2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
evet kalan adimlarimizi da evde tamamladim ve 7500 adim oldu ugun en az 6000 yapiyorum ama yemege daha cok dikkat etmem gerek tabi hep bebek bahsetmeyelim diye yaziyorum arkadaslarim sizler beler yapiyorsunuz kilo vermek isteyenlerim ya da kaslarini calistirmak isteyenlerim hareketsiz kalmak istemeyenlerimbebe belik yetiyor zaten ama

Bu ara hiçbir şey yapmaıyorum ne diyet ne spor

1 gun dikkat ediyorsam 2 gun edemiyorum

Yeme içme şaştı biraz. Bende 30 dklik leslie 2 yi yaptim. Uzerine 10 dk eliptik. Ama duşa giremedim. Kocaayi disardan gelsinde cocuklara baksin diye bekliyorum

Yeme içme şaştı biraz. Bende 30 dklik leslie 2 yi yaptim. Uzerine 10 dk eliptik. Ama duşa giremedim. Kocaayi disardan gelsinde cocuklara baksin diye bekliyorum
Allah seni gulduruyirsun beni koca ayı tovbe estagfirullah ,aman emzirirken ki benimki hala ek gida alsa da 10-15 kez emiyordur yine de sekerim dusuyor bi seker zaafim var onu yenmezsem hic bsy yapamam ben

Gercekten yaa nie babalarina benziyolar
Bazı arkadaşlarım var görsen kızları annelerinin kopyasıNasıl özenirdim onlara kızım doğmadan önce.Ama benim kız oldu babasının kopyası bana da benzetenler oluyor.Eşimi görmeyen bana benzetiyor eşimi görünce sana da benziyor gibi ama aynı baba diyorlar

1 gun dikkat ediyorsam 2 gun edemiyorum
Ben her sabah karar veriyorum tatlı pilav makarna yok diye.Eşime de alma abur cubur dedim almıyor artık.Geçen krizim tuttu aradım tatlı birşey bulamadım söylendim adama birşey almıyorsun diyeGün içinde yiyorum tatlı genelde.Gün sonunda vicdan yapıyorum ertesi gün yemicem diye karar veriyorum.Kısır döngü bayağıdır böyle

Saglikli olsunlarda finalde hepsi anasinin kizi nasilsa

Oyy maşallah bana yoğun tempolu geçmiş. Allah korusun olmayin da zaten. Bende bisey yok konular sendeymis meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…