- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
MasallahBizimki çok seviyor 90 ml içer günlük de dedim sorayım kafam karıştı
Hakkini helal et ozamanKız Pink hep oğlanı emzirirken güldürüyorsun beni uyandırıyorsun
Tavsiye ederim daha rahat kakasini yapiyor verdigimin ertesi gunuAy ben de alayım ya, kefir hiç denemedim yoğurt her gün veriyorum ama
Bana daha buyuk seyler gerek :)O zaman benden sana gelsinbu tam olarak ben
Tamam canım çok sağolTavsiye ederim daha rahat kakasini yapiyor verdigimin ertesi gunu
Benimkide anca agzina gotursun tadini alip tiskinsin :)Kızlar benim oğlum temizliğe başladı çok komik,alıyor ıslak mendili eline evde dolanıyorher yeri siliyor
Benimkide ilk gun oyle yapti sonra yediginin aynisini elime aldim.karsisina gectim anlattim ve gosterdim sonra yemege basladi.Blw denedim hasat ama elinde mincikladi herşeyi ağzına sokan çocuk yemek sokmuyor enteresan cidden
Bebekten bebege degisir bence cnm yemek arasinda ve yemekten sonra su teklif ediyorum ne kadar icerse.Kizlar bizim bebekler günde kaç ml su içmeli ya . İnternete baktım biri 30-100 ml demiş biri 300-500 demiş
Beni sardi acikcasi.supernaturali birkac bolum oyle baktim.dark a bakarim ama :) tesekkurler tavsoye icinOnu da bayağı bir izledik eşimle de çok saçmaladı git gideSupernatural 14. Sezonda kaldım.Dark yeni sezona kadar geldim.Bunları seyretmediysen tavsiye ederim.Cinayet seviyorsan sherlock holmes ve bones çok güzeldir.
Cok gecmis olsun cnm uzuldumGunaydin. Dun hic gelemedim. İcimden hicbisey yapmak gelmiyodu. Dün aksam saat 11 gibi eslem birden ogurup tıkanmaya basladi. Kitap bakiyodu acaba agzina birsey mi kacti diye baktik var gibi geldi alamadik. Sonra acile goturduk. Orda dr sorun yok hersey normal gorunuyor dedi. Ya o arada yuttu ya da yoktu zaten anlayamadık.
Onun oncesinde yusra eslem kalkmaya calisirken 2 kez düşürdü. Eşim sinir krizi gecirip yusranin sandalyesini kırdı. Gitgide otokontrolunu kaybediyor. Normalde cok ilgili bir baba, yusra onu cok bunaltiyor. Ama boyle yapmasıda yusra da buyuk yaralara sebep olacak farkinda degil. Sonrasinda uzuluyor ama buna bir care bulmamız sart aşırı sinir hali var. Uykusuzluk yorgunluk depresyon hepsi var ikimizde de...
Bak kendin söylüyorsun sana çekmiş işte.Eslem de öyle olacak diye birşey yok şimdiden düşünme.Bizim ailede herkes alerjik ben annem babam kardeşim.Takılırım hatta annemle babama iki alerjik bulmuşunuz birbirinizi diyeCevrenin bana yaptiklarini burda anlatmayacagimcok seyler gördüm yaşadım. Genetik faktore inaniyorum. Sanki daha çok halasina benziyor gibi yusra zaten. Fizigi yuzu bile ona donmeye basladi. Eslem daha bizimkilere yatkin. Gorumcem 1.57 55 kg kadin.. evlendiginde 40 kg imiş. Yusra da belki hep boyle olcak. Hastalanma konusu da bende 7 yasinda kadar zayıf ve cok hastaymisim. Sürekli 15 gunde bir dra götürürmüş ailem hep anlatirlardi.
Yusranin goturdugumuz doktoru da 7 yaşına kadar sürer bu dua et kardesinde de olmasın dedi. Zaten çoğunlukla alerjik astimdan dolayı mış hasyal6
Rica ederim Dark baştan ağır ve saçma geliyor ama sonrası güzelBeni sardi acikcasi.supernaturali birkac bolum oyle baktim.dark a bakarim ama :) tesekkurler tavsoye icin
Ben de aynısını söyledim eşime dünyaya çocuk bakmak için gelmedim sadece.Yapmak istediğim daha çok şey var.Ben hayatını anneliğe adamış hayatı sadece çocuklar olan annelerden değilim maalesef.Her türlü ilgilenirim yemesine temizliğine arkadaşlarına dikkat ederim tabi ki .Sevgimi ilgimi veririm de iki çocuk benim için ideal.3. ve 4. ye enerjim sabrım yok.Sen daha gençsin yapabileceğin çok şey var ben geldim kırkıma.Bir on yıl sonra belki isteyebilirsin sen belli olmaz ben ikinciyi hiç düşünmüyordum sonra ben ikna ettim eşimi.3. Çocuk istemiyorum. Ben bunu baya içselleştirdim. Çok çok ileride 10 15 sene sonra fikrim değişir mi bilmem. Bende hayatımı yaşamak istiyorum.
Masum benim de aklımda Atiye bitsin de vakit bulursamBen de birbaskadir bitirdim dün de masum dizisini bitirdim. İkisi de güzel tavsiye ederim hem kısa ikisi de bir sezon
Ben de oğlan 3,5 olunca anaokuluna yazdırıcam büyük de okulda olur kafayı dinlicem diye hayaller kurarken kız da başıma kaldıAhahah itiraf ediyorum kesin bir dille reddederken bi salaklık yapıp düşünür müyüm acaba diye kendime bile söyleyemedigim bir his var
Salaklık derken 3.sü olanlar veya düşünenler yanlış anlamasın, ben ilkini isteyerek yapmadım ve 2.yle herkesi şaşırttım.
Ama tahammülüm çok azalmış, onların hakkına girmeyeyim diye kendimi yiyorum, küçüğü de en az 3 yapıp ve inşallah bu sefer okula vermeyi becerip kendime dönme zamanı
Umarım. Hayırlısı.
Ayrıca oğlanın hakkına girmiyorum, o benim hakkıma giriyor, büyüsün bezdirene kadar anlatıcam her şeyi
Aksamda esim cikarcak yusrayi. İyi gelmistir defneyedeSabah kizim dediki anne annanemi cgairakimda bizde senle gezelim olmazmi .bemde dedimki annecim suan cocuklarin disari cikmasi yasak . Allakin belalali o firasayi (yarasa demeye calisiyo)yemeseniz guzel guzel anneninizin yemeklerindenn yeseydiniz ne olurdu Allak sizi bildigi gibi yapsin çıldiĺcam artik yaa diyo . Annemi cagirdimda biraz hava aldik markete gittik kozmetikci acilmisti oraya girdik oje aldim toka aldim rahatladi biraz
Ben de bu sabah hadi ilk çocuk sana benzedi kızlar babanın genlerini daha çok alırlarmış zaten ya dedim.İkinci oğlan olunca bana benzer erkek de annenin genlerini alırmış ya dedim.Ama bu da sana benzedi işte gerek yok üçe dörde hepsi sana bezeyecek belli dedimYemek yiyoruz cocuklarin ikiside yemiyo bende dedimki 2 bebende bozuk cikti ne uyuyolar ne duzgunce yiyolarbide 3.yu deneyelim ozaman diyo .he olur gel dedim burdami denersin paket mi yapayim
bende 15.sezonda kaldim oyleceBeni sardi acikcasi.supernaturali birkac bolum oyle baktim.dark a bakarim ama :) tesekkurler tavsoye icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?