogumdan sonra eve cikar cikmaz her emzirme sonrasi kalan sütü sagdim ben, cok yorgun oldugum zamanlar ben uyudum esim ya da annem isitip verdi cok faydasini gördüm. yine ilk günden itibaren sagacagim.

valla ben de evde giydiririm, kiz da olsa erkek de olsa napiim, yazik günah hic eskimeden kaldi o kiyafetler. kim görecek evde pembe oldugunu

Evet arkadaşım karaciğer enzimleri yükseldiği için erken doğum yaptı malesef. Bugün tahlil verdim zaten. Ama yüzümde yoğun kaşıntı. Arkadaşım deli gibi heryerini kaşır yara yapardı
Merhaba, bahsi geçen konu gebelik kolestazı, ilk gebeliğimin son ayı başıma geldi. Yavrumu 15 gün erken doğurdum. Kolestazda en önemli belirti ayak altı ve avuç içinin yanarak kaşınması ve kızarmasıdır. Evet tüm vücutta olabilir ama ayak tabanı ve avuçiçleri izlenmeli. Allah hiçkimseye göstermesin inşallah. Kaşıntı ancak (gebeliğe bağlı olduğu için) doğumla geçiyor. Tedavisi veya önlemi yok. Allah tüm hamileleri korusun.

Genelde gebelik kolestazı son aylarda oluyor diye biliyorum, el ve ayakta kaşınma yok ama yine de tedbir olarak tahlil yaptırdım. Doktor kaşınmanın cilt kuruluğundan damarların genişlemesinden kaynaklanabileceğini söyledi rahatlattı ama yine de tedbirli olmakta fayda var

Sizinki değil bence, yazmayı unutmuşum. Eski bir vaka olarak doktorunuz gibi düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Bende bu sefer kiyafet cok alinmasin istiyorum. Ama erkek olursa yine mecbur yapilcak kucuk capli bir alisveris :) bizim aylarda tutmuyor iste bu bebek 3 aylikken yaza gircez, kizim 3 aylikken ekimdi
valla ben de evde giydiririm, kiz da olsa erkek de olsa napiim, yazik günah hic eskimeden kaldi o kiyafetler. kim görecek evde pembe oldugunu

Mutlaka yenileri aliriz tabi ama oncekilerde bizim baskasinin olsa kullanmazdimda sansimiza artik cinsiyetler belli olunca tam hazirligs başlarız
Eger alicaksaniz ben aventinkini kullanmistim ise basladigim icin iste kullanırken bile cok rahattim ,ama hangisi olursa olsun sık kullanmada gogus uclarini yipratiyor

Igm suan sende var demek. Ama igg de pozitifse bagisikligin var. O negatifse doktora git biran once bana doktorum son 3ay twhlikeli ama ilac kullaniyoruz demisti
Esim isten cikar cikmaz gidecegiz rabbim korusun yavrumu bu test önceden gecirdigini soyluyorya acaba nekadar önce geçirmişim 10 haftalik gebeyim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…