benimki 1 caubardagi ancak iciyor 100 ml falan cogu zaman onu bile icemiyor en fazla oYok 1000 ml yuhh. yaz ayi olsa neyse dicemde 30 ml buluyosa sukrediyorum ben suyu sevmiyor hic aramiyor surekli emdigi icin... ek gida aralarinda iciriyorum zar zor
Gercekten yaa nie babalarina benziyolarBen de bu sabah hadi ilk çocuk sana benzedi kızlar babanın genlerini daha çok alırlarmış zaten ya dedim.İkinci oğlan olunca bana benzer erkek de annenin genlerini alırmış ya dedim.Ama bu da sana benzedi işte gerek yok üçe dörde hepsi sana bezeyecek belli dedim
Gayet ii bence canim. Bnmki o kdr icmiyobenimki 1 caubardagi ancak iciyor 100 ml falan cogu zaman onu bile icemiyor en fazla o
bugun de ben cikardim reyyani 1 saat yuruduk dolastik geldikAksamda esim cikarcak yusrayi. İyi gelmistir defneyede
oglrne kadar kasik kasik veriyorum tatli kasigi ile bi 30 kasik veriyorum ogleden sonra yarim cay bardagini iciriyorum yatmadan da biraz sonra sulugu veriyorum oynarken dislerken de iciyor biraz yani 1 cay barsagi oluyirdur diyorum benGayet ii bence canim. Bnmki o kdr icmiyo
Oluyodur bencedeoglrne kadar kasik kasik veriyorum tatli kasigi ile bi 30 kasik veriyorum ogleden sonra yarim cay bardagini iciriyorum yatmadan da biraz sonra sulugu veriyorum oynarken dislerken de iciyor biraz yani 1 cay barsagi oluyirdur diyorum ben
Ayni benimkinin kafasi :)Hahaha onu bende yaşıyorum yaeşim de istiyor 3 yaşına gelince bi tane daha yaparız diyordu. Dün dedim sakın bana ikinci çocuk deme
Ignesi var cnm aylik veya 3 aylik olan sekilleri saglik ocagina danisirsan soylerlerKuzum valla bence tutmamız gerek kendimizi ama. Benim psikolojim, bünyem, kafam kaldırmıyor. Kurban olurum yavrularımı bana verdiği için Rabbim e. 10 tane olsa 10 una da aynı düşkünlükte olurum. Mesele o değil. Ama zor gerçekten. Büyüdükçe sorumluluklar azalmayacak ki, değişecek sadece. Ben de önlem alsak bile yine de ya olursa diye geçiriyorum içimden. O da nasip tabi. Ama annem beni yolarSen de biraz kendini düşün, keyfine bak diyor Haklı buluyorum annemi. Ya bi operasyonla önleyici birşeyler takıyorlar ya ismini hatırlayamadım. O şart mı? Ben onu istemiyorum. Doğum kontrol hapı mı kullanmak lâzım? Bilgisi olan arkadaşlar bize bi yardımcı olur musunuz
Sevmedigim tarz cnm :)Ben de birbaskadir bitirdim dün de masum dizisini bitirdim. İkisi de güzel tavsiye ederim hem kısa ikisi de bir sezon
Neyseki bebelerinizi kaynananıza benzeten çıkmamıştırGercekten yaa nie babalarina benziyolar
Yusrayi kv min bir komşusu ordaki başka bir komşularının kizina benzetti. Ama kadını gor aynisi aynisi diye uzata uzata soyledi. Normalde bu benzetme konularinda aileden olunca ses etmiyorum benzetilebilir tabiki. Ama elaleme de benzer mi hiç. En sonunda tutamadim kendimi ne alakası var dedim. Kadin afalladi, hâla benziyor diyo. Kan bağı var mi ki benzeyecek bana benziyor gormuyor musun dedimNeyseki bebelerinizi kaynananıza benzeten çıkmamıştırdiye düşünüyorum
Cikmazmi arada cikiyo oyle densizlerNeyseki bebelerinizi kaynananıza benzeten çıkmamıştırdiye düşünüyorum
Benzeme konusu beni cildirtiyor . Herkes ayni gozle bakmiyor sonucta . Aklima bisyler geliyo uyuzlaniyorum bak yineYusrayi kv min bir komşusu ordaki başka bir komşularının kizina benzetti. Ama kadını gor aynisi aynisi diye uzata uzata soyledi. Normalde bu benzetme konularinda aileden olunca ses etmiyorum benzetilebilir tabiki. Ama elaleme de benzer mi hiç. En sonunda tutamadim kendimi ne alakası var dedim. Kadin afalladi, hâla benziyor diyo. Kan bağı var mi ki benzeyecek bana benziyor gormuyor musun dedim
Cunku buyuk dedelere ninelere benzeten bile cikiyo hadi diyorum kan bağı var neticede benzeyebilir. Ama elaleme nasil benzesin yahuBenzeme konusu beni cildirtiyor . Herkes ayni gozle bakmiyor sonucta . Aklima bisyler geliyo uyuzlaniyorum bak yine. Hakkaten iomsuya niye benzesin bide illaa herkes onla ayni fikirde olucak iyi yapmissin agzina saglik
Heee eh fena deelTilikiden naber diyorum yani
Cano valla agustostan bu yana herseyi yasadım bı korena olmadımNerelerdesin sen bakiiiimmm
Benim çıktııııNeyseki bebelerinizi kaynananıza benzeten çıkmamıştırdiye düşünüyorum
az once tali kasigi kalmamis bulasik makinesine koymusum hepsini kan ilaci icirdim ondan sonra yemek kasigi ile icirdim suyunu bklmOluyodur bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?