evkn icinde yürü cnm diz baglarina zarar verir yuruyus bandi dr oyle demisti ben kondisyon bisikletine binmistim gunluk 1 saat evde sürüyordum diz baglarim meniskuslerim sizlere omür dr sabit cihazlarda yapmayin dedi eliptik bisiklet bi nebze daha iyi ama kondisyon bisikleti ve yuruyus bandi sıkıntıSen en azından yürüyorsun çaba sarfediyorsun bense sadece yedikçe vicdan azabı çekiyorumEvde yürüyüş bandı var vakit bulamıyorum çıkmaya.
benimki de oyle cnm 4 kez uyandi bunsan sonra burnjna serum fizyolojik sıkıp cekip yatiracagim hic yapmadim dogdu dogali pecete ile aldim simdi tıkanmış burnu ama uyuyor gorunen bsy degil su an gorulse alcam ama alışmasın istiyorum burnu ama sanirim gece yatmadan 1 kez yapacagim surekli burun kasıyor paraziti mi var neahh keske oyle olsaydi ama yine artik sabah olsun die dua ediyorum beynim uyustu uykusuzluktan 5856785949384 defa uyandi salladim emzirdim ugrasip duruyorum
tatli krizin geldiginde kuru meyve ye ve balli sut ic 1 su vardagina 1 cay kasigi bal bebek de sut alerjisi yok ise ic cnmBen her sabah karar veriyorum tatlı pilav makarna yok diye.Eşime de alma abur cubur dedim almıyor artık.Geçen krizim tuttu aradım tatlı birşey bulamadım söylendim adama birşey almıyorsun diyeGün içinde yiyorum tatlı genelde.Gün sonunda vicdan yapıyorum ertesi gün yemicem diye karar veriyorum.Kısır döngü bayağıdır böyle
Oyy ya nasıl uykuları gelmiyor benim aklım almıyor. Gece kaç kere kalktık hadi neyse de şu an öyle çok uyumak istiyorum ki... Ama oğluşum brrr şarkısını söylüyorahh keske oyle olsaydi ama yine artik sabah olsun die dua ediyorum beynim uyustu uykusuzluktan 5856785949384 defa uyandi salladim emzirdim ugrasip duruyorum
Bebiş mi kahvaltısını yaptı yoksa hepiniz miBiz hâla ayaktayiz. Tabiki yusra da bize katıldı. Kahvaltı bile yaptık
Canim petekler yandigi icin kuruluk oluyor. Bizde burnunu aciyoruz birde nebulazotoru çalıştırmaya basladik. Sanki daha iyi oldubenimki de oyle cnm 4 kez uyandi bunsan sonra burnjna serum fizyolojik sıkıp cekip yatiracagim hic yapmadim dogdu dogali pecete ile aldim simdi tıkanmış burnu ama uyuyor gorunen bsy degil su an gorulse alcam ama alışmasın istiyorum burnu ama sanirim gece yatmadan 1 kez yapacagim surekli burun kasıyor paraziti mi var ne
Hepimiz canim. Simdi uyuttum ikisinide bakalim napcaklarBebiş mi kahvaltısını yaptı yoksa hepiniz mi
bende sulu bi bez koydum petege bklm burnu da cektim su an uyudu bende yaticam 10 a kadar uyusak bari hep beraberCanim petekler yandigi icin kuruluk oluyor. Bizde burnunu aciyoruz birde nebulazotoru çalıştırmaya basladik. Sanki daha iyi oldu
Ahh ahh biz de dün gece öyleydik yemin ederim beynim uyuşuk ya, böğöööön canlı derste var birazdan başlayacakOyy ya nasıl uykuları gelmiyor benim aklım almıyor. Gece kaç kere kalktık hadi neyse de şu an öyle çok uyumak istiyorum ki... Ama oğluşum brrr şarkısını söylüyor
Ay çok iyi anlıyorum kuzumAhh ahh biz de dün gece öyleydik yemin ederim beynim uyuşuk ya, böğöööön canlı derste var birazdan başlayacak
Bak sen şu cimcimelere yaa.. Çok çok erken. Neyse gündüz bari güzel uyurlar da sen de dinkenirsin canımHepimiz canim. Simdi uyuttum ikisinide bakalim napcaklar
Oyy ya nasıl uykuları gelmiyor benim aklım almıyor. Gece kaç kere kalktık hadi neyse de şu an öyle çok uyumak istiyorum ki... Ama oğluşum brrr şarkısını söylüyor
Bizimdr oyle cnm ben hep temizliyorum oekteklerden kuruluk oluyor petegin uzerine islak havlu veya su koymak lazimbenimki de oyle cnm 4 kez uyandi bunsan sonra burnjna serum fizyolojik sıkıp cekip yatiracagim hic yapmadim dogdu dogali pecete ile aldim simdi tıkanmış burnu ama uyuyor gorunen bsy degil su an gorulse alcam ama alışmasın istiyorum burnu ama sanirim gece yatmadan 1 kez yapacagim surekli burun kasıyor paraziti mi var ne
Uykum acilmasin cullanip uyuyum kimse bana dokunmasinBir sure sonra sijirleniyorsun uykun kaciyor tavsiye ederim :)
O saatte nasil yediniz yaaa benim.icim almazBiz hâla ayaktayiz. Tabiki yusra da bize katıldı. Kahvaltı bile yaptık
Annem var kuzum sağolsun o tutuyor ama elinden kaçıp kaçıp benim ders yaptığım odanın kapısına gelip bağırıyor, kapıya vuruyorAy çok iyi anlıyorum kuzumAllah kolaylıklar versin. İnşallah ders esnasında uslu durur minik lokum
Hahaha yorumsuzOyy maşallah bana yoğun tempolu geçmiş. Allah korusun olmayin da zaten. Bende bisey yok konular sendeymis meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?