Bu ara hiçbir şey yapmaıyorum ne diyet ne sporevet kalan adimlarimizi da evde tamamladim ve 7500 adim oldu ugun en az 6000 yapiyorum ama yemege daha cok dikkat etmem gerek tabi hep bebek bahsetmeyelim diye yaziyorum arkadaslarim sizler beler yapiyorsunuz kilo vermek isteyenlerim ya da kaslarini calistirmak isteyenlerimhareketsiz kalmak istemeyenlerim bebe belik yetiyor zaten ama
1 gun dikkat ediyorsam 2 gun edemiyorumevet kalan adimlarimizi da evde tamamladim ve 7500 adim oldu ugun en az 6000 yapiyorum ama yemege daha cok dikkat etmem gerek tabi hep bebek bahsetmeyelim diye yaziyorum arkadaslarim sizler beler yapiyorsunuz kilo vermek isteyenlerim ya da kaslarini calistirmak isteyenlerimhareketsiz kalmak istemeyenlerim bebe belik yetiyor zaten ama
Yeme içme şaştı biraz. Bende 30 dklik leslie 2 yi yaptim. Uzerine 10 dk eliptik. Ama duşa giremedim. Kocaayi disardan gelsinde cocuklara baksin diye bekliyorumevet kalan adimlarimizi da evde tamamladim ve 7500 adim oldu ugun en az 6000 yapiyorum ama yemege daha cok dikkat etmem gerek tabi hep bebek bahsetmeyelim diye yaziyorum arkadaslarim sizler beler yapiyorsunuz kilo vermek isteyenlerim ya da kaslarini calistirmak isteyenlerimhareketsiz kalmak istemeyenlerim bebe belik yetiyor zaten ama
olsun cnm canin nasil isterse o zaman yap senden kiymetli degil hic bsyBu ara hiçbir şey yapmaıyorum ne diyet ne spor
bende yemeye hic ekmiyorum sonra beygir gibi yuru babam yuru akilsiz basin cezasi ayaklarda1 gun dikkat ediyorsam 2 gun edemiyorum
Allah seni gulduruyirsun beni koca ayı tovbe estagfirullah ,aman emzirirken ki benimki hala ek gida alsa da 10-15 kez emiyordur yine de sekerim dusuyor bi seker zaafim var onu yenmezsem hic bsy yapamam benYeme içme şaştı biraz. Bende 30 dklik leslie 2 yi yaptim. Uzerine 10 dk eliptik. Ama duşa giremedim. Kocaayi disardan gelsinde cocuklara baksin diye bekliyorum
Bazı arkadaşlarım var görsen kızları annelerinin kopyasıGercekten yaa nie babalarina benziyolar
Sen en azından yürüyorsun çaba sarfediyorsun bense sadece yedikçe vicdan azabı çekiyorumbende yemeye hic ekmiyorum sonra beygir gibi yuru babam yuru akilsiz basin cezasi ayaklardaen azindan ustune almayayim diye
Ben her sabah karar veriyorum tatlı pilav makarna yok diye.Eşime de alma abur cubur dedim almıyor artık.Geçen krizim tuttu aradım tatlı birşey bulamadım söylendim adama birşey almıyorsun diye1 gun dikkat ediyorsam 2 gun edemiyorum
Saglikli olsunlarda finalde hepsi anasinin kizi nasilsaBazı arkadaşlarım var görsen kızları annelerinin kopyasıNasıl özenirdim onlara kızım doğmadan önce.Ama benim kız oldu babasının kopyası bana da benzetenler oluyor.Eşimi görmeyen bana benzetiyor eşimi görünce sana da benziyor gibi ama aynı baba diyorlar
Oyy maşallah bana yoğun tempolu geçmiş. Allah korusun olmayin da zaten. Bende bisey yok konular sendeymis meğerCano valla agustostan bu yana herseyi yasadım bı korena olmadımtovbe ALLAHIM tovbe :) kız şaka bu yana ev tasıdım zaten annem rahatsız biliyorsundur. Esim ailesi korena oldular. Bi memlekete gıttım geldim felan fistan. Sımdıde calısıyorum bacım. Sen napıyon :)
Yok kiz nerdeee :) bu sefer ayazin sucu yok uyku tutmadi yarin acisini cikarir ayaz :)Hanımlar hanımlarrrr, bakıyorum da bu gece hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzz, sizi siziiii
ahh keske oyle olsaydi ama yine artik sabah olsun die dua ediyorum beynim uyustu uykusuzluktan 5856785949384 defa uyandi salladim emzirdim ugrasip duruyorumHanımlar hanımlarrrr, bakıyorum da bu gece hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzz, sizi siziiii
Bir sure sonra sijirleniyorsun uykun kaciyor tavsiye ederim :)ahh keske oyle olsaydi ama yine artik sabah olsun die dua ediyorum beynim uyustu uykusuzluktan 5856785949384 defa uyandi salladim emzirdim ugrasip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?