2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sen en azından yürüyorsun çaba sarfediyorsun bense sadece yedikçe vicdan azabı çekiyorumEvde yürüyüş bandı var vakit bulamıyorum çıkmaya.
evkn icinde yürü cnm diz baglarina zarar verir yuruyus bandi dr oyle demisti ben kondisyon bisikletine binmistim gunluk 1 saat evde sürüyordum diz baglarim meniskuslerim sizlere omür dr sabit cihazlarda yapmayin dedi eliptik bisiklet bi nebze daha iyi ama kondisyon bisikleti ve yuruyus bandi sıkıntı

ahh keske oyle olsaydi ama yine artik sabah olsun die dua ediyorum beynim uyustu uykusuzluktan 5856785949384 defa uyandi salladim emzirdim ugrasip duruyorum
benimki de oyle cnm 4 kez uyandi bunsan sonra burnjna serum fizyolojik sıkıp cekip yatiracagim hic yapmadim dogdu dogali pecete ile aldim simdi tıkanmış burnu ama uyuyor gorunen bsy degil su an gorulse alcam ama alışmasın istiyorum burnu ama sanirim gece yatmadan 1 kez yapacagim surekli burun kasıyor paraziti mi var ne

yune burun tıkanıkligina uyandik uyanigiz 1 saattir uyumadi sallasam da artik birer cc serum fizyolojik sıkıp cektim burnunu pek bsy cikmadi ama bklm ins uyuruz hala burnunu kasıyor artik aliskanlik olmus galiba

tatli krizin geldiginde kuru meyve ye ve balli sut ic 1 su vardagina 1 cay kasigi bal bebek de sut alerjisi yok ise ic cnm

ahh keske oyle olsaydi ama yine artik sabah olsun die dua ediyorum beynim uyustu uykusuzluktan 5856785949384 defa uyandi salladim emzirdim ugrasip duruyorum
Oyy ya nasıl uykuları gelmiyor benim aklım almıyor. Gece kaç kere kalktık hadi neyse de şu an öyle çok uyumak istiyorum ki... Ama oğluşum brrr şarkısını söylüyor

Canim petekler yandigi icin kuruluk oluyor. Bizde burnunu aciyoruz birde nebulazotoru çalıştırmaya basladik. Sanki daha iyi oldu

Oyy ya nasıl uykuları gelmiyor benim aklım almıyor. Gece kaç kere kalktık hadi neyse de şu an öyle çok uyumak istiyorum ki... Ama oğluşum brrr şarkısını söylüyor
Ahh ahh biz de dün gece öyleydik yemin ederim beynim uyuşuk ya, böğöööön canlı derste var birazdan başlayacak

Bizimdr oyle cnm ben hep temizliyorum oekteklerden kuruluk oluyor petegin uzerine islak havlu veya su koymak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…