2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok 1000 ml yuhh . yaz ayi olsa neyse dicemde 30 ml buluyosa sukrediyorum ben suyu sevmiyor hic aramiyor surekli emdigi icin... ek gida aralarinda iciriyorum zar zor
benimki 1 caubardagi ancak iciyor 100 ml falan cogu zaman onu bile icemiyor en fazla o

Gercekten yaa nie babalarina benziyolar

Gayet ii bence canim. Bnmki o kdr icmiyo
oglrne kadar kasik kasik veriyorum tatli kasigi ile bi 30 kasik veriyorum ogleden sonra yarim cay bardagini iciriyorum yatmadan da biraz sonra sulugu veriyorum oynarken dislerken de iciyor biraz yani 1 cay barsagi oluyirdur diyorum ben

oglrne kadar kasik kasik veriyorum tatli kasigi ile bi 30 kasik veriyorum ogleden sonra yarim cay bardagini iciriyorum yatmadan da biraz sonra sulugu veriyorum oynarken dislerken de iciyor biraz yani 1 cay barsagi oluyirdur diyorum ben
Oluyodur bencede

Ignesi var cnm aylik veya 3 aylik olan sekilleri saglik ocagina danisirsan soylerler

Neyseki bebelerinizi kaynananıza benzeten çıkmamıştır diye düşünüyorum
Yusrayi kv min bir komşusu ordaki başka bir komşularının kizina benzetti. Ama kadını gor aynisi aynisi diye uzata uzata soyledi. Normalde bu benzetme konularinda aileden olunca ses etmiyorum benzetilebilir tabiki. Ama elaleme de benzer mi hiç. En sonunda tutamadim kendimi ne alakası var dedim. Kadin afalladi, hâla benziyor diyo. Kan bağı var mi ki benzeyecek bana benziyor gormuyor musun dedim

Benzeme konusu beni cildirtiyor . Herkes ayni gozle bakmiyor sonucta . Aklima bisyler geliyo uyuzlaniyorum bak yine . Hakkaten iomsuya niye benzesin bide illaa herkes onla ayni fikirde olucak iyi yapmissin agzina saglik

Benzeme konusu beni cildirtiyor . Herkes ayni gozle bakmiyor sonucta . Aklima bisyler geliyo uyuzlaniyorum bak yine . Hakkaten iomsuya niye benzesin bide illaa herkes onla ayni fikirde olucak iyi yapmissin agzina saglik
Cunku buyuk dedelere ninelere benzeten bile cikiyo hadi diyorum kan bağı var neticede benzeyebilir. Ama elaleme nasil benzesin yahu

Bugun eşimin isleri icin ciktik o isini yaparken oglumla nizi markete birakti once marketi turladik ,ardından esim geldi bizi aldi yürüyüş parkina gittik o kadar mutlu olduki anne burası cok guzel yinegelelim derken kaldı.. oyle kaptirmisiz ki yuruduk kostu oynadi 17de donduk hala uyuyor kac gundur gunduz uykusu bile yapmiyordu ,kizimimda xok hoşuna gitti ,hepimize iyi geldi 10.000 adim atmisim

Nerelerdesin sen bakiiiimmm
Cano valla agustostan bu yana herseyi yasadım bı korena olmadım tovbe ALLAHIM tovbe :) kız şaka bu yana ev tasıdım zaten annem rahatsız biliyorsundur. Esim ailesi korena oldular. Bi memlekete gıttım geldim felan fistan. Sımdıde calısıyorum bacım. Sen napıyon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…