2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sabah kizim dediki anne annanemi cgairakimda bizde senle gezelim olmazmi .bemde dedimki annecim suan cocuklarin disari cikmasi yasak . Allakin belalali o firasayi (yarasa demeye calisiyo)yemeseniz guzel guzel anneninizin yemeklerindenn yeseydiniz ne olurdu Allak sizi bildigi gibi yapsin çıldiĺcam artik yaa diyo . Annemi cagirdimda biraz hava aldik markete gittik kozmetikci acilmisti oraya girdik oje aldim toka aldim rahatladi biraz

Biz 9.ay kontrolumuzden geldik bu ay 300 gr almis 10 kilo oldu.boy ayni ama tam olcemedik cunku durmadi sıpam.73 cm.bas 43.5 cm.dr a bingildagini sordum ne durumda diye kapanmamis ve sizinki 1 yasinda kapanicak gibi durmuyor 1.5 yasini bulur dedi ust 2 dis de beyazlamis huysuzlugu olursa ondan olur dedi.

Onu da bayağı bir izledik eşimle de çok saçmaladı git gideSupernatural 14. Sezonda kaldım.Dark yeni sezona kadar geldim.Bunları seyretmediysen tavsiye ederim.Cinayet seviyorsan sherlock holmes ve bones çok güzeldir.
Beni sardi acikcasi.supernaturali birkac bolum oyle baktim.dark a bakarim ama :) tesekkurler tavsoye icin

Cok gecmis olsun cnm uzuldum

Bak kendin söylüyorsun sana çekmiş işte.Eslem de öyle olacak diye birşey yok şimdiden düşünme.Bizim ailede herkes alerjik ben annem babam kardeşim.Takılırım hatta annemle babama iki alerjik bulmuşunuz birbirinizi diyeKokulara karşı benim daha çok deterjan yumuşatıcı mahveder beni göz burun akar bir iki gün.Şimdilik benim çocuklarımda yok İnşallah da olmaz.Nezleyi ağır atlatırım gözlerim akar açamam hiç.Burnum kaşınır sürekli hapşırık

3. Çocuk istemiyorum. Ben bunu baya içselleştirdim. Çok çok ileride 10 15 sene sonra fikrim değişir mi bilmem. Bende hayatımı yaşamak istiyorum.
Ben de aynısını söyledim eşime dünyaya çocuk bakmak için gelmedim sadece.Yapmak istediğim daha çok şey var.Ben hayatını anneliğe adamış hayatı sadece çocuklar olan annelerden değilim maalesef.Her türlü ilgilenirim yemesine temizliğine arkadaşlarına dikkat ederim tabi ki .Sevgimi ilgimi veririm de iki çocuk benim için ideal.3. ve 4. ye enerjim sabrım yok.Sen daha gençsin yapabileceğin çok şey var ben geldim kırkıma.Bir on yıl sonra belki isteyebilirsin sen belli olmaz ben ikinciyi hiç düşünmüyordum sonra ben ikna ettim eşimi.

Ben de oğlan 3,5 olunca anaokuluna yazdırıcam büyük de okulda olur kafayı dinlicem diye hayaller kurarken kız da başıma kaldı

Aksamda esim cikarcak yusrayi. İyi gelmistir defneyede

Yemek yiyoruz cocuklarin ikiside yemiyo bende dedimki 2 bebende bozuk cikti ne uyuyolar ne duzgunce yiyolar bide 3.yu deneyelim ozaman diyo .he olur gel dedim burdami denersin paket mi yapayim
Ben de bu sabah hadi ilk çocuk sana benzedi kızlar babanın genlerini daha çok alırlarmış zaten ya dedim.İkinci oğlan olunca bana benzer erkek de annenin genlerini alırmış ya dedim.Ama bu da sana benzedi işte gerek yok üçe dörde hepsi sana bezeyecek belli dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…